Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ramazan bayramına biraz buruk giriyoruz Medine deki patlama çok üzdü beni..
Oraya bile sıçradı terör belası..
Ne istiyorlar,niye rahatsız ediyorlar efendimizi,sahabesini...Allahim sana uzanan eller kirilsin insaAllah ...
Rabbim onları Kahhâr ismiyle kahretsin İnsaAllah...
Bu arada hilal gorunmemis diğer İslam ülkeleri birgün daha oruç tutup 30gune tamamliyacaklarmis...

Okudum enyacım Allah şifa versin.
Kaç haftalık hamile?
Allah razi olsun agzina saglik canim.
11 haftalik hamile, sabah kanamasi baslamis siddetli bir sekilde hemen hastaneye gitmisler. Hemsire de karsisina gecip "amaaan üzülme yine olur" demis ne kadar vicdan yoksunu insanlar var...

Allah razi olsun agzina saglik canim.
11 haftalik hamile, sabah kanamasi baslamis siddetli bir sekilde hemen hastaneye gitmisler. Hemsire de karsisina gecip "amaaan üzülme yine olur" demis ne kadar vicdan yoksunu insanlar var...
Ay ebrucum kusura bakma enyalios yazdı gibi okumuşum o yüzden enya yazmıştım.
Bayramın mübarek olsun.
İnşallah bebişi tutunur arkadaşımızın

Ay ebrucum kusura bakma enyalios yazdı gibi okumuşum o yüzden enya yazmıştım.
Bayramın mübarek olsun.
İnşallah bebişi tutunur arkadaşımızın
Önemli degil gülüm...
Seninde bayramin mübarek olsun, Rabbim huzur dolu bayramlar gecirmeyi nasip etsin.
Nasilsin?

Sağol canım :)
İyiyim çok şükür nöbetteyim.
Kafam şişti çok yoğun ya.
Siz nasılsınız kızçenle :)
Kolay gelsin canim, zaman su gibi gelip gecsin insallah. Bayramda da nöbet cok sinir bozucu olmali ama yapacak bir sey yok - ekmek parasi :)
Hamd olsun iyiyim, bende calisiyorum senin gibi.

E-brulim canım okudum şifa bulur inşallah arkadaşın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu arada beni çok ateş basıyor elim ayağım tutmuyor resmen normal midir sizce?

E-brulim canım okudum şifa bulur inşallah arkadaşın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu arada beni çok ateş basıyor elim ayağım tutmuyor resmen normal midir sizce?
Agzina saglik gülüm sagol...
Gecmis olsun hasta mi olacaksin yoksa?

Agzina saglik gülüm sagol...
Gecmis olsun hasta mi olacaksin yoksa?
Bilmiyorum ki canım ya umarım olmam bir de bugün istanbulda baya bi yağmur vardı ona da tutulduk inşallah hasta fln olmam( gerçi bu el ayak tutmama dırumu dünden beridir var

Bilmiyorum ki canım ya umarım olmam bir de bugün istanbulda baya bi yağmur vardı ona da tutulduk inşallah hasta fln olmam( gerçi bu el ayak tutmama dırumu dünden beridir var
Dikkat et canim kendine, insallah hasta olmazsin. Evdeysen sicacik bir cay ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…