Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

saolasın hayırlısı deilmiş isyan etmek ne haddime allah başka acı yaşatmasın...
Günaydin kizlar...

Canim benim cok üzüldüm bu sana Rabbimin 'sana hayirlisiyla bir evlat verecegim ama henüz vakti zamani degil' deme sekliydi. Vakti gelene kadar dua edecegiz. Rabbim bekletmeden tekrar nasip etsin.
öyle evet hayırlısı deilmiş allah hepimize hayırlısını versin..
Cnm çok üzüldüm Rabbim seni çok bekletmeden sağlıklı hayırlı bir evlat daha versin inşallh
amin hepimize inş...

20 eylül canim

denemeyi cok istiyorum canim ama nasip olmadi hic.
20 Eylül geçti kız kasım mı? :)))

O zaman bu ay yumurtlama döneminde sende bize katıl, yakıları yapıştırıp yanalım :)

Canım bence en güzeli, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar ve sağlıcakla bebişine kavuşursun :)

Demekki hepsi ayni dertten muzdarip . Benimki msjlarimi okumayida cok sever hobi edindi diyebilirim
Senin ki tam KK'cı :)))

Az önce bir topikte pozitif test gördüm Dr doğal yolla imkansız Demiş eşinin sperm çıkışı yokmuş. Tedavi sürecindekermiş ama Rabbimin takdiri işte o ol desin yeter
Bende burada bir ablayla tanıştım, eşinin spermleri azmış kendisinin de yumurta rezervlerinde sorun varmış. Doktor tüp bebekten başka şansın yok demiş... O ay üzüldü baya imkanım yok diye, eşiyle de aralarında tartışma çıktı "doğru düzgün beraber olmadık zaten kafamada takmadım, nasıl olsa olmayacak diye ilişkiden sonra ayakları bile dikmedim" dedi... Ertesi hafta hamile olduğunu öğrendik, yakında doğum yapacak inşallah :)

Benim esimde telefonumu alip elimden 3210 (nokia) alacakmis bana arayinca acarsin yeter iste diyor
tabi ya neyine yetmiyor

Vesoncim dua ropiginde bi ark agunaston mu ne diye bi ilac sormus bitkiselmis onla hamile kalan varnis baktimda
Benim eltim de o ilacı kullandı, doktor onu düzenli adet olsun diye vermiş, 2-3 ay sonra hamile kaldı.

Pekiiii bende aranıza katılabilir miyim E-brulim canım kardeşim benim :*
Gel kardeşim gel :) o güzel dualarınla bize destek ve moral verirsin

saolasın hayırlısı deilmiş isyan etmek ne haddime allah başka acı yaşatmasın...

öyle evet hayırlısı deilmiş allah hepimize hayırlısını versin..

amin hepimize inş...
Ah kuzum ah, biraz acıyacak ama geçecek... Rabbim derdini unutturacak bir evlat nasip etsin tez vakitte.

Ah kuzum ah, biraz acıyacak ama geçecek... Rabbim derdini unutturacak bir evlat nasip etsin tez vakitte.
vakti nezmnsa ozmn versin hayırlısınj

Canım kardeşim benim her zaman yanınızda olurum dualarımla allahın izniyle :*

Sen çektirdin mi canım, piko tedavisine etkisi var mı bilmiyorum
Yok cnm cektirmedim 6 ay sereohone olmazsa cekeriz ded dr ama ben bu audan sonra cektirmek istedigimi söyleyeceğim. Ins fayda eder cnm olumsuz olma

Ne guzel yaa darisi bizlere

Leylacim duani okudum .. turkce mealini allah kabul etsin canim
Sağol bitanem... Ağzına sağlık gülüm..
LeYLa_21 cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Amin canım...Allâh razı olsun gülüm..
Leylacim duani okudum. Allah saglikli sihatki evlt nasip etsin insallah
Amin bitanem.. Ağzına sağlık..
Allâh hepinizden razı olsun kızlar... Gözden kaçırdığım varsa beni affetsin...

canım en ıyısı öyle olması

Galiba hsg beni biraz korkutuyor
ben 28 agustosta cektırdım canım sedasyon yapıldı hıc bı sey hıssetmedım korkma ınsallah atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…