Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ay bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (
Benimki biliyor çok sinir oluyor bırak şu işleri diyor gelip okumaya Çalışıyor ne karıştırıyorsun sen diyor beni mi çekiştiriyorsun yoksa diyornicki mi bile biliyor şifreyi de tahmin ediyordur sanırım ama açıp okuyacağını sanmam o kadar vakti yok bazen benim teli elinde görüyorum kızıyorum ayıp okuma diye

Ay bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (

Benim esimde biliyor ve acaip merakli hep okumak istiyo bazen zorla aliyor teli elimden biktim senin kadinlar klubunden diyo benle ilgilenme tanimadigin kdinlara konus diyede trip atiyo

Kızlar bende sadece benim eşim böyle sanıyordum gömüldün yine kadınlarının arasına diyor, bende son mesaj son mesaj diye oyalıyorum :)))

Hahahh ayniymis hepsi meger benimde nicki sifreyi herseyi biliyor arada trip atiyor telefon elinden dusmuyor ki cay olsada icsek vs vs :) ama su ana kadar okumadi bakmadi sanirim dikkatini cekmiyor ama sessiz sessiz yazmaya baslayinca ben yine ne karistiriyorsun sen diyor bende hiiic bakiyorum oyle diyorum

Kuzucum bat'ını alayım bir zahmet?
20 eylül canim
Aslında kimseye benzediğimiz yokta işte biz bahane arıyoruz. Gülüm bak biz topikçe yakı yapıştırıyoruz sende dene istersen. Birde sen sağlıkçısın varsa bize vereceğin bilgilerin dinleriz :)
denemeyi cok istiyorum canim ama nasip olmadi hic.
Topigimize hos geldin canim .Allah aratmasin gönlüne gore versin cnim.
hosbulduk canim amin insallah herkesle birlikte hayirli saglikli evlatlarimiz olur

benim esimde aksamlari ben isten gelince yasaklayacam artik diyor

Kızlar İstanbul bağcılar araştırmaya gittim beni infertelite bölümüne sevketti orasıda bana bir liste verde ( hsg, eşimin siperm testi, ayrıntılı kan testi ) listeyi tamamlayınca tedaviye başlayacağım. Bütün testleri aynı hastnde yapmak zorundayım. Bu şekilde tedaviye başlayan var mı?

Kızlar bende sadece benim eşim böyle sanıyordum gömüldün yine kadınlarının arasına diyor, bende son mesaj son mesaj diye oyalıyorum :)))
Demekki hepsi ayni dertten muzdarip . Benimki msjlarimi okumayida cok sever hobi edindi diyebilirim

Bence bunsekilde ted baslaman en guzeli en mantikli ve sagliklisi canim....

Az önce bir topikte pozitif test gördüm Dr doğal yolla imkansız Demiş eşinin sperm çıkışı yokmuş. Tedavi sürecindekermiş ama Rabbimin takdiri işte o ol desin yeter
Aaaaaa ilk defa duydum biyle birşeyi. Allah ne kadar büyük. .... inanmayan tas olsun

Az önce bir topikte pozitif test gördüm Dr doğal yolla imkansız Demiş eşinin sperm çıkışı yokmuş. Tedavi sürecindekermiş ama Rabbimin takdiri işte o ol desin yeter
Vesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…