Amin abla amin..HERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...KADİR GECENİZ VE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN...BUGÜN EDİLEN TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAH....
inşallah bitanemHiç kötü şeyleri aklına getirme, mübarek günlerdeyiz, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçireceksin cnm Bnm...
bayrama belli olur canım...inşallah öyle umut ediyorum ...bir kaç güne belli olur...Amin abla amin..
Hamis misin ablaa yoksam ..
geçmiş olsun canım ya....inşallah müdahaleye gerek kalmaz...inşallah canım ya dış gebelikte tüplerden birini kaybetme olasılığı yüksek olduğu için korkuyorum
insaAllah ablam yaa bu kadir gecesinde dualarımız kabul etsin Mevlam insaAllahbayrama belli olur canım...inşallah öyle umut ediyorum ...bir kaç güne belli olur...
İnsaAllah kötü bir durum yoktur canım benim yaaa doktor yanıliyirdur insaAllahinşallah canım ya dış gebelikte tüplerden birini kaybetme olasılığı yüksek olduğu için korkuyorum
Arapcasini canim yolladigimi yaz aynen koy cuzdanina hemde unutmamis olursun seneye de ayni sekide yazarsinAl_pi canım sen dün bisey paylasttin ya hani..
Onun turkce meailini mi yazacaz yoksa Arapça okunuşunu mu yazacaz
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Leyla abla merhaba nasılsın görüşmeyeli.. Hamilemisin 5 haftalık yazıyo takvimindeHERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...KADİR GECENİZ VE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN...BUGÜN EDİLEN TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAH....
Tamam Tatlim sela okunsun hemen yapacam bende.. çok sağolArapcasini canim yolladigimi yaz aynen koy cuzdanina hemde unutmamis olursun seneye de ayni sekide yazarsin
Adetliyken yazilmiyor malesef ben yazamiyorum :-/ Burda ezan okunacak nerdeyse daha orda sela verilmemis :)Tamam Tatlim sela okunsun hemen yapacam bende.. çok sağol
Hiç sorma yaa sela yi bekliyorum dedim çok şükür okunuyor alpim çok sağol datlumAdetliyken yazilmiyor malesef ben yazamiyorum :-/ Burda ezan okunacak nerdeyse daha orda sela verilmemis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?