Gülüm naber? Tatildemisiniz?Günaydin Herkese.. Musmutlu Gunler diliyorum
LeYLa_21 abla senden bu haberi bekliyordum çoook mutlu oldum çok sevindim bayram sevincin ikiye katlandı artık . vakti gelmeyince çiçek açmıyor işte Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım sağolasın bende bu gün nöbetçiyim Allah sana da kolaylıklar versin canım...
inşallah bayramdan sonra senin haberinle tekrar bayram yaparız canım
canım arkadaşın inşallah iyidir rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah çok geçmiş olsun...
ne güzel bi haber yaa bu dönüp dolaşıp okuyorum
ebrulim canım iyiym pazar nöbetten çıkınca eşimin memleketine gittik dün akşam geldik bu gün nöbetçiyim yarın da bizimkilere gitcez inşallah bayram böyle koşturmacayla geçiyor ama sevdiklerimizle beraber olunca çook daha güzel
Sağol sevdacım sana ve sevdiklerine de mutlu, bereketli bayramlar dilerim. Ben de seni öpüyorum
LeYLa_21 canım çokk ama çook sevindim, ne güzel bir haber bu böyle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin, buradan doğum haberlerini de paylaşırsın inşaAllah Darısı tüm isteyenlerin başına
LeYLa_21 ay Leyla abla çok sevindim vallahi ya hayırlı olsun inşallah Rabbim saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin Allahım her isteyene versin INSALLAHHH
LeYLa_21 İşte bu beee çok sukur çok sevindim ablaaa Rabbim tamamını erdirsin insaAllahh..
Darisi bizlere ..
Adettendir sorayim ,, totemden başka bisey yaptın mı acaba
Allah razı olsun kızlar....Rabbim darısı başınıza olsun inşallah.....LeYLa_21 Leyla ablacım gözün aydın Rabbim en güzel günlerde güldürdü yüzünü güzel Mevlam.. Sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin insallah..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim... Çifte bayram oldu şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim.. İsteyen herkese nasip etsin Yüce Mevlam...Günaydıııııııın herkese
Sabah sabah bu ne gzl bir hbr böyle demek o beklenen kardeş geliyooooLeYLa_21 cok ama çok sevindim,Rabbim kucagınA almayı nasip etsin darısı isteyen herkeseeee bizlere olsun
E-brulim iyiyim cnm Bnm egosu tavan yapmış birinin bu gereksiz boş hareketine üzüldüğüm için bile kendime kızdım...nerde kalmıştık hayat bize hep iyilerle karşılaştırsın yeni duam bu
Salı günü doktordan randevu alacam canım.inşallah keseyi görürüm. Çok bulantım oluyor...Günaydin kizlar ♥
Allah iyilik versin canim, bayram telasi güzel oluyor yorgunlugunu önümüzde ki günlerde üstünden atarsin insallah.
Rabbim nasip ederse dogum eylülde gülüm, insallah sizlerede hayirlisiyla nasip olur - Allah razi olsun ♥
Canim ne olur üzülme herseyde bir hayir vardir, gec olsun güc olmasin demisler... Beklemesi, sabretmesi cok zor ama bu da bizim imtihanimiz. Senin tatli bebisinin cok sevilecegine de eminim, zor kavusulan seyler hep daha degerli olur :)
Bugün güzel bir gün gecir esinle, bütün olumsuz düsünceleri at kafandan, üzüntülerini bir kenara birak ve dualara sıkı sıkı saril ♥
Amin insallah kuzum, Rabbim hep senin gibi güzel insanlari cikartsin karsina ♥
LeYLa_21 abla ne zaman doktora gidiyorsun?
Sağol büşracım.darısı başınıza olsun gülüm inşllh... Sıra sende hadi inşallah.LeYLa_21 gözün aydin canim sonunda listenin basindan adini sildirdin ilk siraya yerlestirdin beni :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hee birde cinsiyet isi var en cok merak edecegim ikinci konu :))
Evet canım. Eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım..Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın Zeynepcim...LeYLa_21 Şeker parem bayram dolayısıyla giremedim pek şimdi görüyorum,
çok mutlu oldum, prensesin ve eşin de çok sevinmiştir bu habere..
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin..
Yanaklarından öpüyorum, bayram gibi bir bayram olsun inşallah. .
Biraz erken baslamis bulantilarin gecmis olsun abla.Salı günü doktordan randevu alacam canım.inşallah keseyi görürüm. Çok bulantım oluyor...
Amin ebrucum...kızda hiç bulantım olmamıştı sadece dişlerimi fırçalarken bulanırdı.şu anda birazda nezlem var.hepsi karıştı birbirine gülüm ya...Rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğum nasip etsin cümlemize inşallah.....Biraz erken baslamis bulantilarin gecmis olsun abla.
Hayirlisiyla görürsün insallah
Gecmis olsun abla bünyen hassas ya o yüzden nezle olmus olabilirsin. Bunada sükür, gecer insallah yakin zamanda.Amin ebrucum...kızda hiç bulantım olmamıştı sadece dişlerimi fırçalarken bulanırdı.şu anda birazda nezlem var.hepsi karıştı birbirine gülüm ya...Rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğum nasip etsin cümlemize inşallah.....
Ablam totemden başka bisey yaptın mı acabaAmin ebrucum...kızda hiç bulantım olmamıştı sadece dişlerimi fırçalarken bulanırdı.şu anda birazda nezlem var.hepsi karıştı birbirine gülüm ya...Rabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğum nasip etsin cümlemize inşallah.....
Sağol canım. Evet olabilir...sen nasılsın bebiş iyimi ablacım..?Gecmis olsun abla bünyen hassas ya o yüzden nezle olmus olabilirsin. Bunada sükür, gecer insallah yakin zamanda.
İnofolic kullandım ve Rabbime sığındım...Ablam totemden başka bisey yaptın mı acaba
Kusura bakma gülüm görmemişimdir.çok teşekkür ederim.her kkya girişimde en az 50 mesaj çıkıyor karşıma.demekki o ara arada kaynamış senin mesaj canımLeYLa_21 kız seni ilk ben tebrik ettim görmedin herhalde :)
Hamd olsun ablacim iyiyiz sükür.Sağol canım. Evet olabilir...sen nasılsın bebiş iyimi ablacım..?
İnofolic kullandım ve Rabbime sığındım...
Kusura bakma gülüm görmemişimdir.çok teşekkür ederim.her kkya girişimde en az 50 mesaj çıkıyor karşıma.demekki o ara arada kaynamış senin mesaj canımAllah sevenlerimizi eksik etmesin..hepinizin yüreği çok güzel...Allah hepinizden razı olsun gülüm...
Allah iyilik versin canim...Hamd olsun ablacim iyiyiz sükür.
Cümlemize insallah ablacim ♥Allah iyilik versin canim...
LeYLa_21 gözün aydin canim sonunda listenin basindan adini sildirdin ilk siraya yerlestirdin beni :)
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin hee birde cinsiyet isi var en cok merak edecegim ikinci konu :))
Gülüm ben ara ara kaldırıyorum, ne biliyim garip hisler dolanıyo başımda..
Son 3 gündür, hafif leke geliyo adet günüme 1 gün var, adet olurum sandım
sökülemedim filan diye ama dayanamayıp
dün test yaptım tek çizgi çıktı, bakalım benim totem tutucak mı?
Not: Adet olmadım hala. . . =))
Canım benim babam polis olduğundan ben hep gurbette büyüdüm gidip gelmek zordu eskiden. Kardeşlerimde çok büyüktü benden tek çocuk gibi büyüdüm. Kalabalık aileye alışık değilim çok zorlanıyorum ancak alışıyorum :) Güzel taraflarıda var zorluklarıda var. İnşallah kurbanda sevdiklerinde güzel zamanlar geçirirsin. Ben de kurbanda gitmeyi düşünmüyorum babacım yalnız kalıyor burda onla geçiririm inş.Valla ben evde tek başıma normal bir günmus gibi esorfmanimi giyip iki seksen uzanıp tv izliyorum.. patladim
hiç tadı yok bayramın gurbette.
Gidecek akraba kapisida yok . Kalabalık ailede büyüyünce biraz zor oluyor..nyse kurbanda acısını çıkaracam insaAllah
Az kalmış canım. Benim görümceminde Eylül sonu. İnşallah sen de o da bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Görümcemi çok seviyorum çok üzüldüm bu gittiğimde nefes alırken zorlanıyor Allah yardımcınız olsun inşallah bu günlerde canım. Çalışıyorsun bir de.Günaydin kizlar ♥
Allah iyilik versin canim, bayram telasi güzel oluyor yorgunlugunu önümüzde ki günlerde üstünden atarsin insallah.
Rabbim nasip ederse dogum eylülde gülüm, insallah sizlerede hayirlisiyla nasip olur - Allah razi olsun ♥
Canim ne olur üzülme herseyde bir hayir vardir, gec olsun güc olmasin demisler... Beklemesi, sabretmesi cok zor ama bu da bizim imtihanimiz. Senin tatli bebisinin cok sevilecegine de eminim, zor kavusulan seyler hep daha degerli olur :)
Bugün güzel bir gün gecir esinle, bütün olumsuz düsünceleri at kafandan, üzüntülerini bir kenara birak ve dualara sıkı sıkı saril ♥
Amin insallah kuzum, Rabbim hep senin gibi güzel insanlari cikartsin karsina ♥
LeYLa_21 abla ne zaman doktora gidiyorsun?
Bizde eşimle gezdik bugün güzel gecti bol bol anı kalacak foto çektik..Ama o kadar kalabliklti ki eşim artık sinirlenince eve geldik..nyse herşeye rağmen güzeldi..Canım benim babam polis olduğundan ben hep gurbette büyüdüm gidip gelmek zordu eskiden. Kardeşlerimde çok büyüktü benden tek çocuk gibi büyüdüm. Kalabalık aileye alışık değilim çok zorlanıyorum ancak alışıyorum :) Güzel taraflarıda var zorluklarıda var. İnşallah kurbanda sevdiklerinde güzel zamanlar geçirirsin. Ben de kurbanda gitmeyi düşünmüyorum babacım yalnız kalıyor burda onla geçiririm inş.
Az kalmış canım. Benim görümceminde Eylül sonu. İnşallah sen de o da bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Görümcemi çok seviyorum çok üzüldüm bu gittiğimde nefes alırken zorlanıyor Allah yardımcınız olsun inşallah bu günlerde canım. Çalışıyorsun bir de.
İşte benim öyle kafama esiyor üzülüyorum sonra geçiyor canım. Aklıma saçma sapan düşünceler geliyor. Okumuş insansın diyorum kendime ama kadın heryerde kadınca düşünüyor. Sonra bu düşündüklerime güleceğim diyorum. İnşallah burda bu yazılanları okuyunca bebişlerimiz olunca hepimiz gülüp geçeceğiz. Kakasıydı, emzirmesiydi bunlarla kafayı bozacağız. Bebişimi babamında görmesini istiyorum yaşı var ve üzülüyorum anneannesiyle fotosu olmadı dedesiyle olsun diye. Biraz duygusalım işte. Ama yine de çok şükür her şeye. Dua ediyorum. İçimden geldiği gibi yaşıyorum çünkü bastırırsam duygularımı daha sağlıksız bir insan olurum ve oluruz.
Bugün gezdik dolaştık eşimle gelir gelmez hayvanlara bakmaya gitti. Eşim veteriner o da aşılama yapıyor ineklereHatta bebişler çıkmayınca sezeryan yapıyor ultrason cihazı var bir ara . bebişim olursa doktora ne gidip para verecem demi ordan öğreniriz cinsiyetini filan kendi kendimle dalga geçiyorum işte.
Sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Maşallah hamişler çoğaldı.İnşallah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin Allahım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?