Hadi bakalım darısı başına, sen bi yap bakayım seninki tutarsa bende yaparım. Günler geçmek bilmiyor. Şimdi evdeyim tatil. Sıkıntı bastı beni. Evde uğraşacak işlerim var onlara başlayayım en iyisi eşim bıgün bile çalışıyor hava sıcak nasıl geçecem bilmiyorum spora yazılmak istiyorım ama nasıl olur bu süreçteCanim Zeynebin totemide tuttu bak insaAllah Rabbim devamında nasip edecek kuzuma
Bende yazılacam insaAllah ama şu ev işi belli olsunda bi ev sahibi cikin demişti konuştuk falan doneriz dediler bekliyoruz sonra yazilayimm diyorum yada halk eğitim kurslarına..Hadi bakalım darısı başına, sen bi yap bakayım seninki tutarsa bende yaparım. Günler geçmek bilmiyor. Şimdi evdeyim tatil. Sıkıntı bastı beni. Evde uğraşacak işlerim var onlara başlayayım en iyisi eşim bıgün bile çalışıyor hava sıcak nasıl geçecem bilmiyorum spora yazılmak istiyorım ama nasıl olur bu süreçte
Bende yazılacam insaAllah ama şu ev işi belli olsunda bi ev sahibi cikin demişti konuştuk falan doneriz dediler bekliyoruz sonra yazilayimm diyorum yada halk eğitim kurslarına..
Yoksa koca olmadan evde vakit geçmiyor insan patlıyor sıkıntıdan
[/QUOTE]Ev taşıması çok zor. Ben de nisanda çıkacaktım kira çok diye ama eşim 1 yıl daha kalalım dedi.
Evde koca yok. Hep az kaldı işim diyor. en son beni kaçırdılar yazdım. Cevap yokArtık adam alıştı benim deli hallerime kendi halime bıraktı beni.
İşte hamile kalmayı planlıyoruz ya acaba spor iyi mi kötü mü.
Ben müzik öğrtmeniyim aslında biraz oturup gitar çalışsam iyi ama Kuran okumam lazım hiç hatimim olmadı tek başıma. Zaman kalmıyor.
Biraz kendimizle ilgilenmeliyiz değil miarada şımarmak bizimde hakkımız
Aynen öyle canım benim zamanımızın en önemli hastalığı durumunda şuan gebelik..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Yaşam şartlarımız yediğimiz içtigimiz o kadar etkiliyo ki bizi.. Bu zamana denk gelmemiz de bizim bi imtihanımız demekki Rabbim sabırla selamete ulaştırsın bizleri
Demek yalnız değilmişimMaalesef canım bu zamanda sorunsuz gebelik duyduğumda çok şaşırıyorum.. yeni hamile birini duysam inşallah devam eder kucağına alır diyorum ve benm de paikolojim bu ara çok bozuldu neden olmuyo diye birde bu ay hsg çekileceğim inş belki o da strese sokuyo
Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti
Demek yalnız değilmişimMaalesef canım bu zamanda sorunsuz gebelik duyduğumda çok şaşırıyorum.. yeni hamile birini duysam inşallah devam eder kucağına alır diyorum ve benm de paikolojim bu ara çok bozuldu neden olmuyo diye birde bu ay hsg çekileceğim inş belki o da strese sokuyo
Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti
Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti
Mor Seven u-mutlu lale umutLatahzen Sormayın kızlar bende evlendigimden beri 10kilo aldım nedense hep aynı nedenler..
Ablam hep der zayıfla bak hemen hamile kalacaksın diye..olmuyor anam başlıyorum diyete geri durtuyor beni biseyler yada yatılı misafir geliyor devamı gelmiyor..
Bide Aman bisey olur sonra kendimi ömür boyu suçlu gorurum diye yiyorum.
boyle düşünmek yanlış biliyorum ama oda olmuyor.. bende şu ev işi olunca hemen baslicam insaAllah.. kilolar gelince psikolojide tavan yapıyor bende.. kadın olmak ne zor yaa..her dert bizde
Olmayan kadın var mı acaba kuzum yaa...Aha sen de bizdensinkızlar bizim sanırsam önce 10 kilo vermemiz lazım hepimizin haydi verelim elelee hep beraber spor aşkınaaa
Olmayan kadın var mı acaba kuzum yaa...
Başlasim mi yuruyuse acaba aha da yarin pazartesi
Aminnn canım inşallah benledirler... Kurduğumuz hayaller gerçeğe dönüşür...Canım benim yaa insaAllah seninledir miniklerin.... güzel günler seninle insaAllah
Yansa o kilolar ne güzel olur ama di mi ...Aha da yarın başla bence
bi topik mi yapsak bebişten önce 10 kilo
Olmayan varmı bilmiyom da yanarım yanarım aldıgım o kilolara yanarım
Yansa o kilolar ne güzel olur ama di mi ...
Güzelmis yaa bebisten önce 10 kilo du bakalım.
Verdin mi bu bir ay içinde sen canım..
Mor Seven umutLatahzen u-mutlu lale vesselam_ kızlar desenize bu işten karlı çıkan benim ben kiloyu baştan alıp sonra evlendim zaten baya kiloluydum evlendiğimde hiç almadım hatta şu an 5 kilo daha zayıfım
ben hep kiloluydum zaten ama pcos yüzünden arada büyğk diyetler yapmıştım o zaman baya zayıfladım ama sonra geri aldım... En büyük umudum düğün zamanı stresten veririmdi o da olmadı onun yerine stresten saçlarım beyazladıBen normalde zayıf degildim ama dügün zamanı epeeey bi kilo vermistim simdi geri sistim psikolojimin icine tukureyim..
ben hep kiloluydum zaten ama pcos yüzünden arada büyğk diyetler yapmıştım o zaman baya zayıfladım ama sonra geri aldım... En büyük umudum düğün zamanı stresten veririmdi o da olmadı onun yerine stresten saçlarım beyazladı
Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti
Ayy aynen bana fizyolojik olarak vuruyor stres hep ... Aynen bu işin sonu güzel olsun inşallahhhStres illaki biyerden vuruyo işte insanı sonu hayırlı olsa da lazım degil kiloya da razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?