Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin. Çok geçmiş olsun. Herkesin süreci farklı işliyor. Dilerim daha fazla beklemeden anne oluruz. Ben çok istekli olmadım bebek konusunda ama sanırım olmadığını gördükçe istemeye başladım son birkaç aydır :) Belki de diyorum Allah gönülden istememi bekliyor, o zaman nasip edecek kim bilir...

Sen Yurtdışında mı yaşıyorsun canım. Bilmiyordum. Kuzenim Almanyadaydı önceden orda bayağı yüksekti. Burda da 60 yaş emeklilik o zamana kadar neyi nasıl vereceğim hiç bilmiyorum. Belki düşer emeklilik yaşı en azından bende bi totem yapayım. :) Belki tutar vesselam gibi

Benim yaş ekimde 32 olacak canım. O zaman bende kendimi şurdan aşağı atayım Daha hiç bebişim de yok. Ben de yaşıyorum canım. Bunları yaşaman normal. Rabbim hayırlısını versin o ne zaman isterse o zaman. Demek ki biz olgun anne olacaz. Hem daha bilgili olacağız. Ben direk kitaplara dalacam düşün mesela hemen ortamda hava atacaz biz kültürlü ve olgun anneleriz diye HerkeŞler kıskanacak bizi.
Sen benim aklıma gelenleri bi görsen uyuamadığım oluyor ama sonra geçiyor.
Burda kızlar sağolsun ben de böyle kafam dumanlı bir günde yazmıştım. Moralim çok bozuktu. Moralimi yerine getirdiler. Hepimiz aynıyız. En azından birbirimizi anlıyoruz. Çok şükür canım. İnşallah seninde olur.

Ne güzel açılardan bakıyorsun :) Avantajları da olacak tabi geç anne olmanın. Yaş ilerledikçe zorlaşıyor ya o yüzden söyledim. Yine de Allah'ın takdiri bu işler tabi. Yalnız olmadığımı hatırlamak için bugün foruma bir bakayım dedim, iyi de oldu

Evet tatlım öyleymiş ayrıca leylos inofolic kullanıp ovulasyan takibi yapmis sonuc çok şükür pozitif .. ay bizde insaAllah yaşarız bu duyguyu

Arkadaşlar 2 gün sonra adet günüm, ama göğüslerim hiç ağrımıyor, her adetten 1 hafta önce mutlaka göğüslerimde acı olurdu bu sefer yok sizce nedendir bu bir belirti olabilir mi

Amiiin amin bitanem Rabbim sabırla beklememizi nasip etsin güzel dualar edebilmemizi nasip etsin Mevlam..
Amin canım benim inşallah..
Rabbim teker teker güzel haberler verebilmemizi nasip etsin . .

=
Öperim tabi teyzesi...sağol gülüm Allah sizlerinde yüzünü güldürsün inşllh...Rabbim herkese nasip etsin inşallah.. Hep dualarımdasınız gülüm....
Sağol canım. Rabbim herkese nasip etsin canım inşallah Rabbim nasip edecek ben inanıyorum gülüm...

Amin inşallah ablacım, dua kardeşi olmamız en güzeli..
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık, beklentilerimiz aynı oldu.
Kimimiz ilk bebeğini kimimiz ikinci bebeğini bekledi senin gibi..
Önemli olan Rabbimin hayırlısıyla nasip etmesi,
gerisi boş.

Aşılama yaptırdığını biliyodum ablacım, Rabbim nasip etmiş,
aşılama vs bunlar birer sebepten başka bir şey değil..
Senin can-ı gönülden tebrik ediyorum,
Rabbim sağ salim kucağına almanı anneliği ikinci kez
en güzel şekilde yaşamanı nasip etsin. .

İyi geceler canlarım benim de adetim geçti,
yarın doktorumdan randevu aldım,
aradım kendisini anlattım durumumu..
Yarın görüşelim Z.hanım dedi.
Bakalım, saat 14:00 da randevu.
Aslında ben bir süre daha bekliycektim,
eşim çok istedi, bir baksın doktor dedi..
En son Nisan'ayında gitmiştim doktoruma,
dua edin şekerlerim bana. .

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim... Inşallah Rabbim sizlerede nasip etsin. Hep dualarımdasınız unutmayın canım...en önemli şey insanın biraz bazı şeyleri oluruna bırakmasıymış...bunu çok iyi anladım...inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese anneliği tattırsın kuzum....

Güzel haberlerle gel inşallah canım... Gelince yaz merak ederim...

Güzel haberlerle gel inşallah canım... Gelince yaz merak ederim...

İnşallah bitanem, yazarım.
Eşim benden daha çok kafaya takıyor.
Ben gebelik testi filan al demiyorum,
kendisi alıp geliyor - hayatım bakalım mı
filan diyoo.
Ama o da haklı
etrafında hep bebek var..
Onu da çok iyi anlıyorum..
Rabbim hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah. .

Evet tatlim bende bu kervana katılım dedim bakalım bana güzel haberler verdirecek mi ?insaAllah

İnşallah canım çok güzel olmuş, yakışmış valla..
İnşallah kalır totemin..
Ben de hala adet olmadım bakalım ya nasip . .

Ya insaAllah güzel haberlerle donersin kuzum bizee..cok heyecan yaptım ben şimdiden..
Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah

Benim eşimde öyle yaa ben almaam eşim bir bakmisim yanılma payı olur bozuk çıkar belki diye üç taneyle geliyor ..

Sağol kuzum bu arada bakalım bir yaptım oylee.. Rabbim hayirlara çıkarsın

Benim eşimde öyle yaa ben almaam eşim bir bakmisim yanılma payı olur bozuk çıkar belki diye üç taneyle geliyor ..

Sağol kuzum bu arada bakalım bir yaptım oylee.. Rabbim hayirlara çıkarsın

Evet canım erkekler takmıyomuş gibi gözüküyo, ama daha çok takıyoo

Amin inşallah canım.

Amin gülüm inşllh... Allah büyüktür.sabır,şükür ve dua ile açılmayacak kapı yoktur diye inanıyorum.zamanı gelince Rabbim elbet nasip edecektir hiç üzülmeyin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…