Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım sen de çok üzücü şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki altından kalkmayı bilmişsiz Allahım sana ve senin gibi insanlara kolaylıklar versin kara günlerin ardından hep aydınlık günler göstersin

İnşallah kuzum benim inşallah..
Neler ne hikayeler var bunlar bize umut oluyo tabii ki, tek istegim Rabbimden sabırla bekleyebilmemizi nasip etsin sonsuz inançla..

İnsallah o bebisler dogar buyur de onlarla birlikte de okuruz bu muhabbetlerimizi yıllaaar sonra :)

O kadar farklı bi duygu ki amaan unuttum bile olursa olsun daha fa kafama takmıyorum diyosun içinden.. ama her ay o zamanlar geldiğinde icten ice bekliyosun o güzel duyguyu yaşamayı kendini kandırıyosun bi yandan aslında.. hayırlısı diyosun ama içinden hayırlı zaman simdi olsa diye haykırıyosun Allaha..
Iste bu yuzden sonsuz sabirla beklememizi nasip etsin Rabbim o en hayirli zamani..

Ebush_354
Ebrum kuzumm, içine atma dertlendirme kendini gel burda beraber ağlayalım icine kapanma sakın emi
Burda bugünler icin varız.. ben bisey olsa ilk buraya kosuyorum derman bulmaya en ufak seyde.. hepsi imtihan bizim icin Mevlam en guzelini nasip edecek en hayirlisini...

Enya cnm ne yapıyorsun ne var ne yok nasılsın?

Çok şükür canım Allah izin verdi bizde çoğunu atlattık. Allah razı olsun canım. Cümlemize nasip etsin. İnşallah aydınlık günlere beraber ulaşmayı nasip eder Allahım hayırlısıyla en kısa zamanlar.

Yaa yazıp yazıp siliyorum derdinize nasıl derman olurum bilmiyorum
yüreğimin ta icinden gelen duayla duamı ediyorum..okadar üzüldümki anlatamam.gözlerim doldu..
İnsaAllah yanılma payi vardır diyorum okuduğumdan beri..
Olmasada üzülme kuzum sen sadece pes etme.bu yolu birakma..O bebek buraya gelecek Allahın izniyle..
Söz yok,cumle yok,sonuna konulacak nokta yok bu yaşananlarin ama hayırlısı be canolar siz yeter ki iyi olun insaAllah
Ebush_354 Kartanesi_26

Sizi hepinizi çok seviyorum kaderdaslarim

Aynen dediğin gibi söz yok cümle yok...
Ama biz birbirimize teselliyiz Allahın izniyle

Hepinizden tek tek Allah razı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum hepiniz ayrı ayrı o kadar haklısınız ki... Hepsini okudum ve yanıbaşımda hissettim hepinizi biz hep beraber iyiydik yine iyi olacağız inşallah.. Nasip olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz ya Allah çok hayal kurdum olacak bu sefer dedim çünkü tedavisiz acaba bu ay hamike miyimdir diye düşüneceğim bir zamanım olmadığından bu sefer çok ümitlendim.. Her şeyin bir vakti zamanı vardır hayırlısıyla dedik hep bu tedavi hem maddi hem de manevi anlamda o kadar güzel bir zamanlamaya denk geldi ki dedim tamam heralde o an geldi... Ve transferden sonra o kadar çok belirti vardı ki beynimin oyunuymuş meğersem... Hayatta çok büyük acılar var gene de şükür bugüne ama ben şu an çok yorgunum... Eşimin isteği üzerine bir de cuma günü başka bir hastanede yaptıracağım belki bir yanlışlık olmuştur diye... Çünki baktık ki tüm negatif sonuçlarım 0,5 o makinada yine bir umut dedi... Bense formaliteden gideceğim sonuç değişirse de zaten çok büyük bir mucizedir

Senden de razı olsun canım.
Yorgun olman hepsi normal. Allahım istediğini hakkında hayırlı kılıp tez versin. Sağlıkla kucağına al.

Kuzumm her zaman biz burdayız her zaman hepimiz biriz kendini yalnız zaten sakın hissetme.. ve bence de senin gunun daha gelmemisti zaten tekrar bi baktır bakalım Allah kerimdir.. Her zaman en kötüye kendimizi hazırlamalıyız en hayırlı zaman ne zamanda diyoruz demekki bizim icin o zamana biraz daha var kuzumm

Ebush_354 kızım senin yine 0,5 çıkmış Bnm 0,1 şaka gibiiii Yaaa sanki adamla hiç ilişkiye girmemişim tövbe tövbeeeeee bazen diyorum biz bu işi nişanlıyken yapsaydık kesin ilk denemede hamile kalırdım evlilik kurumuna saygı duydum duymaz olaydım, o İmam nikahı sonrasını kaçırmayaydım iyiydiiiii seni bekleyen kuzucukların var hadi toparlan yarın limonlu su içerek güne başlayacam sende yap belki 2 gr eririz bende abarttım bu aralar

canim sabahta okudum ama ne yazacagimi bilemedim insallah herseyin hayirlisi en önemliside evladin hayirli ve sagliklisini dilemek lazim canim olmuyorsa en dogru zamani bekledigi icin buna inandik hep gene hep beraber altindan kalkacagiz bu günlerin
Canım konuşamaz olduk, sen nasılsın..
Bizler pek iyi sayılmayız, benim durumum c.tesi netleşicek bakalım.
zeynepcim selam evet canim görüsemez olduk ben bu aralar cok yogunum senin durumunu okudum yazdim da canim Allah hakkimizda hayirlisini versin cumartesi senden güzel haberler aliriz insallah

Şu anda sabah ezanı okunuyor burada...uyku tutmadı beni bu gece... Rabbim okunan ezanlar hürmetine gebelere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bir doğum, evlat hasretiyle yanıp tutaşan dostlarımızada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNMNN.....

Canım nasılsın?umarım herşey yolundadır haticem...aşılama yaptırcakmısın canım?

Amiiin amin..
Ben de uyuyamıyorum aynı durumdayım..

Amiiin amin..
Ben de uyuyamıyorum aynı durumdayım..
ezan dan sonra uyuyakalmışım...sonra acayip rüyalar gördüm...namazı birazdan kılayım derken uyuyakalmışım ...ondanmı böyle karışık rüyalar gördüm...kızım suya düşüyordu..eşim onu kurtarmak için suya atlıyor ben avaz avaz bağırıyorum...sonra sudan çıkartıyor kucaklıyorum bağırıyorum..sonra çocuk kollarımda kendine geliyor sarılıyorum..elbiseleri ıslak...bir uyandım kendimi sıka sıka gerilmişim...Allahım hayr eylesin ya...su tertemizdi ama berraktı.... bugün ilk kontrolüm varya oda bende stres yarattı sanırım...Rabbim hayırlısıyla keseyi ve mercimeği görüp rahatlasaydım...duanızı eksik etmeyin canlarım....

Hepinize günaydın kızlarrrr

Canım sabah sabah güldürdün beni ya Allahtan seni güldürsün bende son zamanalar da senin kafadayım hata sabah iş arkadaşımla konuşuyoduk millet tek seferde hamile kalıyo kimileri de böle peşinden koşuyo diye hey Allahım Yasak olduğunda demek nasıl oluyosa o panikten tutu veriyo bende keşke arada kaçamak yapsaydık diyorum istemediğimiz zamanlar da o kadar kontrollü olmaya ne gerek varmış oysa kiiii

Buarada dün ebru'nun testine üzüntümden sana yazmayı atlamışım canım kusura bakma tüp bebek olduğu için şoka uğramıştım. Sana da nasip edecek, Ebru'ya da nasip edecek tüm bekleyenlere nasip edecek inşallah Rabbim.

Öncelikle sabah duana aminnnn diyorum Leyla Abla.. İnşallah bugün herşey yolunda gider ve minnak bebeğini, kızının kardeşini görürsünüz.. Ne güzel heyecanlar.. Darısı olmayanların başınaaaa

Amin gülüm inşallah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…