- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Ben aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.Ben de evlendigimden beri aha hamileyim aha aşeriyorum aha canım şunu cekti aha midem bulandı derken kendimi incitmedim her ay hamile moduna girdim psikolojik ve bayaa kilo aldım.. ama şunu anladımki spor yapmak zarar degil aksine fayda sagliyo bizim icin.. koşu bandım var evde 1 ay olacak nerdeyse yine basladim duzenli yuruyus yapmaya yoksa psikolijimde kilom da alıp basini gidecekti
Kader arkadaşlarımız çokmuş maaleseff hep bu bebek stresi yaptı bizi böle dimiiAha sen de bizdensinkızlar bizim sanırsam önce 10 kilo vermemiz lazım hepimizin haydi verelim elelee hep beraber spor aşkınaaa
Bazen kocalarınızı 1 kaşık suda boğmak geliyor mu içinizdeeeeeeen.... Benim nedense geliyor
Oh en akıllımız sen olmuşsun ben düğün üstü baya kurumuştum stresten yoğunluktan keşke yine öle zayıflasaam@Mor SevenumutLatahzen u-mutlu lale @vesselam_ kızlar desenize bu işten karlı çıkan benim ben kiloyu baştan alıp sonra evlendim zaten baya kiloluydum evlendiğimde hiç almadım hatta şu an 5 kilo daha zayıfım
Canım 40 beden normal kii yaa kendine haksızlık etme bence boyunda maşallah iyiymiş yani benden 12 cm filan uzunsunVerdim kuzum 84.5 tum tam şuan 80 im
Boyum 1.75 ama öyle tombiş görünmüyorum nerde bu 80 kilo bilmem
40 bedenim boyuma gore aslinda iyiyin ama işi kiloya vurunca gözlerimşüyle oliiiy
Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demiBen aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.
Demek yalnız değilmişimçocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide
Bugün eşime toplu alışveriş yaptık senede 2 kere alışveriş yaparız ona,ben Israr ettim buda eksik bunuda al... Herşey iyi hoş eve geldik bu hmn klimayı çalıştırdı uzandı keyiiiiiiif!? Ben tek tek onların etiketlerini kestim ters yüzünü çevirdim başladım yıkamaya... Bide daha şunu mu yesek bunu mu yapsak! Ayyyy gelenler geldi... Tamam 1 pazarı var ama bende yoruldum dimi... Bağırdım çağırdım peşine gelmiş ben camaşır asarken ben asarım diyo al as dedimzaman zaman şeytan o konuya giriyo ama uyma sen ona canım noldu hayırdır
Ayy aynen bana fizyolojik olarak vuruyor stres hep ... Aynen bu işin sonu güzel olsun inşallahhh
Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demiBen aslında hep diyet ve spor yapan biriydim. Eşim çok karşı çıktı geçen yıl hamileyken niye et değil makarn yiyorum diye tartıştık. Bende çok ses etmesin diye ocaktan beri hamile kalırım diye dikkat etmedim ben de 9 kilo aldım. Artık ona diyorum ben spora gidecem ekmeği kestim zaten bana karışamazsın. Karışamıyor. Spor yaparken hamile kalmal daha kolaymış demişlerdi bi arkadaşım istemeden sporda birlikteyken hamile kalmıştı gelememişti. Yüzmek istiyorum ama mantar filan olur enfeksiyon kaparım korkuyorum.
Demek yalnız değilmişimçocuk istediğimizden beri 10 kg aldım önceden dikkat ederdim biraz alsam spor salonuna koşardım diyet yapardım bazı vitaminlr içtim 2 düşükten sonra şiştim bide iştahım açılıyo bazen bebek gelmedi ama kilolar geldi korkudan sporda yapamıyorum ben millet kilo aldığımı görünce aa hamilemisin yoksa diyo bide
Bazen kocalarınızı 1 kaşık suda boğmak geliyor mu içinizdeeeeeeen.... Benim nedense geliyor
Ben spora başladım ramazandan önce ama kendimi suçlu hissediyorum canım ya sadece yürümüyorum ki mekikti platesti fitness aletleriydi zorluyorum baya ondan ramazanı da bahane edip çıktım şimdi yediklerime dikkat etmem lazım makarna pilav ekmek faktörlerini kaldırsa hemen zayıflıyorum daaa onlarda hayatın anlamıBana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi
Canım 40 beden normal kii yaa kendine haksızlık etme bence boyunda maşallah iyiymiş yani benden 12 cm filan uzunsun
Kızlar kocam benden çay bekliyo bende mesaj yetiştirmeye uğraşıyom valla bi gün papaz olcaz bakalım ne zaman
Bugün eşime toplu alışveriş yaptık senede 2 kere alışveriş yaparız ona,ben Israr ettim buda eksik bunuda al... Herşey iyi hoş eve geldik bu hmn klimayı çalıştırdı uzandı keyiiiiiiif!? Ben tek tek onların etiketlerini kestim ters yüzünü çevirdim başladım yıkamaya... Bide daha şunu mu yesek bunu mu yapsak! Ayyyy gelenler geldi... Tamam 1 pazarı var ama bende yoruldum dimi... Bağırdım çağırdım peşine gelmiş ben camaşır asarken ben asarım diyo al as dedim
Bi yandan buraya bakarken çayı alim dedim parmağım yapıştı çaydanlığa:D kuzum benim kemigim zaten 5o kg var heralde ne kadar zayifladam da agirligim pek degismiyo
Bu arada çay konusunda ben de sendenim bazem kaptiriyorum buraya yazcam diye bağlantım kopuyo hayatla
Ben spora başladım ramazandan önce ama kendimi suçlu hissediyorum canım ya sadece yürümüyorum ki mekikti platesti fitness aletleriydi zorluyorum baya ondan ramazanı da bahane edip çıktım şimdi yediklerime dikkat etmem lazım makarna pilav ekmek faktörlerini kaldırsa hemen zayıflıyorum daaa onlarda hayatın anlamı
Ayyy evet gelmez miii bazen hem de nasıl gıcık oluyorlarrrrrBazen kocalarınızı 1 kaşık suda boğmak geliyor mu içinizdeeeeeeen.... Benim nedense geliyor
Bi yandan buraya bakarken çayı alim dedim parmağım yapıştı çaydanlığa
Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim[/QUOTE]Ben de öyle salona yazılmıstım bi iki ay önce ama evimde kosu bandi var diyerekten devam etmedim bu ara da azim geldi bana bakalim ne kadar sürer gelmişken devam ediyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?