Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Onu banada dediler test yapacam dedim sadece hamile kalınca mecburen kaydettiler.. hamilelerde öncelik veriyorlarmis.. insaAllah bir çaresi olur en yakın saglik ocağına yazilirsin ikizlerle zor olur kuzum yoksa
Evet canım ben de hep aynı cevabı alınca dedim ki hamile kalırsam bir şekilde yaptırırım diye düşündüm çünkü o bahsettiğim toplum sağlığı merkezi biraz uzak ha oraya gitmişim ha hastaneye hiç farkı yok

Aaa hayırlısı olsun kuzum ama belli olmaz kan sonucunu bekle yine de bencee belki hormon düşüktür daha... Ben de verdim sonuç 11.30 da çıkıcakmış canım beklemedeyim... Bakalım kısmetimizde var mı

Maalesef güzel haberlerle gelemedim negatif 0,5...
Çok ama coooook şaşırdım... Bence birkaç gün geçsin tekrarla testini, İnan kendimden hiç ümidim yoktu sadece gecikme ise yine dr görünmem gerekecekti,bunu netleştirmek için kan vermiştim... Ama senden çok ümitliydim...gercekten kendi sonucumdan çok daha fazla üzüldüm

Bilmiyorum canım kafam allak bullak oldu bir anda hissizleştim ben de bu kadar şeyin bir anlamı vardır diye düşünüyordum ama yokmuş demek ki..

Bilmiyorum canım kafam allak bullak oldu bir anda hissizleştim ben de bu kadar şeyin bir anlamı vardır diye düşünüyordum ama yokmuş demek ki..
Gözlerim doldu.... Ağlamayacaktım kendime söz vermiştim, hırsımı süpürgeden çıkarmıştım testten sonra elime aldım ve başlığını kırdım... Ohhh olsun dedim cay yaptım içiyordum... Ama senin bildirimin beni alt üst etti... Bnm sana vereceğim hiç tavsiye teselli yok Kı inşallah yanlıştır o test sonucu

İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor

Canım benim, biz seninleyiz..
Rabbimin ol dediği bir zaman var elbet..
Allah sabredenlerle beraberdir..
Bak LeYLa_21 abla da ikinci çocuğu ne kadar bekledi..
Ben 3 sene beklemiştim kaybettiğim bebeğimi,
hiç ummadığım anda bana gelmişti..
Nasipten öte köy yok..
Tüpü bahçeçide yaptın değil mi,
bir arkadaşım da gelecek ay orada
tüp deneyecek..
Rabbim nerede bebek haberi bekleyen kadın
varsa, onlara güzel müjdeler duymayı nasip etsin . .

İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor
Hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır canım...sabret biliyorum çok zor ama...Rabbim ummadığımız anda ne kapılar açıyor.inşallah sizlerede nasip edecek gülüm...hep dualarımdasınız unutmayın canım...

Amin canım inşallah...

Ebush_354 canım sana bakmak için geldim yazdığını görünce üzüldüm fakat herşey kısmettir nasiptir. Zamanı vardır canım sen yeterki kendini bırakma hayırlısını dile Kartanesi_26 canım sende.
Henüz gençsiniz umutsuzluğa kapılmak için daha çok erken sizleri seviyorum dua ediyorum herzaman

Canım senin de sonuç negatifmiş, üzüldüm ya, gelmiş miydi adet günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…