Yok canım hersey yolunda kullandım çok klomen ama olmadı işte, aminn insaAllah vardır hayırlı bir zamanıOlabilir canım yaa bence denemelisinhadi bakalım inşallah ilk denemede olur klomenle sizin bir problem yoktu zaten değil mi vesile olur inşallah
Aynen var bir vakti zamanı belki bu ara biraz dinlendirmiştir vücudunu güzel güzel tepki verirYok canım hersey yolunda kullandım çok klomen ama olmadı işte, aminn insaAllah vardır hayırlı bir zamanı
Bat 23 temmuz ,tedavim 26si olur sanırım ... belki gecikebilir adetim yinede
su totemden mi yapsam acaba
Allah razı olsun kızlar....Rabbim darısı başınıza olsun inşallah.....
Öperim tabi teyzesi...sağol gülüm Allah sizlerinde yüzünü güldürsün inşllh...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.. Hep dualarımdasınız gülüm....Amin inşallah ablacım bizlere de dua et..
Senin bekleyişini de biliyoduk, yumurta takibi mi yaptın
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
En çok prensese kardeş geliyo, onun sevinci ayrıdır!
Öp benim için kızını,
Sağol canım. Rabbim herkese nasip etsin canım inşallah Rabbim nasip edecek ben inanıyorum gülüm...hayrlı olsn darısıda bzlere ınsaallah cok ıstıyorum cokkk
Canım ben bu ay yumurta takibi yaptırmadım.aşılamadan sonra hiç doktora gitmedim.bu ay eşime dedim düzenli çalışma yapalım dedim.ateş ölçümü ve evde ovulasyon testi yaptım.nasipte varmış Rabbim nasip etti çok şükür canım. İnşallah darısı başınıza olsun zeynepcim...Biz dilek dilemeyiz.Biz "Dua" ederiz. Rabbim tüm Dualarımızı "Hayr"a çevirsin. Amin
Abla ovulasyonda iki net çizgiyi yakaladın mi ben onu hala anlamış degilimCanım ben bu ay yumurta takibi yaptırmadım.aşılamadan sonra hiç doktora gitmedim.bu ay eşime dedim düzenli çalışma yapalım dedim.ateş ölçümü ve evde ovulasyon testi yaptım.nasipte varmış Rabbim nasip etti çok şükür canım. İnşallah darısı başınıza olsun zeynepcim...
Evet canım yakaladım...en garantilisi gün aşırı ilişki canım...Abla ovulasyonda iki net çizgiyi yakaladın mi ben onu hala anlamış degilim
hadı bısmıllah bende yapım dedım oldu bu kez
Totemin hayırlı olsun gülohadı bısmıllah bende yapım dedım oldu bu kez
Totemin hayırlı olsun gülo
"28 günlük adet evresine göre bugün muhtemel hamile kalacağınız gün" yazıyor altında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?