Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah akil versin onlara
Millet çıldırmış yaa dün haberlerde gordum toplanıp pokeman avlıyorlar..
Allahim kafayı sıyırmazlarsa iyi.
Sende mi oynuyorsun yoksa :))
Yok kuzum yaa ben almim..
Çok komikler biraz yorumları okudum kadın demiş çocuğum uyuyor evin içinde Pokemon avlamaya başlayan mi dersin
Adamlar toplaşıp bi yerde gece yarısından sonra evine gelen mi dersin..
Dünyaca kafayi yiyecekler

Birinin bu oyun yüzünden gözaltina alindigini okudum sadece, insanlar cildirmis :)

u-mutlu lale bence millete boşandığımızı söyleyelim ailemizde dahil. Sonra hamile kalınca deriz biz şaka yaptık deriz tabi bizim arkamızdan kovalarken iyice koşarsak sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
vesselam_ ben de okudum ve izledim Can'ım. Benim eşim oyun delisi. Kesin yakında benimki köylerde pokemon avlar. Oraya millet pek gidemez ya bu hepsini avlar. Sakın i phone kullanıyorsanız yüklemeyin güvenlik açığı var kızlar.

Ah ah İTALYA ne güzeldir şimdi Venedik'te aşk başkadır ama ben Oraya gitsemde benimki hep inekle ve öküzlerle haşır neşir olduğundan huyları geçmiş Adama. İki başka kafa gelip birbirimizi bulmuşuz. Uyuz etti beni bugün bu erkeklere yüz vermeyin valla evde işlerim vardı kaç gündür Can'ım sıkılıyordu. Kendinize gezip tozun 1 hafta kuralını uygulayacağım bakalım ne olacak.

inşallah Rabbim bir mucize yaratır canım...her zaman pozitif düşünki sonuç pozitif olsun...biliyorum bu yolda insanın korkuları oluyor acaba mı diyoruz...Ama Rabbim nasip etmeyeceğin şeyin hayalini kurdurmazmış insana...bu sefer olmasa bile belki doğal yoldan gelir...bak ben aşılama bile yaptırdım o ay olmadı demek ki zamanı varmış...2 aydır normal denedik...bak bu ay Rabbim nasip etti çok şükür..inşallah seninde hemen gelir mucizen canım benim...

Ebrulim ne yapıyorsun Can'ım. İyi misin. Uzun zamandır denk gelemedik seninle sohbet edemedim.
Neden göz altına alınmış. Belki birinin özel mülküne mi girmeye çalışmış pokemon var diye.
Hamd olsun canim iyiyim, evden ise isten eve günler gecip gidiyor. Sen nasilsin, neler yapiyorsun?
Sebebini bilmiyorum tam olarak gülüm, basligi okudum sadece :)
Suan sakir sakir yagmur yagiyor, Rabbim herkesin gönlüne göre versin diye dua ediyorum sizlere ♥

Niye sinirlendin bu kadar esine kiz :) Bizdede biraz oyun fanatikligi var ama disarda tatilde vs oynamaz evde sadece o yuzden rahatim :)
Bende 4 oyun oynuyorum :) Dun pokemona bi bakayim dedi bende maillerine erisiyorlarmis deyince o zaman tamam dedi :) bi bakip cikacakti halbuki

Rabbim sana ve bebişine sağlık versin Canım. Sağlıkla git gel işine.
Yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş inş hele sen hamişsin belki daha çabuk Arşa ulaşır. Amin Can'ım inş sağlıklı bebikler versin cümlemize
Ben tatildeyim bugün evi temizledim. Ev 5 oda çok yoruluyorum temizlerken. 2 oda boş ama yordu beni. Günlerim evdeki yerleri düzeltmekle geçiyor. Yemek yaparım yarım saat sonra. Sokakta işlerim var. Döşeme işi. Böyle geçip gidiyor gülüm. Sıcak dışarısı ancak ikindi namazından sonra çıkacağım inş.
Ben öyle tahmin ediyorum belki bir müstakil eve girmiştir bahçesine pokemon var diye

Bunu sinek mi böcek mi ne bi şey yemişti dün. Ne oldu alerji mi oldun dedim yok dedi. Sabah sordum geçti mi diye. Bi havalara girdi. Niye sormuşum çok bunaltmışım. triplere gel. Ne uğraşacam senle dedim. İnş hamaböcekleri yemiştir bugün. Giderkende öptü filan hiç uğurlamadım.
Benimkinin işi ağır ama bi insan da bu kadar uyuz olmaz. Ondan ne ararım 1 hafta ne sorarım. Sonra kendi gelsin kedi gibi.

Allah razi olsun kuzum cümlemize insallah ♥
Insallah canim, Rabbim dualarimizi kabul etsin hayirlisiyla---
Türkiyede ki evler han gibi oluyor, dedemler 180 m² den 130 m² ye tasindilar ve nasil sigacagiz dediler :)
Burada 180 m² ye daire almak icin ömür yetmez :)))
Ellerine kollarina saglik canim bitirmissin cok sükür.

Amin. Ev benim değil 220 m². Kendimize ev alsak hayatta bu kadar büyük almam. Temizlemek çok zor. Almanyada yaşayan kuzenim ve arkadaşlarım var. Ev almakta kiralamakta çok zor anlatmışlardı. Evlerde çok küçükmüş. 130 m² bence ideal.
Öpüyorum canım. Kendine iyi bak. Ben hazırlanayım dışarda işlerim var.
Allah a emanet ol bebişinle.

Tabiki eşinle olan tatlı cilveleşmenize....
Uyuz etti beni Sormayınca niye sormadı sorunca ayrı bi trip. Ne diyim inş bugünde hamamböcekleri yer
Öpüyorum canım çıkıyorum şimdi. Namaz kılıp dışarı çıkmam lazım
Sen de bebişinle Allaha emanet ol canım.
Hayırlı günler güzel anneler

Rabbim ibadetini kabul etsin canımcım...erkek milleti işte çocuk gibiler canım ya...bende seni öpüyorum...sende Allaha emanet ol canım benim....

Cok ayip etmissin sorulur mu hic oyle seyler :) Birde ikinciye sorunca iyice havalara girerler bilirim hic gorme duyma oyle seyleri sana derse baksana ya buraya birsey mi olmus sende yoo birsey yok de ikiye sorunca off sende bunalttin yok birsey dedim ya de :)))

Allah iyilğinizi versin hamam böceği iiine çok güldüm erkeklerde hemem şımarıyolar yaa bi yüz vermeye gelmiyo benm eşimde bana bişey olunca sorup duruyo o sorunca benmde bi nazlanasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…