Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dikkat et canim kendine, insallah hasta olmazsin. Evdeysen sicacik bir cay ic.
Yok canım birazdan geçicez eve kayınvalidemlerdeyiz gerçi burda da hep yattım... İnşallah olmam kuzum limonlu çay içicem eve geçince bitki çayları da yasak

Herkesin Bayramı mübarek olsun,Rabbim tekrarını nasip etsin sevdiklerimizle evlatlarımızla beraber...
Ben bugün çok üzücü bir olay yaşadım aile içinde,içim buruk gözlerim şiş... Hani bazen karşınızdaki kişiye Nasıl davranacağınızı bilemez,mecburiyetler doğrultusunda içinize atar küsseniz bile yutkunur aman sus! tadımızı bozmayalım dersiniz ya işte bunu yaşadım... Kırıldım hemde çok kırıldım...

-Lisaaa- umutLatahzen Ebush_354 vesselam_ ilginiz için saolun kızlar, size yazdıktan sonra bir duş aldım eşimle yürüyüşe çıktık,oda Bnm üzülmeme çok üzüldü sevdiğim dondurmayı aldı güldürdü fln derken o gereksiz kişiyi birazda olsa unuttum...olay çok net burdan acık acık anlatmak istemedim ne yazıkki o şahıs aileden biri kestirip atacağım biri degil... Allah'a sadece şöyle yalvardım,Rabbim bana yaşattığının aynısını yaşat ne eksik ne fazla... Okadar oruç tut bayramda böle dua et kendime bile yakıştıramıyorum... Neyse oldu yaşadım bitti... Çok teşekkür ederim çok Mutlu oldum Bnm derdime ortak olmanıza çok iyi geldiniz yine bana

Boşver canım boşver sıkma canını yasanildikca biseyler daha iyi oluyorsun..
insaAllah dahada iyi olacaksın...

Merhaba kızlar

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli bir bayram dilerim hepinize Rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin, yüzlerinizi ömür boyu güldürecek hediyeler bahşetsin inşaAllah.

Kartanesi_26 canım benim, en yakınından kazık yemiş bir insan olarak seni çok iyi anlıyorum. Kendini üzmene değmez. Eşin de destekmiş sana bak ne güzel. Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın Gerisinin önemi yok canım.

Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum

Üzülme canım kesinliklee gerçekten kafana takmana değmiyor bunu zamanla öğreniyoruz ne yazık ki ama gerçek bu... Bundan sonrasında karşılaştığında arana mümkün olduğu kadar seni kıramayacağı mesafeyi koy bilsin o ona yeter... Ama bu dünyada olmasa bile ilahi adalet var üzdüklerini, sebep olduklarını bir şekilde kendileri de tadacaklar...

Saolun kızlar,şimdi daha iyiyim çok sevdiğim bir büyüğüm bana demişti ki,seni sevmeyen,çekemeyen insanlara vereceğin en büyük cevap senin Mutlulugundur...ben o dökülen incilerimi (gözyaşlarımı) topladım,çok şükür Kı yanımda en sevdiklerim var,bu bana yeter... Sizinde aklınızda bulunsun
Sizin keyifler Nasıl? Bnm mide bugün çok zorlandı yahu kolay mı tek öğüne alıştı 1 aydır yarın özümüze döneriz

Kuzum yoksaa demekten kendimi alikoyamiyorum test yaptin mi
Adami catlatirsiniz ?
Bir LeYLa_21 bir sen ... hadin daa güzel haberler verin garı

Adami catlatirsiniz ?
Alemsin kızım sen ya Ben bu aydan çok ümitli değilim, şimdi annemlerdeyim Ztn eczaneler bile nöbetçi olarak çalışıyormuş bayramda... Ben anlatacağın reglimi bekliyorum

Adami catlatirsiniz ?
Test aldırmıştım bugün eşime.eczacı gebelik diye strip ovulasyon testi vermiş yanlışlıkla.hiç poşete de bakmadım ya. Yatsıyı kıldım.çişi test kabına koydum.poşeti aldım elime. Bir baktım ovulasyon testi.uyuz oldum ya... Yarın tekrar aldırcam...

Alemsin kızım sen ya Ben bu aydan çok ümitli değilim, şimdi annemlerdeyim Ztn eczaneler bile nöbetçi olarak çalışıyormuş bayramda... Ben anlatacağın reglimi bekliyorum
Hicc öyle deme canimm belli olmuyor bu işler.. beklemedigin anda geliivermistr insaAllah hayırlısı olsun ben dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…