Niye kız yaparsın diyet. Söyle bakam kuzum en çok nelere dayanamıyorsunKuzum ben diyet yapamiyorum yaa :/
Tabi dikkat ediyorum yedigime ictigime etmesem veremem ama daha cok spora guveniyorum bakalim hayirlisi..
Evet canım kararlıyım şu hafta aradan çıksın evde işlerim var . Onları düzenleyeyim aklımdalar hergün.Verirsin canım sporla kesin kararlı olduktan sonra
Kuzum ben diyet yapamiyorum yaa :/
Tabi dikkat ediyorum yedigime ictigime etmesem veremem ama daha cok spora guveniyorum bakalim hayirlisi..
İnşallah düşündüğün gibi bebeklerinin habercisidir canım o ağrıların Rabbim gönlüne göre versin inşallah hakkında hayırlılardır ve sağlıklılardır Allahım onları sana bağışlarHem de nasıl büyük konuştum ama olsun... Kaç gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı çok yoruyor beni ama yarım saat ağrım geçsin acaba devamı gelmez mi diye korkuyorum içimden dua ediyorum tekrar ağrım başlıyor sanki o ağrı bana onların orda olduğunu habercisi gibi geliyor tabi bunlar tamamiyle benim hüsnü kuruntum da olabilir...
Ettiler bile inşallah canım benim doğumunu bekliycez inşallah aynı şekilde burdaAminnn inşallahh bırakmasınlar yerlerini inşşş 9 ay park etsinler oraya
Amin canım inşallah bir şeylere anlam yüklüyoruz sürekli bunlar da ünşallah gerçeklerle örtüşür temennimiz oİnşallah düşündüğün gibi bebeklerinin habercisidir canım o ağrıların Rabbim gönlüne göre versin inşallah hakkında hayırlılardır ve sağlıklılardır Allahım onları sana bağışlar
Vallahi ne güzel dilekler bunlar topik hamiş kaynayacak gün sayacağızzEttiler bile inşallah canım benim doğumunu bekliycez inşallah aynı şekilde burda
Aminnn inşallahhhVallahi ne güzel dilekler bunlar topik hamiş kaynayacak gün sayacağızz
Niye kız yaparsın diyet. Söyle bakam kuzum en çok nelere dayanamıyorsun
Evet canım kararlıyım şu hafta aradan çıksın evde işlerim var . Onları düzenleyeyim aklımdalar hergün.
Benim de diyetten kastım çok uç değil o zaman olmaz bize.Ama ekmeği hayatımdan çıkarmaya kararlıyım. Evet sporla az yemek birleşince çok daha çabuk veriliyor. Her ikisini de denedim. Kesinlikle sporla daha kolay.
Kızlar ben kaçar yarın iş var malum ptesi sendrom başladı bile bendehadi iyi geceler size yarın güzel haberler almak dileğiyle
İyi geceler güzel anne adayı ve aday adayı hatunlar .
Yarın sabah güzel umutlarla güne başlayalım inşallah bir kaç kişinin daha hamiş haberini alalım.
Tatlı rüyalar sizinle ve bebişlerimizle olsun
Allah'ım mucize bunlar maşallah Allah size bağışlasın canım mutlu sağlıklı yıllarda hep beraber olun inşallahKızlar 4uzlerim eşim ve ben çekirdek ailemiz
E-brulim
@Al_pi
@Enyalios
Saye-
@DESIGNER27 @lisaa-89
@Kartanesi_26 ve takip eden diğer arkadaşlarım
zeynepcim canım inşallah hakkında ne hayırlısıysa o olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin herkes için öncelikli duam bu senden de hayırlı haberler alırız inşallahİyi geceler canlarım,
giremedim nete, müsait olamadım bir türlü..
Çok garip şeyler yaşadım ama bugün,
durumum netlik kazanmadı..
Kese gördü doktor ama rahim ağzına çok yakın dedi,
duygularım çok karışık.
Haftaya yeniden gideceğim.
Sanırım sağlıksız gebelik
:/
Onu banada dediler test yapacam dedim sadece hamile kalınca mecburen kaydettiler.. hamilelerde öncelik veriyorlarmis.. insaAllah bir çaresi olur en yakın saglik ocağına yazilirsin ikizlerle zor olur kuzum yoksaAyy evet ben de sinir oldum çok kaç kere gittim evimize en yakını o neymiş 600 hane sınırları varmış onlar fazla fazla kabul etmişler artık kabul etmiyorlarmış... Hamile kalınca nolucak bilmiyorum toplumsağlığı merkezine yönlendiriyorlar.. Aynen 2 saat içinde veriyorlar sonucu belki de hemen gelir haber inşşşş
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nöbetteyim ben gene..
Ben de hep öyle derdim ama sıkı saatli sorumluluk hissetmeden yapınca bozması daha kolay oluyor diyeti o yüzden şartlamak lazım... Bir de ben önceden tatlıya hiç dayanamazdım nasıl yerdim nasıl oldu bilmiyorum birden soğudum kaç ay oldu ağzıma çikolata sokmadım düşün ağır geliyor bana artık tatlılarTatlıya kuzumm
Diyet dedigim yedigime dikkat ederim acayip o konuda taktimmi yaparim yani ama duzenli saatli diyet yapamiyorum
İyi geceler kızlar hayırlı işler sizlereKızlar ben kaçar yarın iş var malum ptesi sendrom başladı bile bendehadi iyi geceler size yarın güzel haberler almak dileğiyle
İyi nöbetler canım çok şükür iyiyiz sen nasılsınnhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nöbetteyim ben gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?