9 ay senle olacaklar inşallah :)Ayy saolasın kuzum şimdilik öleler en kötü ihtimal 1 gün benleler:)
9 ay senle olacaklar inşallah :)
Teşekkürler canlarım inşallah bi 9 ay burda içimde misafir olsunlar...
Evet öyle gercekten Allah tekrarını nasip etsin insallah :)
İyiyiz canım çok şükür :) bebiş de iyidir inşallah :)
Çok sıcak ya buharlaşıcam resmen.
Ramazan da bitti nerdeyse ya.
Bazı zamanlar bende yalniz yiyorum gerçekten zor oluyor.. sahurda bile gelmediği oluyor..Yok ya bugün evdeyimhatta bu hafta eşimin mesaisi vardı iftarlarda yalnızdım, hiç tadı yoktu.. Cumartesi ben alacam iftara misafir, yarın alışverişim var
Domates çorbası+fırında sebzeli tavuk+pilav+börek+İçli köfte+cacık+patlıcan salatası+patates salatası eeee artık tatlıyı gelirken onlar getirsinBazı zamanlar bende yalniz yiyorum gerçekten zor oluyor.. sahurda bile gelmediği oluyor..
Ooo yarın işler seni bekliyor yani,,,
Menü ne de bakalım
Obaa menüye gelll masaAllah daha ne olsun..Domates çorbası+fırında sebzeli tavuk+pilav+börek+İçli köfte+cacık+patlıcan salatası+patates salatası eeee artık tatlıyı gelirken onlar getirsinNasıl sence?
country canım hamismissin çok sevindim Rabbim tamamını erdirsin insaAllah.. saglikli bir gebelik yaşar,hayirlisiyla kucağına alırsın..
Hayırlı akşamlar kızlar.
İnşallah iyisinizdir. Patlamada ölenlere Rabbim rahmet etsin yerleri cennet olsun.
Ben güneydoğuda yaşıyorum kızlar. Bu kış hep böyle patlamalarla geçti kaç asker polis şehit gitti. Bomba sesleriyle ders işledim. Ne demek olduğunu o kadar iyi biliyorum ki.
Bu sene ondan hep stres sıkıntıyla geçti.
Allah'ım sabır versin hiç kimseyi bu şekilde sınamasın.
Country hamiş olmuş dediğim çıkmış :) Maşallah kuzucukla annesine
Biz onlara giderken götürmüştük ne bilim getirmezlerse karpuz kavun ile idare edeceklerObaa menüye gelll masaAllah daha ne olsun..
Harika,simdiden afiyet olsun herkese eminim güzel olacaktır.. sence getirirler mi kız ?
Hayırlı uğurlu olsun güzelim, Rabbim kucagınA almayı nasip etsin... Ben gebe iken dr um sac boyatmamı önermemiştiKizlar sacimi boyatip kestirecektim malum beyazlar geldi bayrama saklamistim ama sizce zarari olur muuu
Bizdede öyle ama bazilari getirmiyorlar işte sinir bozucular ..Biz onlara giderken götürmüştük ne bilim getirmezlerse karpuz kavun ile idare edeceklerbizde adettir yemeğe giderken tatlı alınır ama bilemiyecem, bak vicdan yaptırma bana yapmayacam bu arada gelenler erkek tarafı
Kimyasal maddeler içerdiği için doktorlar önermiyor ama sen Danış istersen doktora..Kizlar sacimi boyatip kestirecektim malum beyazlar geldi bayrama saklamistim ama sizce zarari olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?