Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Nasılsın kuzum, test günün ne zaman??
İyiyim canım çok şükür bugün ilk defa dışarı çıkıyorum transfer sonrası ilk 2 gün bir şeyler hissettim ama dünden beridir bir hissim yok test günüm 15 temmuz kısmetse

İnsaAllah ablaa senin adet şaşmaz hayırlısı olsun bakalim

Ah o storlar insanı sinir ediyo sen nasıl yıkadın canım? Yıkaması da bi dert
Terasım var canım orada yıkadım fırçayla..
tertemiz oldular valla, bide benimkiler açık renk.
Kirlenince çok göze batıyo..

İyiyim canım çok şükür bugün ilk defa dışarı çıkıyorum transfer sonrası ilk 2 gün bir şeyler hissettim ama dünden beridir bir hissim yok test günüm 15 temmuz kısmetse

Hayırlısı olsun hakkında canım, çık tabi dışarı,
hava çok sıcak ama yaa
bayramda bir planınız var mı
aklına getirme çok
oluruna bırak inşallah
istediğin olur en güzel haliyle. .

Çok sıcakta kalmamaya çalışıyorum canım bugün öyle eşim sürpriz yaptı biraz:) aslında her bayram izmire gidiyoruz ama bu bayram gidemeyeceğiz test günüm geçsin ondan sonra gideceğim nolur nolmaz diye... O yüzden istanbuldayız eşimin tarafına gidicez de çok dolaşmayı düşünmüyorum ben yine de.. İnşallah güzel olur canım sonuçç

Kizlar arefeniz mübarek olsun nasilsiniz?
Ayy ayy ebrum nasıl geçsin gurbetlik zor be.Şimdi memlekette olsak anamin koca evini uç dort günde anca temizlerdik ablalarimla..
en azından bayram geliyormuş derdik o heyecan o telaas, bayram olur kapin susmaz Gelen gelene maaaAllah..
İstanbulda burukluk var sadece ... sadece kocam ve ben

Allah kavuştursun gülüm
Üzdüm seni özür dilerim... Allah nasip ederse çoluk çocuğa kavuşacaksın bayramların ayrı bir tadı olacak

Stor çok şık duruyo ama güneşlik gibi pratik değil atıp yıkayamıyosun Benim de terasım var açıktı önceden yıkıyodum ama artık kapadık maalesef yıkıyamıycam artık bakalım ne yapcaz.. benmde işler bitti çok şükür bi tatlı yapıcam iftardan sonra

Allah kavuştursun gülüm
Üzdüm seni özür dilerim... Allah nasip ederse çoluk çocuğa kavuşacaksın bayramların ayrı bir tadı olacak
Yok kuzum sen niye uzesin ramazan geldiğinden beri böyle düşünüyorum...
Akrabalar,kalabalik falan güzel oluyor iftarlar ama geçiyor sıkıntı yok
Amin canım amin insaAllah

Ellerine sağlık canım ne tatlısı yapıyorsun bende yapım diyorum...

Kizlar arefeniz mübarek olsun nasilsiniz?
Allah razı olsun senin ve tüm kızların bayramı şimdiden kutlu olsun. Rabbim seneyede sevdiklerimiz eksilmeden sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah.
Ben bugün saçımın bir kısmına mavi balyaj attım Yarın ikindi gene kayınvaldeme gideceğim. Çok gülüyorum şimdiden kadın diyecek benim ne çılgın bir gelinim var bi de gittiğim yerde muhafazakar bir yer yani ilçe ama küçük yani.
Çamaşır yıka, ütü yap, evi temizle. Dün babamın evini temizledim. Çok yoğun geçiyor.
İnşallah sizlerde iyisinizdir. Hepinizi kocaman öpüyorum.

Bayramın ilk günü çalışanların Allah yardımcısı olsun. Allah sağlıkçıları,polislerimizi,askerlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Bebişlerinizle size iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…