Leyla ablacik içini ferah tut herşey yolunda gidecek insaAllah .. bizi haberdar etezan dan sonra uyuyakalmışım...sonra acayip rüyalar gördüm...namazı birazdan kılayım derken uyuyakalmışım ...ondanmı böyle karışık rüyalar gördüm...kızım suya düşüyordu..eşim onu kurtarmak için suya atlıyor ben avaz avaz bağırıyorum...sonra sudan çıkartıyor kucaklıyorum bağırıyorum..sonra çocuk kollarımda kendine geliyor sarılıyorum..elbiseleri ıslak...bir uyandım kendimi sıka sıka gerilmişim...Allahım hayr eylesin ya...su tertemizdi ama berraktı....bugün ilk kontrolüm varya oda bende stres yarattı sanırım...Rabbim hayırlısıyla keseyi ve mercimeği görüp rahatlasaydım...duanızı eksik etmeyin canlarım....
Bu dünyanın düzeni acayip yaa.. yasak olunca illa bi hinlik çıkacak yaa ilk şeyde hamis kalirdik bizlerde...Günaydin herkese ..
LeYLa_21 canim kacta randevun hayirli haberlerle gelirsin insallah..
@hsevda özledim kız seni nerelerdesin :-/
Kartanesi_26 bende hep öyle düşünüyorum bekarken bu işler daha kolay yasak ya :) Ayy kizlar korunuyorduk derdik :)
Ben demirbaşım zaten burda :) Walla artik üzülmeyi gectim yeter ki Rabbim nasip edecekse hayirlisini nasip etsin eli ayagi duzgun akli yerinde insallahhhh..Bu dünyanın düzeni acayip yaa.. yasak olunca illa bi hinlik çıkacak yaa ilk şeyde hamis kalirdik bizlerde...
O değilde insan üzülüyor bee ya. Benim bir tanıdığım var benden bir sene sonra evlendi 40 yaşında ikinci ayında hamile kaldı kadın.. duydum ki ikinciye hamileymis
Neyse anam bacım geç olsun güç olmasın moduna geceyim kısa bir süre 10gun sonra ak koyun kara koyun cikar zaten
bugün saat 14:00 te canım...amin inşallah büşram...sağol canımcım...Günaydin herkese ..
LeYLa_21 canim kacta randevun hayirli haberlerle gelirsin insallah..
@hsevda özledim kız seni nerelerdesin :-/
Kartanesi_26 bende hep öyle düşünüyorum bekarken bu işler daha kolay yasak ya :) Ayy kizlar korunuyorduk derdik :)
amin gülüm inşallah ya...bir görüp rahat edeydim hayırlısıyla...gelince hemen yazarım canımcım...Leyla ablacik içini ferah tut herşey yolunda gidecek insaAllah .. bizi haberdar et
Hayirli haberlerle gelirsin insallah ablacimbugün saat 14:00 te canım...amin inşallah büşram...sağol canımcım...
amin gülüm inşallah ya...bir görüp rahat edeydim hayırlısıyla...gelince hemen yazarım canımcım...
Rüyan hayırlara vesile olsun canım.ezan dan sonra uyuyakalmışım...sonra acayip rüyalar gördüm...namazı birazdan kılayım derken uyuyakalmışım ...ondanmı böyle karışık rüyalar gördüm...kızım suya düşüyordu..eşim onu kurtarmak için suya atlıyor ben avaz avaz bağırıyorum...sonra sudan çıkartıyor kucaklıyorum bağırıyorum..sonra çocuk kollarımda kendine geliyor sarılıyorum..elbiseleri ıslak...bir uyandım kendimi sıka sıka gerilmişim...Allahım hayr eylesin ya...su tertemizdi ama berraktı....bugün ilk kontrolüm varya oda bende stres yarattı sanırım...Rabbim hayırlısıyla keseyi ve mercimeği görüp rahatlasaydım...duanızı eksik etmeyin canlarım....
Hayirli haberlerle gelirsin insallah ablacim
Allah razı olsun kızlar.....inşallah canlarım...Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Yarın son nöbeti tutup izne çıkıcam inşallah.
Döndüğümde ağustosta da mesaiye geçicem inşallah.
Yani sabah 9 akşam 5 arası çalışacağım.
Rüyan hayırlara vesile olsun canım.
Stres olmuşsundur.
Güzel haberlerle gel inşallah.
Karar verdiniz mi tatile nereye gideceksinizGünaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Yarın son nöbeti tutup izne çıkıcam inşallah.
Döndüğümde ağustosta da mesaiye geçicem inşallah.
Yani sabah 9 akşam 5 arası çalışacağım.
Rüyan hayırlara vesile olsun canım.
Stres olmuşsundur.
Güzel haberlerle gel inşallah.
Az önce kan ve idrar tahlili verdik.keseyi gördük çok şükür..2 hafta sonra gel dedi...tahlil çıkınca doktorun yanına gidecem tekrar canım.....
Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.@Ebush_354 kızım senin yine 0,5 çıkmış Bnm 0,1 şaka gibiiii Yaaa sanki adamla hiç ilişkiye girmemişim tövbe tövbeeeeeebazen diyorum biz bu işi nişanlıyken yapsaydık kesin ilk denemede hamile kalırdım evlilik kurumuna saygı duydum duymaz olaydım, o İmam nikahı sonrasını kaçırmayaydım iyiydiiiii seni bekleyen kuzucukların var hadi toparlan yarın limonlu su içerek güne başlayacam sende yap belki 2 gr eririz bende abarttım bu aralar
Duaların için sağol canım. Kesen görünmüş. Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallahŞu anda sabah ezanı okunuyor burada...uyku tutmadı beni bu gece... Rabbim okunan ezanlar hürmetine gebelere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bir doğum, evlat hasretiyle yanıp tutaşan dostlarımızada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNMNN.....
Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım... Darısı başınıza olsun canım benim...Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.
Duaların için sağol canım. Kesen görünmüş. Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
İnşallah kuzum benim inşallah..
Neler ne hikayeler var bunlar bize umut oluyo tabii ki, tek istegim Rabbimden sabırla bekleyebilmemizi nasip etsin sonsuz inançla..
Canım valla karışık durumlardayım..Enya cnm ne yapıyorsun ne var ne yok nasılsın?
zeynepcim selam evet canim görüsemez olduk ben bu aralar cok yogunum senin durumunu okudum yazdim da canim Allah hakkimizda hayirlisini versin cumartesi senden güzel haberler aliriz insallah
Şu anda sabah ezanı okunuyor burada...uyku tutmadı beni bu gece... Rabbim okunan ezanlar hürmetine gebelere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı bir doğum, evlat hasretiyle yanıp tutaşan dostlarımızada tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNMNN.....
Hadi bakalim gozunuz aydin darisi kalp atislarina olsun ..Az önce kan ve idrar tahlili verdik.keseyi gördük çok şükür..2 hafta sonra gel dedi...tahlil çıkınca doktorun yanına gidecem tekrar canım.....
Sağol canım benim... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm... Seninde güzel haberini alacaz inşllh gülüm... Dualarım sizlerle...Amin canım inşallah..
Rabbim hayırlısını nasip etsin. .
Canım valla karışık durumlardayım..
Doktor keseye benzetti. C.tesi tekrar çağırdı..
İlerlerse sakat olabilir, sağlıksız dedi,
rahim ağzına çok yakın oluşmuş..
Durumum karışık anlayacağın.
Sen nasılsın, neler yapmaktasın?
Biliyorum canım yazdın ebusha çok üzüldüm, cevaplayamamışım..
Doktora gidiyo musun yoksa oluruna mı bıraktın?
inşallah güzel haberler getiririm tatlım, nasip bakalım. .
Amin şeker parem, ne güzel dua etmişsin..
Uyuyamıyosundur şimdi.. Heyecanlısındır, bizler için
dualar ediyosundur... Çünkü biliyorum aynısını yaşadım!
Hamile kaldığımda , geceler boyu hamile kalamayanlara
dualar ettim..
Duana YÜREKTEN AMİN diyorum canımsın...
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim... Darısı başınıza olsun büşram...Hadi bakalim gozunuz aydin darisi kalp atislarina olsun ..
Gerçekten mi?? Rabbim o karışıklığı çözsün inşallah.inşallah sağlıklı gebelik olsun.Amin canım inşallah..
Rabbim hayırlısını nasip etsin. .
Canım valla karışık durumlardayım..
Doktor keseye benzetti. C.tesi tekrar çağırdı..
İlerlerse sakat olabilir, sağlıksız dedi,
rahim ağzına çok yakın oluşmuş..
Durumum karışık anlayacağın.
Sen nasılsın, neler yapmaktasın?
Biliyorum canım yazdın ebusha çok üzüldüm, cevaplayamamışım..
Doktora gidiyo musun yoksa oluruna mı bıraktın?
inşallah güzel haberler getiririm tatlım, nasip bakalım. .
Amin şeker parem, ne güzel dua etmişsin..
Uyuyamıyosundur şimdi.. Heyecanlısındır, bizler için
dualar ediyosundur... Çünkü biliyorum aynısını yaşadım!
Hamile kaldığımda , geceler boyu hamile kalamayanlara
dualar ettim..
Duana YÜREKTEN AMİN diyorum canımsın...
Canım italya'ya vize başvurusu yapıcaz bakalım pazartesi günü, olursa jet tatil olacak bizimkiKarar verdiniz mi tatile nereye gideceksinizBol bol dinlen yılın strestini at gel yeni mesaine öyle basla :)
Gözünüz aydın Leylacım kalp atışlarını da hayırlısıyla görün inşallah.Az önce kan ve idrar tahlili verdik.keseyi gördük çok şükür..2 hafta sonra gel dedi...tahlil çıkınca doktorun yanına gidecem tekrar canım.....
Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.
Gerçekten mi?? Rabbim o karışıklığı çözsün inşallah.inşallah sağlıklı gebelik olsun.
Ben aynı kırmızılarla boğuluyorum yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?