Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.

Demek yalnız değilmişim çocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide [/QUOTE]
Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi [/QUOTE]
Geçen gün pant alıyodum 38 40 bedendim en fazla 42 beden oldum aldığım kilolardan sonra neyse reyonda bedenimi arıyoduk eşimşe satış danışmanı kız geldi yardımcı olim kaç beden bakıyosunuz dedi bemde 42 dedim o beden en altta oluyo dedi.. bana da şeytan dedi al reyonu kafasına geçir terrbiyesizz sanane dimi ben kaderimle baş başa arıyorum sana mı sordukk

Verdim kuzum 84.5 tum tam şuan 80 im
Boyum 1.75 ama öyle tombiş görünmüyorum nerde bu 80 kilo bilmem
40 bedenim boyuma gore aslinda iyiyin ama işi kiloya vurunca gözlerim şüyle oliiiy
Canım 40 beden normal kii yaa kendine haksızlık etme bence boyunda maşallah iyiymiş yani benden 12 cm filan uzunsun

Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi [/QUOTE]
Ben spora başladım ramazandan önce ama kendimi suçlu hissediyorum canım ya sadece yürümüyorum ki mekikti platesti fitness aletleriydi zorluyorum baya ondan ramazanı da bahane edip çıktım şimdi yediklerime dikkat etmem lazım makarna pilav ekmek faktörlerini kaldırsa hemen zayıflıyorum daaa onlarda hayatın anlamı[/QUOTE]

Ben de öyle salona yazılmıstım bi iki ay önce ama evimde kosu bandi var diyerekten devam etmedim bu ara da azim geldi bana bakalim ne kadar sürer gelmişken devam ediyim de

zaman zaman şeytan o konuya giriyo ama uyma sen ona canım noldu hayırdır
Bugün eşime toplu alışveriş yaptık senede 2 kere alışveriş yaparız ona,ben Israr ettim buda eksik bunuda al... Herşey iyi hoş eve geldik bu hmn klimayı çalıştırdı uzandı keyiiiiiiif!? Ben tek tek onların etiketlerini kestim ters yüzünü çevirdim başladım yıkamaya... Bide daha şunu mu yesek bunu mu yapsak! Ayyyy gelenler geldi... Tamam 1 pazarı var ama bende yoruldum dimi... Bağırdım çağırdım peşine gelmiş ben camaşır asarken ben asarım diyo al as dedim

Geçen gün pant alıyodum 38 40 bedendim en fazla 42 beden oldum aldığım kilolardan sonra neyse reyonda bedenimi arıyoduk eşimşe satış danışmanı kız geldi yardımcı olim kaç beden bakıyosunuz dedi bemde 42 dedim o beden en altta oluyo dedi.. bana da şeytan dedi al reyonu kafasına geçir terrbiyesizz sanane dimi ben kaderimle baş başa arıyorum sana mı sordukk[/QUOTE]

:D hahaha kız güldürdün beni deli yaaa ayıp deki resmen hakaret etmiş reyoncu bağyaan şikayet edeydin kuzum

Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi
Ben spora başladım ramazandan önce ama kendimi suçlu hissediyorum canım ya sadece yürümüyorum ki mekikti platesti fitness aletleriydi zorluyorum baya ondan ramazanı da bahane edip çıktım şimdi yediklerime dikkat etmem lazım makarna pilav ekmek faktörlerini kaldırsa hemen zayıflıyorum daaa onlarda hayatın anlamı[/QUOTE]

Ben de öyle salona yazılmıstım bi iki ay önce ama evimde kosu bandi var diyerekten devam etmedim bu ara da azim geldi bana bakalim ne kadar sürer gelmişken devam ediyim de [/QUOTE]
Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim

Canım 40 beden normal kii yaa kendine haksızlık etme bence boyunda maşallah iyiymiş yani benden 12 cm filan uzunsun

Kızlar kocam benden çay bekliyo bende mesaj yetiştirmeye uğraşıyom valla bi gün papaz olcaz bakalım ne zaman

:D kuzum benim kemigim zaten 5o kg var heralde ne kadar zayifladam da agirligim pek degismiyo
Bu arada çay konusunda ben de sendenim bazem kaptiriyorum buraya yazcam diye bağlantım kopuyo hayatla

kötü bisey oldu sandım yaa tatlı tatlı atışın halledin iste kuzum boğulur mu hiç koca onlarsız olarmı hiç

Ben de öyle salona yazılmıstım bi iki ay önce ama evimde kosu bandi var diyerekten devam etmedim bu ara da azim geldi bana bakalim ne kadar sürer gelmişken devam ediyim de [/QUOTE]
Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim[/QUOTE]

Termal kemerim var ama sauna eşofmanı aldım onları giyiyorum spor yaparken bayaa ter attiriyo kuzum hele bu sıcaklarda

Bi yandan buraya bakarken çayı alim dedim parmağım yapıştı çaydanlığa

Allah iyi etsin seni..

Ya kızlar bi arada kk bi anormal mi deminden berii yoksa benim telde mi anornallik var alıntı yaptığımda hepsi birbirine giriyo mesajlar

Ben de öyle salona yazılmıstım bi iki ay önce ama evimde kosu bandi var diyerekten devam etmedim bu ara da azim geldi bana bakalim ne kadar sürer gelmişken devam ediyim de
Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim[/QUOTE]

Termal kemerim var ama sauna eşofmanı aldım onları giyiyorum spor yaparken bayaa ter attiriyo kuzum hele bu sıcaklarda [/QUOTE]
Sauna eşofmanı daha da harika oh giy yap valla sporunu harika yaa salona filan gerek yok ohh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…