Gözlerim doldu.... Ağlamayacaktım kendime söz vermiştim, hırsımı süpürgeden çıkarmıştım testten sonra elime aldım ve başlığını kırdım... Ohhh olsun dedim cay yaptım içiyordum... Ama senin bildirimin beni alt üst etti... Bnm sana vereceğim hiç tavsiye teselli yok Kıinşallah yanlıştır o test sonucu
İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor
Canım ben okadar gizlice gidip kan testi yaptırdımki hamileysem eşime sürpriz yapayım diye. Yerde buz vardı ayaklarımı sürte sürte gidip gebelik testi alıyordum tepemde güneşte nöbetçi ezcanede. Bunları niye söylüyorum bende yaşadım çünkü,fakat hiç beklemediğim bir an hamile kaldım ki artık umudumu kesmiştim. Seni sizi çok iyi anlıyorum ama zamanı vardır elbet lütfen toparlanmaya çalışKızlar hepinize çok teşekkür ederim ama bilmiyorum napıcağımı kendimi teselli bile edemiyorum nefesim daralıyor son ana kadar gelip burda bütün hayallerin bitmesi zor.. Hem de çok zor şu an çok kızgınım neye bilmiyorum ama çok kızgınım sadece dayanma gücü istiyorum
Canım seni ben heveslendirmistim. Çok özür dilerim. Nasipten öte yol yok. Zamanı henüz gelmemiştir. Inan sonradan kaybetmek cok daha zor. Ben de haftaya kontrole gideceğim. Inşallah her sey yolundadir. Düşündükçe kötü oluyorum. .İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama bilmiyorum napıcağımı kendimi teselli bile edemiyorum nefesim daralıyor son ana kadar gelip burda bütün hayallerin bitmesi zor.. Hem de çok zor şu an çok kızgınım neye bilmiyorum ama çok kızgınım sadece dayanma gücü istiyorum
Yaklaşık 10 gün gecikti cnm, bayram olduğu için belki regli olurum dedim test yaptırmamıştım... Ama kendimi biliyorum çok gec yumurtladım o şeffaf yumurta kıvamı akıntı Bayram'ın ilk günü geldi.. Yanı regli gecikmesi benim ki...bu arada Hala sonuç açıklanmadı netten bakıyorum sanırım çok yogun bugün...bende olmadı bu hafta bir druma giderim sağlığım için...Canım senin de sonuç negatifmiş, üzüldüm ya, gelmiş miydi adet günün?
Canım konuşamaz olduk, sen nasılsın..hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nöbetteyim ben gene..
Yaklaşık 10 gün gecikti cnm, bayram olduğu için belki regli olurum dedim test yaptırmamıştım... Ama kendimi biliyorum çok gec yumurtladım o şeffaf yumurta kıvamı akıntı Bayram'ın ilk günü geldi.. Yanı regli gecikmesi benim ki...bu arada Hala sonuç açıklanmadı netten bakıyorum sanırım çok yogun bugün...bende olmadı bu hafta bir druma giderim sağlığım için...
Ebush_354 aklım hep sende, inşallah uyur uyanır ve rahatlarsın... Kürtajdan gelmiştim yarı anesteziliyim ama hala ağlıyordum eşimin ablası,Bnm ablam annem teyzem ev kalabalık kimse yalnız bırakmıyordu Nasıl olsuysa uyumuşum uyanınca pencereden dışarı baktım yağmur vardı ve şükretmeye başladım, güldüm neye şükrediyordum bilmiyordum ama hep içimden şükürler olsun diyordum... Rabbim sabır dayanma gücünü vermişti... İnşallah sende uyur uyanır azıcıkta olsa rahatlarsın güzelim bnmmm
Ebru zülfikaroğlu'nu diyorsun sanırım enyacım, oğlu da tüp bebişmiş.Kızlar bir tane jinekolog var sosyal paylaşım sitelerinde,
kendisinin iki evladı var ikisine de tüp bebek vesilesiyle kavuşmuş..
Oğlu ve kızı var.. Kızı henüz yeni doğmuş, bir kaç aylık filan olmalı.
Oğlundan sonra kızına 8. tüp bebek tedavisinde kavuşmuş.
Umudumuz her zaman olsun inşallah rabbim bizlere de nasip edicek. . .
Ebush_354 Kartanesi_26 yamukprenses umutLatahzen
@deeplonelinessAl_pi @hsevda Veson vesselam_
Mor Seven
Hayat herkese aynı değil ama cennet bile aynı değil 7 katı var.Kızlar bir tane jinekolog var sosyal paylaşım sitelerinde,
kendisinin iki evladı var ikisine de tüp bebek vesilesiyle kavuşmuş..
Oğlu ve kızı var.. Kızı henüz yeni doğmuş, bir kaç aylık filan olmalı.
Oğlundan sonra kızına 8. tüp bebek tedavisinde kavuşmuş.
Umudumuz her zaman olsun inşallah rabbim bizlere de nasip edicek. . .
Ebush_354 Kartanesi_26 yamukprenses umutLatahzen
@deeplonelinessAl_pi @hsevda Veson vesselam_
Mor Seven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?