- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım sen de çok üzücü şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki altından kalkmayı bilmişsiz Allahım sana ve senin gibi insanlara kolaylıklar versin kara günlerin ardından hep aydınlık günler göstersinHayat herkese aynı değil ama cennet bile aynı değil 7 katı var.
Hikayeyi okudum canım daha öncede biliyordum. Bi şekilde inşallah dönecek bizlere.
Çok zorluk yaşadım ben annem kanser hastasıydı, eşim ve ailesiyle düğün günümden sorunlarım vardı öyle böyle değildi. Kayınvaldemle arada giden gelen sözler. Öyle acılar yaşadım ki. En son kendimi Kabede buldum çünkü içimdeki acı geçmiyordu. Hem anne acısı hem eşimi ve ailesi affetmek. Çocuk filan yapmayı düşünmüyordum. Ama eşim annem hastanedeyken o ağır işine rağmen bana destek oldu. Annem affet dedi ailesini. Annecim vefat etti kayınvaldem kayınbabam değişti. Affetmek çok zordu benim gibi bir insan için. Çünkü ben kesip atarım insanları hayatımdan.
O nedenle dünyada benim yaşadıklarımdan daha büyük acılar var. Benimki de bana göre büyüktü. Onkolojide 2 ay annemle kaldım. Hergün bir kaç kişi ölüyordu. İnleyen ağlayan dayanamıyordum.
Yolunuz düşerse bir gün gerçek hayat o hastanelerde inanın bana
10 yıl yaşlandım. Hala bile içine giremem o hastaneye bakamam.
O kadar çok sıkıntı çektim ki şu an eşimin annesi diğer eltimden daha çok beni seviyor. Kayınbabam. Eşimin anaannesi. O günden sonra. Sabretmek zor ama meyvesi tatlı. Bebeğimi de kaybettim. Kürtaj oldum. Eşim benden daha çok üzüldü. Çünkü ben annemenden sonra öğrendim ki aslında hiçbir şey bizim elmizde değil. Ama o daha yakın birini kaybetmedi ve bu duyguyu bilmiyor.
Tevekkül ediyorum. İnsanım noksanım bazen yoruluyorum. Herkeste bebiş var. Belki benim evladım çok hayırlı olacak. bekliyorum. Onunla beraber dünyayı dolaşmak annemin hayatta en çok istediği şeyi gerçekleştirmek istiyorum. O gün gelecek inşallah.
Sizinde hayalleriniz gerçekleşecek.Ben inanıyorum sizde inanın.Umudunuz kalbinizde olsun hep. Çünkü sizlerden benim annem gibi kendi anneniz çok güzel çok tatlı anneler olur.
Ebush_354 Kartanesi_26
Kızlar bir tane jinekolog var sosyal paylaşım sitelerinde,
kendisinin iki evladı var ikisine de tüp bebek vesilesiyle kavuşmuş..
Oğlu ve kızı var.. Kızı henüz yeni doğmuş, bir kaç aylık filan olmalı.
Oğlundan sonra kızına 8. tüp bebek tedavisinde kavuşmuş.
Umudumuz her zaman olsun inşallah rabbim bizlere de nasip edicek. . .
Ebush_354 Kartanesi_26 @yamukprenses umutLatahzen
@deeploneliness @Al_piSaye- Veson vesselam_
Mor Seven
Ebru zülfikaroğlu'nu diyorsun sanırım enyacım, oğlu da tüp bebişmiş.
Ne kadar büyük bir sabır, 8 tüp bebek denemek ne kadar zor bir durum.
Allah sabrının ödülünü vermiştir inşallah.
Benim de bi kuzenim 9 sene sonra filan Bebek sahibi oldu.
Sorunu neydi tedavi mi oldu bilmiyorum. Ondan 1 sene sonra da hemencecik 2. Bebişi geliverdi :)
Bi tanıdık da 6 sene sonra 2. denemede dondurulmuşlarla hamile kaldı ne güzel.
Hiç umudu kaybetmemek lazım.
En azından yumurtalarımız var. Eşlerimizde sperm üretimi var.
Maalesef over rezervi olmayan ya da eşi azosperm olan çok arkadaş var.
O durumlarda bile Bebek sahibi olan çok var ne güzel.
Bazen o sayfalarda yazanların son durumuna bakıyorum, çoğu Bebek sahibi olmuş oluyor, çok seviniyorum.
Bizim sayfamızın da bebişlerin gelmeye başladı bile.
İnşallah biz de ileride, çok Zaman geçmeden eskilere bakıp neler geçirmişiz diyeceğiz bebişlerle birlikte.
Enya cnm ne yapıyorsun ne var ne yok nasılsın?Kızlar bir tane jinekolog var sosyal paylaşım sitelerinde,
kendisinin iki evladı var ikisine de tüp bebek vesilesiyle kavuşmuş..
Oğlu ve kızı var.. Kızı henüz yeni doğmuş, bir kaç aylık filan olmalı.
Oğlundan sonra kızına 8. tüp bebek tedavisinde kavuşmuş.
Umudumuz her zaman olsun inşallah rabbim bizlere de nasip edicek. . .
Ebush_354 Kartanesi_26 @yamukprenses umutLatahzen
@deeploneliness @Al_piSaye- Veson vesselam_
Mor Seven
Çok şükür canım Allah izin verdi bizde çoğunu atlattık. Allah razı olsun canım. Cümlemize nasip etsin. İnşallah aydınlık günlere beraber ulaşmayı nasip eder Allahım hayırlısıyla en kısa zamanlar.Canım sen de çok üzücü şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki altından kalkmayı bilmişsiz Allahım sana ve senin gibi insanlara kolaylıklar versin kara günlerin ardından hep aydınlık günler göstersin
Yaa yazıp yazıp siliyorum derdinize nasıl derman olurum bilmiyorum
yüreğimin ta icinden gelen duayla duamı ediyorum..okadar üzüldümki anlatamam.gözlerim doldu..
İnsaAllah yanılma payi vardır diyorum okuduğumdan beri..
Olmasada üzülme kuzum sen sadece pes etme.bu yolu birakma..O bebek buraya gelecek Allahın izniyle..
Söz yok,cumle yok,sonuna konulacak nokta yok bu yaşananlarin ama hayırlısı be canolar siz yeter ki iyi olun insaAllah
Ebush_354 Kartanesi_26
Sizi hepinizi çok seviyorum kaderdaslarim
Senden de razı olsun canım.Hepinizden tek tek Allah razı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum hepiniz ayrı ayrı o kadar haklısınız ki... Hepsini okudum ve yanıbaşımda hissettim hepinizi biz hep beraber iyiydik yine iyi olacağız inşallah.. Nasip olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz ya Allah çok hayal kurdum olacak bu sefer dedim çünkü tedavisiz acaba bu ay hamike miyimdir diye düşüneceğim bir zamanım olmadığından bu sefer çok ümitlendim.. Her şeyin bir vakti zamanı vardır hayırlısıyla dedik hep bu tedavi hem maddi hem de manevi anlamda o kadar güzel bir zamanlamaya denk geldi ki dedim tamam heralde o an geldi... Ve transferden sonra o kadar çok belirti vardı ki beynimin oyunuymuş meğersem... Hayatta çok büyük acılar var gene de şükür bugüne ama ben şu an çok yorgunum... Eşimin isteği üzerine bir de cuma günü başka bir hastanede yaptıracağım belki bir yanlışlık olmuştur diye... Çünki baktık ki tüm negatif sonuçlarım 0,5 o makinada yine bir umut dedi... Bense formaliteden gideceğim sonuç değişirse de zaten çok büyük bir mucizedir
Hepinizden tek tek Allah razı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum hepiniz ayrı ayrı o kadar haklısınız ki... Hepsini okudum ve yanıbaşımda hissettim hepinizi biz hep beraber iyiydik yine iyi olacağız inşallah.. Nasip olmayacak şeyin hayalini kurdurmaz ya Allah çok hayal kurdum olacak bu sefer dedim çünkü tedavisiz acaba bu ay hamike miyimdir diye düşüneceğim bir zamanım olmadığından bu sefer çok ümitlendim.. Her şeyin bir vakti zamanı vardır hayırlısıyla dedik hep bu tedavi hem maddi hem de manevi anlamda o kadar güzel bir zamanlamaya denk geldi ki dedim tamam heralde o an geldi... Ve transferden sonra o kadar çok belirti vardı ki beynimin oyunuymuş meğersem... Hayatta çok büyük acılar var gene de şükür bugüne ama ben şu an çok yorgunum... Eşimin isteği üzerine bir de cuma günü başka bir hastanede yaptıracağım belki bir yanlışlık olmuştur diye... Çünki baktık ki tüm negatif sonuçlarım 0,5 o makinada yine bir umut dedi... Bense formaliteden gideceğim sonuç değişirse de zaten çok büyük bir mucizedir
canim sabahta okudum ama ne yazacagimi bilemedim insallah herseyin hayirlisi en önemliside evladin hayirli ve sagliklisini dilemek lazim canim olmuyorsa en dogru zamani bekledigi icin buna inandik hep gene hep beraber altindan kalkacagiz bu günlerinKızlar hepinize çok teşekkür ederim ama bilmiyorum napıcağımı kendimi teselli bile edemiyorum nefesim daralıyor son ana kadar gelip burda bütün hayallerin bitmesi zor.. Hem de çok zor şu an çok kızgınım neye bilmiyorum ama çok kızgınım sadece dayanma gücü istiyorum
zeynepcim selam evet canim görüsemez olduk ben bu aralar cok yogunum senin durumunu okudum yazdim da canim Allah hakkimizda hayirlisini versin cumartesi senden güzel haberler aliriz insallahCanım konuşamaz olduk, sen nasılsın..
Bizler pek iyi sayılmayız, benim durumum c.tesi netleşicek bakalım.
Canım nasılsın?umarım herşey yolundadır haticem...aşılama yaptırcakmısın canım?canim sabahta okudum ama ne yazacagimi bilemedim insallah herseyin hayirlisi en önemliside evladin hayirli ve sagliklisini dilemek lazim canim olmuyorsa en dogru zamani bekledigi icin buna inandik hep gene hep beraber altindan kalkacagiz bu günlerin
zeynepcim selam evet canim görüsemez olduk ben bu aralar cok yogunum senin durumunu okudum yazdim da canim Allah hakkimizda hayirlisini versin cumartesi senden güzel haberler aliriz insallah
Şu anda sabah ezanı okunuyor burada...uyku tutmadı beni bu gece... Rabbim okunan ezanlar hürmetine gebelere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bir doğum, evlat hasretiyle yanıp tutaşan dostlarımızada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNMNN.....
ezan dan sonra uyuyakalmışım...sonra acayip rüyalar gördüm...namazı birazdan kılayım derken uyuyakalmışım ...ondanmı böyle karışık rüyalar gördüm...kızım suya düşüyordu..eşim onu kurtarmak için suya atlıyor ben avaz avaz bağırıyorum...sonra sudan çıkartıyor kucaklıyorum bağırıyorum..sonra çocuk kollarımda kendine geliyor sarılıyorum..elbiseleri ıslak...bir uyandım kendimi sıka sıka gerilmişim...Allahım hayr eylesin ya...su tertemizdi ama berraktı....Amiiin amin..
Ben de uyuyamıyorum aynı durumdayım..
Ebush_354 kızım senin yine 0,5 çıkmış Bnm 0,1 şaka gibiiii Yaaa sanki adamla hiç ilişkiye girmemişim tövbe tövbeeeeee bazen diyorum biz bu işi nişanlıyken yapsaydık kesin ilk denemede hamile kalırdım evlilik kurumuna saygı duydum duymaz olaydım, o İmam nikahı sonrasını kaçırmayaydım iyiydiiiii seni bekleyen kuzucukların var hadi toparlan yarın limonlu su içerek güne başlayacam sende yap belki 2 gr eririz bende abarttım bu aralar
ezan dan sonra uyuyakalmışım...sonra acayip rüyalar gördüm...namazı birazdan kılayım derken uyuyakalmışım ...ondanmı böyle karışık rüyalar gördüm...kızım suya düşüyordu..eşim onu kurtarmak için suya atlıyor ben avaz avaz bağırıyorum...sonra sudan çıkartıyor kucaklıyorum bağırıyorum..sonra çocuk kollarımda kendine geliyor sarılıyorum..elbiseleri ıslak...bir uyandım kendimi sıka sıka gerilmişim...Allahım hayr eylesin ya...su tertemizdi ama berraktı....bugün ilk kontrolüm varya oda bende stres yarattı sanırım...Rabbim hayırlısıyla keseyi ve mercimeği görüp rahatlasaydım...duanızı eksik etmeyin canlarım....
Amin gülüm inşallah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin canımcım...Hepinize günaydın kızlarrrr
Canım sabah sabah güldürdün beni ya Allahtan seni güldürsünbende son zamanalar da senin kafadayım hata sabah iş arkadaşımla konuşuyoduk millet tek seferde hamile kalıyo kimileri de böle peşinden koşuyo diye hey Allahım Yasak olduğunda demek nasıl oluyosa o panikten tutu veriyo bende keşke arada kaçamak yapsaydık diyorum istemediğimiz zamanlar da o kadar kontrollü olmaya ne gerek varmış oysa kiiii
Buarada dün ebru'nun testine üzüntümden sana yazmayı atlamışım canım kusura bakma tüp bebek olduğu için şoka uğramıştım. Sana da nasip edecek, Ebru'ya da nasip edecek tüm bekleyenlere nasip edecek inşallah Rabbim.
Öncelikle sabah duana aminnnn diyorum Leyla Abla.. İnşallah bugün herşey yolunda gider ve minnak bebeğini, kızının kardeşini görürsünüz.. Ne güzel heyecanlar.. Darısı olmayanların başınaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?