Bizde eşimle gezdik bugün güzel gecti bol bol anı kalacak foto çektik..Ama o kadar kalabliklti ki eşim artık sinirlenince eve geldik..nyse herşeye rağmen güzeldi..
Aynı duygular icerindeyim bizim gelin,ablam hamile kıskanmiyorum asla.."kadınca"dusinceler banada saplanıyor sadece.
Oysa onların adına çok seviniyorum.. istedikleri şeylerdi çünkü.. Rabbim bizlerede nasip etsin insaAllah o güzel duyguyu .sen ne yapmaya karar verdin artık
Aslında öyle bir şey yok.İyi yapmışız canım, bu gençlik bir daha gelmez. Erkekler sinirleniyorlar çabuk
Evet canım kıskanma değil sadece insan artık kendi kucağı da dolu olsun istiyor. Ve aslında bir mahalle baskısı da var. Bunu görümcemle konuştuğumda aslında 1 yıl daha beklemek isterdim dedi ama... İşte aması oluyor. Gittim, gittiğim gibi eşimin anaannesi ne zaman gelecek bebiş dedi. Ben uğraşıyorum artık ne yapayım kısmeti ne zamansa o zaman dedim. Kayınvaldem bi şey demiyorda ama onunda eşi dostu soruyor işte. İnsan üzülüyor. Üzülmemek elde değil canım.
O nedenle bunun ayıbı gizlisi yok. Duygularını nasıl hissediyorsan öyle yaşa çünkü diğeri daha kötü baskılamak. Ben anlatıyorum işte burda bazısı deli saçması oluyorolsun sonuçta burdaki herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşadığı için beni anlıyor. Ben de onları anlıyorum. Çok şükür beraberce böyle yuvarlanıp gidiyoruz
Ben kayınvaldemin komşusunun söylediği doktora gitmeye karar verdim daha doğrusu eşimle ,bana kalsa ben rahim filmi çektirip aşılama yaparım ama eşimde sağlıkçı ilk bebekte aşılama yapma ben de ineklere yapıyorum. İlkinde yapay yolla olunca diğer seferinde normal yolla çok zor oluyor gidelim dedi. Aşılama yapıp tutmazsa umudum daha kırılacak ve gitseydim durumuna düşeceğim o nedenle oraya gideceğim adet olunca eşimle birlikte. Eşime bakmadı asıl doktorum hiç. Hayır yani niye hep bana yürüyor bu doktor
Sen ne tedavisi oluyorsun ya da olmayı düşünüyorsun canım.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hiç
Mor Seven
Valla kuzum ben geçen sene bir aşılama yaptirdim tuttu ama bebeğim gelismedi ..
Bende artık devlete gidiyorum 7-8ay oldu tedaviye baslayamadik ama ayrı bir konu..bu adetimle baslicaz insaAllah birşey cikarmazlarsa yineprosedür gereği ilk klomen uç ay kullanacam sonra aşılama sanırım...
Benim her gittiğim doktorda aksine ilk önce eşimden istediler boşuna ilaç yüklemesi yapmamak içim sonrada ben.. çok şükür bir sıkıntımız yok Rabbim bir bildiği var bakalım en yakın zamanda yaşarız o güzel duyguları
Bu arada iyi bir karar vermissin en azından keşke dememek icin.. bu arada kayinvalidenin
Dediği doktor falan mıydı?
Aslında öyle bir şey yok.
Tedaviyle olursa bi sonraki zor olur gibi.
Hatta insanlar psikolojik olarak rahatladıklarından mı bilinmez ama çok kolay hamile kalıyorlar.
Mor Seven canım 7haftalikta kaldı kalbi atmadi benimde..öyle sonlandırıldı.
Yapmadılar canım çok sinir bozucu gerizekalilar bir kayıp vermem daha gerekmis.. ne saçma bir şey yaa. Ozellerde biraz pahalı sanırım o test icin...
Bakalim insaAllah Rabbim bir daha yaşatmaz böyle birşey..
Olabilir canım sen doğal yolla gebe kaldıysan istememiştir doktor.
İnsaAllah vesilendir kuzum sende güzel haberler verirsin bizlere...
O kelimeyi kullanamıyorum içim bir tuhaf oluyor canım. Kendim düşüremedim mecbur sonlandırıldı gebeliğim..Kürtaj mı oldun kendi mi düştü canım ?
Ben özelde yapmadım testleri ünv hastaneleri yapıyor zaten. Sen git ordaki bi kadın doğumcuya deki benim 3 düşüğüm var kim nerden bilecek canım. Doktor nerden bilsin kaç düşüğün var. Ben özeldeki doktoruma söyledim sen bilirsin istersen git yaptır dedi. Ama gidince benim 3 düşüğüm var de dedi. Ben de öyle yaptım hemen aldılar. FBIdan değiller ki bunlar canım istersen ünv hastanesi varsa yarın bile gidip yapabilirsin ki bence yaptır hiçbir şey kaybetmezsin. Bak benim görümcem, eltimin yengesi ve kuzenime aynı şekilde ilk bebeklerinde bu şekilde yaptırdık. İkisi doğurdu biri her gün iğne vuruyor. Sen bilirsin yine de sonra üzülmemek için bi daha olursa gidip yaptır. Çünkü şu an yediklerimiz doğal değil ve hep faktörler bozuk oluyor. Ayrıca kürtaj yaptırdıysan hsg isteyebilirsin çünkü yapışıklık olabiliyormuş. Ama doktorum hsg çekersem aşılama yaparım dedi çünkü hsgden sonra kanallar açık ya normal yoldansa aşılamada sağlıklı spermle diğerine göre daha başarılı sonuç alınıyor. Doktorum burdaki en iyi doktorlardan biridir canım. Mesela mantar olmuştum taharet suyuna sirke koy dedi ve gerçekten geçti. Ben sabırsızım biraz. Ama ben de sana aktarmak istedim.
İnşallah her şey istediğimiz gibi olur canım. Belki aynı anda hamiş kalırız inşallah.
Ebush_354 nasılsın kuzum ?
yamukprenses ablamm ahh iyisin di mi ?
DESIGNER27 cNim doğum yaptın mı nasılsın iyisin insaAllah?
Benimde düşmedi kürtaj oldum. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım. Herkeste her şey aynı şekilde olmuyor. Kimse rapor istemedi canım ve kendi sağlık güvencemle yaptırdım yani muayene parası alındı eczaneden başka bir ilaç alınca çıktı. Sonuç 1 ay sonra oluyor canım. Benim doktorum bi kağıda testleri yazdı imza attı altına ama yani özel doktor ünv geçerliği yok seninki beni ünv doktorla görüşmeden kapısındaki kaydedene söyledim o beni yönlendirdi. Eğer senin doktorun yazmazsa ünv poliklinikteki kadın doğımcuya de benim 2 kaybım var merak ediyorım pıhtılaşma var mı test yaptırmak istiyorım filan de. Onun raporu filan olmaz canım. Yaparsın hemen kan veriyorsun. Ben uyuyorum canım çok yoruldum kayınvaldemde. Eşimde geliyor yolda Bi şey sormak istersen yardımcı olurum sana. Öptüm iyi geceler canım. Sabah yeni umutlarla başlasın.O kelimeyi kullanamıyorum içim bir tuhaf oluyor canım. Kendim düşüremedim mecbur sonlandırıldı gebeliğim..
Rapor falan istemediler mi uç düşük var diyince? Ücret odedin mi.
Ben hsg oldum iki ay önce canım aynı düşünceyle yollar açık diye aşılama istiyorum özelde ama bu ay o kadar stres yaşadım ki etkiler diye vazgeçtim gibi oldu bilmiyorum yaa çok kararsizim temmuz adetime bağlı .
İnsaAllah Tatlim insaAllah
Tamam kuzum çok sağol herşey için bisey olursa sorarım insaAllah hayırlı geceler.. en güzel umutlar sabah gibi doğsun...Benimde düşmedi kürtaj oldum. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım. Herkeste her şey aynı şekilde olmuyor. Kimse rapor istemedi canım ve kendi sağlık güvencemle yaptırdım yani muayene parası alındı eczaneden başka bir ilaç alınca çıktı. Sonuç 1 ay sonra oluyor canım. Benim doktorum bi kağıda testleri yazdı imza attı altına ama yani özel doktor ünv geçerliği yok seninki beni ünv doktorla görüşmeden kapısındaki kaydedene söyledim o beni yönlendirdi. Eğer senin doktorun yazmazsa ünv poliklinikteki kadın doğımcuya de benim 2 kaybım var merak ediyorım pıhtılaşma var mı test yaptırmak istiyorım filan de. Onun raporu filan olmaz canım. Yaparsın hemen kan veriyorsun. Ben uyuyorum canım çok yoruldum kayınvaldemde. Eşimde geliyor yolda Bi şey sormak istersen yardımcı olurum sana. Öptüm iyi geceler canım. Sabah yeni umutlarla başlasın.
Çok şükür iyiyim canım gün sayıyorum öyle sen nasılsın? Bat ın ne zaman canım tedaviye başlayacaksınız sanırımEbush_354 nasılsın kuzum ?
yamukprenses ablamm ahh iyisin di mi ?
DESIGNER27 cNim doğum yaptın mı nasılsın iyisin insaAllah?
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip, bir avazda kurtarsin insallah. Cok mu kilo aldi görümcen gülüm?Az kalmış canım. Benim görümceminde Eylül sonu. İnşallah sen de o da bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz. Görümcemi çok seviyorum çok üzüldüm bu gittiğimde nefes alırken zorlanıyor Allah yardımcınız olsun inşallah bu günlerde canım. Çalışıyorsun bir de.
İşte benim öyle kafama esiyor üzülüyorum sonra geçiyor canım. Aklıma saçma sapan düşünceler geliyor. Okumuş insansın diyorum kendime ama kadın heryerde kadınca düşünüyor. Sonra bu düşündüklerime güleceğim diyorum. İnşallah burda bu yazılanları okuyunca bebişlerimiz olunca hepimiz gülüp geçeceğiz. Kakasıydı, emzirmesiydi bunlarla kafayı bozacağız. Bebişimi babamında görmesini istiyorum yaşı var ve üzülüyorum anneannesiyle fotosu olmadı dedesiyle olsun diye. Biraz duygusalım işte. Ama yine de çok şükür her şeye. Dua ediyorum. İçimden geldiği gibi yaşıyorum çünkü bastırırsam duygularımı daha sağlıksız bir insan olurum ve oluruz.
Bugün gezdik dolaştık eşimle gelir gelmez hayvanlara bakmaya gitti. Eşim veteriner o da aşılama yapıyor ineklereHatta bebişler çıkmayınca sezeryan yapıyor ultrason cihazı var bir ara . bebişim olursa doktora ne gidip para verecem demi ordan öğreniriz cinsiyetini filan kendi kendimle dalga geçiyorum işte.
Sizler ne yapıyorsunuz kızlar. Maşallah hamişler çoğaldı.İnşallah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin Allahım....
Bat 23 temmuz ,tedavim 26si olur sanırım ... belki gecikebilir adetim yinedeÇok şükür iyiyim canım gün sayıyorum öyle sen nasılsın? Bat ın ne zaman canım tedaviye başlayacaksınız sanırım
Olabilir canım yaa bence denemelisinBat 23 temmuz ,tedavim 26si olur sanırım ... belki gecikebilir adetim yinede
su totemden mi yapsam acaba
Evet canım. Eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım..Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın Zeynepcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?