Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı cumalar kızlar... Rabbim ne güzel bu iki günü birleştirdi... Ramazanın son cuması Kadir gecemiz... Bizi bugünlere ulaştırana bin şükür... İnşallah ettiğimiz tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul olur... Önümüzdeki Kadir gecesini de dileklerimizin çoğu kabul olmuş şekilde karşılarız... Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlarım...

E-brulim dünden beri yoksun canim nerdesin sanki dun görüşme gününüzdü kızınla nasıl gecti görüşme

E-brulim kuzummm dün görüşme gününüzmüydü bebişin nasıl büyüyo yavas yavas fındık :)

Eki Görüntüle 1854222 Yapmanızı tavsiye ederim .. Ben gecen yılda yapmıstım yarın yenileyecegim insallah ..

Kuzum ben de sorcaktım adetliyken olurmu diye ama aşşa da yazmissin olmaz diye ben de yapamicam

umutLatahzen canım ben hayıt tohumunu ayrı yapılsın diye okumuştum onun için hayıt tohumunu ayrı ictim diğerlerini karıştırıyordumm.
Hepsini beraberde içen var hangisi daha iyi bilmiyorum ama..

Canım ben de akşam hepsini ayrı ayrı yaptim ictim tadlari daha guzel oldu daha iyi iciliyo

Gününüz aydin olsun kizlar ♥

Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...

Amiiin amin Allah razı olsun kuzum..

Günaydınlar bu arada kızlar herkesin cuması ve kadir gecesi mübarek olsun gelecek kadir gecesinde bebek isteyenler ve hamile olanlar kucaklarında bebekleriyle sağlıklı mutlu huzurlu erişsinler inşallah

Amiin Allah razı olsun canım Allah kabul etsin dualarımızı..

Günaydın kızlar nasılsınız :)
Günaydın canım benim gec oldu ama iyiyiz sukurler olsun bugüne sen nasılsın :)

Eki Görüntüle 1854339 Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin kızlar

Amin Allah razı olsun canım benim..
HERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...KADİR GECENİZ VE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN...BUGÜN EDİLEN TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAH....

Amin amin ablacım Allah razı olsun..

Canım benim önce şunu söyliyim hic korkma panik yapma ama ihmal de etme surekli baktir beta hcg degerine insallah dıs gebelik degildir de kendiliginden sonlanır Allah yardimcin olsun kuzum..

Günaydın kuzum Allah razı olsun Allah kabul etsin..
Kadir Gecesi, Cümlemiz için hayırlara vesile olur inşaAllah

Dinin direği,

Cennetin anahtarı,

Mü’minin gecesi,Gözümüzün Nuru Kadir ve cuma gecemiz mubarek olsun...

Amin canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin..

"Her nimetin şükrü kendine göredir."
Bizleri, Ramazan ayına, son Cumasına ve Kadir Gecesi'ne ulaştıran Allah'ıma hamd-ü senalar olsun.

Amiiin kuzum amin Allah kabul etsin Allah razı olsun..

dilo00 canım bu belirsizlik insanı daha çok yıpratıyor haklısın canım her şey kafamızı karıştırıyor inşallah durumun bir an önce netleşir canım

Rabbim birdahaki Kadir gecesine birdahaki Cumalara erişmemizi nasip etsin..​
Rabbim duaları kabul olunan kullarından olabilmemizi nasip etsin..​
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine gönlümüzdeki bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah..​

Ebush_354 canım benim dünki mesajları da şimdi gördüm :) 15 gün çok değil kuzum baksana bi gün geçti bile güzel sonuç al da yeterki sonu güzel olsun beklemeye değer :) ♡
Doğru diyosun canım heyecan işte dorukta iyicene... İnşallah bekleyişimin sonucu güzel olur güzel olsun yeter kii..

Doğru diyosun canım heyecan işte dorukta iyicene... İnşallah bekleyişimin sonucu güzel olur güzel olsun yeter kii..

Hayırlısı neyse o olsun kuzum her şeye hazırlıklı olmak lazım bu hayatta ki çok büyük hayal kırıklığı yaşamamak için.. Ama ben senin adına inanıyorum güzel haberler vericeksin bize Allahın izniyle :)

Aynen canım çok kaptırmak istemiyorum zaten kendimi... Ama yine de bir umut var insanın içinde.. Olmaz diyip tamamen moralimi de bozmamaya çalışıyorum karışık hisler içindeyim ... Umarım canım güzel haberler gelir haftaya değil bir sonraki cuma :)

insaAllah ablam yaa bu kadir gecesinde dualarımız kabul etsin Mevlam insaAllah
amin gülüm inşallah...
Sanada günaydın canım nasılsın havalar yine sıcak mı? Hangi şehirde oturuyodun sen

Leyla abla merhaba nasılsın görüşmeyeli.. Hamilemisin 5 haftalık yazıyo takviminde
sağol canım ya...havaların değişiminden biraz nezle gibi oldum canım ya...bu ay takvim koymuştum inşallah totem gerçekleşir canım...BAT a 2 gün var...bakalım hayırlısı tatlım...sen nasılsın bebiş nasıl?

sizde dualarınızı eksik etmeyin canım çok ihtiyacım var dualara bu günde inşallah bir sorun çıkmaz inşallah bu güzel gece de hepimizin gönlündeki duası kabul olur

Aaaa ben hamile değilim ki abla yaa Allah mı söyletti acaba İnşallah seninde totemin tutmuştur hamilesindir inşallah tüm isteyenler mübarek günün yüzü suyu hürmetine sağlıklı hayırlı evlat versin.. Geçmiş olsun abla yaa tam hastalık havaları geçen gün bende ağır grip atlattım dikkat et kendine..

Kuzum tabiki de olmaz diyerek dusunerek kendini üzme zaten sen güzel düşün hayırlı olanı iste ki güzel olsun :)

umutLatahzen inşallah canım ya inşallah dış gebelik olmaması tek dileğim

insallah canım benim insallah dikkat et kendine en ufak bi agrin halsizligin olursa hemen acile git ihmal etme

giderim canım değerim 151 çıktı dün umarım dış gebelikse iğne ile düşecek bir rakamdır

giderim canım değerim 151 çıktı dün umarım dış gebelikse iğne ile düşecek bir rakamdır

Kimyasal gebelikte de böyle deger dengesizlesebiliyo sanırım.. sen korkma canım dua et sadece umarım kendiliginden sonlanır da hic biseye gerek kalmaz

ay canım ya kusura bakma seni teyang ile karıştırdım sanırım...bugün başımda fırıl fırıl dönüyor inanki...iş yerindeyim oturduğum koltuktan kalkamadım.mesai bitsede bir an evvel eve gidip yatsam....güzel dualarına yürekten amin diyorum canımcım..Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…