Okudum enyacım Allah şifa versin.Kizlar arkadasimDenas14__ yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirilmis, bebegi yasiyor cok sükür ama düsük tehlikesi var. Sifa bulmasi icin birer ayetel kürsi okurmusunuz. Allah razi olsun.
Allah razi olsun agzina saglik canim.Okudum enyacım Allah şifa versin.
Kaç haftalık hamile?
Ay ebrucum kusura bakma enyalios yazdı gibi okumuşum o yüzden enya yazmıştım.Allah razi olsun agzina saglik canim.
11 haftalik hamile, sabah kanamasi baslamis siddetli bir sekilde hemen hastaneye gitmisler. Hemsire de karsisina gecip "amaaan üzülme yine olur" demisne kadar vicdan yoksunu insanlar var...
Önemli degil gülüm...Ay ebrucum kusura bakma enyalios yazdı gibi okumuşum o yüzden enya yazmıştım.
Bayramın mübarek olsun.
İnşallah bebişi tutunur arkadaşımızın
Sağol canım :)Önemli degil gülüm...
Seninde bayramin mübarek olsun, Rabbim huzur dolu bayramlar gecirmeyi nasip etsin.
Nasilsin?
Kolay gelsin canim, zaman su gibi gelip gecsin insallah. Bayramda da nöbet cok sinir bozucu olmali ama yapacak bir sey yok - ekmek parasi :)Sağol canım :)
İyiyim çok şükür nöbetteyim.
Kafam şişti çok yoğun ya.
Siz nasılsınız kızçenle :)
Agzina saglik gülüm sagol...E-brulim canım okudum şifa bulur inşallah arkadaşın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bu arada beni çok ateş basıyor elim ayağım tutmuyor resmen normal midir sizce?
Bilmiyorum ki canım ya umarım olmam bir de bugün istanbulda baya bi yağmur vardı ona da tutulduk inşallah hasta fln olmamAgzina saglik gülüm sagol...
Gecmis olsun hasta mi olacaksin yoksa?
Dikkat et canim kendine, insallah hasta olmazsin. Evdeysen sicacik bir cay ic.Bilmiyorum ki canım ya umarım olmam bir de bugün istanbulda baya bi yağmur vardı ona da tutulduk inşallah hasta fln olmam( gerçi bu el ayak tutmama dırumu dünden beridir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?