- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Allah razı olsun ebrum sağol..Hayırlı sabahlar, hayırlı pazarlar canlarım
derandiren canım Rabbim derdini sıkıntını gidersin inşallah, tez vakitte sorunların çözülmesini diliyorum. Ebush_354 kuzum 5 gün kaldı heyecan ne durumda? :)
@-Lorde- Allah razı olsun canım, Rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin.
@Kartanesi_26 bitanem inşallah gecikmen bebekten ötürüdür, Allah hayırlısını versin. Kan sonucunu merakla bekliyorum :) heyecanlandıııım :)
_Verda_ canım bu durumda ne der bilemedim, gözün aydın desem bir türlü demesem bir türlü. İnşallah sağlıksız bir gebelik değildir. Allah büyük, bu kadar kısa sürede kendiliğinden hamile kalmış olman bile çok güzel, Rabbim sonunu da getirir inşallah.
Amin canım benim..Gönlü güzel arkadaşım yuregini serin tut Rabbim herşeyin hayırlısıni senin için yazmış.
Şer olanı hayra çevirir Rabbim insaAllah..
Kocaman duamdasin umarım güzel Haberlerle döneceksin bizide sevindireceksin totem tuttu desene.. kalbim tutun kızlar heyecan tavan yaptı
Kaç çıktı değerin Tatlim
Amiiin amin kuzum Rabbim hayirlisini nasip etsin hakkimizda.. üzülmemek sasırmamak elde değil ki.. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın kuzum..
Anaa enyacım inşallah değerlerin kat kat artar, sıkı sıkı tutunsun bebecik sana.
Belki büyüdükçe yukarı çıkar hem.
Biz umutlu olalım.
Değerin kaç çıktı ki?
Geçen test negatif çıktı demiştin demek ki yeni tutunmuş annesi.
Aynen gülüm, durum çok garip. Tebrik bile edilemedim.._Verda_ canım bu durumda ne der bilemedim, gözün aydın desem bir türlü demesem bir türlü. İnşallah sağlıksız bir gebelik değildir. Allah büyük, bu kadar kısa sürede kendiliğinden hamile kalmış olman bile çok güzel, Rabbim sonunu da getirir inşallah.
Günaydııııııın herkeseeee
_Verda_ cnm Bnm Yaaa,ilk defa duyuyorum böle bir şey,okurken hep içimden inşallah yukarı çıkar dedim,Rabbim hayırlı olanı versin sana...ama şöle düşün bak nekadar çabuk gebe kaldın,demekki o sıkıntın tamamen geçti.. Diğer hatunlar gibi eşinle beraberlik yaşadığın ay gebesin çok sevindirici bir durum... En çok ne istiyorum biliyormusun bir gün bizde ayyy yoksa gebe mi kaldım!?!ama korunuyorduk yazmayı sen şimdi stresi bir kenara at bol bol uzan dinlen, iş yapma inşallah Rabbim yüzünü güldürecek cnm bnmmm
Günaydin Kizlar
_Verda_ canim 3 sene de zorla gebe kaldin ama gebelikten sonrada masallah vucudun duzeldi sanki bak yine gebe kalmissin .. Belki cok erken o yuzden cok asagida dur bakalim haftaya Kadar neler olacak .. Herseyin hayirlisi öncelikle tabi ..
_Verda_ canım ne desem bilemedim hakkınızda hangisi daha hayırlı olacaksa umarım sonuç o şekilde olur cumartesi gittiğinizde... Ama bence bir yandan da bu güzel bir haber kısa sürede toparlanmışsın gebe kalmışsın
_Verda_ hakkında hayırlısı olsun güzel düşün iyi tarafından bak en azından hamile kalabildin hemen şükür.
Bundan sonrası nasip kısmet
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün...
Aman canım müdahale gerektirecek bir şey olmasın da... Hiç belli olmaz gerçekten bu hayatta mıcizeler de var bir bakmışsın sağlıklı bir hal almış... Ama dediğim gibi hayırsız olacaksa da devam etmesin tabi ki... İnşallah canım Rabbim hepimizin müjdesini hayırlıısyla tez zamanda versin
Ben d e canım ilk defa duyuyorum, zaten bütün ilkleri kendimde yaşıyorum, herşeyim sancılı oldu.
Ve hayatımda ne istediysem kavuşmak için uzun yıllar bekledim..
Rabbim hayırlısını versin bakalım ne olacak,
dua et bana..
Bilmiyorum ki alpim, doktor çok olumsuz konuşunca çok umudum kalmadı.
Onlar çünkü gerçeği tüm çıplaklığıyla söylüyolar, bide doktoruma güveniyorum.
Çok iyi bir doktor. Bu gebeliği sağlıksız görüyorum, ilerlese bile sakat olma ihtimali var dedi.
Rabbime sığındım, şu an tam rahim ağzına yakın.
6 ay oldu diyorum rahim toplanmıştı.
Çünkü takipteydim.
Dua et, canım.. Rabbim hayırlısı ise nasip etsin. .
Sağol canım benim inşallah ilk önce dış gebelik mi diye çok korktum.
Doktorum yok tüplerde değil, rahim ağzına çok yakın dedi.
Rabbim sana da müjdeni yaşatsın inşallah canım benim.
Doktor yumurtalıkların iyi çalışıyo bir sorun yok diyodu zaten 6 aydır canım.
Doğumdan sonra Rabbimin hikmeti oldu bu bana, normal doğum yaptım.
Ama o kadar zordu ki öleceğini bildiğin bir bebeği doğurmak.
Rabbim bir daha yaşatmasın..
Canim senin sonuc belli olmadimi 5.gun transferi degilmiydi .. Yani islemden 9 gun sonra belli olmasi lazim sonuc .. Bugun kacinci gunun 15ine kadar insallah tuttuysa zaten 7 haftalik olmus olur :)Aman canım müdahale gerektirecek bir şey olmasın da... Hiç belli olmaz gerçekten bu hayatta mıcizeler de var bir bakmışsın sağlıklı bir hal almış... Ama dediğim gibi hayırsız olacaksa da devam etmesin tabi ki... İnşallah canım Rabbim hepimizin müjdesini hayırlıısyla tez zamanda versin
Evet canım 5. Gün embriyosuydu test günü olarak 15 temmuzu söylediler yani 15. Gün bana da çok uzun geldi ama bekle diyor herkes... Bugün 10. Günüm canım ama ben dayanamayıp ya yarın ya da salı günü idrarda deneyeceğim şansımı sanırım ama korkuyorum da ya negatifse diye...Canim senin sonuc belli olmadimi 5.gun transferi degilmiydi .. Yani islemden 9 gun sonra belli olmasi lazim sonuc .. Bugun kacinci gunun 15ine kadar insallah tuttuysa zaten 7 haftalik olmus olur :)
İyi geceler canlarım,
giremedim nete, müsait olamadım bir türlü..
Çok garip şeyler yaşadım ama bugün,
durumum netlik kazanmadı..
Kese gördü doktor ama rahim ağzına çok yakın dedi,
duygularım çok karışık.
Haftaya yeniden gideceğim.
Sanırım sağlıksız gebelik
:/
Dünden beri senden gelecek güzel haberi bekliyordum zeynepcim...inşallah sağlıklı bir gebelik olur.eğer doktorun dediği gibi düşse bile yeniden hamile kalırsın hayırlısıyla canım..en azından artık vucüdun kendini toparlamış sevindirici yönü bu...inşallh kesede dolar büyür en sonunda yavrunu sağlıkla kucaklarsın canım...Gittim şekercim, kese var ama sağlıksız dedi,
düşebilir, kalabilir.. Haftaya cumartesi tekrar bakıcak )=
Aynen canım ya günlerin içindeyken geçmiyor gibi geliyor ama ardına dönüp baktığında 10 gün geçmiş bile... Umarım inşallah dediğin gibi olur güzel haberler verebilirizHerkese hayırlı günler diliyorum kızlaar..
_Verda_ kuzumm bugün nasıl hissediyosun kendini insallah daha iyisindir.. Kendine cok dikkat et Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın..
Ebush_354 Kuzum şaka maka senin sonucuna da bisey kalmadı inşallah güzel haberler verirsin bize.. Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin tez zamanda en hayırlı zamanda..
Aynen canım ya günlerin içindeyken geçmiyor gibi geliyor ama ardına dönüp baktığında 10 gün geçmiş bile... Umarım inşallah dediğin gibi olur güzel haberler verebiliriz
Zaten bu stresi endişesi kaygısı hiç bitmeyen bir süreç ve belki de hayatımız bundan sonra eskisi gibi olmayacak bu da bir gerçek umarım güzelliklerle kucağımıza alırız ve layığıyla yetiştirebilirizAmin canım benim amiiin.. Gebe kalabilmek bizim için çok mühim ama asıl önemlisi de o gebeliği sağlıkla geçirebilmek sağ salim o yavruyu kucaklayabilmek.. Rabbim güzel şeyler hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin..
Zaten bu stresi endişesi kaygısı hiç bitmeyen bir süreç ve belki de hayatımız bundan sonra eskisi gibi olmayacak bu da bir gerçek umarım güzelliklerle kucağımıza alırız ve layığıyla yetiştirebiliriz
Cnm ben pcoluyum yanı gecikmesi çok normaldi bana göre,miyom ameliyatından sonra 28.gün regli olmuştum onun üzerine bu 2.regli olacaktı işte hala bekliyorum 1 haftaya yaklaştı gecikme, heveslenmedim Ztn Ramazan ayıydı malumben pcom yine hortladımı asıl onu merak ediyorum testlerde onun için _Verda_ cnm inşallah herşey yolundadır,gzl hbrlerle gelirsin
İyi geceler canlarım,
giremedim nete, müsait olamadım bir türlü..
Çok garip şeyler yaşadım ama bugün,
durumum netlik kazanmadı..
Kese gördü doktor ama rahim ağzına çok yakın dedi,
duygularım çok karışık.
Haftaya yeniden gideceğim.
Sanırım sağlıksız gebelik
:/
Canım ne güzel anlatmışsın sürecimizi.. bu süreçte artık hamile kalmaktan öte sağlıkla devam edecek mi düşük olur mu kucağımıza alabilecekmiyiz bir sürü soru ve sorun olduğunu öğrendik maalesef.. çocuk istemeden önce ne kolay gelirdi oysa kiAmin canım benim amiiin.. Gebe kalabilmek bizim için çok mühim ama asıl önemlisi de o gebeliği sağlıkla geçirebilmek sağ salim o yavruyu kucaklayabilmek.. Rabbim güzel şeyler hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin..
İnşallah bugün namazımda dua ettim. Benim yiyenime de bu engelli alalım demişti ablama doktor. Çok şükür büyüdü bi engeli yok çok konuşuyor hatta çok zeki maşallah. Bence bi süre sonra başka bi doktorada git.Gittim şekercim, kese var ama sağlıksız dedi,
düşebilir, kalabilir.. Haftaya cumartesi tekrar bakıcak )=
Canım ne güzel anlatmışsın sürecimizi.. bu süreçte artık hamile kalmaktan öte sağlıkla devam edecek mi düşük olur mu kucağımıza alabilecekmiyiz bir sürü soru ve sorun olduğunu öğrendik maalesef.. çocuk istemeden önce ne kolay gelirdi oysa ki
Aynem canım ben de öyle düşünüyorum garanti hormon seviyesini görmek için bekletiyorlar sanırım.. Ama aynen normal şartlarda dün ya da bugün hayli hayli çıkabilir eğer ordalarsa ki umarım öyledirlerr Rabbim nasip etmiştir inşallahEbush_354 garanti olsun diye 15temmuz demislerdir yoksa cok uzun sure bugun bile belli olur 10gun olduysa 5gunde beklediler 15gun .. 14.gun zaten cikiyor sonuc korkma canim Allah nasip ettiyse hayirliysa zaten olmustur ..
Canim Zeynebin totemide tuttu bak insaAllah Rabbim devamında nasip edecek kuzumaİnşallah bugün namazımda dua ettim. Benim yiyenime de bu engelli alalım demişti ablama doktor. Çok şükür büyüdü bi engeli yok çok konuşuyor hatta çok zeki maşallah. Bence bi süre sonra başka bi doktorada git.
Allahım hayırlısını nasip etsin
Canım benim yaa insaAllah seninledir miniklerin.... güzel günler seninle insaAllahAynem canım ben de öyle düşünüyorum garanti hormon seviyesini görmek için bekletiyorlar sanırım.. Ama aynen normal şartlarda dün ya da bugün hayli hayli çıkabilir eğer ordalarsa ki umarım öyledirlerr Rabbim nasip etmiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?