Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Beni es geçmişsin bende yazmıştım canım...sf 404 tekrar geçmiş olsun

ALLAH razı olsun Tuğbam :-*

Amin inşallah canım...
Amin canım Ebrum amin Allah senden de razı olsun :* Rabbim bu topikte ki herkese ve burada olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evladına hamile kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin). Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla mucizenizi ikram etsin sizlere (amin). Rabbim bu güzel harika annelik duygusunu en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de yaşatsın canlar (amin)

20 Eylül geçti kız kasım mı? :)))

O zaman bu ay yumurtlama döneminde sende bize katıl, yakıları yapıştırıp yanalım :)
yok canım 20 sı doğru bı ıkı gün atar benım henüz olmadım hsg cektırdıgım ıcın bu ıkı ayı kendi haline bıraktı doktor bu ay adet olursam tedaviye başlayacam inşallah yakıyıda denerim hem sizinle beraber

kızlar dua mı okuyorsunuz hangi duayı okuyorsunuz

Pzt ye rand alacaktm devlet hast dolmuş sabahin korumde evden çıkmam lazim hemde evlilik yil dönümum iyi bir fikir olmayabilir hast gitmek
Evlilik yıldönümünüzden sonra git canım, o gün kafan rahat olsun :))) bakarsın tutar :)

Ağzına sağlık tuğbam, Rabbim dua eden o güzel yüreğine hep mutluluk, huzur nasip etsin.

20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)

kızlar dua mı okuyorsunuz hangi duayı okuyorsunuz
belli bi sayısı var mı her gün birine mi okunuyor canım
Her gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?

LeYLa_21 canım bende okumuştum yazmayı unuttum. Rabbim size 2. bir melek, kızına da tez zamanda kardeş nasip etsin :)

20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)
insallah canim hayirlisiyla insallah isteyen herkesle beraber

Her gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?
ekle canim insallah okurum nöbetlerde gec olur ama mutlaka okurum

Kabul edersiniz bende duanıza katılmak isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…