Ayyy abllaaa bu kadar mı olur inanamiyorum. Gidip eczaciyi dovesim geldiTest aldırmıştım bugün eşime.eczacı gebelik diye strip ovulasyon testi vermiş yanlışlıkla.hiç poşete de bakmadım ya. Yatsıyı kıldım.çişi test kabına koydum.poşeti aldım elime. Bir baktım ovulasyon testi.uyuz oldum ya... Yarın tekrar aldırcam...
Yok açmadım.yarın suratına fırlatcam adamın...çok sinirlendim çok....ovulasyon testine pek gebelikte güven olmuyor canım ya.. Gebelik testi alacam...Ayyy abllaaa bu kadar mı olur inanamiyorum. Gidip eczaciyi dovesim geldi
deli mi nee oructan cikamayik sanirim
Onu yapsaydın ovulasyon tsstindende çıkıyor diyorlar yaa yaptin mi
Söylede abla bi zahmet yenilesin diplomasını okuma yazması yoksa eğer ..Yok açmadım.yarın suratına fırlatcam adamın...çok sinirlendim çok....ovulasyon testine pek gebelikte güven olmuyor canım ya.. Gebelik testi alacam...
Hakkaten ya...insan bir bakar ne testi diye...geç olsun güç Olmasın ne edelim...inşallah bu kadar şeyin sonunda pozitifi görmek nasip olur canım ya...Söylede abla bi zahmet yenilesin diplomasını okuma yazması yoksa eğer ..
İnsana bi cesaret geliyor onunda nyseee susimm ben..
insaAllah ablaa vardır bir hayır güzel haberler vermeyi nasip etsin RabbimHakkaten ya...insan bir bakar ne testi diye...geç olsun güç Olmasın ne edelim...inşallah bu kadar şeyin sonunda pozitifi görmek nasip olur canım ya...
Amin gülüm. Allah razı olsun canım güzel duaların için..Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım...insaAllah ablaa vardır bir hayır güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim
Amin abla amin insaAllahAmin gülüm. Allah razı olsun canım güzel duaların için..Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım...
Çok tebrik ederim Leylacım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin :)Az önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN.
Saye- @Sassenachen ve tüm arkadaşlarım.desteğiniz ve sabrınız için çok teşekkür ederim. Gözyaşlarımı tutamıyorum inanın...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Testin resmini eklemedi bir türlü.ama mutlaka atacam...
Ah benim minik yarali kusum, gel yarani saralim... Burada ki kardeslerin hic kiyamaz sana...Herkesin Bayramı mübarek olsun,Rabbim tekrarını nasip etsin sevdiklerimizle evlatlarımızla beraber...
Ben bugün çok üzücü bir olay yaşadım aile içinde,içim buruk gözlerim şiş... Hani bazen karşınızdaki kişiye Nasıl davranacağınızı bilemez,mecburiyetler doğrultusunda içinize atar küsseniz bile yutkunur aman sus! tadımızı bozmayalım dersiniz ya işte bunu yaşadım... Kırıldım hemde çok kırıldım...
Gülüm sen yinede kimse icin aynisini dileme, Rabbim herkese hak ettigini yasatir, bu sekilde söylemen belki beddua gibi oluyordur. Insallah bugün toparlanmissindir ♥@lisaa-89 @umutLatahzenEbush_354 vesselam_ ilginiz için saolun kızlar, size yazdıktan sonra bir duş aldım eşimle yürüyüşe çıktık,oda Bnm üzülmeme çok üzüldü sevdiğim dondurmayı aldı güldürdü fln derken o gereksiz kişiyi birazda olsa unuttum...olay çok net burdan acık acık anlatmak istemedim ne yazıkki o şahıs aileden biri kestirip atacağım biri degil... Allah'a sadece şöyle yalvardım,Rabbim bana yaşattığının aynısını yaşat ne eksik ne fazla... Okadar oruç tut bayramda böle dua et kendime bile yakıştıramıyorum... Neyse oldu yaşadım bitti... Çok teşekkür ederim çok Mutlu oldum Bnm derdime ortak olmanıza çok iyi geldiniz yine bana
Amiiin insallah... Nasilsin canim? Toparlandin mi biraz?Merhaba kızlar
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli bir bayram dilerim hepinizeRabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin, yüzlerinizi ömür boyu güldürecek hediyeler bahşetsin inşaAllah.
Az önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
Saye- @Sassenachen ve tüm arkadaşlarım.desteğiniz ve sabrınız için çok teşekkür ederim. Gözyaşlarımı tutamıyorum inanın...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Gözün aydın Leyla abla.. Dualarınız kabul oldu... Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAz önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
Canım kusura bakma kaç gündür yoğunluktan giremedim mesajını yeni gördğm ben kekli baklava yapıyorum lezzet kişiden kişiye göre değişir ama herkes bayılıyor biraz geç oldu ama tarifini internetten 5 çayı kekli bakşava yazarsan bulabilirsin daha sonra denersin belki.. geç cevap içinde lütfen tekrardan kusura bakmaEllerine sağlık canım ne tatlısı yapıyorsun bende yapım diyorum...
Canm şimdi okudum umarım geç olmamıştır.. sağlık hayırlı bir evlat olacaksa Allah annesine bağışlasın inşallah minik bebeğiKizlar arkadasim @Denas14__ yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirilmis, bebegi yasiyor cok sükür ama düsük tehlikesi var. Sifa bulmasi icin birer ayetel kürsi okurmusunuz. Allah razi olsun.
Az önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
Çok şükür canım.amin inşllh gülüm..Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...Ah benim minik yarali kusum, gel yarani saralim... Burada ki kardeslerin hic kiyamaz sana...
Gülüm sen yinede kimse icin aynisini dileme, Rabbim herkese hak ettigini yasatir, bu sekilde söylemen belki beddua gibi oluyordur. Insallah bugün toparlanmissindir ♥
Amiiin insallah... Nasilsin canim? Toparlandin mi biraz?
Gözün aydin Leyla abla, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin... Geliyor insallah kizinin kardesi :)
Rabbim insallah tez vakitte diger dua kardeslerimize de nasip eder bu duyguyu.
Amin gülüm Allah razı olsun canım... Darısı başınıza olsun canım.. Demekki zamanı varmış...inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip eder canım...Gözün aydın Leyla abla.. Dualarınız kabul oldu... Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahtotem bu sefer tuttu desene
Sağol canım benim..amin inşallah canımKızlar günaydın öncelikle ve herkese sağlıklı mutlu huzurlu bebişli iyi bayramlar
Canım kusura bakma kaç gündür yoğunluktan giremedim mesajını yeni gördğm ben kekli baklava yapıyorum lezzet kişiden kişiye göre değişir ama herkes bayılıyor biraz geç oldu ama tarifini internetten 5 çayı kekli bakşava yazarsan bulabilirsin daha sonra denersin belki.. geç cevap içinde lütfen tekrardan kusura bakma
Canm şimdi okudum umarım geç olmamıştır.. sağlık hayırlı bir evlat olacaksa Allah annesine bağışlasın inşallah minik bebeği
Ablaaa çok şükür bayram hediyen gelmiş çok sevindim totemin tuttu arkadaşlarının da dediği gibi @Enyalios da totem yaptı o da tutarsa topikcek totem yapıyoz takvimler fora
Allah razi olsun agzina saglik gülüm.Canm şimdi okudum umarım geç olmamıştır.. sağlık hayırlı bir evlat olacaksa Allah annesine bağışlasın inşallah minik bebeği
Amin insallah ablacimÇok şükür canım.amin inşllh gülüm..Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...
Ah benim minik yarali kusum, gel yarani saralim... Burada ki kardeslerin hic kiyamaz sana...
Gülüm sen yinede kimse icin aynisini dileme, Rabbim herkese hak ettigini yasatir, bu sekilde söylemen belki beddua gibi oluyordur. Insallah bugün toparlanmissindir ♥
Amiiin insallah... Nasilsin canim? Toparlandin mi biraz?
Gözün aydin Leyla abla, Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin... Geliyor insallah kizinin kardesi :)
Rabbim insallah tez vakitte diger dua kardeslerimize de nasip eder bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?