Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- canım ben de yarın ve bayram 1 de nöbetçiyim.
Artık çok yoruldum yetti valla ya.
Bi de sahada olsam yanmıştım sanırsam.
Allah kolaylıklar versin sana.
canım sağolasın bende bu gün nöbetçiyim Allah sana da kolaylıklar versin canım...

Saye- saolasın kuzum inşallah tutunuyorlardır bana minikler en büyük ümidim o
inşallah bayramdan sonra senin haberinle tekrar bayram yaparız canım

Kizlar arkadasim @Denas14__ yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirilmis, bebegi yasiyor cok sükür ama düsük tehlikesi var. Sifa bulmasi icin birer ayetel kürsi okurmusunuz. Allah razi olsun.
canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...
ne güzel bi haber yaa bu dönüp dolaşıp okuyorum
ebrulim canım iyiym pazar nöbetten çıkınca eşimin memleketine gittik dün akşam geldik bu gün nöbetçiyim yarın da bizimkilere gitcez inşallah bayram böyle koşturmacayla geçiyor ama sevdiklerimizle beraber olunca çook daha güzel

Sağol sevdacım sana ve sevdiklerine de mutlu, bereketli bayramlar dilerim. Ben de seni öpüyorum

LeYLa_21 canım çokk ama çook sevindim, ne güzel bir haber bu böyle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin, buradan doğum haberlerini de paylaşırsın inşaAllah Darısı tüm isteyenlerin başına

Gecmis olsun canim kabizlik zor, insallah caresini bulursun. Bol sivi tüket, olmadi zeytinyagi da deneyebilirsin.

Allah razi olsun canim, bebegi yasiyor insallah tutunur annesine...

Sükür iyi diyelim iyi olalim, uykusuzum biraz canim onun haricinde hamd olsun her sey yolunda.

canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...
Allah razi olsun haticem, Rabbim herkese nasip etsin insallah.

Ne güzel ailenle beraber olacaksin, simdiden gözün aydin canim.

Ay çok sevindim bu da günün ikinci güzel haberi olsun. İnşaAllah sonuna kadar tutunur anneciğine de sağ salim gelir bebiş
Sıvıyı bol tüketiyorum canım. Öyle öyle önünü almaya çalışıyorum.

Sen çalışıyordun değil mi? Allah kolaylık versin kuzum.

Amin insallah canim.
Kuru meyve tüketmeyi de deneyebilirsin, belki sifa olur.
Evet gülüm calisiyorum, 3,5 haftam kaldi diyebiliriz :) Allah razi olsun ♥

Saye- saolasın kuzum sen nöbettesin yine bayram günü desene... Evde olduğun günler sevdiklerinle güzel güzel vakitler geçirirsin inşallah kuzum...
Ben de inşallah bayram sonrası güzel haberleri getirebilirim sizlere... Aslında çok belirti olmak istemiyorum ama vücudumda bir şeyler oluyor sanki kasık batmalarım var ve belime sancı giriyor biraz fazla ayakta kalınca... Normalde adetten 1 gün önce benim belirtilerim başlar ama bunlar da ne yalan diyeyim bana biraz umut veriyor ama frenliyorum kendimi yine de... İnşallah yalancı bahar değildir bu gelen...

Ne güzel ailenle beraber olacaksin, simdiden gözün aydin canim.
evet canım çok şükür çocukluğuma dönüyorum köye gidince çok seviyorum..Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin
Allah razi olsun haticem, Rabbim herkese nasip etsin insallah.
amin canım inşallah
hayırlısı olsun canım ne kadar belirti aramasak da kendimizi dinlememeye çalışsakta olmuyor bu böyle. inşallah herşey güzel gider Allah nasip eder iyi haberler vermeyi canım

Hayırlı bayramlar ve de kolay gelsin canım.
Aşırı yoğunluktan öldüm telefonlar hiç susmadı dün.
Bi de abuk subuk çoğu, millet kavga kıyametten birbirini yedi hep.

Hayırlı bayramlar ve de kolay gelsin canım.
Aşırı yoğunluktan öldüm telefonlar hiç susmadı dün.
Bi de abuk subuk çoğu, millet kavga kıyametten birbirini yedi hep.
Nedense son dediğine çok güldüm canım... Aklıma dün şahit olduğum şey geldi de biz de otobüs beklerken akşam bayram ziyaretinden gelen bir anne ve 5 çocuğu vardı 4 ü kız 1i erkek en büyük kızının da yeni doğan bebeği var durağa bir geldiler Allahım tüm sülalenin secerisini döktüler 20 dkda... Çekiştirilmedik yenge,, zengin ama cimriliğinden ötürü yerden yere vurulmadık dayı, huyları ayıplanmadık teyze kalmadı ay bir ara tutamadım kendimi güldüm hayal ettim o anlattıklarını madem bu kadar hoşlanmıyorsunuz görmeyin kardeşim birbirinizi ama nerdeee gıybeetttt

Güzelim iyiyim kayınvaldemlerdeyim ben. Çok yoruldum burda gelen giden eşimin ailesi kalabalık yemek yemeyi de çok severler Düşün içli köftenin yanında lahmacun yaptık. Bazen iyi bazen üZgün devam ediyor. Senin az mı kaldı doğuma canım. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın. Hep bebişinle mutlu günleriniz olur
Bazen düşüncelerden uyuyamıyorum. Öyşe saçma şeyleri kafama takılıp inciniyorum. Çocuk sorulardan ve etrafımda çocuk görünce üzülmekten acaba diğer torunları gibi bizimkinide severler mi diye düşünmekten çok yoruldum.
Yarın eşimle başbaşa çıkıp gezecez eşimin işi yoğun zaman ayıramıyoruz.
siz neler yapıyorsunuz.
İnş iyisiniz kızlar.
Sizi tanıdığıma çok sevindim. İnş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Valla ben evde tek başıma normal bir günmus gibi esorfmanimi giyip iki seksen uzanıp tv izliyorum.. patladim
hiç tadı yok bayramın gurbette.
Gidecek akraba kapisida yok . Kalabalık ailede büyüyünce biraz zor oluyor..nyse kurbanda acısını çıkaracam insaAllah

Günaydıııııııın herkese
Sabah sabah bu ne gzl bir hbr böyle demek o beklenen kardeş geliyoooo LeYLa_21 cok ama çok sevindim,Rabbim kucagınA almayı nasip etsin darısı isteyen herkeseeee bizlere olsun
E-brulim iyiyim cnm Bnm egosu tavan yapmış birinin bu gereksiz boş hareketine üzüldüğüm için bile kendime kızdım...nerde kalmıştık hayat bize hep iyilerle karşılaştırsın yeni duam bu

Günaydin kizlar ♥

Allah iyilik versin canim, bayram telasi güzel oluyor yorgunlugunu önümüzde ki günlerde üstünden atarsin insallah.
Rabbim nasip ederse dogum eylülde gülüm, insallah sizlerede hayirlisiyla nasip olur - Allah razi olsun ♥

Canim ne olur üzülme herseyde bir hayir vardir, gec olsun güc olmasin demisler... Beklemesi, sabretmesi cok zor ama bu da bizim imtihanimiz. Senin tatli bebisinin cok sevilecegine de eminim, zor kavusulan seyler hep daha degerli olur :)
Bugün güzel bir gün gecir esinle, bütün olumsuz düsünceleri at kafandan, üzüntülerini bir kenara birak ve dualara sıkı sıkı saril ♥

Amin insallah kuzum, Rabbim hep senin gibi güzel insanlari cikartsin karsina ♥

LeYLa_21 abla ne zaman doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…