Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım... Darısı başınıza olsun canım benim...
Amin canım Allah razı olsun senden.

Allah razi olsun canim. Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun
Benim 5 haftalıkta kalmıştı 6. Hafta kürtaj oldum. Senin ki daha zor canım. Rabbim yükünü azaltsın. Amin canım senin ve onun hakkında hayırlısı neyse o olsun. Başka bir doktora görünmek istemez misin. Bazen doktorlar arasında görüş farklılığı oluyor.

Amin canım inşallah... Sağolasın kuzum...

AMİN canım rabbim mekanlarını cennet eylesin..
Yok canım bu doktoru çok zor buldum, 3 sene sonunda gebe kalmıştım ben.
Eğer istanbuldaysan şiddetle tavsiye ederim..

Merhaba kızlar,
Nasılsınız iyisinizdir hepiniz inşallah... Ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür... Dün bir şeyler karalamıştım hatta instagramdaki sayfamda da paylaşmıştım eşim sabahleyin o deftere bir şeyler yazmış... Çok etkiledi beni onun da ne kadar üzüldüğünü, özellikle benim için ne kadar üzüldüğünü yazmış... O biraz kendime getirdi biraz daha toparladım... Sadece yorgunum... Dalgınım... Biraz kafam dağılsın diye pazar vardı oraya gittim eve geldiğimde kendimi kese kağıtlarını yıkarken buldum... Bir gülme geldi... Dedim ki demek ki hafifleyeceğim... Sadece şu an ki korkum eşim hala cuma gününden umutlu sadece onun bir kez daha üzülmesi beni daha da yıpratmasın... Şu an dileğim bu...

LeYLa_21 ablacım gözün aydın keseyi görmüşsünüz darısı diğer aşamalara inşallah sorunsuz geçer her şey

3gunde cikiyor vize zaten çarşambaya elinizde olur persembe cikarsiniz yola :)
Gezi vizesi ya belki 2gunde bile cikabilir .. Kac gun izniniz var ki jet tatil olsun :)

Yok cAnım İstanbulda değilim ben. Güneydoğu Anadoludayım şu an. Aşılma ve tüp bebek mi yaptırdın canım. Doktorda tedavi sürecin ne kadar sürdü hamile kaldın. Ben 6 aydır korunmuyorum ve ilk defa geçen ay çatlatma iğnesi vurdum. Doktor ancak ocağa kadar olmazsa çatlatma ve aşılama ancka o zaman tüp bebek dedi. Senin süreçlerin nasıldı. Benim yumurtalarımda sıkıntı yok eşimi bilmiorum daha bi şey yapılmadı.

Biz aslında onlar üzülmüyor bu işin her acısını biz yaşıyoruz zannediyoruz ama onlar da üzülüyor. Hem bize üzülüyorlar hem bebeğe. Daha zor onların ki.
Kese kağıdı yıkayıp gülüyorsan normalleşiyorsun canım. Güzel günlerin olsun inş

Mor Seven

Doğal yolla gebe kaldım canım
yumurta takibi yapıldı ultrasonla,
femera kullandım ve çatlatma iğnesi
gebe kaldım.
Yumurta tembelliği vardı ben de
o nedenle 3 sene gebe kalamadım...
Rabbim gönlüne göre versin inşallah. .

Bu arada destekleriniz için saolun kızlar,tlfondan tek tek alıntı yapamadım bende temizlik için gelen ablayı çağırdım bugün tüm gün dip köşe temizledik,evimi süsledim eşyaların çiçeklerin yerini değiştirdim, Ohhh kafam dağıldı rahatladım..
Ebush_354 yahu keşke dün bende kesekagıdı poşet fln yıkasaydım,olan Bnm süpürgeye oldu eşim tepkisiz kaldı Ztn diğer eşyaları korumak adına Can'ım saolsun,diyecek başka birşey de yok Ztn

Ne güzel maşallah. İnş sağlıkla kucağına alırsın şimdi bebişini. Bana da baktı doktorum ultrasonla öyle iğne oldum ama iğneden sonra çağırmadı hiç. Bu beni biraz düşündürdü. Sen gittin mi 36 saatten sonra yoksa vurduktan sonra hergün mü çağırdı. Femera ne için canım tembellik için mi. Ve bu tembellik testle filan mi belirleniyor. Ultrasonda mı söylüyor alttan muaye olunca.
Yerine yenisini alırsın. Ben de evde sıkılmayayım diye hergün bir yeri düzene koyuyorum. İnsanın kafası dağılıyor. bunlar bitince spora inş. Kendini dinleme kafan dağılır iş yapınca

Amin cnm benim... Rabbim herkese nasip etsin gülüm... Içindede sizlere canım...

Canım kaybettiğim oğlumda bu şekilde gebe kalmıştım.
Ultrasonda gözüktü benim, polikistik over dendi.
İğne vurulmadan önce gittim, iğneden sonra
test günü verdi canım.

Selam canım mesai saatlerinin değişmesine senin eşinin ve bebişinin adına çok sevindim en iyisi düzenli hayat özellikle evlendikten ve bebek olduktan sonra... buarada İtalya tatili fikri de süpermiş inşallah vizeniz hemennn çıkar ve gidersiniz..

Canım eşine çok güldüm yaa hepimiz boşanıyomuşuz bu kafada

Canım ben İst. Dayım ve bir kaç ay daha olmazsa iyi bir dr a gitmek istiyorum. Senin dr un adı ne ve riskli gebelik dr mu hangi yakada nerde çalışıyp biraz bilgi verir misin?

Canım daha iyi olmana çok sevindim gerçekten.. Sağlık olsun herşey olur sen iyi ol eşin iyi olsun.. Bu süreçte insanın ailesinden önce eşi yanında oluyo Allah onları başımızdan eksik etmesin gerçi ben eşime dün akşam kızdım hsg için randevu alcaktım dün hiç sormadı aldın mı ne yaptın diye kendi işi vardı benim halletmem gereken onu yüz kere sordu. Bende akşam kızdım hsg yi hiç sormdı 10 sene olmasa sen bu çocık neden olmuyo araştıralım dmezsin dedim bnm eşim daha duyarsız bu konu da sanki

Canım kaybettiğim oğlumda bu şekilde gebe kalmıştım.
Ultrasonda gözüktü benim, polikistik over dendi.
İğne vurulmadan önce gittim, iğneden sonra
test günü verdi canım.
Anladım canım. Bu bebişinde de böyle kaldın sandım. Başın sağolsun tekrardan.
O zaman benim bakıyor ultrasonla yumurtan iyi dedi ama nasip diyor. Çatlatmada vurdum tutmadı. Kısmet nasip. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…