Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım ben İst. Dayım ve bir kaç ay daha olmazsa iyi bir dr a gitmek istiyorum. Senin dr un adı ne ve riskli gebelik dr mu hangi yakada nerde çalışıyp biraz bilgi verir misin?

Özelden bilgilerini göndereyim canım
doktor avrupa yakasında..
Kendi kliniği var..

Amin arkadaşım, Hayırlısı ..
nasipten öte köy yok. .

TaeYang çook mu düşündünüz gitme isini :) Kac gun onceden izni aldin vizeye basvursaydiniz ya hemen neyse artik italya olmazsa baska biryerlere gidersiniz artik .. Her sekilde tatil tatildir evde olsan bile

TaeYang bence bir yandan valizleri hzrla kapıya yaklaştır bayılırım o hzrlıga,bide o dönüş sonrası olmasaaa

aynen ya, dönüşte yıka kaldır, bi ton iş ama olsun :)
hayırlısıyla gidip dönelim inşallah.

zaten artık çok yoruluyorum, eskiden nöbet çıkışı uyumazdım bile ya.
inşallah bu arada bi de tus kazansam ders çalışıp süper olcak.
inşallah vize çıkar da güzel güzel gider geliriz.
uçaktan baya korkuyorum gerçi ama
TaeYang çook mu düşündünüz gitme isini :) Kac gun onceden izni aldin vizeye basvursaydiniz ya hemen neyse artik italya olmazsa baska biryerlere gidersiniz artik .. Her sekilde tatil tatildir evde olsan bile

valla çok düşündük alpişim, çok kararsızız valla
nereye gitsek ne yapsak bi karar veremediğimiz için böyle kaldık valla
vize çıkarsa hiç sorun değil de işte.
aynen dediğin gibi evde iş güç düşünmeden durmak bile ayrı güzel valla.

Olsun canım manayla yenisi gelir böylece içinde kalan model varsa ona bak hemen

Amin aynen başımızdan eksik etmesin Rabbim... Ben de hep öyle dedim sen ilgilenmiyosun istemiyosun diye.. Ama erkekler sanırım bu konuda bizler gibi net hislerini belli edemiyorlar

Aynen hem de onların işi daha zor dün bunu daha da iyi anladım... 2 kere üzülüyoe biz ağlayıp bir şekilde rahatlarken onlar maalesef içlerine atıyorlar... Bu da geçecek ama sızısı da ilacıyla diner inşallah

ebrucum nasılsın gülüm....?başka yerde test yapacaz demiştin..yaptırdınız mı?inşallah Rabbim bir mucize yaratsın senin için gülüm....

Evet kuzum her gün okuyorum nasıl birsey Yarabbim o kadar büyüksünki ne güzel yaratıyorsun bu mucizeyi..
İnsaAllah bizlerede nasip edersin
Karninda büyüyen bir mucize, susam tanesiyken kocaman oluyor... Allahim isteyen herkese nasip etsin ♥

zeynepcim doktora cumartesi mi gideceksin canım?senin için dua ediyorum inşallah Rabbim yüzünü güldürsün tatlım...

Evet canım c.tesi gideceğim.
Allahr razı olsun gülüm..
Rabbim hayırlısını versin inşallah. .

ebrucum nasılsın gülüm....?başka yerde test yapacaz demiştin..yaptırdınız mı?inşallah Rabbim bir mucize yaratsın senin için gülüm....
Ruhen toparlanmaya çalışıyorum ablacım... İnşallah mucize gerçekleşir bunu artık eşim için istiyorum çünkü onun ne kadar üzüldüğüne şahit oldum farkettim... Cuma günü yaptıracağız başka bir hastanede ama ben hala umutlu değilim negatife hazırım... Rabbim bu sınavı da hayırlı bir şekilde geçmeyi nasip eder kısa sürede mükafatımızı verir inş

Canım korkma uçaktan ne olcak şıp burdasın şıp İtalya'dasın ohh miss
Amin aynen başımızdan eksik etmesin Rabbim... Ben de hep öyle dedim sen ilgilenmiyosun istemiyosun diye.. Ama erkekler sanırım bu konuda bizler gibi net hislerini belli edemiyorlar
Bilemiyorm tam olarak ne hissettiklerini canım.. senin eşin biraz da olsa açmoş kendini en azından fikrini anlamışsın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…