Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyy abllaaa bu kadar mı olur inanamiyorum. Gidip eczaciyi dovesim geldi
deli mi nee oructan cikamayik sanirim
Onu yapsaydın ovulasyon tsstindende çıkıyor diyorlar yaa yaptin mi

Ayyy abllaaa bu kadar mı olur inanamiyorum. Gidip eczaciyi dovesim geldi
deli mi nee oructan cikamayik sanirim
Onu yapsaydın ovulasyon tsstindende çıkıyor diyorlar yaa yaptin mi
Yok açmadım.yarın suratına fırlatcam adamın...çok sinirlendim çok....ovulasyon testine pek gebelikte güven olmuyor canım ya.. Gebelik testi alacam...

Yok açmadım.yarın suratına fırlatcam adamın...çok sinirlendim çok....ovulasyon testine pek gebelikte güven olmuyor canım ya.. Gebelik testi alacam...
Söylede abla bi zahmet yenilesin diplomasını okuma yazması yoksa eğer ..
İnsana bi cesaret geliyor onunda nyseee susimm ben..

Söylede abla bi zahmet yenilesin diplomasını okuma yazması yoksa eğer ..
İnsana bi cesaret geliyor onunda nyseee susimm ben..
Hakkaten ya...insan bir bakar ne testi diye...geç olsun güç Olmasın ne edelim...inşallah bu kadar şeyin sonunda pozitifi görmek nasip olur canım ya...

Az önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN.
Saye- @Sassenachen ve tüm arkadaşlarım.desteğiniz ve sabrınız için çok teşekkür ederim. Gözyaşlarımı tutamıyorum inanın...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Testin resmini eklemedi bir türlü.ama mutlaka atacam...

Çok tebrik ederim Leylacım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin :)
Çok sevindim senin için :)

Ah benim minik yarali kusum, gel yarani saralim... Burada ki kardeslerin hic kiyamaz sana...
Gülüm sen yinede kimse icin aynisini dileme, Rabbim herkese hak ettigini yasatir, bu sekilde söylemen belki beddua gibi oluyordur. Insallah bugün toparlanmissindir ♥

Amiiin insallah... Nasilsin canim? Toparlandin mi biraz?

Gözün aydin Leyla abla, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin... Geliyor insallah kizinin kardesi :)
Rabbim insallah tez vakitte diger dua kardeslerimize de nasip eder bu duyguyu.

Gözün aydın Leyla abla.. Dualarınız kabul oldu... Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah totem bu sefer tuttu desene

Kızlar günaydın öncelikle ve herkese sağlıklı mutlu huzurlu bebişli iyi bayramlar
Ellerine sağlık canım ne tatlısı yapıyorsun bende yapım diyorum...
Canım kusura bakma kaç gündür yoğunluktan giremedim mesajını yeni gördğm ben kekli baklava yapıyorum lezzet kişiden kişiye göre değişir ama herkes bayılıyor biraz geç oldu ama tarifini internetten 5 çayı kekli bakşava yazarsan bulabilirsin daha sonra denersin belki.. geç cevap içinde lütfen tekrardan kusura bakma

Kizlar arkadasim @Denas14__ yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirilmis, bebegi yasiyor cok sükür ama düsük tehlikesi var. Sifa bulmasi icin birer ayetel kürsi okurmusunuz. Allah razi olsun.
Canm şimdi okudum umarım geç olmamıştır.. sağlık hayırlı bir evlat olacaksa Allah annesine bağışlasın inşallah minik bebeği

Ablaaa çok şükür bayram hediyen gelmiş çok sevindim totemin tuttu arkadaşlarının da dediği gibi @Enyalios da totem yaptı o da tutarsa topikcek totem yapıyoz takvimler fora

Çok şükür canım.amin inşllh gülüm..Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...
Gözün aydın Leyla abla.. Dualarınız kabul oldu... Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah totem bu sefer tuttu desene
Amin gülüm Allah razı olsun canım... Darısı başınıza olsun canım.. Demekki zamanı varmış...inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip eder canım...
Sağol canım benim..amin inşallah canım

Allah'a şükür daha iyiyim canım, az hareket ettikçe ağrılarım da azalıyor. Sadece demir hapının bende yarattığı kabızlıktan şikayetçiyim biraz ama buna da şükürler olsun tabiki :)

Arkadaşına çok geçmiş olsun bu arada, Rabbim sağlik sıhhat versin, yeniden olur inşaAllah.

Sen nasılsın canım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…