Ayyu keşke ben de zayıflayabilseydimm ama nerdeeee neyse inş doğum sonrasına saklıyorum hevesimiiOh en akıllımız sen olmuşsun ben düğün üstü baya kurumuştum stresten yoğunluktan keşke yine öle zayıflasaam
Aynen bende de öyle bişey oldu demin toplu alıntı yapim dedim nereye ne yazcağımı şaşırdım sildimAllah iyi etsin seni..
Ya kızlar bi arada kk bi anormal mi deminden berii yoksa benim telde mi anornallik var alıntı yaptığımda hepsi birbirine giriyo mesajlar
Ayy hadi inşallahhhAmin amin kuzuum bu gidişle en yakın senden alıcaz güzel haberleri inşallaah :)
Evde kolu bandın varsa süper yürüyüşten bi zarar gelmez hemde sağlık için faydalı birde kilo fazlalığı olan bölgelerine termal bant ya da streç sar mükemmel ter döküyo denemeni tavsiye ederim
Ayyy onlar hep varr bazen çok sorumsuz oluyorlar ama sen kulak asma birazdan unuturBugün eşime toplu alışveriş yaptık senede 2 kere alışveriş yaparız ona,ben Israr ettim buda eksik bunuda al... Herşey iyi hoş eve geldik bu hmn klimayı çalıştırdı uzandı keyiiiiiiif!? Ben tek tek onların etiketlerini kestim ters yüzünü çevirdim başladım yıkamaya... Bide daha şunu mu yesek bunu mu yapsak! Ayyyy gelenler geldi... Tamam 1 pazarı var ama bende yoruldum dimi... Bağırdım çağırdım peşine gelmiş ben camaşır asarken ben asarım diyo al as dedim
İnşallah sen şimdi zayıflama derdine düşme zaten inşallah hayırlısıyla ikizlerin seni zayıflatır canım benimAyyu keşke ben de zayıflayabilseydimm ama nerdeeee neyse inş doğum sonrasına saklıyorum hevesimii
Aynen bende de öyle bişey oldu demin toplu alıntı yapim dedim nereye ne yazcağımı şaşırdım sildim
Şu an zaten beklemedeyim iştahım açıldı birqz bileİnşallah sen şimdi zayıflama derdine düşme zaten inşallah hayırlısıyla ikizlerin seni zayıflatır canım benimbem hamilelikten önce zayıflasam iyi olur diyorum da çünkü iştahım maşallah 30 kg alırım herhalde o zaman
Şu an zaten beklemedeyim iştahım açıldı birqz bileumarım onlardan sonra daha fit olurum yani inşşş ama sanırım benim olursa da bulantılı geçecek gibi 2-3 gündür ara ara mide bulantım oluyor ama tabi ben yormuyoruö reflüdendir o reflüden diyorum
Ayy hadi inşallahhhben yarın kan yaptırcam sanırım dayanamayıp
Zaten bu hayattaki tüm büyük konuşmalarım tutmuştur belki bu da tutarAyyyy hadi hadi insallaaah olsun bebisler olsun daa biz sana nane limon yapariz kuzum bol bool
Büyük ihtimalle çıkar canım çünkü yarın 11. Gün benimki 5. Gün embriyosu hem de yani 6. Günden sonra beta hcg salgılanmaya başladı esasında dün yeterince algılanacak seviyeye bile geldi tabi bunlar hep pozitif olma senaryosuÇıkarmı ki acabaa yarın
Zaten bu hayattaki tüm büyük konuşmalarım tutmuştur belki bu da tutarhamile olayım da kusayım hiç farketmez dediydim vakti zamanındaa
sıkıntı var kk de her mesaj birbirine girdi
Bende düğünde çok zayıflamıştım. Ben de 1.75 m 58 düşmüştüm. Şimdi 72 kiloyum ama ben 42 giyorum benim maşallah kalçalar yerindw
Ebush senmiydin düğünde kilo alıp sonea veren telden giriyorum hepsini okudum dönemedim. En güzeli oymuş.
Bence mekikte sıkıntı olmaz. En güzeli. Ben bugün yarım dilim ekmekle başladım bu hafta ev içi işlerim var bitsin başlayayım en iyisi.
Hepimiz aynıyız çok hoş.
Ben de eşime kızıyorum bazen çekilmiyorlar. Sabah 10.30 çıktı akşam 9.30 eve geldi. Gün geçti gitti.
Ne onlarla ne onlarsız oluyor
Sen yorulmuşsun ya ondan sinirin bozulmuş normalde de eminim eşin böle yapıyodur da bugün tersine çatmışBugün eşime toplu alışveriş yaptık senede 2 kere alışveriş yaparız ona,ben Israr ettim buda eksik bunuda al... Herşey iyi hoş eve geldik bu hmn klimayı çalıştırdı uzandı keyiiiiiiif!? Ben tek tek onların etiketlerini kestim ters yüzünü çevirdim başladım yıkamaya... Bide daha şunu mu yesek bunu mu yapsak! Ayyyy gelenler geldi... Tamam 1 pazarı var ama bende yoruldum dimi... Bağırdım çağırdım peşine gelmiş ben camaşır asarken ben asarım diyo al as dedim
Eşimden gizli gizli yaptırcam çok kızıyor kafaya çok takıyorum diye gününü bekle diyor canım çünkü bu belirsizlik beni çok yordu varsa var yoksa yok diyorum artık ama Rabbim gerçekleştirmeyeceği hayali kurdurmazmış çok hayal kurdum çok heveslendim ama aynı zamanda çok da korkuyorum inşallah hevesim kursağımda kalmaz...Ebush_354 bencede yaptır kan testini gör bak pozitif sonucunu göreceksin bende yarın düşünüyorum yaptırmayı, sabah erken uyanırsam saglık ocağına gidecem bana en yakın yer orası ..
Geçen gün pant alıyodum 38 40 bedendim en fazla 42 beden oldum aldığım kilolardan sonra neyse reyonda bedenimi arıyoduk eşimşe satış danışmanı kız geldi yardımcı olim kaç beden bakıyosunuz dedi bemde 42 dedim o beden en altta oluyo dedi.. bana da şeytan dedi al reyonu kafasına geçir terrbiyesizz sanane dimi ben kaderimle baş başa arıyorum sana mı sordukkBana da geçen A101 de sevdiğim bi kasiyer kız var. Abla hmile misin dedi. Ufff evet benek gelmedi kilosu geldi. En iyisi ben spor salonuna gideyim. Bebiiin keyfi bilir ister gelsin ister gelmesin demi
Büyük ihtimalle çıkar canım çünkü yarın 11. Gün benimki 5. Gün embriyosu hem de yani 6. Günden sonra beta hcg salgılanmaya başladı esasında dün yeterince algılanacak seviyeye bile geldi tabi bunlar hep pozitif olma senaryosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?