Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar iyi haftasonları hepinize görüşmeyeli herkes iyidir inşallah..

Canım kaç kere alıntıladım mesajını bir türlü cevap yazmaya fırsatım olmadı şimdi baktım bugün dr a gidiyomuşsun hayırlı haberlerle gel inşallah umarım göbişinde bebişin vardır senin totemde tutarsa bana da yapmak farz oldu demektir

hadı bısmıllah bende yapım dedım oldu bu kez

Hadi hayırlı olsun totem Zeynep de hamileyse bende takılcam peşine totem yapcam

Benim eşimde öyle yaa ben almaam eşim bir bakmisim yanılma payı olur bozuk çıkar belki diye üç taneyle geliyor ..

Sağol kuzum bu arada bakalım bir yaptım oylee.. Rabbim hayirlara çıkarsın

Sizin eşler ne iyiymiş yaa bende işten gelirke birkaç tane eczanenin önünden geçiyorum birinden almasam diğerine giriyorum kesin adet yaklaştığında huyum kurusun bende 2 tane alırım en az sabah için dayanamam akşam yaparım kesin eğer çıkmazsa da sabah yaparım diyorum kaderrr
Kızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
Al_pi
@Enyalios
@hsevda
@DESIGNER27 @lisaa-89
Kartanesi_26 ve takip eden diğer arkadaşlarım
Maşallah size ya Allah hiç bir zaman ayırmasın analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah ve Allah kolaylık versin

@LeYLa_21
Canimmmm brnim tebrik ederim seni ya çok sevindim inan rabbim dualarini kabul etmiş çok ugrastin çok sevindim senin adına inşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirip alırsın Yawrunu kucağına

Ay yerim ben o resimdeki minişleri yaa maşallah subhanallah.. Nazarlardan korusun Rabbim cekirdek aileni canım beniim :)

Aynen kızlar merak ediyorum sizleri.. Bir de derandiren den ses çıkmıyor ne zamandır iyi misin canım
Canım okuyorum arada yazdıklarınızı buralardayım yazmak gelmiyor içimden.
Ailevi problemlerim var şu sıralar oyüzden kusuruma bakmayın mazur görün beni öpüyorum

Son düzenleme:
Aile problemlerim var şu sıralar oyüzden kusuruma bakmayın mazur görün beni öpüyorum

rabım cumlemızın sıkntılarını hayra cevrsın ınsaallh.. hayrlı sagklı ewlatlar versnde yuzumuzude guldursun.. aminn

Ailevi problemlerim var şu sıralar oyüzden kusuruma bakmayın mazur görün beni öpüyorum
Anladım canım çok sıkma canını sakın sakın sen 2 canlısın bebiş hisseder senin hissettiklerini.... Ben de ses çıkmayınca merak ettim sen iyi ol da gerisi mühim değil

@Enyalios kuzum gittin mi doktora nasılsın ?

Kartanesi_26 Tatlim iyi misin bir meraklandimdaa ? Herşey yolunda insaAllah
Oyyyy kuzum Bnm çok şükür iyiyim, hala anamın yanındayım... Kardeşimde eşiyle geldi ev kalabalık inan giremedim hiç... Sen nasılsın? Merak etmen sorman çok hoşuma gitti,Rabbim hep o gzl gönlüne göre versin

Bende iyiyim canım çay iciyoruz bizde ne yapalım .. test yaptin mi de bakalım ?

Bende iyiyim canım çay iciyoruz bizde ne yapalım .. test yaptin mi de bakalım ?
Ayyy yok yapmadım Bayram'ı gzl geçirecem dedim çokta ihtiyacım vardı buna... Şimdi kalabalık ortamda kimseyi üzmekte istemedim,yapmadım... Eşimde soruyor hergün, büyük ihtimal Pzrtesi direk kan veririm hormon testlerimide yaptıracam hem... Nedense çok rahatım... Ya senin totemi gördüm Nasıl sevindim, ama inşallah kaldırmak nasip olmaz

Yaaa çok heyecan yaptım şimdi kaç gün geçti daha öncede gecmismiydi..
Amin canım yaa insaAllah hayırlısı bakalım..
@Enyalios te gidecekti doktara bugün geçmişti gunu merak içindeyim...

Yaaa çok heyecan yaptım şimdi kaç gün geçti daha öncede gecmismiydi..
Amin canım yaa insaAllah hayırlısı bakalım..
@Enyalios te gidecekti doktara bugün geçmişti gunu merak içindeyim...
Cnm ben pcoluyum yanı gecikmesi çok normaldi bana göre,miyom ameliyatından sonra 28.gün regli olmuştum onun üzerine bu 2.regli olacaktı işte hala bekliyorum 1 haftaya yaklaştı gecikme, heveslenmedim Ztn Ramazan ayıydı malum ben pcom yine hortladımı asıl onu merak ediyorum testlerde onun için @Enyalios cnm inşallah herşey yolundadır,gzl hbrlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…