Şaka maka 5.aylık olmuşsunuz maşallah canım.darısı bizlere olsun inşallah canım...
@DESIGNER27 semoş doğum yaptımı acaba?
Bu hayit tohumu ne kadar iğnenç birseymis :))) Iki saattir bogazim yaniyor zorla ictim tadi ayri iğnençti zaten cikolata seker yemekten bi hal oldum bogazim yaniyor ..
İğrenç demek istemiyorum sonuçta derdimize derman olabilir o yüzden ignenç diyorum :))
İçebildiğüm bitki çayları ıhlamur mercanköşk ve melisa hiç aram yok.. Zaten yasakladıkar kuzum içmem de işime geldiEbush kiz walla devamı gelmez cok aci :) Bende adacayı melisanin tadina aliskinim cokta severim cok bitki cayida ictim ama bu deli bisi :)
Sen zaten içme bisi bol bol kabak cekirdegi ananas ye suyunu ic
Doğru diyosun canım sağolasın önerin için dikkat edicem ben de... Her gün annemlerle uzun konuşuyorum sadece 20 dk fln onun dışında kısa görüşmeler arada...Slm kızlar
E-brulim ohhh çok şükür hep iyi olun gzl sonuçlar alın cnm, bende Özlem'e katılıyorum sevinçli hbrler benide çok Mutlu ediyor
Al_pi hayıt suyu diye aktarlarda satıyorlar yok böle pis birşey, bende tiksine tiksine içtim,sonucu söylemeye gerek yok
Bu aradavesselam_ tatlı geldiiii cnm, kapıdan girerlerken ilk ona baktım çok şükür gzl keyifli bir iftardı şimdi çayımı içiyorum bayagı yoruldum ama değdi...
Ebush_354 cnm saglık ocağında ebe var o bana kulaklık olmadan uzun konuşmalar yapma Dedi, bende uzanıp bol bol onu bunu arıyordum, aklıma geldi
LeYLa_21 hadi inşallah sendende gzl hbrler alırız cnm
Amin bitanem inşallah.Rabbim iki canınla ettiğin duayı kabedeki duaların içine katsın ve kabul etsin inşallah gülüm.. Sende sağlıklı bir doğum yapıp yavrunu sağlıcakla kucakla inşallah canımcım...Sağol canım inşallah kızına kardeş gelmiştir de totemin 35 hafta daha durur :)
Sema birkaç gün önce yazmıştı daha doğmamıştı bebişi :)
Kendini fazla dinleme ebrucum.inşallah bebişlerin sımsıkı tutunacak annesi.rahat ol.stres yapma.inşallah sonuç pozitif diye yazacaksın. Tüm topic bayram edecez...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. Aminnnnnm...Doğru diyosun canım sağolasın önerin için dikkat edicem ben de... Her gün annemlerle uzun konuşuyorum sadece 20 dk fln onun dışında kısa görüşmeler arada...
Bir de ben çok karışığım ya ilk gün ve dün kasık batmalarım oldu ama bugün çok çok azdı bir de ilk gün ve dün çok çok az pembemsi akıntı vardı o da kayboldu bunlar iyiye öi işaret kötüye mi bilemedim
@hsevda saolasın kuzum inşallah tutunuyorlardır bana minikler en büyük ümidim o
Kocaman Âmin Leylacım güzel dileklerineAmin bitanem inşallah.Rabbim iki canınla ettiğin duayı kabedeki duaların içine katsın ve kabul etsin inşallah gülüm.. Sende sağlıklı bir doğum yapıp yavrunu sağlıcakla kucakla inşallah canımcım...
Dinleme eye çalışıyorum ama elde değil maalesef insanın aklı hemen acabalara kayıyor abla umarım güzel çıkar sonucumuz da bayramdan sonra bir daha bayram yaşarız :) bu yokda herkesin yüzü gülsün inşallahKendini fazla dinleme ebrucum.inşallah bebişlerin sımsıkı tutunacak annesi.rahat ol.stres yapma.inşallah sonuç pozitif diye yazacaksın. Tüm topic bayram edecez...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. Aminnnnnm...
Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..Dinleme eye çalışıyorum ama elde değil maalesef insanın aklı hemen acabalara kayıyor abla umarım güzel çıkar sonucumuz da bayramdan sonra bir daha bayram yaşarız :) bu yokda herkesin yüzü gülsün inşallah
O senin güzel görüşün gülümSen ne güzel yürekli birisin canım...
Allah razı olsun canımE-brulim ohhh çok şükür hep iyi olun gzl sonuçlar alın cnm, bende Özlem'e katılıyorum sevinçli hbrler benide çok Mutlu ediyor
Hayırlı yolculuklar kuzum :) sağ salim gidin gelin inşallahGünaydıııııııın herkeseşaka gibi sonda geldik orucun,yarın arede.. Nasıl geçecek derken geçti bitti bile ben yarın annemin yanına Mersin'e gidiyorum, sizler napacaksınız bayanlar? Yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar... Güle güle gidin güne güle dönün
Sağol canım benim insaAllah..Herkese hayırlı pazarlar, Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?