canım sağolasın bende bu gün nöbetçiyim Allah sana da kolaylıklar versin canım...Saye- canım ben de yarın ve bayram 1 de nöbetçiyim.
Artık çok yoruldum yetti valla ya.
Bi de sahada olsam yanmıştım sanırsam.
Allah kolaylıklar versin sana.
inşallah bayramdan sonra senin haberinle tekrar bayram yaparız canımSaye- saolasın kuzum inşallah tutunuyorlardır bana minikler en büyük ümidim o
canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...Kizlar arkadasim @Denas14__ yogun kanama nedeniyle hastaneye kaldirilmis, bebegi yasiyor cok sükür ama düsük tehlikesi var. Sifa bulmasi icin birer ayetel kürsi okurmusunuz. Allah razi olsun.
Az önce yaptım testi canım...heyecandan ellerim titriyor.Rabbim bayram hediyemi yollamış.şükürler olsun kocamın yavrumun dualarını kabul etmiş...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM ŞÜKÜRLER OLSUN.
Saye- @Sassenachen ve tüm arkadaşlarım.desteğiniz ve sabrınız için çok teşekkür ederim. Gözyaşlarımı tutamıyorum inanın...Rabbim herkese nasip etsin inşallah....
Testin resmini eklemedi bir türlü.ama mutlaka atacam...
ebrulim canım iyiym pazar nöbetten çıkınca eşimin memleketine gittik dün akşam geldik bu gün nöbetçiyim yarın da bizimkilere gitcez inşallah bayram böyle koşturmacayla geçiyor ama sevdiklerimizle beraber olunca çook daha güzel
herkese hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar canlar...E-brulim vesselam_ @Enyalios TaeYang P pinkpin @Ters Lale Kartanesi_26 Ebush_354 daha ismini sayamadığım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum kocaman
Gecmis olsun canim kabizlik zor, insallah caresini bulursun. Bol sivi tüket, olmadi zeytinyagi da deneyebilirsin.Allah'a şükür daha iyiyim canım, az hareket ettikçe ağrılarım da azalıyor. Sadece demir hapının bende yarattığı kabızlıktan şikayetçiyim biraz ama buna da şükürler olsun tabiki :)
Arkadaşına çok geçmiş olsun bu arada, Rabbim sağlik sıhhat versin, yeniden olur inşaAllah.
Sen nasılsın canım?
Allah razi olsun haticem, Rabbim herkese nasip etsin insallah.canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...
Ne güzel ailenle beraber olacaksin, simdiden gözün aydin canim.ebrulim canım iyiym pazar nöbetten çıkınca eşimin memleketine gittik dün akşam geldik bu gün nöbetçiyim yarın da bizimkilere gitcez inşallah bayram böyle koşturmacayla geçiyor ama sevdiklerimizle beraber olunca çook daha güzel
Gecmis olsun canim kabizlik zor, insallah caresini bulursun. Bol sivi tüket, olmadi zeytinyagi da deneyebilirsin.
Allah razi olsun canim, bebegi yasiyor insallah tutunur annesine...
Sükür iyi diyelim iyi olalim, uykusuzum biraz canim onun haricinde hamd olsun her sey yolunda.
Amin insallah canim.Ay çok sevindim bu da günün ikinci güzel haberi olsun. İnşaAllah sonuna kadar tutunur anneciğine de sağ salim gelir bebiş
Sıvıyı bol tüketiyorum canım. Öyle öyle önünü almaya çalışıyorum.
Sen çalışıyordun değil mi? Allah kolaylık versin kuzum.
Gülüm herkes 7000 adet Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai okuyacak. Rabbim kabul etsin ♥
evet canım çok şükür çocukluğuma dönüyorum köye gidince çok seviyorum..Allah sevdiklerimizin acısını göstermesinNe güzel ailenle beraber olacaksin, simdiden gözün aydin canim.
amin canım inşallahAllah razi olsun haticem, Rabbim herkese nasip etsin insallah.
hayırlısı olsun canım ne kadar belirti aramasak da kendimizi dinlememeye çalışsakta olmuyor bu böyle. inşallah herşey güzel gider Allah nasip eder iyi haberler vermeyi canımSaye- saolasın kuzum sen nöbettesin yine bayram günü desene... Evde olduğun günler sevdiklerinle güzel güzel vakitler geçirirsin inşallah kuzum...
Ben de inşallah bayram sonrası güzel haberleri getirebilirim sizlere... Aslında çok belirti olmak istemiyorum ama vücudumda bir şeyler oluyor sanki kasık batmalarım var ve belime sancı giriyor biraz fazla ayakta kalınca... Normalde adetten 1 gün önce benim belirtilerim başlar ama bunlar da ne yalan diyeyim bana biraz umut veriyor ama frenliyorum kendimi yine de... İnşallah yalancı bahar değildir bu gelen...
Hayırlı bayramlar ve de kolay gelsin canım.canım sağolasın bende bu gün nöbetçiyim Allah sana da kolaylıklar versin canım...
inşallah bayramdan sonra senin haberinle tekrar bayram yaparız canım
canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...
ne güzel bi haber yaa bu dönüp dolaşıp okuyorum
ebrulim canım iyiym pazar nöbetten çıkınca eşimin memleketine gittik dün akşam geldik bu gün nöbetçiyim yarın da bizimkilere gitcez inşallah bayram böyle koşturmacayla geçiyor ama sevdiklerimizle beraber olunca çook daha güzel
Nedense son dediğine çok güldüm canım... Aklıma dün şahit olduğum şey geldi deHayırlı bayramlar ve de kolay gelsin canım.
Aşırı yoğunluktan öldüm telefonlar hiç susmadı dün.
Bi de abuk subuk çoğu, millet kavga kıyametten birbirini yedi hep.
Güzelim iyiyim kayınvaldemlerdeyim ben. Çok yoruldum burda gelen giden eşimin ailesi kalabalık yemek yemeyi de çok severler Düşün içli köftenin yanında lahmacun yaptık. Bazen iyi bazen üZgün devam ediyor. Senin az mı kaldı doğuma canım. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın. Hep bebişinle mutlu günleriniz olur
Valla ben evde tek başıma normal bir günmus gibi esorfmanimi giyip iki seksen uzanıp tv izliyorum.. patladimGüzelim iyiyim kayınvaldemlerdeyim ben. Çok yoruldum burda gelen giden eşimin ailesi kalabalık yemek yemeyi de çok severler Düşün içli köftenin yanında lahmacun yaptık. Bazen iyi bazen üZgün devam ediyor. Senin az mı kaldı doğuma canım. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın. Hep bebişinle mutlu günleriniz olur
Bazen düşüncelerden uyuyamıyorum. Öyşe saçma şeyleri kafama takılıp inciniyorum. Çocuk sorulardan ve etrafımda çocuk görünce üzülmekten acaba diğer torunları gibi bizimkinide severler mi diye düşünmekten çok yoruldum.
Yarın eşimle başbaşa çıkıp gezecez eşimin işi yoğun zaman ayıramıyoruz.
siz neler yapıyorsunuz.
İnş iyisiniz kızlar.
Sizi tanıdığıma çok sevindim. İnş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Günaydın canım mutlu günler insaAllahGünaydın kızlaaar canlaaaar
Hayırlı huzurlu mutlu bigün olsun inşallah hepimiz için
Allah iyilik versin canim, bayram telasi güzel oluyor yorgunlugunu önümüzde ki günlerde üstünden atarsin insallah.Güzelim iyiyim kayınvaldemlerdeyim ben. Çok yoruldum burda gelen giden eşimin ailesi kalabalık yemek yemeyi de çok severler Düşün içli köftenin yanında lahmacun yaptık. Bazen iyi bazen üZgün devam ediyor. Senin az mı kaldı doğuma canım. İnşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın. Hep bebişinle mutlu günleriniz olur
Bazen düşüncelerden uyuyamıyorum. Öyşe saçma şeyleri kafama takılıp inciniyorum. Çocuk sorulardan ve etrafımda çocuk görünce üzülmekten acaba diğer torunları gibi bizimkinide severler mi diye düşünmekten çok yoruldum.
Yarın eşimle başbaşa çıkıp gezecez eşimin işi yoğun zaman ayıramıyoruz.
siz neler yapıyorsunuz.
İnş iyisiniz kızlar.
Sizi tanıdığıma çok sevindim. İnş Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Amin insallah kuzum, Rabbim hep senin gibi güzel insanlari cikartsin karsina ♥Günaydıııııııın herkese
Sabah sabah bu ne gzl bir hbr böyle demek o beklenen kardeş geliyooooLeYLa_21 cok ama çok sevindim,Rabbim kucagınA almayı nasip etsin darısı isteyen herkeseeee bizlere olsun
E-brulim iyiyim cnm Bnm egosu tavan yapmış birinin bu gereksiz boş hareketine üzüldüğüm için bile kendime kızdım...nerde kalmıştık hayat bize hep iyilerle karşılaştırsın yeni duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?