Amin inşallah ablacım, 6 ay oldu benim..Amin gülüm inşllh... Allah büyüktür.sabır,şükür ve dua ile açılmayacak kapı yoktur diye inanıyorum.zamanı gelince Rabbim elbet nasip edecektir hiç üzülmeyin canım...
Mide bulantısı vardı hala devam ediyor canım.baş dönmesi..uyku hali göğüslerde şişkinlik ve ağrı..ara ara hala dokunamıyorum valla..sende belirti varmı canım?Amin inşallah ablacım, 6 ay oldu benim..
İnşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder yeniden..
Belirtilerin nelerdi?
İyi geceler canlarım benim de adetim geçti,
yarın doktorumdan randevu aldım,
aradım kendisini anlattım durumumu..
Yarın görüşelim Z.hanım dedi.
Bakalım, saat 14:00 da randevu.
Aslında ben bir süre daha bekliycektim,
eşim çok istedi, bir baksın doktor dedi..
En son Nisan'ayında gitmiştim doktoruma,
dua edin şekerlerim bana. .
Mide bulantısı vardı hala devam ediyor canım.baş dönmesi..uyku hali göğüslerde şişkinlik ve ağrı..ara ara hala dokunamıyorum valla..sende belirti varmı canım?
Amin canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin canım benim....Bu günlerin gelmesii şuan belirtilerini anlatman :) Allahım sen nelere kadirsin Rabbim sukurler olsun topige ilk geldigimde kimse hamiş degildi simdik bebisler bile oldu :) Rabbim hepimize nasip etsin insallaaah
Amin canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin canım benim....
Canım aramıza hoşgeldin, inşallah Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kavuşturur seni meleğine. Yaşında ne varmış, daha ilk baharında tazecik bir anne adayısın, herkesin imtihanı farklı, kendine dert etme böyle şeyleri vakti gelince olacak Allah'ın izniyle.Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir foruma girmiyorum. Yaklaşık 9 aydır çocuk düşünüyoruz. İlk kez doktora göründüm geçen hafta. Adet dönemindeydim. Dr vajinal muayene etti. Rahim ve yumurtalıklarda sorun yokmuş. HSG çekecek bu ay. Başka testler de yapacak sanırım. Tüplere bakacakmış. Eşim de spermiogram testi yaptıracak.
Belki de önümüzdeki yol çok uzun. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama insanın aklına her şey geliyor. Bu arada yaş da 30 oldu...
Evet gülüm almanyada yaşıyorum. Belli mi olur Allah'ın takdiri, yap bencede denemekten zarar gelmez :)Sen Yurtdışında mı yaşıyorsun canım. Bilmiyordum. Kuzenim Almanyadaydı önceden orda bayağı yüksekti. Burda da 60 yaş emeklilik o zamana kadar neyi nasıl vereceğim hiç bilmiyorum. Belki düşer emeklilik yaşı en azından bende bi totem yapayım. :) Belki tutar vesselam gibi
Hakkında hayırlısı olsun canım, habersiz bırakma bizi.İyi geceler canlarım benim de adetim geçti,
yarın doktorumdan randevu aldım,
aradım kendisini anlattım durumumu..
Yarın görüşelim Z.hanım dedi.
Bakalım, saat 14:00 da randevu.
Aslında ben bir süre daha bekliycektim,
eşim çok istedi, bir baksın doktor dedi..
En son Nisan'ayında gitmiştim doktoruma,
dua edin şekerlerim bana. .
Ne güzel açılardan bakıyorsun :) Avantajları da olacak tabi geç anne olmanın. Yaş ilerledikçe zorlaşıyor ya o yüzden söyledim. Yine de Allah'ın takdiri bu işler tabi. Yalnız olmadığımı hatırlamak için bugün foruma bir bakayım dedim, iyi de oldu
İnofolic dediğin folis asit mi ? Ne mutlu ona. Maşallah. Ayyy hadi bakalım o zaman inşallah Allahım yüzümüze baksın.Evet tatlım öyleymiş ayrıca leylos inofolic kullanıp ovulasyan takibi yapmis sonuc çok şükür pozitif .. ay bizde insaAllah yaşarız bu duyguyu
Evet gülüm almanyada yaşıyorum. Belli mi olur Allah'ın takdiri, yap bencede denemekten zarar gelmez :)
Hakkında hayırlısı olsun canım, habersiz bırakma bizi.
Maşallah size gülüm, çok güzel gözüküyorsunuzKızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
_Verda_
@hsevda
DESIGNER27 -Lisaaa-
Kartanesi_26 ve takip eden diğer arkadaşlarım
Allah Razı olsun canım hayırlısı neyse o olsunBenim rahmetli annem 19 yaşında anne olmuş ama çok zorluk çekmiş. Ablam ve abim 1 yıl arayla olmuş.
(94/İNŞİRÂH (ŞERH)-5: Elbette, zorluğun yanında bir kolaylık vardır.) (94/İNŞİRÂH (ŞERH)-5: Muhakkak ki zorlukla beraber bir kolaylık da vardır.)
Bu kadar zorlandık o da kolay olacak inşallah canım.
İnofolic dediğin folis asit mi ? Ne mutlu ona. Maşallah. Ayyy hadi bakalım o zaman inşallah Allahım yüzümüze baksın.
Allah yardımcın olsun canım kuzenim Almanyadan kaçtı İngiltereye gitti. Almanya doğumlu ama yaşayamadı orda. Allah sağlık versinde canım bu dünyanın işleri bitmez. İnşallah emeklilik yaşınız 45e düşer
Evet canim büyüyorlar çok şükür. .Tamam öperim senin bebis nasılMaşallah size gülüm, çok güzel gözüküyorsunuzRabbim seni ve meleklerini nazardan korusun. Çokta büyümüşler maşallah subhanallah.
Benim yerime öp meleklerini
Senin oğlanda kızların arasında pek şeker olmuş maşallah ya yerim ben onları :)Evet canim büyüyorlar çok şükür. .Tamam öperim senin bebis nasıl
Allahim bu ne güzelbie tablo Rabbim size çocuklarına sağlık sıhhat versin insaAllah..Kızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
_Verda_
@hsevda
DESIGNER27 -Lisaaa-
Ayy maşallah bebişlere Kocaman olmuşlar :)Evet canim büyüyorlar çok şükür. .Tamam öperim senin bebis nasıl
Allahim bu ne güzelbie tablo Rabbim size çocuklarına sağlık sıhhat versin insaAllah..
Rabbim sen ne büyüksün su mucizelerin guzelligine bak.. masaAllah
İçerde atan dort kalp şimdi kocaman olmuş tekrar masaAllah
Çok teşekkür ederim kızlar sizlerin de bebisleri hayırlı olsun inşallahAyy maşallah bebişlere Kocaman olmuşlar :)
Oyyyy oyyyy maşallah çok tatlılar canım.Allah bağışlasın gülüm....sen adımı etiketle demiştin hamile kalınca şimdi yazıyorum...çok şükür Rabbim nasip etti canım.benim kızımada kardeş geliyo hayırlısıyla....duanı eksik etme bizlerden canım....Kızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
_Verda_
@hsevda
DESIGNER27 -Lisaaa-
Sağol bitanem.Allah razı olsun... Mübarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etti.. Inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim... Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm... Rabbim yavrularınıda sana bağışlasın canım benim....LeYLa_21
Canimmmm brnim tebrik ederim seni ya çok sevindim inan rabbim dualarini kabul etmiş çok ugrastin çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip alırsın Yawrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?