Amin canım Allah razı olsun senden.Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım... Darısı başınıza olsun canım benim...
Allah razi olsun canim. Tum olmuslerimizin mekani cennet olsunMor Seven
Başın sağolsun tekrardan..
Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin bizi..
Evlatla sınanmak çok zormuş..
Bende erken doğum yaptım, senenin başında,
oğlumu kaybettim..
Şimdi ise gebe miyim değil miyim
o bile belli değil, doktor ilerlese bile
sakat olur dedi.
Cumartesi kontrolüm var, tekrar bakıcak
yukarı çıktı mı diye...
Herşeyin başı sağlık..
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin . .
Amin canım inşallah... Sağolasın kuzum...Canım italya'ya vize başvurusu yapıcaz bakalım pazartesi günü, olursa jet tatil olacak bizimkivizeden sonra gitmek için kısıtlı süre kalıyor çünkü :)
Gözünüz aydın Leylacım kalp atışlarını da hayırlısıyla görün inşallah.
Vallahi eşin çok haklı , stres acayip etken.
Allah razi olsun canim. Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun
Benim 5 haftalıkta kalmıştı 6. Hafta kürtaj oldum. Senin ki daha zor canım. Rabbim yükünü azaltsın. Amin canım senin ve onun hakkında hayırlısı neyse o olsun. Başka bir doktora görünmek istemez misin. Bazen doktorlar arasında görüş farklılığı oluyor.
3gunde cikiyor vize zaten çarşambaya elinizde olur persembe cikarsiniz yola :)Canım italya'ya vize başvurusu yapıcaz bakalım pazartesi günü, olursa jet tatil olacak bizimkivizeden sonra gitmek için kısıtlı süre kalıyor çünkü :)
Gözünüz aydın Leylacım kalp atışlarını da hayırlısıyla görün inşallah.
Vallahi eşin çok haklı , stres acayip etken.
Amin gülüm inşllh canım...sağol ebrucum...darısı başınıza olsun gülüm...LeYLa_21 ablacım gözün aydın keseyi görmüşsünüz darısı diğer aşamalara inşallah sorunsuz geçer her şey
2 hafta canım, vizeden sonra 1 hafta kalmış oluyor :)3gunde cikiyor vize zaten çarşambaya elinizde olur persembe cikarsiniz yola :)
Gezi vizesi ya belki 2gunde bile cikabilir .. Kac gun izniniz var ki jet tatil olsun :)
Yok cAnım İstanbulda değilim ben. Güneydoğu Anadoludayım şu an. Aşılma ve tüp bebek mi yaptırdın canım. Doktorda tedavi sürecin ne kadar sürdü hamile kaldın. Ben 6 aydır korunmuyorum ve ilk defa geçen ay çatlatma iğnesi vurdum. Doktor ancak ocağa kadar olmazsa çatlatma ve aşılama ancka o zaman tüp bebek dedi. Senin süreçlerin nasıldı. Benim yumurtalarımda sıkıntı yok eşimi bilmiorum daha bi şey yapılmadı.AMİN canım rabbim mekanlarını cennet eylesin..
Yok canım bu doktoru çok zor buldum, 3 sene sonunda gebe kalmıştım ben.
Eğer istanbuldaysan şiddetle tavsiye ederim..
Biz aslında onlar üzülmüyor bu işin her acısını biz yaşıyoruz zannediyoruz ama onlar da üzülüyor. Hem bize üzülüyorlar hem bebeğe. Daha zor onların ki.Merhaba kızlar,
Nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşallah... Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür... Dün bir şeyler karalamıştım hatta instagramdaki sayfamda da paylaşmıştım eşim sabahleyin o deftere bir şeyler yazmış... Çok etkiledi beni onun da ne kadar üzüldüğünü, özellikle benim için ne kadar üzüldüğünü yazmış... O biraz kendime getirdi biraz daha toparladım... Sadece yorgunum... Dalgınım... Biraz kafam dağılsın diye pazar vardı oraya gittim eve geldiğimde kendimi kese kağıtlarını yıkarken buldum... Bir gülme geldi... Dedim ki demek ki hafifleyeceğim... Sadece şu an ki korkum eşim hala cuma gününden umutlu sadece onun bir kez daha üzülmesi beni daha da yıpratmasın... Şu an dileğim bu...
Ne güzel maşallah. İnş sağlıkla kucağına alırsın şimdi bebişini. Bana da baktı doktorum ultrasonla öyle iğne oldum ama iğneden sonra çağırmadı hiç. Bu beni biraz düşündürdü. Sen gittin mi 36 saatten sonra yoksa vurduktan sonra hergün mü çağırdı. Femera ne için canım tembellik için mi. Ve bu tembellik testle filan mi belirleniyor. Ultrasonda mı söylüyor alttan muaye olunca.Mor Seven
Doğal yolla gebe kaldım canım
yumurta takibi yapıldı ultrasonla,
femera kullandım ve çatlatma iğnesi
gebe kaldım.
Yumurta tembelliği vardı ben de
o nedenle 3 sene gebe kalamadım...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .
Yerine yenisini alırsın. Ben de evde sıkılmayayım diye hergün bir yeri düzene koyuyorum. İnsanın kafası dağılıyor. bunlar bitince spora inş. Kendini dinleme kafan dağılır iş yapıncaBu arada destekleriniz için saolun kızlar,tlfondan tek tek alıntı yapamadımbende temizlik için gelen ablayı çağırdım bugün tüm gün dip köşe temizledik,evimi süsledim eşyaların çiçeklerin yerini değiştirdim, Ohhh kafam dağıldı rahatladım..
Ebush_354 yahu keşke dün bende kesekagıdı poşet fln yıkasaydım,olan Bnm süpürgeye oldu eşim tepkisiz kaldı Ztn diğer eşyaları korumak adına Can'ım saolsun,diyecek başka birşey de yok Ztn
Ne güzel maşallah. İnş sağlıkla kucağına alırsın şimdi bebişini. Bana da baktı doktorum ultrasonla öyle iğne oldum ama iğneden sonra çağırmadı hiç. Bu beni biraz düşündürdü. Sen gittin mi 36 saatten sonra yoksa vurduktan sonra hergün mü çağırdı. Femera ne için canım tembellik için mi. Ve bu tembellik testle filan mi belirleniyor. Ultrasonda mı söylüyor alttan muaye olunca.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Yarın son nöbeti tutup izne çıkıcam inşallah.
Döndüğümde ağustosta da mesaiye geçicem inşallah.
Yani sabah 9 akşam 5 arası çalışacağım.
Rüyan hayırlara vesile olsun canım.
Stres olmuşsundur.
Güzel haberlerle gel inşallah.
Benim eşimde bak yarın boşanalım sonra sevgili olalım sende hamile kalmazsan bende bi şey bilmiyorum dedi.
Duaların için sağol canım. Kesen görünmüş. Maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
Canım ben İst. Dayım ve bir kaç ay daha olmazsa iyi bir dr a gitmek istiyorum. Senin dr un adı ne ve riskli gebelik dr mu hangi yakada nerde çalışıyp biraz bilgi verir misin?AMİN canım rabbim mekanlarını cennet eylesin..
Yok canım bu doktoru çok zor buldum, 3 sene sonunda gebe kalmıştım ben.
Eğer istanbuldaysan şiddetle tavsiye ederim..
Merhaba kızlar,
Nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşallah... Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür... Dün bir şeyler karalamıştım hatta instagramdaki sayfamda da paylaşmıştım eşim sabahleyin o deftere bir şeyler yazmış... Çok etkiledi beni onun da ne kadar üzüldüğünü, özellikle benim için ne kadar üzüldüğünü yazmış... O biraz kendime getirdi biraz daha toparladım... Sadece yorgunum... Dalgınım... Biraz kafam dağılsın diye pazar vardı oraya gittim eve geldiğimde kendimi kese kağıtlarını yıkarken buldum... Bir gülme geldi... Dedim ki demek ki hafifleyeceğim... Sadece şu an ki korkum eşim hala cuma gününden umutlu sadece onun bir kez daha üzülmesi beni daha da yıpratmasın... Şu an dileğim bu...
Anladım canım. Bu bebişinde de böyle kaldın sandım. Başın sağolsun tekrardan.Canım kaybettiğim oğlumda bu şekilde gebe kalmıştım.
Ultrasonda gözüktü benim, polikistik over dendi.
İğne vurulmadan önce gittim, iğneden sonra
test günü verdi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?