Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Leyla ablacik içini ferah tut herşey yolunda gidecek insaAllah .. bizi haberdar et

Bu dünyanın düzeni acayip yaa.. yasak olunca illa bi hinlik çıkacak yaa ilk şeyde hamis kalirdik bizlerde...
O değilde insan üzülüyor bee ya. Benim bir tanıdığım var benden bir sene sonra evlendi 40 yaşında ikinci ayında hamile kaldı kadın.. duydum ki ikinciye hamileymis
Neyse anam bacım geç olsun güç olmasın moduna geceyim kısa bir süre 10gun sonra ak koyun kara koyun cikar zaten

Ben demirbaşım zaten burda :) Walla artik üzülmeyi gectim yeter ki Rabbim nasip edecekse hayirlisini nasip etsin eli ayagi duzgun akli yerinde insallahhhh..
Bu arada yamukprenses ve @Saadetim33 nasilsiniz kizlar bize bi haber verin :-/

bugün saat 14:00 te canım...amin inşallah büşram...sağol canımcım...
Leyla ablacik içini ferah tut herşey yolunda gidecek insaAllah .. bizi haberdar et
amin gülüm inşallah ya...bir görüp rahat edeydim hayırlısıyla...gelince hemen yazarım canımcım...

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Yarın son nöbeti tutup izne çıkıcam inşallah.
Döndüğümde ağustosta da mesaiye geçicem inşallah.
Yani sabah 9 akşam 5 arası çalışacağım.

Rüyan hayırlara vesile olsun canım.
Stres olmuşsundur.
Güzel haberlerle gel inşallah.

Hayirli haberlerle gelirsin insallah ablacim

Allah razı olsun kızlar.....inşallah canlarım...

Karar verdiniz mi tatile nereye gideceksiniz Bol bol dinlen yılın strestini at gel yeni mesaine öyle basla :)

Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.

Duaların için sağol canım. Kesen görünmüş. Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah

Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım... Darısı başınıza olsun canım benim...

İnşallah kuzum benim inşallah..
Neler ne hikayeler var bunlar bize umut oluyo tabii ki, tek istegim Rabbimden sabırla bekleyebilmemizi nasip etsin sonsuz inançla..

Amin canım inşallah..
Rabbim hayırlısını nasip etsin. .

Enya cnm ne yapıyorsun ne var ne yok nasılsın?
Canım valla karışık durumlardayım..
Doktor keseye benzetti. C.tesi tekrar çağırdı..
İlerlerse sakat olabilir, sağlıksız dedi,
rahim ağzına çok yakın oluşmuş..
Durumum karışık anlayacağın.
Sen nasılsın, neler yapmaktasın?

zeynepcim selam evet canim görüsemez olduk ben bu aralar cok yogunum senin durumunu okudum yazdim da canim Allah hakkimizda hayirlisini versin cumartesi senden güzel haberler aliriz insallah

Biliyorum canım yazdın ebusha çok üzüldüm, cevaplayamamışım..
Doktora gidiyo musun yoksa oluruna mı bıraktın?
inşallah güzel haberler getiririm tatlım, nasip bakalım. .

Amin şeker parem, ne güzel dua etmişsin..
Uyuyamıyosundur şimdi.. Heyecanlısındır, bizler için
dualar ediyosundur... Çünkü biliyorum aynısını yaşadım!
Hamile kaldığımda , geceler boyu hamile kalamayanlara
dualar ettim..
Duana YÜREKTEN AMİN diyorum canımsın...

Mor Seven
Başın sağolsun tekrardan..
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi..
Evlatla sınanmak çok zormuş..
Bende erken doğum yaptım, senenin başında,
oğlumu kaybettim..
Şimdi ise gebe miyim değil miyim
o bile belli değil, doktor ilerlese bile
sakat olur dedi.
Cumartesi kontrolüm var, tekrar bakıcak
yukarı çıktı mı diye...
Herşeyin başı sağlık..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin . .

Sağol canım benim... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh gülüm... Seninde güzel haberini alacaz inşllh gülüm... Dualarım sizlerle...
Hadi bakalim gozunuz aydin darisi kalp atislarina olsun ..
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim... Darısı başınıza olsun büşram...

Gerçekten mi?? Rabbim o karışıklığı çözsün inşallah.inşallah sağlıklı gebelik olsun.

Ben aynı kırmızılarla boğuluyorum yine:)

Karar verdiniz mi tatile nereye gideceksiniz Bol bol dinlen yılın strestini at gel yeni mesaine öyle basla :)
Canım italya'ya vize başvurusu yapıcaz bakalım pazartesi günü, olursa jet tatil olacak bizimki vizeden sonra gitmek için kısıtlı süre kalıyor çünkü :)

Az önce kan ve idrar tahlili verdik.keseyi gördük çok şükür..2 hafta sonra gel dedi...tahlil çıkınca doktorun yanına gidecem tekrar canım.....
Gözünüz aydın Leylacım kalp atışlarını da hayırlısıyla görün inşallah.
Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.

Vallahi eşin çok haklı , stres acayip etken.

Gerçekten mi?? Rabbim o karışıklığı çözsün inşallah.inşallah sağlıklı gebelik olsun.

Ben aynı kırmızılarla boğuluyorum yine:)

Aynen canım ama belirsizlik var işte.. Bakalım nasip. .
Olsun inşallah bu son adettir ve 9 ay gelmez bir daha. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…