Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim

Termal kemerim var ama sauna eşofmanı aldım onları giyiyorum spor yaparken bayaa ter attiriyo kuzum hele bu sıcaklarda [/QUOTE]
Sauna eşofmanı daha da harika oh giy yap valla sporunu harika yaa salona filan gerek yok ohh misss[/QUOTE]

Ooh mis gaza getirelim birbirimizi süper süper zayıflamak şart kızlar zaten gebelikte en az 10 kilo garanti..

Ayyy onlar hep varr bazen çok sorumsuz oluyorlar ama sen kulak asma birazdan unutur

Ayyu keşke ben de zayıflayabilseydimm ama nerdeeee neyse inş doğum sonrasına saklıyorum hevesimii
İnşallah sen şimdi zayıflama derdine düşme zaten inşallah hayırlısıyla ikizlerin seni zayıflatır canım benim bem hamilelikten önce zayıflasam iyi olur diyorum da çünkü iştahım maşallah 30 kg alırım herhalde o zaman

Şu an zaten beklemedeyim iştahım açıldı birqz bile umarım onlardan sonra daha fit olurum yani inşşş ama sanırım benim olursa da bulantılı geçecek gibi 2-3 gündür ara ara mide bulantım oluyor ama tabi ben yormuyoruö reflüdendir o reflüden diyorum

Ayyyy hadi hadi insallaaah olsun bebisler olsun daa biz sana nane limon yapariz kuzum bol bool

Ayyyy hadi hadi insallaaah olsun bebisler olsun daa biz sana nane limon yapariz kuzum bol bool
Zaten bu hayattaki tüm büyük konuşmalarım tutmuştur belki bu da tutar hamile olayım da kusayım hiç farketmez dediydim vakti zamanındaa

sıkıntı var kk de her mesaj birbirine girdi
Bende düğünde çok zayıflamıştım. Ben de 1.75 m 58 düşmüştüm. Şimdi 72 kiloyum ama ben 42 giyorum benim maşallah kalçalar yerindw
Ebush senmiydin düğünde kilo alıp sonea veren telden giriyorum hepsini okudum dönemedim. En güzeli oymuş.
Bence mekikte sıkıntı olmaz. En güzeli. Ben bugün yarım dilim ekmekle başladım bu hafta ev içi işlerim var bitsin başlayayım en iyisi.
Hepimiz aynıyız çok hoş.
Ben de eşime kızıyorum bazen çekilmiyorlar. Sabah 10.30 çıktı akşam 9.30 eve geldi. Gün geçti gitti.
Ne onlarla ne onlarsız oluyor

Çıkarmı ki acabaa yarın
Büyük ihtimalle çıkar canım çünkü yarın 11. Gün benimki 5. Gün embriyosu hem de yani 6. Günden sonra beta hcg salgılanmaya başladı esasında dün yeterince algılanacak seviyeye bile geldi tabi bunlar hep pozitif olma senaryosu

Oooy oy işimiz var bu kilolarla ah ben de 72 olsam suan keske hedefim 70 ama bakalim inebilecekmiyim bu sefer

Sen yorulmuşsun ya ondan sinirin bozulmuş normalde de eminim eşin böle yapıyodur da bugün tersine çatmış erkekler öyle canım maalesef benim de canıma tak ediyo ara da çığırıryorum azcık kalkıyo yerinden illa istiyolar dert etme boşver

Ebush_354 bencede yaptır kan testini gör bak pozitif sonucunu göreceksin bende yarın düşünüyorum yaptırmayı, sabah erken uyanırsam saglık ocağına gidecem bana en yakın yer orası ..
Eşimden gizli gizli yaptırcam çok kızıyor kafaya çok takıyorum diye gününü bekle diyor canım çünkü bu belirsizlik beni çok yordu varsa var yoksa yok diyorum artık ama Rabbim gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmış çok hayal kurdum çok heveslendim ama aynı zamanda çok da korkuyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz...
Ben de yarın sabah erkenden gidicem sağlık ocağı bizi kabul etmiyor kotaları dolmuşmuşş... Mecburen özelde yaptırıyorum... İnşallah canım sen de güzel haberlerle geleceksin inanıyorum hadi bakalım peş peşe patlatalım güzel haberlerii

Bana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi
Geçen gün pant alıyodum 38 40 bedendim en fazla 42 beden oldum aldığım kilolardan sonra neyse reyonda bedenimi arıyoduk eşimşe satış danışmanı kız geldi yardımcı olim kaç beden bakıyosunuz dedi bemde 42 dedim o beden en altta oluyo dedi.. bana da şeytan dedi al reyonu kafasına geçir terrbiyesizz sanane dimi ben kaderimle baş başa arıyorum sana mı sordukk[/QUOTE]

:D hahaha kız güldürdün beni deli yaaa ayıp deki resmen hakaret etmiş reyoncu bağyaan şikayet edeydin kuzum [/QUOTE]
Bayram üstü pislik çıkarmim dedim salon kadını havamı bozmadım yoksaaa

O zaman yarın bi bak bakalım ver bize güzel haberlerii hayırlısıyla..

Kartanesi_26 canım sen de öyleee insallah yarin guzel haberlerle gelirsiniz yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…