Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen canım iyi seni surundurmemis devlet.m ben kaç aydır surunuyorum.
İstanbulda misin sen ?

Kuzum trabzondayım ben ne konuda süründürmemiş dedin ?

Amin inşallah gülüm. .

Canımsın
Kuzum Rabbim verir kolaylıgını sen yine de dikkat etmeye calıs kendine cok yorma uzak dur islerden sonra ögrenecekler sebebini hak verirler o zaman

umutLatahzen kuzum ben kasımdan beri gidip geliyorum testler falan başka doktor geliyor o bisey istiyor. 6ay doldu tekrar hormon testi derken temmuza tamam dediler.. onun için dedim. bakalım o yüzden endiseliyim yine bisey çıkartacaklar diye..

Hmmm anladım kuzum.. bu gittiğim doktora herseyi anlattim böyle böyle diye.. ben yumurta gelistirici bebeğe yönelik bi tedavi görmek istiyorum artık sizinle güzel bi tedaviye baslamak istiyorum dedim.. o da şuan ilacı veremem seni takip etmem gerekiyo izinde olucam 15inden sonra burdayım regl olunca 3. Günü gel dedi.. insallah Rabbimden hayırlısı olur insallah mutluluğumuza bu doktor vesile olur Rabbim en hayırlısını nasip etsin bana da hepimize de

Seni hiç düşünemiyorum zaten.. ben böyle uzaktan böyleysem.
Şey yaa gitmek zorunda mısınız canim
Kalabalık bir aileyse isler seni bekler çünkü
Mecbur gidicez ama ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıcam bel ağrımı öne sürerek artık o kadarlık ta olsun diyorum

Ebush_354 kuzummm doğum günün kutlu olsun bu aradaaa
Rabbim gönlündeki muradını nasip etsin sana en büyük hediyen olacak inşallah
Teşekkür ederim canım benim dileğim duam bellii inşallah kısa sürede gerçekleşmiş olduğunu görürüz...

Aynem ben belimi öne sürmeyi düşünüyorum zaten sonrasında da anlarlar yani durumu yapıcak bir şeyim yok ne derlerse desinler

Kimin ne dedigini sakın önemseme bu konuda ne kadar hassas oldugunuzu bitek siz biliyosunuz, bunca çabayı hiçe sayamazsın biri bisey diycek diye kuzum şuan sen önemlisin..

Valla çok iyiymis canım yaaa büyük şehrin çilesi bizim oralardada hemen yapivveriyorlar sürekli asistan değişiyor sürekli doktor değişiyor ..
Bu zamana kadar gerçek doktorla konusmadim testlerime bakmadı bile..
Allaha emanet gidiyoruz bakalım

Mecbur gidicez ama ben kaçabildiğim kadar kaçmaya çalışıcam bel ağrımı öne sürerek artık o kadarlık ta olsun diyorum
Anladm kuzum sen millete bakma cidden. boşver salla gitsin
Suan içinde taşıdığın mucizelere odaklan sadece.
Onlar çok hassaslar bak uzulursun üzülürler annesi..
Rabbime emanetsiniz insaAllah tatlim

Allaha emanet gidiyoruz gercekten de yoksa aman aman ilgilenen bi doktora ne özelde ne hic biyerde rastlamadım 1 senedir.. :/

u-mutlu lale en gzli cnm, annem baban sevdiklerin olsun yeter Rabbim tekrarınıda nasip eder inşallah

Aminn canım Allah sevdiklerimizden ayırmasın sağlıklı hayırlı uzun ömür versin.. inşallah kurbana hamile birdaha ki ramazana da çocuklu oluruz

İyiyim canım sağol ben de nöbette bugün.
Gece de uyuyamadım çok yorgun hissediyorum.
Sen de temizlik filan derken çok yorulmuşsundur hiç sevmiyorum şu temizlik işini yav

Sorma canım bende hiç sevmiyorum temizliği ama hayatın acı gerçeği Sizin iş çok zor canım yaa benim kuzen de att okuyor daha lisede ama vazgeçmiş sanırım çok zor diyo yönetim mi ne okuyacakmış bakalım

Çok sıcak canım ya
bunaldık valla..
sen nasılsın..

Sıcakları sorma canım.. Sende İst. da sın dimi.. Dün temizlik yaptım canım çok yorgunum bugün de işteyim evde de hala işim var bir de tatlı yapıcam benim bayram üstü hep böyle oluyo işler 2. gün dinleniyorum anca

Anladm kuzum sen millete bakma cidden. boşver salla gitsin
Suan içinde taşıdığın mucizelere odaklan sadece.
Onlar çok hassaslar bak uzulursun üzülürler annesi..
Rabbime emanetsiniz insaAllah tatlim
Aynen canım ben onlardayım tamamen umarım zamanımız geldiğinde bana çifte bayramı yaşatırlar

Aynen canım istanbul'dayım..
Yanıyoruz valla..
Evdeki stor perdeleri yıkadım ben de dün..
Çok yoruldum..
=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…