Beni es geçmişsin bende yazmıştım canım...sf 404 tekrar geçmiş olsunhepinizden tek tek Allah razı olsun..sizin dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor .. Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun ..
kanamanın sebebi çocuklardan birinin döleşi rahim ağzına kadar inmiş oyüzden çok kanama olmuş acildeki dr anlamadı tabi bişey yok çoğul olduğundan tehlikesi var dedi ..neyse Allah tan kendi dr uma muayene oldum da dün o söyledi bu devletteki dr ları Allah a havale ediyorum başka bir şey demiyorum..neyse yariin sabah ameliyatım var dr içten rahmi düşecek yine de çok işe yarayamayabilir ama biz tedbirimizi alalım dedi bakalımRabbim hayırlısını versin minnoşlarıma bir şey olmasın ben acıya razıyım.. dualarınızdayım biliyorum eksik etmeyin lütfen Allahyar ve yardımcını olsun sizinde..
pek giremiyorum sürekli cevap veremiyorum hakkınızı helal edin..
Amin canım Ebrum amin Allah senden de razı olsun :* Rabbim bu topikte ki herkese ve burada olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evladına hamile kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin). Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla mucizenizi ikram etsin sizlere (amin). Rabbim bu güzel harika annelik duygusunu en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de yaşatsın canlar (amin)ALLAH razı olsun Tuğbam :-*
Amin inşallah canım...
yok canım 20 sı doğru bı ıkı gün atar benım henüz olmadım hsg cektırdıgım ıcın bu ıkı ayı kendi haline bıraktı doktor bu ay adet olursam tedaviye başlayacam inşallah yakıyıda denerim hem sizinle beraber20 Eylül geçti kız kasım mı? :)))
O zaman bu ay yumurtlama döneminde sende bize katıl, yakıları yapıştırıp yanalım :)
Hahajja ne guzel ilk geceden hamile kaldim derim demiPinkcimm evlilik yildönümünü gecir öyle git sende .. belki gece yumurta catlar döllenir
Kenzul ars cnmkızlar dua mı okuyorsunuz hangi duayı okuyorsunuz
belli bi sayısı var mı her gün birine mi okunuyor canımKenzul ars cnm
Evet canım piko ( polikistik over)P
pko mu demek istiyorsun
Haklısın çektirmek lazım önümüzde koca bir engel, ama korkuyorumYok cnm cektirmedim 6 ay sereohone olmazsa cekeriz ded dr ama ben bu audan sonra cektirmek istedigimi söyleyeceğim. Ins fayda eder cnm olumsuz olma
Evlilik yıldönümünüzden sonra git canım, o gün kafan rahat olsun :))) bakarsın tutar :)Pzt ye rand alacaktm devlet hast dolmuşsabahin korumde evden çıkmam lazim hemde evlilik yil dönümum iyi bir fikir olmayabilir hast gitmek
Ağzına sağlık tuğbam, Rabbim dua eden o güzel yüreğine hep mutluluk, huzur nasip etsin.Amin canım Ebrum amin Allah senden de razı olsun :* Rabbim bu topikte ki herkese ve burada olmayan evlat sahibi olmak isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı salih saliha sağlıklı imanlı evladına hamile kalmayı ve hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin). Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla mucizenizi ikram etsin sizlere (amin). Rabbim bu güzel harika annelik duygusunu en kısa zamanda hayırlısıyla sizlere de yaşatsın canlar (amin)
20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)yok canım 20 sı doğru bı ıkı gün atar benım henüz olmadım hsg cektırdıgım ıcın bu ıkı ayı kendi haline bıraktı doktor bu ay adet olursam tedaviye başlayacam inşallah yakıyıda denerim hem sizinle beraber
kızlar dua mı okuyorsunuz hangi duayı okuyorsunuz
Her gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?belli bi sayısı var mı her gün birine mi okunuyor canım
Cümlemizden canımın içiAmin canım Ebrum amin Rabbim binlerce kez razı olsun ❤
Amin canım.. Ağzına sağlık semacım... Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...LeYLa_21 cnm duanı okudum allah kabul etsinnn
insallah canim hayirlisiyla insallah isteyen herkesle beraber20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)
ekle canim insallah okurum nöbetlerde gec olur ama mutlaka okurumHer gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?
Kabul edersiniz bende duanıza katılmak isterim :)Evlilik yıldönümünüzden sonra git canım, o gün kafan rahat olsun :))) bakarsın tutar :)
Ağzına sağlık tuğbam, Rabbim dua eden o güzel yüreğine hep mutluluk, huzur nasip etsin.
20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)
Her gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?