Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bat 23 temmuz ,tedavim 26si olur sanırım ... belki gecikebilir adetim yinede
su totemden mi yapsam acaba

Seninle aynı gidiyo durumlarımız kuzum benim de 25 lerinden sonra gibi görünüyo olaca baslamam ama ayni seyi ben de dusunmedim degil totem olayini

umutLatahzen
Amin inşallah gülüm..
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. .

Amiiin amin bitanem Rabbim sabırla beklememizi nasip etsin güzel dualar edebilmemizi nasip etsin Mevlam..

Öperim tabi teyzesi...sağol gülüm Allah sizlerinde yüzünü güldürsün inşllh...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.. Hep dualarımdasınız gülüm....
hayrlı olsn darısıda bzlere ınsaallah cok ıstıyorum cokkk
Sağol canım. Rabbim herkese nasip etsin canım inşallah Rabbim nasip edecek ben inanıyorum gülüm...

Biz dilek dilemeyiz.Biz "Dua" ederiz. Rabbim tüm Dualarımızı "Hayr"a çevirsin. Amin
Canım ben bu ay yumurta takibi yaptırmadım.aşılamadan sonra hiç doktora gitmedim.bu ay eşime dedim düzenli çalışma yapalım dedim.ateş ölçümü ve evde ovulasyon testi yaptım.nasipte varmış Rabbim nasip etti çok şükür canım. İnşallah darısı başınıza olsun zeynepcim...

Abla ovulasyonda iki net çizgiyi yakaladın mi ben onu hala anlamış degilim

bız bu ay 11 12 14 denedık bakalm bugun 15. gnu bugnde denerz sanırım 17de denesek ıyı olr dımı kzlar nolr nolmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…