Gülüm ben ara ara kaldırıyorum, ne biliyim garip hisler dolanıyo başımda..
Son 3 gündür, hafif leke geliyo adet günüme 1 gün var, adet olurum sandım
sökülemedim filan diye ama dayanamayıp
dün test yaptım tek çizgi çıktı, bakalım benim totem tutucak mı?
Not: Adet olmadım hala. . . =))
hadı bısmıllah bende yapım dedım oldu bu kez
Benim eşimde öyle yaa ben almaam eşim bir bakmisim yanılma payı olur bozuk çıkar belki diye üç taneyle geliyor ..
Sağol kuzum bu arada bakalım bir yaptım oylee.. Rabbim hayirlara çıkarsın
Maşallah size ya Allah hiç bir zaman ayırmasın analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah ve Allah kolaylık versinKızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
@Enyalios
@hsevda
@DESIGNER27 @lisaa-89
Kartanesi_26 ve takip eden diğer arkadaşlarım
Benim ki sadece totem canım insaAllah olur Allahim izniyle sen dua et bizlereÇok teşekkür ederim kızlar sizlerin de bebisleri hayırlı olsun inşallah
@LeYLa_21
Canimmmm brnim tebrik ederim seni ya çok sevindim inan rabbim dualarini kabul etmiş çok ugrastin çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip alırsın Yawrunu kucağına
Aynen kızlar merak ediyorum sizleri.. Bir de@Enyalios kuzum gittin mi doktora nasılsın ?
Kartanesi_26 Tatlim iyi misin bir meraklandimdaa ? Herşey yolunda insaAllah
Canım okuyorum arada yazdıklarınızı buralardayım yazmak gelmiyor içimden.Aynen kızlar merak ediyorum sizleri.. Bir dederandiren den ses çıkmıyor ne zamandır iyi misin canım
Canım okuyorum arada yazdıklarınızı buralardayım yazmak gelmiyor içimden.
Aile problemlerim var şu sıralar oyüzden kusuruma bakmayın mazur görün beni öpüyorum
Anladım canım çok sıkma canını sakın sakın sen 2 canlısın bebiş hisseder senin hissettiklerini.... Ben de ses çıkmayınca merak ettim sen iyi ol da gerisi mühim değilCanım okuyorum arada yazdıklarınızı buralardayım yazmak gelmiyor içimden.
Ailevi problemlerim var şu sıralar oyüzden kusuruma bakmayın mazur görün beni öpüyorum
Oyyyy kuzum Bnm çok şükür iyiyim, hala anamın yanındayım... Kardeşimde eşiyle geldi ev kalabalık inan giremedim hiç... Sen nasılsın? Merak etmen sorman çok hoşuma gitti,Rabbim hep o gzl gönlüne göre versin@Enyalios kuzum gittin mi doktora nasılsın ?
Kartanesi_26 Tatlim iyi misin bir meraklandimdaa ? Herşey yolunda insaAllah
41 kere maşallahKızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
@Enyalios
@hsevda
@DESIGNER27 @lisaa-89
Kartanesi_26 ve takip eden diğer arkadaşlarım
Bende iyiyim canım çay iciyoruz bizde ne yapalım .. test yaptin mi de bakalım ?Oyyyy kuzum Bnm çok şükür iyiyim, hala anamın yanındayım... Kardeşimde eşiyle geldi ev kalabalık inan giremedim hiç... Sen nasılsın? Merak etmen sorman çok hoşuma gitti,Rabbim hep o gzl gönlüne göre versin
Ayyy yok yapmadım Bayram'ı gzl geçirecem dedim çokta ihtiyacım vardı buna... Şimdi kalabalık ortamda kimseyi üzmekte istemedim,yapmadım... Eşimde soruyor hergün, büyük ihtimal Pzrtesi direk kan veririm hormon testlerimide yaptıracam hem... Nedense çok rahatım... Ya senin totemi gördüm Nasıl sevindim, ama inşallah kaldırmak nasip olmazBende iyiyim canım çay iciyoruz bizde ne yapalım .. test yaptin mi de bakalım ?
Yaaa çok heyecan yaptım şimdi kaç gün geçti daha öncede gecmismiydi..Ayyy yok yapmadım Bayram'ı gzl geçirecem dedim çokta ihtiyacım vardı buna... Şimdi kalabalık ortamda kimseyi üzmekte istemedim,yapmadım... Eşimde soruyor hergün, büyük ihtimal Pzrtesi direk kan veririm hormon testlerimide yaptıracam hem... Nedense çok rahatım... Ya senin totemi gördüm Nasıl sevindim, ama inşallah kaldırmak nasip olmaz
Cnm ben pcoluyum yanı gecikmesi çok normaldi bana göre,miyom ameliyatından sonra 28.gün regli olmuştum onun üzerine bu 2.regli olacaktı işte hala bekliyorum 1 haftaya yaklaştı gecikme, heveslenmedim Ztn Ramazan ayıydı malumYaaa çok heyecan yaptım şimdi kaç gün geçti daha öncede gecmismiydi..
Amin canım yaa insaAllah hayırlısı bakalım..
@Enyalios te gidecekti doktara bugün geçmişti gunu merak içindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?