Szinde olacak ikiser ikiserBen ne anneme ne halama ne teyzeme cekmisim demekki ablamin tekinin 2 cocugu var digerinin olmuyo biz birbirimize cekmisiz demekki
Benimki biliyor çok sinir oluyor bırak şu işleri diyor gelip okumaya Çalışıyor ne karıştırıyorsun sen diyor beni mi çekiştiriyorsun yoksa diyorAy bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (
Aynı benimkiBenim esimde biliyor ve acaip merakli hep okumak istiyo bazen zorla aliyor teli elimden biktim senin kadinlar klubunden diyo benle ilgilenme tanimadigin kdinlara konus diyede trip atiyo
Afiyet olsun gülümBen bugun borek yaptim ayiptir soylemesi bide cheseecakesalata yapcam cay demlicem
Ay bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (
Benim esimde biliyor ve acaip merakli hep okumak istiyo bazen zorla aliyor teli elimden biktim senin kadinlar klubunden diyo benle ilgilenme tanimadigin kdinlara konus diyede trip atiyo
Kızlar bende sadece benim eşim böyle sanıyordumBenimki biliyor çok sinir oluyor bırak şu işleri diyor gelip okumaya Çalışıyor ne karıştırıyorsun sen diyor beni mi çekiştiriyorsun yoksa diyornicki mi bile biliyor şifreyi de tahmin ediyordur sanırım ama açıp okuyacağını sanmam o kadar vakti yok bazen benim teli elinde görüyorum kızıyorum ayıp okuma diye
Hahahh ayniymis hepsi megerBenimki biliyor çok sinir oluyor bırak şu işleri diyor gelip okumaya Çalışıyor ne karıştırıyorsun sen diyor beni mi çekiştiriyorsun yoksa diyornicki mi bile biliyor şifreyi de tahmin ediyordur sanırım ama açıp okuyacağını sanmam o kadar vakti yok bazen benim teli elinde görüyorum kızıyorum ayıp okuma diye
20 eylül canimKuzucum bat'ını alayım bir zahmet?
denemeyi cok istiyorum canim ama nasip olmadi hic.Aslında kimseye benzediğimiz yokta işte biz bahane arıyoruz. Gülüm bak biz topikçe yakı yapıştırıyoruz sende dene istersen. Birde sen sağlıkçısın varsa bize vereceğin bilgilerin dinleriz :)
hosbulduk canim amin insallah herkesle birlikte hayirli saglikli evlatlarimiz olurTopigimize hos geldin canim.Allah aratmasin gönlüne gore versin cnim.
benim esimde aksamlari ben isten gelince yasaklayacam artik diyorAy bende istemem tanidik olsun okusun yazdiklarimi .. esiniz biliyor mu buraya yazdiklarinizi .. benim esim uye oldugumu yazistigimi bilir ama hic okumadi bakmadi bakacaginida sanmiyorum bu konular onu hayattan sogutur (
Benimki beni interneti kapattırmskla tehdit ediyor:))20 eylül canim
denemeyi cok istiyorum canim ama nasip olmadi hic.
hosbulduk canim amin insallah herkesle birlikte hayirli saglikli evlatlarimiz olur
benim esimde aksamlari ben isten gelince yasaklayacam artik diyor
Demekki hepsi ayni dertten muzdaripKızlar bende sadece benim eşim böyle sanıyordumgömüldün yine kadınlarının arasına diyor, bende son mesaj son mesaj diye oyalıyorum :)))
Bence bunsekilde ted baslaman en guzeli en mantikli ve sagliklisi canim....Kızlar İstanbul bağcılar araştırmaya gittim beni infertelite bölümüne sevketti orasıda bana bir liste verde ( hsg, eşimin siperm testi, ayrıntılı kan testi ) listeyi tamamlayınca tedaviye başlayacağım. Bütün testleri aynı hastnde yapmak zorundayım. Bu şekilde tedaviye başlayan var mı?
Aaaaaa ilk defa duydum biyle birşeyi. Allah ne kadar büyük. .... inanmayan tas olsunAz önce bir topikte pozitif test gördüm Dr doğal yolla imkansız Demiş eşinin sperm çıkışı yokmuş. Tedavi sürecindekermiş ama Rabbimin takdiri işte o ol desin yeter
Benim esimde telefonumu alip elimden 3210 (nokia) alacakmis banaBenimki beni interneti kapattırmskla tehdit ediyor:))
Vesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimdaAz önce bir topikte pozitif test gördüm Dr doğal yolla imkansız Demiş eşinin sperm çıkışı yokmuş. Tedavi sürecindekermiş ama Rabbimin takdiri işte o ol desin yeter
BizDede bitane kucik kotu tel var bana onu kullan diyoBenim esimde telefonumu alip elimden 3210 (nokia) alacakmis banaarayinca acarsin yeter iste diyor
Kiz her ilaci kullanmayin bitkiselde olsa bosver .. baska birseyi yukseltir dusurur korkarim benVesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimda
Ccnm hayıt ekstresi içeriyor o ilaçVesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimda
Hahaah .. ayni sehirlerde olsak kesin gorusurdukBizDede bitane kucik kotu tel var bana onu kullan diyoeslerimiz ark olabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?