- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Yok abla ne kusuru yanlışlıkla bile sorsan güzeldi sorusu bile inşallah o günleri görebilirizay canım ya kusura bakma seni teyang ile karıştırdım sanırım...bugün başımda fırıl fırıl dönüyor inanki...iş yerindeyim oturduğum koltuktan kalkamadım.mesai bitsede bir an evvel eve gidip yatsam....güzel dualarına yürekten amin diyorum canımcım..Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün canım...
amin canım inşallah...Rabbim her zaman hayırlısını nasip etsin hakkımızda lalecim....Yok abla ne kusuru yanlışlıkla bile sorsan güzeldi sorusu bile inşallah o günleri görebiliriz
İnşallah kuzum güzel düşünüyoruö güzel haberlerin habercisi olsun...Kuzum tabiki de olmaz diyerek dusunerek kendini üzme zaten sen güzel düşün hayırlı olanı iste ki güzel olsun :)
insallah canım benim insallah dikkat et kendine en ufak bi agrin halsizligin olursa hemen acile git ihmal etme
cornellacım kızınla kavuştuğuna çok sevindim.Kızlar slm
Kadir geceniz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun inşallah.
Biz eve çıktık. Çok şükür iyiyiz.
@Saadetim33 cnm yenidoganda annelerle tanıştım. 28 haftalık doğan bebek çok fazla.ve taburcu olmak üzereler.
Bizim minnosun arkasında ki kuvezde 650 gr lik bebek vardı masallah tosuncuk olmuştu.
Artık çok canını sıkma. Çok zor bırakıp gelmek ama sabır cnm.
Cok sevindim canim sonunda kavustunuz rabbim yanindan ayirmasin artik kizini insallah ..Kızlar slm
@Saadetim33 cnm yenidoganda annelerle tanıştım. 28 haftalık doğan bebek çok fazla.ve taburcu olmak üzereler.
Bizim minnosun arkasında ki kuvezde 650 gr lik bebek vardı masallah tosuncuk olmuştu.
MasaAllah kuzum Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah sana prensese..Kızlar slm
Şükür gülüm, ne olsun ramazanın son günleri iftar davetleri derken zaman geçiveriyor. Sen nasılsın?E-brulim canım beğeniyon kaçıyon sonra... ne yapiyon nasılsın,bebis nasıl gittin mi doktora
Kızlar slm
Kızlar slm
Allah sabır versin canım, minik oğlunuz şefaatçiniz olsun inşallah, Rabbim yanına almak istemiştir meleğinizi, en kısa sürede hayırlısıyla acını unutturacak evlat nasip etsin inşallah.Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Canım çok üzüldüm inan serapcım.imtihan dünyası elden gelen bir şey yok kuzum...tedavilerle olmayıp sonradan kendi kendine hamile kalan çok insan var canım.umudunu hiç yitirme gülüm...Canlarım üzgünüm yine olmadı, kese gozukmedi.yorgunum artık ben beyin olarak ruh olarak yorgunum...tasiyamiyor artık yüreğim bu kadar yıkılışı...yine ben kaybettim ve kısa çöpü yine ben çektim.
İnsanın yüreği nasıl üstüne taş bastırılır gibi agrirmis öğrendim, artik içimden ne yazmak ne konuşmak gelmiyor bu konuyla ilgili. Yorgunum....
Başın sağolsum gülüm.inan çok üzüldüm okuyunca.Rabbim öbür alemde şefaatçi kılsın inşallah...Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Senin kandilinde mübarek olsun canım.. Hayırdır neden moralin bozuk?kötü bişey yoktur inşallah...Merhaba kızlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun. Moralim bozuk bu aralar uğrayamıyorum kusura bakmayın. Rabbim dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin, herşeyi gönlünüze göre versin inşaAllah. Hepinize mutlu bir gün diliyorum Allah'a emanet olun.
İyiyim çok şükür canım bende eee bi ccp vermedin daa Bebisi gordun mu herşey yolunda İnsaAllahGünaydın kızlar
Şükür gülüm, ne olsun ramazanın son günleri iftar davetleri derken zaman geçiveriyor. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?