Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

9 ay senle olacaklar inşallah :)
Ebush_354 hoşgeldinizzzz cnm şimdi dinlen stresten uzak hep iyi şeyler düşün sayılı gün çabuk geçer
Teşekkürler canlarım inşallah bi 9 ay burda içimde misafir olsunlar...
Aynen mecbur beklicez 15 ine kadar embriyolog söz verdirdi zaten erken test yapmak yok diyee artık çözmüşler kadınları... Tüm efsaneleri saydı tek tek çoğu da aklımdan geçen şeylerdi

Evet öyle gercekten Allah tekrarını nasip etsin insallah :)

Aminnn canım inşallah

İyiyiz canım çok şükür :) bebiş de iyidir inşallah :)
Çok sıcak ya buharlaşıcam resmen.
Ramazan da bitti nerdeyse ya.

Hep iyi olun inşallah canım.. Sıcakları sorma sen bide hamilesin 2 katı hissediyosundur bizim hissettiğimiz sıcaklığı Allah yardımcın olsun bol bol su iç ohh miss

Hayırlı akşamlar kızlar.
İnşallah iyisinizdir. Patlamada ölenlere Rabbim rahmet etsin yerleri cennet olsun.
Ben güneydoğuda yaşıyorum kızlar. Bu kış hep böyle patlamalarla geçti kaç asker polis şehit gitti. Bomba sesleriyle ders işledim. Ne demek olduğunu o kadar iyi biliyorum ki.
Bu sene ondan hep stres sıkıntıyla geçti.
Allah'ım sabır versin hiç kimseyi bu şekilde sınamasın.
Country hamiş olmuş dediğim çıkmış :) Maşallah kuzucukla annesine

Yok ya bugün evdeyim hatta bu hafta eşimin mesaisi vardı iftarlarda yalnızdım, hiç tadı yoktu.. Cumartesi ben alacam iftara misafir, yarın alışverişim var
Bazı zamanlar bende yalniz yiyorum gerçekten zor oluyor.. sahurda bile gelmediği oluyor..
Ooo yarın işler seni bekliyor yani,,,
Menü ne de bakalım

umutLatahzen canım ben hayıt tohumunu ayrı yapılsın diye okumuştum onun için hayıt tohumunu ayrı ictim diğerlerini karıştırıyordumm.
Hepsini beraberde içen var hangisi daha iyi bilmiyorum ama..

Bazı zamanlar bende yalniz yiyorum gerçekten zor oluyor.. sahurda bile gelmediği oluyor..
Ooo yarın işler seni bekliyor yani,,,
Menü ne de bakalım
Domates çorbası+fırında sebzeli tavuk+pilav+börek+İçli köfte+cacık+patlıcan salatası+patates salatası eeee artık tatlıyı gelirken onlar getirsin Nasıl sence?

Domates çorbası+fırında sebzeli tavuk+pilav+börek+İçli köfte+cacık+patlıcan salatası+patates salatası eeee artık tatlıyı gelirken onlar getirsin Nasıl sence?
Obaa menüye gelll masaAllah daha ne olsun..
Harika,simdiden afiyet olsun herkese eminim güzel olacaktır.. sence getirirler mi kız ?

Kizlar sacimi boyatip kestirecektim malum beyazlar geldi bayrama saklamistim ama sizce zarari olur muuu

Sagol btanem yarn kan vericem tekrar umarim artmistir

Obaa menüye gelll masaAllah daha ne olsun..
Harika,simdiden afiyet olsun herkese eminim güzel olacaktır.. sence getirirler mi kız ?
Biz onlara giderken götürmüştük ne bilim getirmezlerse karpuz kavun ile idare edecekler bizde adettir yemeğe giderken tatlı alınır ama bilemiyecem, bak vicdan yaptırma bana yapmayacam bu arada gelenler erkek tarafı

Kizlar sacimi boyatip kestirecektim malum beyazlar geldi bayrama saklamistim ama sizce zarari olur muuu
Hayırlı uğurlu olsun güzelim, Rabbim kucagınA almayı nasip etsin... Ben gebe iken dr um sac boyatmamı önermemişti bazıları sallamıyor boyatıyor istersen dr una bir sor... İyi hoş boyatmadım da ne oldu?! Bence danış dr una

Biz onlara giderken götürmüştük ne bilim getirmezlerse karpuz kavun ile idare edecekler bizde adettir yemeğe giderken tatlı alınır ama bilemiyecem, bak vicdan yaptırma bana yapmayacam bu arada gelenler erkek tarafı
Bizdede öyle ama bazilari getirmiyorlar işte sinir bozucular ..
Ama sen goturduysen ehh getirsinler bi zahmet ayıp olur.getirirler getirirler bence...
Zaten yer mi kalacak menün kalabalık meyvede iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…