Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzum bana tadı o kadar da igrenc gelmiyo suyu kaynatıyorum önce sonra su kaynarken elimle bi tutam alip atiyorum icine öyle bi iki tıkırdıyo zaten rengini veriyo hemen.. ondan sonra ocaktan alıp ağzını porselen bi tabakla kapatıyorum 10 dk demleniyo sonra süzüp iciyorum.. Şifa olsun kuzum mecbur herseyden medet umuyoruz iciyoruz baslarda daha acı geliyodu icemiyodum biraz alistim sanirim

Ebush kiz walla devamı gelmez cok aci :) Bende adacayı melisanin tadina aliskinim cokta severim cok bitki cayida ictim ama bu deli bisi :)
Sen zaten içme bisi bol bol kabak cekirdegi ananas ye suyunu ic
İçebildiğüm bitki çayları ıhlamur mercanköşk ve melisa hiç aram yok.. Zaten yasakladıkar kuzum içmem de işime geldi kabak çekirdeği yiyorum ananasa cesaret edemedim eşimde gitmiş atom var ya cappy nin içinde bütün öeyveler fln var ondan almış onu içmeye başladım bugün de

Doğru diyosun canım sağolasın önerin için dikkat edicem ben de... Her gün annemlerle uzun konuşuyorum sadece 20 dk fln onun dışında kısa görüşmeler arada...
Bir de ben çok karışığım ya ilk gün ve dün kasık batmalarım oldu ama bugün çok çok azdı bir de ilk gün ve dün çok çok az pembemsi akıntı vardı o da kayboldu bunlar iyiye öi işaret kötüye mi bilemedim

@hsevda saolasın kuzum inşallah tutunuyorlardır bana minikler en büyük ümidim o

Al_pi kuzum ben bir tatlı kaşığı tohumu koyuyordm ezmiyordum çok bekltemeden. Süzüp iciyordum ..
İlk yaptığımda gerçektende çok acı olmuştu bidaha icmem dedim ama mecbur icmistim..
Bana olmadı ama Belki sana vesile olur canım insaAllah

Sağol canım inşallah kızına kardeş gelmiştir de totemin 35 hafta daha durur :)

Sema birkaç gün önce yazmıştı daha doğmamıştı bebişi :)
Amin bitanem inşallah.Rabbim iki canınla ettiğin duayı kabedeki duaların içine katsın ve kabul etsin inşallah gülüm.. Sende sağlıklı bir doğum yapıp yavrunu sağlıcakla kucakla inşallah canımcım...

Kendini fazla dinleme ebrucum.inşallah bebişlerin sımsıkı tutunacak annesi.rahat ol.stres yapma.inşallah sonuç pozitif diye yazacaksın. Tüm topic bayram edecez...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. Aminnnnnm...

Günaydın kızlar nabersiniz :)

Kocaman Âmin Leylacım güzel dileklerine

Günaydıııııııın herkese şaka gibi sonda geldik orucun,yarın arede.. Nasıl geçecek derken geçti bitti bile ben yarın annemin yanına Mersin'e gidiyorum, sizler napacaksınız bayanlar? Yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar... Güle güle gidin güne güle dönün

Dinleme eye çalışıyorum ama elde değil maalesef insanın aklı hemen acabalara kayıyor abla umarım güzel çıkar sonucumuz da bayramdan sonra bir daha bayram yaşarız :) bu yokda herkesin yüzü gülsün inşallah

Amin canım inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..

Hayırlı pazarlar kızlar

Sen ne güzel yürekli birisin canım...
O senin güzel görüşün gülüm
E-brulim ohhh çok şükür hep iyi olun gzl sonuçlar alın cnm, bende Özlem'e katılıyorum sevinçli hbrler benide çok Mutlu ediyor
Allah razı olsun canım
Hayırlı yolculuklar kuzum :) sağ salim gidin gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…