Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bizdede öyle ama bazilari getirmiyorlar işte sinir bozucular ..
Ama sen goturduysen ehh getirsinler bi zahmet ayıp olur.getirirler getirirler bence...
Zaten yer mi kalacak menün kalabalık meyvede iyi olur
Saol cnm, ya gelenlerin hepsi niyetli bol olsun istedim, onlarda çok hzrlık yapmışlardı eşim bazen kızar bana karşılık bekleme hic bir zmn diye ama nedense yaşadığım şeylerden sonra özellikle erkek tarafı bana Nasıl yaklaşırsa bende öle yapıyorum... Gec anladım ama anladım

Kimyasal maddeler içerdiği için doktorlar önermiyor ama sen Danış istersen doktora..

Bu arada adettendir.. ne tedavisi gordun tam manasıyla

Ilk defa adetin 5.gunu klomene basladim sabah aksam ictim 10 tane. 14.gun gel dedi dr. Cok guzel buyumusler hemen catlatma ignesi vuralim dedi pregyl vuruldm gobekten canim. Bu arada bende sorun yoktu. Dr destek bu tam tedavi diyemeyiz dedi. Ilk kez gittiğim doktordu vesile oldu şükür :) bide agactan o yilin ilk meyvesini yiyen hamile kalirmis 2 3 tane ilk elma ilk kayısı dan yedim. Kocakari adeti iste ama olsun

Geç olsun güç olmasın sıkıntı yok kuzum .. bu adamlar hep böyle aslında ama işte biZ kadinlar mecburda olsa boyleyiz
Sen yine görevini yapp ohhh sonra herkes evlerine gidince kulaklarıni cok cinlataccak

Yani ilk tedavide mi hamis kaldin masaAllah..
Kocakarı himmmm.
Olabilir aklımda kalsın bu yinede

Gününüz aydin olsun kizlar ♥

Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...

günaydın kızlar dün kontrolüm vardı beta hcg baktırdı doktor düşen beta hcg tekrar yükselmiş dış gebelik olabileceğini söyledi iki gün sonra tekrar bakip iğneyle müdahale edeceğiz dedi. içime acayip bir korku girdi bu konuda bilginiz var mı

Gunaydin cnm hayirli cumalar hayirli kandiller bugün seker tuklemesi yaptırıyorum o şekerli suyu içtim 1 saat sonra kan vericem sen nasilsin cnm hareketlerini hissediyor musun hiç

Günaydın cnm Bnm, benim kese görülmemişti dış gebelikten şüphelenilmişti, dr un bana bugün inanılmaz bir ağrı duyarsan direk acile git beni ara demişti... Öle bir Ağrı'm olmamıştı ertesi gün gidince kese görülmüştü...inşallah müdahale olmadan kendiliğinden düşer cnm, Rabbim hayırlısını versin senin için...

inşallah canım ya dış gebelikte tüplerden birini kaybetme olasılığı yüksek olduğu için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…