Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar nabersiniz :)

Kocaman Âmin Leylacım güzel dileklerine

Biraz geç oldu ama tünaydın canım ben yorgun savaşçı temizlik alışveriş derken ben bittim iş güç bitmedisen nasılsın?

Tünaydın canım ben evdeyim bayramda annemler ve akrabalarımızla aynı semtte oturuyoruz zaten ilk gün bayramlaşma sonra inşallah dinlenmece

Aleyküm selam canım nasılsın?

Kartanesi_26 kuzum ben evimdeyim valla yalnız yalnız takılacaz kocamla

Bu arada sende durumlar nasıl adet oldun mu olma ne olur
Canım Bnm ne kadar dikkatli, ilgili birisin sen maşallah cnm henüz gelmedi o kırmızılar...malum ramazan ayıydı,eşimin mesaileri vardı onun için çok rahattık bu ay..test yaptırmadım,evde hiç testte yok.. Eczaneler bile kapalıymış bayramdan dolayı nöbetçi eczaneler varmış... Bekleyecem gelirse sorun degil diğer ihtimal hayal gibi dursun içimde sen ne durumdasın?

Ay hadi insaAllah canimsin yaa Rabbim güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün insaAllah...
Ben tedaviye baslicam klomene..temmuz adetimle.. bakalım Rabbim hayırlısini versin insaAllah

Ay hadi insaAllah canimsin yaa Rabbim güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün insaAllah...
Ben tedaviye baslicam klomene..temmuz adetimle.. bakalım Rabbim hayırlısini versin insaAllah

Ben de ben dee :) Rabbimden hayirlisi tabiiki de ama temmuz adetim bakalım ne zamana gelicek benim daha şuan regliyim gerci ama bu ayın 15inden sonra ne zaman regli olursam 3. Günü bekliyi doktor

Aminnnnn cnm Bnm hakkımızda hayırlısı olsun... umutLatahzen ve senin inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Hergün dualarımdasınız inşallah kucağımıza alacağımız günler yakındır birazda gebelik sorunlarını konuşalım hepberaber artık dimi

Biraz geç oldu ama tünaydın canım ben yorgun savaşçı temizlik alışveriş derken ben bittim iş güç bitmedisen nasılsın?

İyiyim canım sağol ben de nöbette bugün.
Gece de uyuyamadım çok yorgun hissediyorum.
Sen de temizlik filan derken çok yorulmuşsundur hiç sevmiyorum şu temizlik işini yav

İyi yapmissiniz canım kimseye söylemeyerek onların psikolojisi zaten mahvediyor ...
Aynen canım daha çok geriyor aileler bir olsun ondan sonra söyleyeceğiz kısmetse tabi...

vesselam_ umutLatahzen kızlar tedavileriniz hayırlı olsun şimdiden inşallah hemen sonuç verir

Kartanesi_26 canım inşallah o kırmızılar 9 ay hiç gelmezz

Evet eveeet bence de
Kk da bazen gezinirken bazı topikler görüyorum.. Ay acaba hamilemiyim şuram ağrıdı buram bulandı şuram kasıldı göğsüm şisti cızladı bızladı hep ilk zamanlarım geliyo aklıma aaaay aynı ben diyorum okurken bakıyorum da hep beraber neleri aşmışız aslında.. ilk zamanki gibi pimpirikli degilim artik ay surammi agridi ay günümmü gecti her saniye deli gibi dusunur dururdum kendi adıma çağ atladım sanırsam.. siz neler dusunuyosunuz kızlar bu konudaa

Benim ilki kimyasal olduğundan hiç bir şey anlamadım bile şimdi maalesef yine pimpirik yapıyorum

Olacak kuzum insallah güzel haberleri vericeksim bize.. Bizim icin de insallah hayirlarla sonuclanir.. vesselam_ kuzum senin ne zamana geliyo temmuz adetin benim sanirim 25 lerinde felan olcak

Benim ilki kimyasal olduğundan hiç bir şey anlamadım bile şimdi maalesef yine pimpirik yapıyorum

Kuzum tedavi asamalarini demiyorum o zamanlarda bende evhamlaniyorum ama genel itibariyla diyorum.. ben evliligimin ilk 6- 8 ayi icinde rahat 20 tane gebelik testi yapmisimdir artık kendimi.dinlemiyorum bi ara hastalık boyutuna girmistim..

Olacak kuzum insallah güzel haberleri vericeksim bize.. Bizim icin de insallah hayirlarla sonuclanir.. vesselam_ kuzum senin ne zamana geliyo temmuz adetin benim sanirim 25 lerinde felan olcak
İnşallah kuzum günler geçsin istiyorum bir an önce ki güzel haberler gelsin

Kuzum tedavi asamalarini demiyorum o zamanlarda bende evhamlaniyorum ama genel itibariyla diyorum.. ben evliligimin ilk 6- 8 ayi icinde rahat 20 tane gebelik testi yapmisimdir artık kendimi.dinlemiyorum bi ara hastalık boyutuna girmistim..
Ayy onu hiç sormaa o testleri bir ara hastalık gibi olmuştu bende olmadığını bile bile yapıyordum hele o karbonat testleri fln onları da yapıyordum ben

Ayy onu hiç sormaa o testleri bir ara hastalık gibi olmuştu bende olmadığını bile bile yapıyordum hele o karbonat testleri fln onları da yapıyordum ben

Aynen ben de oyle iste onu diyorum çağ atladım sanırsam diye.. yoksa hersey umut bizim icin hic bi zaman bitmiyo.. senin ne zamandı test günün kuzum

Aynen ben de oyle iste onu diyorum çağ atladım sanırsam diye.. yoksa hersey umut bizim icin hic bi zaman bitmiyo.. senin ne zamandı test günün kuzum
Ayy vallahi umarım ben dayanabilirim test günüm çok uzun ya 15 temmuz... Ama ben 12. Gün idrar testi yaparım büyük ihtimal eğer negatifse 15. Güne kadar beklenti gerçekten çoğalıyor fazlasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…