13 gün gecikme yaşamış test biraz silik o Yüzden biraz tedirginler ben geç döllenmedir dedim ovulasyon tarihini bilmiyor yarın kan verecek gelişmeleri yazarımAaaaaa ilk defa duydum biyle birşeyi. Allah ne kadar büyük. .... inanmayan tas olsun
ne işe yarıyormuş cnmVesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimda
uuuuu hayıt 6 ay kullandım yok içmem saç maç kalmadı hepsini döktüCcnm hayıt ekstresi içeriyor o ilaç
Veson baska topiklerden bize haber tasiyor13
13 gün gecikme yaşamış test biraz silik o Yüzden biraz tedirginler ben geç döllenmedir dedim ovulasyon tarihini bilmiyor yarın kan verecek gelişmeleri yazarım
Yok kiz almam bitki neysede ilactan cekiniyorum birazKiz her ilaci kullanmayin bitkiselde olsa bosver .. baska birseyi yukseltir dusurur korkarim ben
Benimde yokYok kiz almam bitki neysede ilactan cekiniyorum biraz.ne iyi olurdu hic komşum ark yok burda
Benimde yokkimsesizlikten gorustugum bir komsu var oda coook sıkılınca
Ay güzel ve ilginç haberler dikkatimi çekiyor paylaşmak istiyorumVeson baska topiklerden bize haber tasiyor
Galiba hsg beni biraz korkutuyorBence bunsekilde ted baslaman en guzeli en mantikli ve sagliklisi canim....
Beni deGaliba hsg beni biraz korkutuyor
Hiç güleceğim yoktuBende de bi teyze var. Bazen bisey yapip goturuyorum dun geldi cok komik bi kadin bana birlikte olduklari i anlatiyo 60dan faazladir yaslari
Şart mı , yapmasalar keşkeBeni de
Iyi Tarafından düşün üstüne hamile kalan çokŞart mı , yapmasalar keşke
Umarım tüpler açık çıkar hem tüp hem piko sorunu çok zorlayıcı olur. Çok korkutorumIyi Tarafından düşün üstüne hamile kalan çok
Hiç güleceğim yoktuNenenin kaçamakları
İnşallah cnmUmarım tüpler açık çıkar hem tüp hem piko sorunu çok zorlayıcı olur. Çok korkutorum
yeterki Rabbim ol desinKızlar bir akrabımızın geçen sene düğünü oldu, kadın çocuğu olmayınca hast gitti dr asla normal yolla çocuğu olmaz demiş çok üzülüyorlardı. Ama kız geçen günlerde hast gitmiş ve hamile, hemde kendiliğinden
Vayu bee masallahh.hayirli olsunKızlar bir akrabımızın geçen sene düğünü oldu, kadın çocuğu olmayınca hast gitti dr asla normal yolla çocuğu olmaz demiş çok üzülüyorlardı. Ama kız geçen günlerde hast gitmiş ve hamile, hemde kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?