Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ebush_354 Kartanesi_26 çok sagolun kızlar Rabbim emeklerimizin karşılığını versin insaAllah hepimizin..
umutLatahzen kuzum benimde sanırım 25-26sina geliyor insaAllah bu kez başlarim..
Aslında aşılama istiyorum direk ama devlet prosedür gereği klomen tedavisi sonra diğerleri diyor

Biraz heyecanliyim birazda endişeli yine bisey çıkartacaklar diye.. hakkımızda hayırlısi bakalım

Ayy vallahi umarım ben dayanabilirim test günüm çok uzun ya 15 temmuz... Ama ben 12. Gün idrar testi yaparım büyük ihtimal eğer negatifse 15. Güne kadar beklenti gerçekten çoğalıyor fazlasıyla

Bence hiç yapma 15 inde yaparsın bak yapıldıgı zaman da cok var diyodun ama 4 gün gecti bile kuzum birazcık sabret kendine de dikkay et Rabbim güldürecek yüzünü inşallah..

inşallah kuzumm inşallah hayırlısı aynı zamanlara denk gelecek ikimizinde :) müjdelerimizi de vermek nasip etsin Mevlam insallah :)

Bence hiç yapma 15 inde yaparsın bak yapıldıgı zaman da cok var diyodun ama 4 gün gecti bile kuzum birazcık sabret kendine de dikkay et Rabbim güldürecek yüzünü inşallah..
Eşim çok kızıyor zaten ama ben dayanamıyorum gerçi hele bir gelsin de inşallah dayanabilirim

inşallah kuzumm inşallah hayırlısı aynı zamanlara denk gelecek ikimizinde :) müjdelerimizi de vermek nasip etsin Mevlam insallah :)
Amin kuzum amin benim adetim 23u ama geçte olabilirim bakalım 23unde olursam 26sinda hastane yolunaa
Sen devlete mi özele mi gidiyorsun canim

Eşim çok kızıyor zaten ama ben dayanamıyorum gerçi hele bir gelsin de inşallah dayanabilirim
Benim eltim 12.gun test yaptırmışti kuzum hatta hatırlıyorum 450falan çıkmıştı..
İnsaAllah seninde yüzüne güler Rabbim..
Hiç kalkmadı yaa yattı anca 4-5aydan sonra gezmeye basladi

Benim eltim 12.gun test yaptırmışti kuzum hatta hatırlıyorum 450falan çıkmıştı..
İnsaAllah seninde yüzüne güler Rabbim..
Hiç kalkmadı yaa yattı anca 4-5aydan sonra gezmeye basladi
Benim de araştırmalarım neticesinde 8. Günden sonra kanda beta hcg salgılanmaya başlayıp 10. Gün test edilebilir seviyeye çıkıyormuş eğer gebelik varsa tabi o yüzden iş garanti olsun 12. Gün bi deneyeyim diyorum sabırsız bir şekilde ama bakalım daha o zamana var fikrim değişebilir her an belirtilere ya da belirtisizliğe göre canım... Aslında ben çok yatmadım canım evdeydim ama evdede tamamen soyutlamadım kendimi yemeğimi fln yapıyorum oturuyorum ufak ufak iş bile oluyor arada doktorda tamamen yatma dedi sadece dikkat et ağır kaldırma spor yapma ani hareketler yapma diye konuştu hatta yani olcağı varsa at üstünde bile gitsen olur bu iş bundan sonrası tevekkül demişti canım ama tabi yine sen ata binme diye uyardı

Aynen kuzum yaa tevekkul ediyoruz herşey olması gerektiği gibi oldu konuldu..
Mevlam yazmışsa insaAllah on gün sonra yüzün gulecek arada bebislerle konuş sev onları..
Allahın isimlerini oku.. insaAllah faydası olacaktır ... çok heyecanliyim kız

Amin kuzum amin benim adetim 23u ama geçte olabilirim bakalım 23unde olursam 26sinda hastane yolunaa
Sen devlete mi özele mi gidiyorsun canim
ben suan regliyim ne zaman bitecek digeri ne zaman olacak muamma
Bu sefer devlete gidiyorum kuzum özeldeki anamı ağlattı iç kanamadan öldürüyodu beni az daha bakalım bu sefer Allaha emanet gidicem ama iyi bi doktor gittiğim.. Tabiki önce Rabbime emanetiz hepimiz..

Evet valla okyanusu geçtik umarım derede tıkanıp kalmayız canım benim sonu güzel olsun yeter ki:)
Amin amiiin güzel olacak insallah canım benim ama şu 10 gün bari yat dinlen iş miş yapma dikkat et kendine emi..

Rabbim ne derse o olur inşallah canım... Konuşuyorum onlarla konuşmam mı ordalar mı acaba diye yokluyorum arada:) okurum tabi canım faydası olmaz mı hiç.. Ay bi de bendeki heyecanı bir bilsennn

Yine de canım durmuyo ama frenlemeye çalışıyorum kendimi canım yaptığım büyük iş yemek gerçi bayramda çok yemek derdim olmucak ama kayınvalidemlere gidince gelen giden olacak tabii kimse bilmiyor nasıl yapçam bilmiyorum

Seni hiç düşünemiyorum zaten.. ben böyle uzaktan böyleysem.
Şey yaa gitmek zorunda mısınız canim
Kalabalık bir aileyse isler seni bekler çünkü

LeYLa_21 ablacik durumlar nasıl..
Takvimin beşinci haftayı gösteriyor böylede devam eder kaldırmasın insaAllah
Amin gülüm inşallah.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün canım... Inşallah 9 ay kalırda yavruma kardeş gelir...dileyen isteyen cümlemize nasip etsin kuzum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…