Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyim çok şükür canım bende eee bi ccp vermedin daa Bebisi gordun mu herşey yolunda İnsaAllah
Gülüm seninle alakası yok, yanlış anlama sakın. Bazı arkadaşlarımız, kardeşlerimiz kötü şeyler yaşıyor o yüzden bahsetmek istemedim. Herkesin imtihanı farklı olsada üzülüyoruz. Hamd olsun her şey yolundaymış, doktor her şey olması gerektiği gibi dedi.

Senin kandilinde mübarek olsun canım.. Hayırdır neden moralin bozuk?kötü bişey yoktur inşallah...

Allah razı olsun canım benim..
Çok şükür bana ya da aileme bir şey olmadı Allah'a hamdolsun ama geçen gün çok sevdiğim biriciğim hamurumu (kedim) köpek parçaladı. Üstüne eşimle sorunlar falan derken bu aralar sıkıntılıyım biraz.. Teşekkür ederim merak edip sorduğun için :)

Canım sakın öyle düşünmeyin. Kötü haberlere ne kadar uzuluyorsak iyi bir seyler duyunca bir o kadar seviniyor ve moral buluyoruz. Heleki böyle zamanlarda insan iyi seyler duymaya o kadar ihtiyaç duyuyor ki..

Canım sakın öyle düşünmeyin. Kötü haberlere ne kadar uzuluyorsak iyi bir seyler duyunca bir o kadar seviniyor ve moral buluyoruz. Heleki böyle zamanlarda insan iyi seyler duymaya o kadar ihtiyaç duyuyor ki..
Özlem'im benim tek derdim sizleri incitmemek, Allah'ım size dert keder vermesin inşallah acınızı hafifletecek dermanınız tez vakitte gelsin.
Şifa olsun :)

Şifa olsun inşallah alpim

Özlem'im benim tek derdim sizleri incitmemek, Allah'ım size dert keder vermesin inşallah acınızı hafifletecek dermanınız tez vakitte gelsin.

Şifa olsun inşallah alpim
Insallah sifa olur sanirim ilk ve son olacak bugun :)

Cidden icenler nasil iciyorsunuz 1 cay kasigi koydum ezdim bir su bardagi suda kaynattim süzdüm ictim .. Ama inanin ki boyle bir tat yok bogamizi kullanamiyorum :))

Insallah sifa olur sanirim ilk ve son olacak bugun :)

Cidden icenler nasil iciyorsunuz 1 cay kasigi koydum ezdim bir su bardagi suda kaynattim süzdüm ictim .. Ama inanin ki boyle bir tat yok bogamizi kullanamiyorum :))
Hiç içmedim ama bitkisel şeyler ya da bu tarz aktar karışımlarının kokusu bile mahfediyor tadını hiç denemek dahi istemem heralde biraz kılım ben de...
Ama sen bakma bi kere içtiysen devamı gelir sen devam et:)

Ebush kiz walla devamı gelmez cok aci :) Bende adacayı melisanin tadina aliskinim cokta severim cok bitki cayida ictim ama bu deli bisi :)
Sen zaten içme bisi bol bol kabak cekirdegi ananas ye suyunu ic

Selam haticecim nasılsın?
Fena uyku bastı bana. Molaya çıktım dinlenme odasında tadilat yapıyorlar bayılacam.
selam canım ben gene nöbetteyim yarın eşimin memleketine gidecegiz iş çıkışı sen nasılsın...
Saye- vesselam_ çok saolasınız kızlar... Baya stresli ve heyecanlıydım ama hallettik çok şükür Allah razı olsun hepinizden dualarınızdan hakkınızı helal edin..
ebru canım ikizlerin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah ....
Amin canim insallah ya. Gercekten dedikleri gibiymis hamile kalmakla bitmiyormus arrtti mi kese olustumu derken hep aklin onda.
kan bakjtırdın mı canım nasıl sonuç.. Allah kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
HERKESE HAYIRLI CUMALAR KIZLAR...KADİR GECENİZ VE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN...BUGÜN EDİLEN TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞALLAH....
leyla abla nasılsın hiç uğramıyorsun bu aralar var mı bi gelişme
selam canım nasılsın mesajını yeni gördüm bende aynı durumu yaşadım geçen sene değerim önce düştü sonrada yavaş yavaş yükselmeye devam etti en son 568 di sanırım metotrexate iğne oldum korkma her zaman tüpleri kaybetmek diye bi şey yok canım inşallah her şey yolunda gider
cornella canım gözün aydın...

şu bitki çaylarını bende sevmiyorum hiç yaa

Slm kızlar
E-brulim ohhh çok şükür hep iyi olun gzl sonuçlar alın cnm, bende Özlem'e katılıyorum sevinçli hbrler benide çok Mutlu ediyor
Al_pi hayıt suyu diye aktarlarda satıyorlar yok böle pis birşey, bende tiksine tiksine içtim,sonucu söylemeye gerek yok
Bu arada vesselam_ tatlı geldiiii cnm, kapıdan girerlerken ilk ona baktım çok şükür gzl keyifli bir iftardı şimdi çayımı içiyorum bayagı yoruldum ama değdi...
Ebush_354 cnm saglık ocağında ebe var o bana kulaklık olmadan uzun konuşmalar yapma Dedi, bende uzanıp bol bol onu bunu arıyordum, aklıma geldi
LeYLa_21 hadi inşallah sendende gzl hbrler alırız cnm

Son düzenleme:

Ama cidden iğrenç yani :)
Ben adaçayı mı ne almıştım da beraber içmiştim birkaç kez, daha çekilebilir olmuştu

Saye- canım ben de yarın ve bayram 1 de nöbetçiyim.
Artık çok yoruldum yetti valla ya.
Bi de sahada olsam yanmıştım sanırsam.
Allah kolaylıklar versin sana.

Hayvanlar içinde en çok kediyi severim canım bende...çok üzüldüm hamur için...hiç bir şeyi kendine dert etme bak iki canlısın sonuçta.üzüntün bebeğinede yansır oda üzülür...Allah senden de razı olsun gülüm...
ıyı aksamlar kızlar nasılısınız gecmiş kadir geceniz mübarek olsun...
Seninde kadir gecen mübarek olsun haticem...
Valla kaç gündür nezle oldum canım ya...ramazandan dolayıda pek giremiyorum.girsemde öyle göz atıp çıkıyorum...gelişme varmı demişsin bakalım varsa bir iki belli olur canım.hayırlısı...sen nasılsın canım?

Amin cnm inşallah...hayırlısıyla güzel haber vermeyi nasip etsin Rabbim inşallah kartanem...

Saye- canım ben de yarın ve bayram 1 de nöbetçiyim.
Artık çok yoruldum yetti valla ya.
Bi de sahada olsam yanmıştım sanırsam.
Allah kolaylıklar versin sana.
Şaka maka 5.aylık olmuşsunuz maşallah canım.darısı bizlere olsun inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…