Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyi yapmışız canım, bu gençlik bir daha gelmez. Erkekler sinirleniyorlar çabuk
Evet canım kıskanma değil sadece insan artık kendi kucağı da dolu olsun istiyor. Ve aslında bir mahalle baskısı da var. Bunu görümcemle konuştuğumda aslında 1 yıl daha beklemek isterdim dedi ama... İşte aması oluyor. Gittim, gittiğim gibi eşimin anaannesi ne zaman gelecek bebiş dedi. Ben uğraşıyorum artık ne yapayım kısmeti ne zamansa o zaman dedim. Kayınvaldem bi şey demiyorda ama onunda eşi dostu soruyor işte. İnsan üzülüyor. Üzülmemek elde değil canım.
O nedenle bunun ayıbı gizlisi yok. Duygularını nasıl hissediyorsan öyle yaşa çünkü diğeri daha kötü baskılamak. Ben anlatıyorum işte burda bazısı deli saçması oluyor olsun sonuçta burdaki herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşadığı için beni anlıyor. Ben de onları anlıyorum. Çok şükür beraberce böyle yuvarlanıp gidiyoruz

Ben kayınvaldemin komşusunun söylediği doktora gitmeye karar verdim daha doğrusu eşimle ,bana kalsa ben rahim filmi çektirip aşılama yaparım ama eşimde sağlıkçı ilk bebekte aşılama yapma ben de ineklere yapıyorum. İlkinde yapay yolla olunca diğer seferinde normal yolla çok zor oluyor gidelim dedi. Aşılama yapıp tutmazsa umudum daha kırılacak ve gitseydim durumuna düşeceğim o nedenle oraya gideceğim adet olunca eşimle birlikte. Eşime bakmadı asıl doktorum hiç. Hayır yani niye hep bana yürüyor bu doktor
Sen ne tedavisi oluyorsun ya da olmayı düşünüyorsun canım.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hiç

Mor Seven
Valla kuzum ben geçen sene bir aşılama yaptirdim tuttu ama bebeğim gelismedi ..
Bende artık devlete gidiyorum 7-8ay oldu tedaviye baslayamadik ama ayrı bir konu..bu adetimle baslicaz insaAllah birşey cikarmazlarsa yine prosedür gereği ilk klomen uç ay kullanacam sonra aşılama sanırım...
Benim her gittiğim doktorda aksine ilk önce eşimden istediler boşuna ilaç yüklemesi yapmamak içim sonrada ben.. çok şükür bir sıkıntımız yok Rabbim bir bildiği var bakalım en yakın zamanda yaşarız o güzel duyguları

Bu arada iyi bir karar vermissin en azından keşke dememek icin.. bu arada kayinvalidenin
Dediği doktor falan mıydı?

Aslında öyle bir şey yok.
Tedaviyle olursa bi sonraki zor olur gibi.
Hatta insanlar psikolojik olarak rahatladıklarından mı bilinmez ama çok kolay hamile kalıyorlar.

Üzülme canım biz melek annesi olduk inşallah. Diğer tarafta elimizden tutup beraber yürürüz güzel yollarda. Benim ilk kendi yoluyla oldu diye mi bilmem doktorum hiç istemedi. Kayınvaldemin dediği kadın doğum doktoru canım. Ona eşimle gideceğiz o eşleri çağırıyormuş. Ebe filan öyle hacı hoca kayınvaldemde istemiyor.
Benim de seninki gibi ben de bu ay 7. ay olacak. ben de bir süre öyle bekledim kist oluştu ilaç kullandım sonra çatlatma iğnesi tutmadı işte. Kürtajdan sonra HSG çektirmek gerekebilirmiş çünkü yapışıklık olabiliyor dedi doktorum ama o 2 çatlatma iğnesi daha yapmak istedi yani ilk iğneyle birlikte 6 ay düşün bu ayla beraber 5 ay bekleyip öyle aşılama taraftarı canım.İnşallah bu sefer tedavi sürecimiz kolay olarak canım. Bebeğin neden gelişmesi ben de 5 haftalıkta kaldı kalbi atmadı. Pıhtılaşma yaptırdım pıhtılaşma çıktı. Sen de yaptır canım. İlk bebek diye yaptırmamazlık yapma ben gittim 3 düşüğüm var dedim yaptılar.Netice çıktı. Ama bundan mı değil mi bilmem. en azından coraspin kullanıyorum şu an kanım sulansın diye. Devlet burda çok kalabalık canım aşırı derecede bebek doğumu var. Sakin değil gidemiyorum.Yoksa devlet doktorları özelden daha iyi.

Aslında öyle bir şey yok.
Tedaviyle olursa bi sonraki zor olur gibi.
Hatta insanlar psikolojik olarak rahatladıklarından mı bilinmez ama çok kolay hamile kalıyorlar.

Canım benim eşim veteriner o da aşılama yapıyor. Ben ne derece doğru bilmiyorum. Benim doktorumda ilk hep doğallıktan yana. Tedavi dediği aşılama. Ben acele ediyorum biraz.Doktorumda o da süresi var diyor. Ben bilmiyorum nasıl olur ama onunda sözü olsun diye tamam dedim. 1 ay olmazsa ben kendi istediğimi yapacağım diye konuştum. Allahın işi tabi o nerden bilecek bazıları daha kolay kalır. En azından ben sonrası için ilki olupta sonrası olmazsa tartışma olmasını istemiyorum. Sonra böyle yapmasaydın şöyle olmasaydı benim eşim pimpirikli onla uğraşmak istemiyorum

Mor Seven canım 7haftalikta kaldı kalbi atmadi benimde..öyle sonlandırıldı.
Yapmadılar canım çok sinir bozucu gerizekalilar bir kayıp vermem daha gerekmis.. ne saçma bir şey yaa. Ozellerde biraz pahalı sanırım o test icin...
Bakalim insaAllah Rabbim bir daha yaşatmaz böyle birşey..
Olabilir canım sen doğal yolla gebe kaldıysan istememiştir doktor.
İnsaAllah vesilendir kuzum sende güzel haberler verirsin bizlere...

Kürtaj mı oldun kendi mi düştü canım ?
Ben özelde yapmadım testleri ünv hastaneleri yapıyor zaten. Sen git ordaki bi kadın doğumcuya deki benim 3 düşüğüm var kim nerden bilecek canım. Doktor nerden bilsin kaç düşüğün var. Ben özeldeki doktoruma söyledim sen bilirsin istersen git yaptır dedi. Ama gidince benim 3 düşüğüm var de dedi. Ben de öyle yaptım hemen aldılar. FBIdan değiller ki bunlar canım istersen ünv hastanesi varsa yarın bile gidip yapabilirsin ki bence yaptır hiçbir şey kaybetmezsin. Bak benim görümcem, eltimin yengesi ve kuzenime aynı şekilde ilk bebeklerinde bu şekilde yaptırdık. İkisi doğurdu biri her gün iğne vuruyor. Sen bilirsin yine de sonra üzülmemek için bi daha olursa gidip yaptır. Çünkü şu an yediklerimiz doğal değil ve hep faktörler bozuk oluyor. Ayrıca kürtaj yaptırdıysan hsg isteyebilirsin çünkü yapışıklık olabiliyormuş. Ama doktorum hsg çekersem aşılama yaparım dedi çünkü hsgden sonra kanallar açık ya normal yoldansa aşılamada sağlıklı spermle diğerine göre daha başarılı sonuç alınıyor. Doktorum burdaki en iyi doktorlardan biridir canım. Mesela mantar olmuştum taharet suyuna sirke koy dedi ve gerçekten geçti. Ben sabırsızım biraz. Ama ben de sana aktarmak istedim.
İnşallah her şey istediğimiz gibi olur canım. Belki aynı anda hamiş kalırız inşallah.

O kelimeyi kullanamıyorum içim bir tuhaf oluyor canım. Kendim düşüremedim mecbur sonlandırıldı gebeliğim..
Rapor falan istemediler mi uç düşük var diyince? Ücret odedin mi.
Ben hsg oldum iki ay önce canım aynı düşünceyle yollar açık diye aşılama istiyorum özelde ama bu ay o kadar stres yaşadım ki etkiler diye vazgeçtim gibi oldu bilmiyorum yaa çok kararsizim temmuz adetime bağlı .
İnsaAllah Tatlim insaAllah

Benimde düşmedi kürtaj oldum. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap canım. Herkeste her şey aynı şekilde olmuyor. Kimse rapor istemedi canım ve kendi sağlık güvencemle yaptırdım yani muayene parası alındı eczaneden başka bir ilaç alınca çıktı. Sonuç 1 ay sonra oluyor canım. Benim doktorum bi kağıda testleri yazdı imza attı altına ama yani özel doktor ünv geçerliği yok seninki beni ünv doktorla görüşmeden kapısındaki kaydedene söyledim o beni yönlendirdi. Eğer senin doktorun yazmazsa ünv poliklinikteki kadın doğımcuya de benim 2 kaybım var merak ediyorım pıhtılaşma var mı test yaptırmak istiyorım filan de. Onun raporu filan olmaz canım. Yaparsın hemen kan veriyorsun. Ben uyuyorum canım çok yoruldum kayınvaldemde. Eşimde geliyor yolda Bi şey sormak istersen yardımcı olurum sana. Öptüm iyi geceler canım. Sabah yeni umutlarla başlasın.

Tamam kuzum çok sağol herşey için bisey olursa sorarım insaAllah hayırlı geceler.. en güzel umutlar sabah gibi doğsun...

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip, bir avazda kurtarsin insallah. Cok mu kilo aldi görümcen gülüm?
Üzüntünü cok iyi anliyorum, bizimde imtihanimiz bu üzülsen de bir faydasi olmuyor da insan kendine hakim olamiyor...
Her seyde bir hayir vardir, Rabbim dualarini hayirlisiyla tez vakitte kabul eylesin.
Esinin meslegi zor ama insanlarla ugrasmaktansa hayvanlarla ugrasmak daha iyi :)

Bat 23 temmuz ,tedavim 26si olur sanırım ... belki gecikebilir adetim yinede
su totemden mi yapsam acaba
Olabilir canım yaa bence denemelisin hadi bakalım inşallah ilk denemede olur klomenle sizin bir problem yoktu zaten değil mi vesile olur inşallah

Evet canım. Eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım..Rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın Zeynepcim...

Amin inşallah ablacım bizlere de dua et..
Senin bekleyişini de biliyoduk, yumurta takibi mi yaptın
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
En çok prensese kardeş geliyo, onun sevinci ayrıdır!
Öp benim için kızını,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…