Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen canım düğün zamanı gram zayıflamadım ama sonrasında zayıfladım tersine oldu işlerim

Canım eşinde sen üzülceksin diye istemiyodur napsın aöa böle ufak kaçamaklar olur en azından için rahat eder inşallah güzel sonucu alcaksın Allahın izniyle

:D hahaha kız güldürdün beni deli yaaa ayıp deki resmen hakaret etmiş reyoncu bağyaan şikayet edeydin kuzum [/QUOTE]
Bayram üstü pislik çıkarmim dedim salon kadını havamı bozmadım yoksaaa[/QUOTE]

:D kargaşadan en son yazdigin cümleyi arıyorum deminden beri ah kk düzel artık

Ebush_354 ilk defa duydum kota dolmuş lafınııııı, neyse hbr gzl gelsinde hiç önemli degil özelde hmn çıkıyor Ztn sonuç...bak heyacanlandım inşallah gzl hbrlerini alırız
umutLatahzen hakkımıZda hayırlısı olsun, kendi adıma bişey hissetmiyorum, nedenini bilmiyorum okadar ağır bir gecmişten sonra o duygularda körelmiş anlaşılan..

Olur mu olurr valla ama çok zor kusmak benim için gene de razıyım varsın onlardan olsunnn

Ben bile heycanlıyım şuan sizden gelecek güzel haberler için.. inşallah bundan sonra topiğimizde hep güzel seyler olacak inşallaah Rabbim hayırlar nasip etsin bizlere..

Sen büyük konuşmuşsun ama olsun napcan analık işte sağlıkla olsunlarda o bile güzel yaa bende aynı şeyi demiştim hatta pinklove kübra deme pişman olursun demişti kulakları çınlasın bulantısı bile var olduklarını bilmenin göstergesi sonuçta

Duygularımızın körelmesi bizim için bi yandan iyi aslında en azından stresimiz hafifliyo biraz da olsa yani insallah oyle oluyodur..

Canım eşinde sen üzülceksin diye istemiyodur napsın aöa böle ufak kaçamaklar olur en azından için rahat eder inşallah güzel sonucu alcaksın Allahın izniyle
Aynen öyle o da onun için diyor ama bana anlamıyormuş gibi geliyor beni bazen neyse sonu güzel olsun davarsın o kızsın

Ebush_354 bencede yaptır kan testini gör bak pozitif sonucunu göreceksin bende yarın düşünüyorum yaptırmayı, sabah erken uyanırsam saglık ocağına gidecem bana en yakın yer orası ..
Canım hadi yarın ebuştan da senden de hayırlı güzel haberler bekliyoruz

Ayy evet ben de sinir oldum çok kaç kere gittim evimize en yakını o neymiş 600 hane sınırları varmış onlar fazla fazla kabul etmişler artık kabul etmiyorlarmış... Hamile kalınca nolucak bilmiyorum toplumsağlığı merkezine yönlendiriyorlar.. Aynen 2 saat içinde veriyorlar sonucu belki de hemen gelir haber inşşşş

Hem de nasıl büyük konuştum ama olsun... Kaç gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı çok yoruyor beni ama yarım saat ağrım geçsin acaba devamı gelmez mi diye korkuyorum içimden dua ediyorum tekrar ağrım başlıyor sanki o ağrı bana onların orda olduğunu habercisi gibi geliyor tabi bunlar tamamiyle benim hüsnü kuruntum da olabilir...

Oooy oy işimiz var bu kilolarla ah ben de 72 olsam suan keske hedefim 70 ama bakalim inebilecekmiyim bu sefer
İneceğine inanıyorum bence tek sorun ekmek şu an için. Ben kestim sabah kahvaltıda yarım dilim yedim. Canan karatay ın dediklerini yapıyorum. Dukan çok teferruatlı ve açıkçası bana sağlıklı gelmedi. Karatay yaparsan daha iyi.

Aynen canım düğün zamanı gram zayıflamadım ama sonrasında zayıfladım tersine oldu işlerim
Çok güzel olmuş darısı başıma zayıflamada. Benim yapımda kilo almaya çok müsait

Verirsin canım sporla kesin kararlı olduktan sonra

Kuzum ben diyet yapamiyorum yaa :/
Tabi dikkat ediyorum yedigime ictigime etmesem veremem ama daha cok spora guveniyorum bakalim hayirlisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…