- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Ah o storlar insanı sinir ediyo sen nasıl yıkadın canım? Yıkaması da bi dertAynen canım istanbul'dayım..
Yanıyoruz valla..
Evdeki stor perdeleri yıkadım ben de dün..
Çok yoruldum..
=)
İyiyim canım çok şükür bugün ilk defa dışarı çıkıyorum transfer sonrası ilk 2 gün bir şeyler hissettim ama dünden beridir bir hissim yokNasılsın kuzum, test günün ne zaman??
İnsaAllah ablaa senin adet şaşmaz hayırlısı olsun bakalimHenüz test yapmadım canım.göğüslerime dokunamıyorum.bayram geçsin gelen giden olmazsa test yaparım inşallah... Dün bat günüydü ama olmadım.hayırlısı 9 ay gelmesinde bebiş gelsin inşallah... Aminnnnmm
İnsaAllah kuzum aminnAynen canım ben onlardayım tamamen umarım zamanımız geldiğinde bana çifte bayramı yaşatırlar
Amin gülüm inşllh...İnsaAllah ablaa senin adet şaşmaz hayırlısı olsun bakalim
Terasım var canım orada yıkadım fırçayla..Ah o storlar insanı sinir ediyo sen nasıl yıkadın canım? Yıkaması da bi dert
İyiyim canım çok şükür bugün ilk defa dışarı çıkıyorum transfer sonrası ilk 2 gün bir şeyler hissettim ama dünden beridir bir hissim yoktest günüm 15 temmuz kısmetse
Çok sıcakta kalmamaya çalışıyorum canım bugün öyle eşim sürpriz yaptı biraz:) aslında her bayram izmire gidiyoruz ama bu bayram gidemeyeceğiz test günüm geçsin ondan sonra gideceğim nolur nolmaz diye... O yüzden istanbuldayız eşimin tarafına gidicez de çok dolaşmayı düşünmüyorum ben yine de.. İnşallah güzel olur canım sonuççTerasım var canım orada yıkadım fırçayla..
tertemiz oldular valla, bide benimkiler açık renk.
Kirlenince çok göze batıyo..
Hayırlısı olsun hakkında canım, çık tabi dışarı,
hava çok sıcak ama yaa
bayramda bir planınız var mı
aklına getirme çok
oluruna bırak inşallah
istediğin olur en güzel haliyle. .
Senin de mübarek olsun canım benim... Bu bayram izmir yolu yok bana o yüzden biraz da buruğum..Kizlar arefeniz mübarek olsun nasilsiniz?
Saglik olsun gülüm sizde belki güzel haberi vermeye gidersiniz :)Senin de mübarek olsun canım benim... Bu bayram izmir yolu yok bana o yüzden biraz da buruğum..
Aynen inşallah nasip olur:))Saglik olsun gülüm sizde belki güzel haberi vermeye gidersiniz :)
Ayy ayy ebrum nasıl geçsin gurbetlik zor be.Şimdi memlekette olsak anamin koca evini uç dort günde anca temizlerdik ablalarimla..Kizlar arefeniz mübarek olsun nasilsiniz?
Allah kavuştursun gülümAyy ayy ebrum nasıl geçsin gurbetlik zor be.Şimdi memlekette olsak anamin koca evini uç dort günde anca temizlerdik ablalarimla..
en azından bayram geliyormuş derdik o heyecan o telaas, bayram olur kapin susmaz Gelen gelene maaaAllah..
İstanbulda burukluk var sadece ... sadece kocam ve ben
Terasım var canım orada yıkadım fırçayla..
tertemiz oldular valla, bide benimkiler açık renk.
Kirlenince çok göze batıyo..
Hayırlısı olsun hakkında canım, çık tabi dışarı,
hava çok sıcak ama yaa
bayramda bir planınız var mı
aklına getirme çok
oluruna bırak inşallah
istediğin olur en güzel haliyle. .
Yok kuzum sen niye uzesin ramazan geldiğinden beri böyle düşünüyorum...Allah kavuştursun gülüm
Üzdüm seni özür dilerim... Allah nasip ederse çoluk çocuğa kavuşacaksın bayramların ayrı bir tadı olacak
Ellerine sağlık canım ne tatlısı yapıyorsun bende yapım diyorum...Stor çok şık duruyo ama güneşlik gibi pratik değil atıp yıkayamıyosunBenim de terasım var açıktı önceden yıkıyodum ama artık kapadık maalesef yıkıyamıycam artık bakalım ne yapcaz.. benmde işler bitti çok şükür bi tatlı yapıcam iftardan sonra
Allah razı olsun senin ve tüm kızların bayramı şimdiden kutlu olsun. Rabbim seneyede sevdiklerimiz eksilmeden sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah.Kizlar arefeniz mübarek olsun nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?