Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim Zeynebin totemide tuttu bak insaAllah Rabbim devamında nasip edecek kuzuma
Hadi bakalım darısı başına, sen bi yap bakayım seninki tutarsa bende yaparım. Günler geçmek bilmiyor. Şimdi evdeyim tatil. Sıkıntı bastı beni. Evde uğraşacak işlerim var onlara başlayayım en iyisi eşim bıgün bile çalışıyor hava sıcak nasıl geçecem bilmiyorum spora yazılmak istiyorım ama nasıl olur bu süreçte

Bende yazılacam insaAllah ama şu ev işi belli olsunda bi ev sahibi cikin demişti konuştuk falan doneriz dediler bekliyoruz sonra yazilayimm diyorum yada halk eğitim kurslarına..
Yoksa koca olmadan evde vakit geçmiyor insan patlıyor sıkıntıdan

Ev taşıması çok zor. Ben de nisanda çıkacaktım kira çok diye ama eşim 1 yıl daha kalalım dedi.
Evde koca yok. Hep az kaldı işim diyor. en son beni kaçırdılar yazdım. Cevap yok Artık adam alıştı benim deli hallerime kendi halime bıraktı beni.
İşte hamile kalmayı planlıyoruz ya acaba spor iyi mi kötü mü.
Ben müzik öğrtmeniyim aslında biraz oturup gitar çalışsam iyi ama Kuran okumam lazım hiç hatimim olmadı tek başıma. Zaman kalmıyor.
Biraz kendimizle ilgilenmeliyiz değil mi arada şımarmak bizimde hakkımız[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti

Maalesef canım bu zamanda sorunsuz gebelik duyduğumda çok şaşırıyorum.. yeni hamile birini duysam inşallah devam eder kucağına alır diyorum ve benm de paikolojim bu ara çok bozuldu neden olmuyo diye birde bu ay hsg çekileceğim inş belki o da strese sokuyo

Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti [/QUOTE]
Demek yalnız değilmişim çocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide

Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti [/QUOTE]
Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.
Demek yalnız değilmişim çocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide [/QUOTE]
Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi

Mor Seven u-mutlu lale umutLatahzen Sormayın kızlar bende evlendigimden beri 10kilo aldım nedense hep aynı nedenler..
Ablam hep der zayıfla bak hemen hamile kalacaksın diye..olmuyor anam başlıyorum diyete geri durtuyor beni biseyler yada yatılı misafir geliyor devamı gelmiyor..
Bide Aman bisey olur sonra kendimi ömür boyu suçlu gorurum diye yiyorum.
boyle düşünmek yanlış biliyorum ama oda olmuyor.. bende şu ev işi olunca hemen baslicam insaAllah.. kilolar gelince psikolojide tavan yapıyor bende.. kadın olmak ne zor yaa.. her dert bizde

Demek yalnız değilmişim çocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide [/QUOTE]

Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.

Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi [/QUOTE]

:D kızlar üçümüz de aynıymışız desene
Ben başladım bile sizde acele edin sporaaa bu arada aslında hamileyken bile spor yapmak lazim yani suan yuruyus bizim icin en mantiklisi kendini yerden yere vurmadiktan sonra zarari yok aksine faydasi bile var

Aha sen de bizdensin kızlar bizim sanırsam önce 10 kilo vermemiz lazım hepimizin haydi verelim elelee hep beraber spor aşkınaaa

Yansa o kilolar ne güzel olur ama di mi ...
Güzelmis yaa bebisten önce 10 kilo du bakalım.
Verdin mi bu bir ay içinde sen canım..

Verdim kuzum 84.5 tum tam şuan 80 im
Boyum 1.75 ama öyle tombiş görünmüyorum nerde bu 80 kilo bilmem
40 bedenim boyuma gore aslinda iyiyin ama işi kiloya vurunca gözlerim şüyle oliiiy

Ben normalde zayıf degildim ama dügün zamanı epeeey bi kilo vermistim simdi geri sistim psikolojimin icine tukureyim..
ben hep kiloluydum zaten ama pcos yüzünden arada büyğk diyetler yapmıştım o zaman baya zayıfladım ama sonra geri aldım... En büyük umudum düğün zamanı stresten veririmdi o da olmadı onun yerine stresten saçlarım beyazladı

Stres illaki biyerden vuruyo işte insanı sonu hayırlı olsa da lazım degil kiloya da razıyız

Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi [/QUOTE]
Ben spora başladım ramazandan önce ama kendimi suçlu hissediyorum canım ya sadece yürümüyorum ki mekikti platesti fitness aletleriydi zorluyorum baya ondan ramazanı da bahane edip çıktım şimdi yediklerime dikkat etmem lazım makarna pilav ekmek faktörlerini kaldırsa hemen zayıflıyorum daaa onlarda hayatın anlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…