Günaydın kızlar nabersiniz :)
Kocaman Âmin Leylacım güzel dileklerine
Günaydıııııııın herkeseşaka gibi sonda geldik orucun,yarın arede.. Nasıl geçecek derken geçti bitti bile ben yarın annemin yanına Mersin'e gidiyorum, sizler napacaksınız bayanlar? Yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar... Güle güle gidin güne güle dönün
Yok canım bilmiyorlar o yüzden çaktırmamaya çalışıyoruz... Belim ağrıyo fln dedim dün de..Ebush_354 kuzum biliyorlar mı tüp bebek yaptırdığını ailem falan söylediniz mi
Canım Bnm ne kadar dikkatli, ilgili birisin sen maşallahKartanesi_26 kuzum ben evimdeyim valla yalnız yalnız takılacaz kocamla
Bu arada sende durumlar nasıl adet oldun mu olma ne olur
İyi yapmissiniz canım kimseye söylemeyerek onların psikolojisi zaten mahvediyor ...Yok canım bilmiyorlar o yüzden çaktırmamaya çalışıyoruz... Belim ağrıyo fln dedim dün de..
Ay hadi insaAllah canimsin yaa Rabbim güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün insaAllah...Canım Bnm ne kadar dikkatli, ilgili birisin sen maşallahcnm henüz gelmedi o kırmızılar...malum ramazan ayıydı,eşimin mesaileri vardı onun için çok rahattık bu ay..test yaptırmadım,evde hiç testte yok.. Eczaneler bile kapalıymış bayramdan dolayı nöbetçi eczaneler varmış... Bekleyecem gelirse sorun degil diğer ihtimal hayal gibi dursun içimde sen ne durumdasın?
Ay hadi insaAllah canimsin yaa Rabbim güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün insaAllah...
Ben tedaviye baslicam klomene..temmuz adetimle.. bakalım Rabbim hayırlısini versin insaAllah
Aminnnnn cnm BnmAy hadi insaAllah canimsin yaa Rabbim güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün insaAllah...
Ben tedaviye baslicam klomene..temmuz adetimle.. bakalım Rabbim hayırlısini versin insaAllah
Biraz geç oldu ama tünaydın canım ben yorgun savaşçı temizlik alışveriş derken ben bittim iş güç bitmedisen nasılsın?
Aynen canım daha çok geriyor aileler bir olsun ondan sonra söyleyeceğiz kısmetse tabi...İyi yapmissiniz canım kimseye söylemeyerek onların psikolojisi zaten mahvediyor ...
Aminnnnn cnm Bnmhakkımızda hayırlısı olsun... umutLatahzen ve senin inşallah tedavileriniz olumlu sonuçlanır... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Hergün dualarımdasınız inşallah kucağımıza alacağımız günler yakındır birazda gebelik sorunlarını konuşalım hepberaber artık dimi
Benim ilki kimyasal olduğundan hiç bir şey anlamadım bile şimdi maalesef yine pimpirik yapıyorumEvet eveeet bence de
Kk da bazen gezinirken bazı topikler görüyorum.. Ay acaba hamilemiyim şuram ağrıdı buram bulandı şuram kasıldı göğsüm şisti cızladı bızladıhep ilk zamanlarım geliyo aklıma aaaay aynı ben diyorum okurken bakıyorum da hep beraber neleri aşmışız aslında.. ilk zamanki gibi pimpirikli degilim artik ay surammi agridi ay günümmü gecti her saniye deli gibi dusunur dururdum kendi adıma çağ atladım sanırsam.. siz neler dusunuyosunuz kızlar bu konudaa
Aynen canım daha çok geriyor aileler bir olsun ondan sonra söyleyeceğiz kısmetse tabi...
vesselam_ umutLatahzen kızlar tedavileriniz hayırlı olsun şimdiden inşallah hemen sonuç verir
Kartanesi_26 canım inşallah o kırmızılar 9 ay hiç gelmezz
Benim ilki kimyasal olduğundan hiç bir şey anlamadım bile şimdi maalesef yine pimpirik yapıyorum
İnşallah kuzum günler geçsin istiyorum bir an önceOlacak kuzum insallah güzel haberleri vericeksim bize.. Bizim icin de insallah hayirlarla sonuclanir..vesselam_ kuzum senin ne zamana geliyo temmuz adetin benim sanirim 25 lerinde felan olcak
Ayy onu hiç sormaa o testleri bir ara hastalık gibi olmuştu bende olmadığını bile bile yapıyordum hele o karbonat testleri fln onları da yapıyordum benKuzum tedavi asamalarini demiyorum o zamanlarda bende evhamlaniyorum ama genel itibariyla diyorum.. ben evliligimin ilk 6- 8 ayi icinde rahat 20 tane gebelik testi yapmisimdir artık kendimi.dinlemiyorum bi ara hastalık boyutuna girmistim..
Ayy onu hiç sormaa o testleri bir ara hastalık gibi olmuştu bende olmadığını bile bile yapıyordum hele o karbonat testleri fln onları da yapıyordum ben
Ayy vallahi umarım ben dayanabilirim test günüm çok uzun ya 15 temmuz... Ama ben 12. Gün idrar testi yaparım büyük ihtimal eğer negatifse 15. Güne kadar beklenti gerçekten çoğalıyor fazlasıylaAynen ben de oyle iste onu diyorum çağ atladım sanırsam diye.. yoksa hersey umut bizim icin hic bi zaman bitmiyo.. senin ne zamandı test günün kuzum
Aleyküm selam canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?