Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Niye küseceksiniz canım? Bir şey mi oldu?

sorunlarımz var cnm ewlendgmzen berı aılesıne yakınız ıslerı btmıyor bı trlu.. brbrmıızı yemekten cogu ay yumrtlamya falan denk gelmyor malesef belkıde stres etken ama allah buyuk nasıp ınsallah daha ıyı olr hersey

Tamam kuzum çok sağol herşey için bisey olursa sorarım insaAllah hayırlı geceler.. en güzel umutlar sabah gibi doğsun...
Anam kız hamile olmuşsun 1 günde
Maşallah sana amanın. Çok sevindim çok mutlu oldum. Bize de bi üfle belki bulaşır.
Totem mi bu ? Sonradan fark ettim. O da güzel

Normalde kiloluydu. 6 kilo almış sanırım.
İnşallah canım amin inşallah Allahım isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin.
Eşimin mesleği çok zor canım ben hayvanları çok severim ondan eşimde veteriner nasip etti rabbim ama böyle zor olduğunu bilsem evlenmezdim valla bazen hiç görmüyorum eşimi. Ama olmada çok sevdiğim canlara yardım ediyor diyor. Kimbilir hangisinin acısını dindiriyor diyorum. Ama çok zor gerçekten tüm sorumluluk bende evde. Çok yorucu oluyor ben de çalışıyorum. Allah sağlık versinde ne yapalım çalışalım işte. Evet insanlarla uğrmaktansa hayvanlarla uğraşmak daha iyi. Onlara dokunup sevince tüm negatiflik gidiyor. İyi ki yaratmış onları Rabbim.

Kız totemm insaAllah olur baktım leylosun ki delaninki oldu bizimde olur insaAllah

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Umutlarını boşa çıkarmasın.
Ben de dedim anam noldu hemen 1 gecede :)
Hadi bakalım inş totemin tutar canım. Demek leyla ve delal öyle kaldılar. Yani bunu altına yazdıkları ay mı hamile kaldılar...Çok ilginç ve güzelmiş

Her şeyde bir hayır vardır canım. İnşallah denk gelmiştir.
Ooo bugün diyorsunuz yani kocam gelirse insaAllah değerlendiruk.
İnsaAllah hayırlı olur kızlar
Çalışın çalışın :)
Hayırlısı olsun inşallah uğur getirir sana gülüm :)
Allah yardımcısı olsun
Amin, çalışmadanda olmuyor. Her mesleğin kendine göre zorluğu var, kimi fazla kimi çok. Elimiz ayağımız tuttuğu sürece, rabbimde sağlık verdiği sürece çalışacağız. Türkiye'de yine iyi erkenden emekli olunuyor, burada emekli yaşı 67 :) bize kadar 75 e çıkar :)

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir foruma girmiyorum. Yaklaşık 9 aydır çocuk düşünüyoruz. İlk kez doktora göründüm geçen hafta. Adet dönemindeydim. Dr vajinal muayene etti. Rahim ve yumurtalıklarda sorun yokmuş. HSG çekecek bu ay. Başka testler de yapacak sanırım. Tüplere bakacakmış. Eşim de spermiogram testi yaptıracak.

Belki de önümüzdeki yol çok uzun. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama insanın aklına her şey geliyor. Bu arada yaş da 30 oldu...

Hos geldin canım aramıza.biz çokça geçtik bu yollardan eğer bir sorun olursa bi buralardayiz...

Hos geldin canım aramıza.biz çokça geçtik bu yollardan eğer bir sorun olursa bi buralardayiz...

Hoşbulduk, teşekkürler. Artık hızlandırmak istiyorum süreci. Testlerden sonra bir şey çıkarsa hemen tedaviye başlayıp daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.

Sen ne kadar süredir çocuk düşünüyorsun?

Ooo bugün diyorsunuz yani kocam gelirse insaAllah değerlendiruk.
İnsaAllah hayırlı olur kızlar

Hayde sana kolay gelee

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah uzun sürec degilnde yakın mutlulugunun baslangicidir :)

Uç yıl oldu can sene aşılama tedavisiyle gebe kaldim ama gelişmediği için sonlandırıldı yaş 28..
Bendede esimdede problem yok iki kere hsg çekildim bende şuan devlete gidiyorum tedavi için temmuzda başlayacaz insaAllah..
Hakkimizda hayırlısı bizde çok istiyoruz insaAllah kavusuruZ özledigimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…