Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah razı olsun ebrum sağol..

Amin canım benim..
Değer düşük otuz küsürlerde,
bakalım artıcak mı
kalıcak mı
çok belirsiz herşey.
Rabbim hayırlısını versin inşallah. . .

Amiiin amin kuzum Rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda.. üzülmemek sasırmamak elde değil ki.. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın kuzum..

Amin gülüm aynen, Rabbim bilir doğru zamanı..
Biliyosun benim için gebe kalmaktan çok
hamileyken olacağım ameliyat önemli..
Kafamı daha çok kurcalıyo,
3 aylık gebeyken rahim ağzına dikiş atılcak
açılmasın diye..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. .

Evet canım hocaya dedik idrarda çıkmadı diye, bazen öyle olabilir dedi.
Değerim düşük otuz küsürlerde, ve kese çok aşağıda
rahim ağzına o kadar yakın ki.
Doktor et parçası gelirse korkma dedi.
Çünkü ben ilk gebeliğimden biliyorum,
kesenin yeri tam ortada yukarıdaydı,
bu çok farklı geldi
anladım yolunda gitmediğini,
hatta sordum doktora hocam dış gebelik mi,
(dış gebelik çok zor biliyorum)
bu arada bayram sonrası ya kan tahlili için yer bulamadık.
Bir özel hastaneye gittik, kan aldırırdık ya kolum morarmış,
aldığı yer şişmiş acıyo şimdi.
Bel ağrım hala devam..
Hayırlısı olsun ,
doktor sorun yapmayın,
bu düşerse, gelecek ay yeniden kalırsın
dedi, iki kutu estrofem verdı 1 ay içicem.

Aynen gülüm, durum çok garip. Tebrik bile edilemedim..
Ne olacağı belli değil, dua et.. Rabbim hayırlısını versin..
Bu arada totemim tuttu ama sonu ne olacak bilmiyorum.
Rabbim SAĞLIKLISINI HAYIRLISINI NASİP EYLESİN.

Son düzenleme:

Ben d e canım ilk defa duyuyorum, zaten bütün ilkleri kendimde yaşıyorum, herşeyim sancılı oldu.
Ve hayatımda ne istediysem kavuşmak için uzun yıllar bekledim..
Rabbim hayırlısını versin bakalım ne olacak,
dua et bana..

Bilmiyorum ki alpim, doktor çok olumsuz konuşunca çok umudum kalmadı.
Onlar çünkü gerçeği tüm çıplaklığıyla söylüyolar, bide doktoruma güveniyorum.
Çok iyi bir doktor. Bu gebeliği sağlıksız görüyorum, ilerlese bile sakat olma ihtimali var dedi.
Rabbime sığındım, şu an tam rahim ağzına yakın.
6 ay oldu diyorum rahim toplanmıştı.
Çünkü takipteydim.
Dua et, canım.. Rabbim hayırlısı ise nasip etsin. .

Sağol canım benim inşallah ilk önce dış gebelik mi diye çok korktum.
Doktorum yok tüplerde değil, rahim ağzına çok yakın dedi.
Rabbim sana da müjdeni yaşatsın inşallah canım benim.

_Verda_ hakkında hayırlısı olsun güzel düşün iyi tarafından bak en azından hamile kalabildin hemen şükür.
Bundan sonrası nasip kısmet
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...

Doktor yumurtalıkların iyi çalışıyo bir sorun yok diyodu zaten 6 aydır canım.
Doğumdan sonra Rabbimin hikmeti oldu bu bana, normal doğum yaptım.
Ama o kadar zordu ki öleceğini bildiğin bir bebeği doğurmak.
Rabbim bir daha yaşatmasın..

Aman canım müdahale gerektirecek bir şey olmasın da... Hiç belli olmaz gerçekten bu hayatta mıcizeler de var bir bakmışsın sağlıklı bir hal almış... Ama dediğim gibi hayırsız olacaksa da devam etmesin tabi ki... İnşallah canım Rabbim hepimizin müjdesini hayırlıısyla tez zamanda versin

Canim senin sonuc belli olmadimi 5.gun transferi degilmiydi .. Yani islemden 9 gun sonra belli olmasi lazim sonuc .. Bugun kacinci gunun 15ine kadar insallah tuttuysa zaten 7 haftalik olmus olur :)

Canim senin sonuc belli olmadimi 5.gun transferi degilmiydi .. Yani islemden 9 gun sonra belli olmasi lazim sonuc .. Bugun kacinci gunun 15ine kadar insallah tuttuysa zaten 7 haftalik olmus olur :)
Evet canım 5. Gün embriyosuydu test günü olarak 15 temmuzu söylediler yani 15. Gün bana da çok uzun geldi ama bekle diyor herkes... Bugün 10. Günüm canım ama ben dayanamayıp ya yarın ya da salı günü idrarda deneyeceğim şansımı sanırım ama korkuyorum da ya negatifse diye...

Gittim şekercim, kese var ama sağlıksız dedi,
düşebilir, kalabilir.. Haftaya cumartesi tekrar bakıcak )=
Dünden beri senden gelecek güzel haberi bekliyordum zeynepcim...inşallah sağlıklı bir gebelik olur.eğer doktorun dediği gibi düşse bile yeniden hamile kalırsın hayırlısıyla canım..en azından artık vucüdun kendini toparlamış sevindirici yönü bu...inşallh kesede dolar büyür en sonunda yavrunu sağlıkla kucaklarsın canım...

Herkese hayırlı günler diliyorum kızlaar..

_Verda_ kuzumm bugün nasıl hissediyosun kendini insallah daha iyisindir.. Kendine cok dikkat et Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın..

Ebush_354 Kuzum şaka maka senin sonucuna da bisey kalmadı inşallah güzel haberler verirsin bize.. Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin tez zamanda en hayırlı zamanda..

Aynen canım ya günlerin içindeyken geçmiyor gibi geliyor ama ardına dönüp baktığında 10 gün geçmiş bile... Umarım inşallah dediğin gibi olur güzel haberler verebiliriz

Aynen canım ya günlerin içindeyken geçmiyor gibi geliyor ama ardına dönüp baktığında 10 gün geçmiş bile... Umarım inşallah dediğin gibi olur güzel haberler verebiliriz

Amin canım benim amiiin.. Gebe kalabilmek bizim için çok mühim ama asıl önemlisi de o gebeliği sağlıkla geçirebilmek sağ salim o yavruyu kucaklayabilmek.. Rabbim güzel şeyler hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin..

Zaten bu stresi endişesi kaygısı hiç bitmeyen bir süreç ve belki de hayatımız bundan sonra eskisi gibi olmayacak bu da bir gerçek umarım güzelliklerle kucağımıza alırız ve layığıyla yetiştirebiliriz

Amiiin amin.. işte o yüzden herşeyde bi hayır var diyoruz.. Rabbim bizim için hangi zaman hayırlıysa o zamanda nasip etsin inşallah.. hepimiz için..

Kızlar herkese iyi pazarlar

Canım gecikmen baya uzun olmuş inşallah hamilesindir

Canım haberini bekliyordum bende herkes gibi ne diyeceğimi şaşırdım ama inşallah hakkında hayırlısı olur sen inançlı kızsın herşeyin olmasında da olmamasında da bir hayır vardır ama biz tabiki inşallah hayırlı sağlıklı bir bebektir ve sağlıkla devam eder diye dua edicez.. Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah.. buarada herşeye rağmen tekrar hamile kalabilmen çok güzel herşey gönlünce olsun

Canım ne güzel anlatmışsın sürecimizi.. bu süreçte artık hamile kalmaktan öte sağlıkla devam edecek mi düşük olur mu kucağımıza alabilecekmiyiz bir sürü soru ve sorun olduğunu öğrendik maalesef.. çocuk istemeden önce ne kolay gelirdi oysa ki

Gittim şekercim, kese var ama sağlıksız dedi,
düşebilir, kalabilir.. Haftaya cumartesi tekrar bakıcak )=
İnşallah bugün namazımda dua ettim. Benim yiyenime de bu engelli alalım demişti ablama doktor. Çok şükür büyüdü bi engeli yok çok konuşuyor hatta çok zeki maşallah. Bence bi süre sonra başka bi doktorada git.
Allahım hayırlısını nasip etsin

Aynen öyle canım benim zamanımızın en önemli hastalığı durumunda şuan gebelik..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Yaşam şartlarımız yediğimiz içtigimiz o kadar etkiliyo ki bizi.. Bu zamana denk gelmemiz de bizim bi imtihanımız demekki Rabbim sabırla selamete ulaştırsın bizleri

Ebush_354 garanti olsun diye 15temmuz demislerdir yoksa cok uzun sure bugun bile belli olur 10gun olduysa 5gunde beklediler 15gun .. 14.gun zaten cikiyor sonuc korkma canim Allah nasip ettiyse hayirliysa zaten olmustur ..
Aynem canım ben de öyle düşünüyorum garanti hormon seviyesini görmek için bekletiyorlar sanırım.. Ama aynen normal şartlarda dün ya da bugün hayli hayli çıkabilir eğer ordalarsa ki umarım öyledirlerr Rabbim nasip etmiştir inşallah

Canim Zeynebin totemide tuttu bak insaAllah Rabbim devamında nasip edecek kuzuma

Canım benim yaa insaAllah seninledir miniklerin.... güzel günler seninle insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…