Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Anladım Tatlim hortlamaz hortlamaz giden gelmez geri
İnsaAllah hayırlı bir gecikmedir... haber verirsin bizlere.. gece geliyor zeyney genelde bakalım birazdan gelir insALLAH

İyi geceler canlarım,
giremedim nete, müsait olamadım bir türlü..
Çok garip şeyler yaşadım ama bugün,
durumum netlik kazanmadı..
Kese gördü doktor ama rahim ağzına çok yakın dedi,
duygularım çok karışık.
Haftaya yeniden gideceğim.
Sanırım sağlıksız gebelik
:/

Aaaaa kuzum şuan çok şaşkınım yaaa
Nasıl oluyo anlayamıuorum gebe kalmak son zamanlarda ne kadar da zorlastı neden olurmuşki rahim agzına yakın belki güzel sağlıklı bi gebelik olur belli mi olur ay şuan şasırsammı sevinsemmi üzülsemmi bilemedim yani hamilesin şuan öylemi kuzum

Gittim şekercim, kese var ama sağlıksız dedi,
düşebilir, kalabilir.. Haftaya cumartesi tekrar bakıcak )=
Yaaa ben sevinsem mi uzulsem mi anlamadım senin gibi bizde karistik..
Ben inanıyorum ama herşey yoluna girecek kuzum her zaman doktorlar en kotusunu hazırlıyorlar hastasini kk de çok hikaye var rast geldiğim.. çok heyecanlandırıci bir durum ayyy kalbimm

Nasip kızlar kan değerim artış sağlarsa sağlıklı derim dedi,
henüz bilmiyorum gebe miyim değil miyim,
ama devam etse sakat olur dedi doktor.
Kafam çok karışık dua edin. .

Kuzum şimdik biz güzeeelce dualar edicez, sen de hu hafta kendini iyice besleyip iyiiiicr bi dinleneceksin.. ve inanıcaz hep birlikte sen güzel bi gebelik gecirceksin.. Rabbim nelere kadir gün doğmadan neler doğar bitanem kafan rahat olsun her sey cok guzel olacak ♡♡♡

İnşallah canım doktor çok umutlu değilim dedi, adam bi de prof.
Bir hafta sonra tekrar çağırdı, Rabbim bilir...
En hayırlısını..
Ona teslim oldum, hayır da şerde ondan gelir.
Bakalım bekleyip görücez.
Henüz adetim 3 gün geçti,
belki çok erken diyorum,
bilemiyorum...
Belim çok ağrıyo ama
ağrı yapar dedi
tam rahim ağzının ucunda,
rahimin çıkış noktasına doğru tutunmuş...

Neler yaşayıp neler görücez bilmiyorum daha ama Rabbimden hersey Rabbimin imtihanı.. mucizeler de en guzel seyler de Rabbimden haftaya daha neler olup bitecek bilemeyiz bi bakmissin tutunmus sana sıkı sıkı minik susam tanesi.. Sen kendine dikkat et ama bu hafta olurmu kuzum.. sonuc her ne olursa olsun senin sagligin en onemlisi.. moralini de hic bozma emi.. dualarimdasin canim kardesim..

Gönlü güzel arkadaşım yuregini serin tut Rabbim herşeyin hayırlısıni senin için yazmış.
Şer olanı hayra çevirir Rabbim insaAllah..
Kocaman duamdasin umarım güzel Haberlerle döneceksin bizide sevindireceksin totem tuttu desene.. kalbim tutun kızlar heyecan tavan yaptı
Kaç çıktı değerin Tatlim

Sağol canım benim şok olduk eşimle.
Bu aydan hiç umudumuz yoktu ama doktorda gerçekleri birden söyleyince üzüldük!
Üzülmedik değil..
Herşey 1 hafta sonra netleşicek sanırım...
Rabbim ol der oluverir... Bilemeyiz.
Doktorlar sadece birer vesile.
Belim fecii ağrıyor, inşallah hayırlısı olsun..
Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin. .

Amiiin amin kuzum Rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda.. üzülmemek sasırmamak elde değil ki.. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın kuzum..

Anaa enyacım inşallah değerlerin kat kat artar, sıkı sıkı tutunsun bebecik sana.
Belki büyüdükçe yukarı çıkar hem.
Biz umutlu olalım.
Değerin kaç çıktı ki?
Geçen test negatif çıktı demiştin demek ki yeni tutunmuş annesi.

Hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar canlarım

derandiren canım Rabbim derdini sıkıntını gidersin inşallah, tez vakitte sorunların çözülmesini diliyorum. Ebush_354 kuzum 5 gün kaldı heyecan ne durumda? :)
-Lorde- Allah razı olsun canım, Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin.
Kartanesi_26 bitanem inşallah gecikmen bebekten ötürüdür, Allah hayırlısını versin. Kan sonucunu merakla bekliyorum :) heyecanlandıııım :)
_Verda_ canım bu durumda ne der bilemedim, gözün aydın desem bir türlü demesem bir türlü. İnşallah sağlıksız bir gebelik değildir. Allah büyük, bu kadar kısa sürede kendiliğinden hamile kalmış olman bile çok güzel, Rabbim sonunu da getirir inşallah.

Günaydııııııın herkeseeee
_Verda_ cnm Bnm Yaaa,ilk defa duyuyorum böle bir şey,okurken hep içimden inşallah yukarı çıkar dedim,Rabbim hayırlı olanı versin sana...ama şöle düşün bak nekadar çabuk gebe kaldın,demekki o sıkıntın tamamen geçti.. Diğer hatunlar gibi eşinle beraberlik yaşadığın ay gebesin çok sevindirici bir durum... En çok ne istiyorum biliyormusun bir gün bizde ayyy yoksa gebe mi kaldım!?!ama korunuyorduk yazmayı sen şimdi stresi bir kenara at bol bol uzan dinlen, iş yapma inşallah Rabbim yüzünü güldürecek cnm bnmmm

Günaydın kızlar, iyi pazarlar herkese...
E-brulim canım heyecan tavan durumda... Umutlanmak ve umutlanmamak arası karışık duygular içerisindeyim sürekli... Belirti aramak istemiyorum ama kasık ve göğüs ağrılarım var bunlar beni umutlandırıyor ne yalan söyleyeyim ama bir yandan da ya bunlar ilaçlardan dolayı olan şeylerse diye kafam karışıyor karışığım çok yani canım... Cesaret edebilirsem belki 12. Gün idrarda denemek istiyorum ama bakalım korkuyorum daa

_Verda_ canım ne desem bilemedim hakkınızda hangisi daha hayırlı olacaksa umarım sonuç o şekilde olur cumartesi gittiğinizde... Ama bence bir yandan da bu güzel bir haber kısa sürede toparlanmışsın gebe kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…