Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok abla ne kusuru yanlışlıkla bile sorsan güzeldi sorusu bile inşallah o günleri görebiliriz

İnşallah kuzum güzel düşünüyoruö güzel haberlerin habercisi olsun...

Hayırlı kandiller kızlar Allah yapılan tüm ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin inşallah gunahlarimizi affetsin Rabbim koskoca 1ay bitiyor resmen ne çabuk geçti bu güzel ay ama malesef benim için dolu dolu geçemedi eskisi gibi Allah seneye inşallah dolu dolu geçirmeyi nasip eder

Kızlar slm
Kadir geceniz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.
Biz eve çıktık. Çok şükür iyiyiz.
@Saadetim33 cnm yenidoganda annelerle tanıştım. 28 haftalık doğan bebek çok fazla.ve taburcu olmak üzereler.
Bizim minnosun arkasında ki kuvezde 650 gr lik bebek vardı masallah tosuncuk olmuştu.
Artık çok canını sıkma. Çok zor bırakıp gelmek ama sabır cnm.

cornellacım kızınla kavuştuğuna çok sevindim.
Allah bir daha göstermesin inşallah.
saadet bebişini kaybetti maalesef canım

Cok sevindim canim sonunda kavustunuz rabbim yanindan ayirmasin artik kizini insallah ..

MasaAllah kuzum Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah sana prensese..

Kızlar slm
Kadir geceniz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.
Biz eve çıktık. Çok şükür iyiyiz.

Canım gözün aydın olsun..
Rabbim bir daha ayırmasın..
Sağlıkla huzurla güzel günlerini göresin.
Prensesin adı ne oldu?
Teyzeleri için öpersin onu..

Canım benim çok şükür gözünüz aydın olsun..

Canım çok üzüldüm inan serapcım.imtihan dünyası elden gelen bir şey yok kuzum...tedavilerle olmayıp sonradan kendi kendine hamile kalan çok insan var canım.umudunu hiç yitirme gülüm...
Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Başın sağolsum gülüm.inan çok üzüldüm okuyunca.Rabbim öbür alemde şefaatçi kılsın inşallah...

Merhaba kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. Moralim bozuk bu aralar uğrayamıyorum kusura bakmayın. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin, herşeyi gönlünüze göre versin inşaAllah. Hepinize mutlu bir gün diliyorum Allah'a emanet olun.

Senin kandilinde mübarek olsun canım.. Hayırdır neden moralin bozuk?kötü bişey yoktur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…