Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor

Kızlar çok zor beklemek bu uğurda her şeyi yapıp netice alamamak çok kötü. Bir adet dönemi daha beklemek çok zor yorucu. Ama size okulumda görev yapan bir öğretmen arkadaşımın başından geçenleri okumanızı istiyorum
Kendisi 50 yaşın üstünde. Evlendiğinde arayla anne ve babasını kaybediyor aynı zamanda bu süreçte hiç çocuğu olmuyor. Ankaraya gidiyor tüp bebek deniyor olmuyor. En son Rabbim 10 yılın sonunda ona bir kız bebek veriyor. Dile kolay 10 yıl annesiz babasız. Karseşlerinin hepsinin çocuğu var. Kızını o kadar çok seviyor ki burda ben bile bunu tarif edemem.
Yalovada yazlıkları var 1999 yılında kızı anne yazlığa gidelim ben çok sıkıldım diyor. 6 yaşında. Annesi istemiyor ama kıramıyor. Bunlar Yalova gidiyor. 17 Ağustos 1999 gecesi çoğu ev gibi evleri yıkılıyor kızının üstüne kapanıp korumak isterken o sarsıntıda anne altta kız üstte kalıyor. Bir müddet kız yaşıyor. Konuşuyorlar. En son anne ben nefes alamıyorum diyip son nefesini veriyor. O ses kulağımdan hiç gitmez der. Enkazda o şekilde 6 saat kalıyor ve şu anda bile ilaç kullanıyor. Başka çocuğu olmadı belki istemedi bilemiyorum.
Ağlayalım bazen kızalım bazen kendimizi teskin edecek şeylere ihtiyacımız var. Ben çok bunaldığımda üzüldüğümde eşime çatıyorum. Ağlıyorum anneme ihtiyaç duyuyorum. Hayat kolay değil. Sarılacak bir şeyler arıyorum sonra aklıma bu ve buna benzer olaylar geliyor. Arada nefes almamı sağlıyor.
Kuzenim İstanbulda tüplerini ya da kanallaronı bağlatıp tam bilmiyorum. Sadece orada olan bi yöntemle 10 yıl sonra ikizleri oldu. Bunu da biz umut olsun diye yazdım.
Bazen ben umutsuzluğa düşeceğim siz koşacaksınız bazen siz umutsuzluğa düşeceksiniz ben koşacağım.
Güzel ve merhametli Allahım hepimize evlatlarımızla beraber yaşayabileceğimiz sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin.

Ebush_354 şu anda yazilacak hic birsey senin icindeki yangini söndürmez biliyorum

Zamanı gelmeyince ne yaparsak yapalim olmuyor iste Rabbim bize sabir versin isyan etmemek icin güç versin..

Bi kac gundur tatildeydim herkeste bir bebek arabasi babasi güldü bak annesi seni istiyor bak havuzda denizde yolda her yerde hamileler ve bebekleri gördüm icim parcalaniyor o kadar zaman gecti ki artik umudum tükendi benimde.. Ne doktor ne hastane gormek istiyorum artik sadece zamani gelene kadar sabredip dua edip bekliyecegim artik..
Bu yolda beraberiz birlikteyiz buraya yaz agla dök icini canim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah en kisa sürede ..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama bilmiyorum napıcağımı kendimi teselli bile edemiyorum nefesim daralıyor son ana kadar gelip burda bütün hayallerin bitmesi zor.. Hem de çok zor şu an çok kızgınım neye bilmiyorum ama çok kızgınım sadece dayanma gücü istiyorum

Canım ben okadar gizlice gidip kan testi yaptırdımki hamileysem eşime sürpriz yapayım diye. Yerde buz vardı ayaklarımı sürte sürte gidip gebelik testi alıyordum tepemde güneşte nöbetçi ezcanede. Bunları niye söylüyorum bende yaşadım çünkü,fakat hiç beklemediğim bir an hamile kaldım ki artık umudumu kesmiştim. Seni sizi çok iyi anlıyorum ama zamanı vardır elbet lütfen toparlanmaya çalış Hayırlısı olsun herşeyin

İnanın hiç bilmiyorum gerçekten alt üst oldum hiç bu kadar mahvolmamıştım isyan etmek istemiyorum ama bunu kaldıramıyorum çok zor
Canım seni ben heveslendirmistim. Çok özür dilerim. Nasipten öte yol yok. Zamanı henüz gelmemiştir. Inan sonradan kaybetmek cok daha zor. Ben de haftaya kontrole gideceğim. Inşallah her sey yolundadir. Düşündükçe kötü oluyorum. .

Canım benim.. Ben de bebeğimi kaybettiğimde Rabbim'den dayanma gücü çok istedim!
Yalvardım her gece, eşim üzülmesin diye, gece O uyurken kalkıp ağlardım...
Rabbim büyük! DEDİM HEP.. O'NA SIĞINDIM..
Sana en büyük tavsiyem sevdiklerinle beraber vakit geçir..
Sakın kendini içine kapatma,
Rabbim yar ve yardımcın olsun. . .

Canım senin de sonuç negatifmiş, üzüldüm ya, gelmiş miydi adet günün?
Yaklaşık 10 gün gecikti cnm, bayram olduğu için belki regli olurum dedim test yaptırmamıştım... Ama kendimi biliyorum çok gec yumurtladım o şeffaf yumurta kıvamı akıntı Bayram'ın ilk günü geldi.. Yanı regli gecikmesi benim ki...bu arada Hala sonuç açıklanmadı netten bakıyorum sanırım çok yogun bugün...bende olmadı bu hafta bir druma giderim sağlığım için...
Ebush_354 aklım hep sende, inşallah uyur uyanır ve rahatlarsın... Kürtajdan gelmiştim yarı anesteziliyim ama hala ağlıyordum eşimin ablası,Bnm ablam annem teyzem ev kalabalık kimse yalnız bırakmıyordu Nasıl olsuysa uyumuşum uyanınca pencereden dışarı baktım yağmur vardı ve şükretmeye başladım, güldüm neye şükrediyordum bilmiyordum ama hep içimden şükürler olsun diyordum... Rabbim sabır dayanma gücünü vermişti... İnşallah sende uyur uyanır azıcıkta olsa rahatlarsın güzelim bnmmm

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız nöbetteyim ben gene..
Canım konuşamaz olduk, sen nasılsın..
Bizler pek iyi sayılmayız, benim durumum c.tesi netleşicek bakalım.

Canım o Zaman sen daha yeni yumurtlamışsın zaten daha aşağı yukarı 10 gün filan var adetine, inşallah pozitif çıkar umudumuzu kaybetmemek lazım.

Ebru zülfikaroğlu'nu diyorsun sanırım enyacım, oğlu da tüp bebişmiş.
Ne kadar büyük bir sabır, 8 tüp bebek denemek ne kadar zor bir durum.
Allah sabrının ödülünü vermiştir inşallah.

Benim de bi kuzenim 9 sene sonra filan Bebek sahibi oldu.
Sorunu neydi tedavi mi oldu bilmiyorum. Ondan 1 sene sonra da hemencecik 2. Bebişi geliverdi :)

Bi tanıdık da 6 sene sonra 2. denemede dondurulmuşlarla hamile kaldı ne güzel.

Hiç umudu kaybetmemek lazım.
En azından yumurtalarımız var. Eşlerimizde sperm üretimi var.
Maalesef over rezervi olmayan ya da eşi azosperm olan çok arkadaş var.
O durumlarda bile Bebek sahibi olan çok var ne güzel.
Bazen o sayfalarda yazanların son durumuna bakıyorum, çoğu Bebek sahibi olmuş oluyor, çok seviniyorum.
Bizim sayfamızın da bebişlerin gelmeye başladı bile.
İnşallah biz de ileride, çok Zaman geçmeden eskilere bakıp neler geçirmişiz diyeceğiz bebişlerle birlikte.

TaeYang Evet canım çok şeker bir hanım. Oğlu da kızı da çok tatlı maşallah. .
Sabrın sonu selamettir başa gelen çekilir..
Bir zamanı var elbet. .

Şükrümüzü çok yapalım ki şükredecek şeylerimiz artsın.
Benim çevrem de de çok var böyle örneklerden.
Birisi hatta komşumuz 10 senedir bebek sahibi olamıyomuş..
Tüp bebek yapmaya karar verdikleri ay hamile kalmış..
Eşimin ünvden arkadaşı, annesi ve babasına 15 sene sonra
müjdelenmiş..

Amin inşallah..
Ben hamile kalmaktan ziyade
dikiş olayını çok düşünüyorum..
Rabbim ne vericekse hayırlısını versin . .

Ebush_354 canım tüm gün çok yoğundum şimdi fırsat bulabildim ama malesef can sıkıcı haberi aldım.. çok üzülüyosundur biliyorum ama bizim var olmamızın en büyük nedeni zor zamanlarımızda birbirimize destek ve umut olmak.. Biliyorsun bizim şer gördüğümüzde hayr, hayr gördüğümüzde de şer vardır.. Rabbim rn yakın zamanda hayırlı sağlıklı mutluluğunuza mutluluk katacak bebeği göndersin inşallah

Hayat herkese aynı değil ama cennet bile aynı değil 7 katı var.
Hikayeyi okudum canım daha öncede biliyordum. Bi şekilde inşallah dönecek bizlere.
Çok zorluk yaşadım ben annem kanser hastasıydı, eşim ve ailesiyle düğün günümden sorunlarım vardı öyle böyle değildi. Kayınvaldemle arada giden gelen sözler. Öyle acılar yaşadım ki. En son kendimi Kabede buldum çünkü içimdeki acı geçmiyordu. Hem anne acısı hem eşimi ve ailesi affetmek. Çocuk filan yapmayı düşünmüyordum. Ama eşim annem hastanedeyken o ağır işine rağmen bana destek oldu. Annem affet dedi ailesini. Annecim vefat etti kayınvaldem kayınbabam değişti. Affetmek çok zordu benim gibi bir insan için. Çünkü ben kesip atarım insanları hayatımdan.
O nedenle dünyada benim yaşadıklarımdan daha büyük acılar var. Benimki de bana göre büyüktü. Onkolojide 2 ay annemle kaldım. Hergün bir kaç kişi ölüyordu. İnleyen ağlayan dayanamıyordum.
Yolunuz düşerse bir gün gerçek hayat o hastanelerde inanın bana
10 yıl yaşlandım. Hala bile içine giremem o hastaneye bakamam.
O kadar çok sıkıntı çektim ki şu an eşimin annesi diğer eltimden daha çok beni seviyor. Kayınbabam. Eşimin anaannesi. O günden sonra. Sabretmek zor ama meyvesi tatlı. Bebeğimi de kaybettim. Kürtaj oldum. Eşim benden daha çok üzüldü. Çünkü ben annemenden sonra öğrendim ki aslında hiçbir şey bizim elmizde değil. Ama o daha yakın birini kaybetmedi ve bu duyguyu bilmiyor.
Tevekkül ediyorum. İnsanım noksanım bazen yoruluyorum. Herkeste bebiş var. Belki benim evladım çok hayırlı olacak. bekliyorum. Onunla beraber dünyayı dolaşmak annemin hayatta en çok istediği şeyi gerçekleştirmek istiyorum. O gün gelecek inşallah.

Sizinde hayalleriniz gerçekleşecek.Ben inanıyorum sizde inanın.Umudunuz kalbinizde olsun hep. Çünkü sizlerden benim annem gibi kendi anneniz çok güzel çok tatlı anneler olur.
Ebush_354 Kartanesi_26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…