- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Çoook merak ettik seni canim benim yaaNasılsınız canlar,uzun bir aradan sonra yeniden merhaba
Öncelikle herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Biliyorum hepiniz beni merak ettiniz,gelmem biraz uzun sürdü çünkü bu sefer daha derindi yaram.Ne yazmaya gücüm vardı ne konuşmaya...Hala tam toparlanabilmiş değilim,hala hem bedenim hem düşüncelerim yorgun.
O gün kese gözükmedi biliyorsunuz ama 1 hafta geçmesine rağmen adette olmamıştım,1 hafta sonra tekrar kan verdim ve düşmesi gereken beta hcg 1600 çıktı.Acil doktora gittik ve bir hafta sonra kese görüldü.O mayehane odasında o sedye üstünde duygularım yeniden alevlendi...umut,sevinç,üzüntü,ya olduysa,sağlıksız mı....bunun gibi milyonlarca sorular.
Sağlıksız dedi doktorum,vücut kendi kendine atar dedi,1 hafta bekledim ve bayramın 1.günü bu da bıraktı gitti beni.Bu sefer ağrılı oldu,hala kanamam devam ediyor ne tekrar kan vermeye gücüm var,ne tekrar muayehaneye.
İçimden hiçbirşey gelmiyor kızlar,sudan çıkmış balık dedikleri benim gibiler sanırım,canım hiçbirşey yapmak istemiyor,bu psikolojiyle kimseyle konuşmakta istemiyorum.Susmak istiyorum artık sadece susmak...
Herkesin bir imtihanı olurmuş,buda benim imtihanım sanırım,Rabbim beterinden saklasın.Evlat edinmeyi düşünüyorum artık ama eşim yanaşmıyor,belki de çok erken bunları konuşmak için bilmiyorum.Böyle iste kızlar...Sizler nasılsınız,güzel haberler var mı?
Canım alpim yazdıklarınla yine kalbime dokundun,beni çok iyi anlıyorsun,ben de seni anlıyorum.Evet kabullenmeliyim artık ama demekle olmuyor işte buna gerçekten alışmalıyım.İşte tam da sorun bu kabullenemiyorum.6 senedir çok yoruldum,bu konuyu konuşmadığım bir günüm bile geçmedi,işkence gibi artık,ne konuşmak ne yazmak istiyorum artık.Çoook merak ettik seni canim benim yaa
Rabbim guc kuvvet versin sana biran önce toparlan.. Evlat edinme konusunda bende ön yargiliyim sanirim ömrümün sonuna kadar cocuksuz kalmayi secerim :-/
Imtihanimiz agir bazilarimizin daha da agir sen gibi artik nokta koymak gerek belkide hayatini yasaman gerek cocuk icin vazgectiklerini yapman artik iki kisilik ailen oldugunu kabullenmek gerek .. Çunku ben oyle yaptim artik anne olacagimi dusunmuyorum doktora gitmeyide iki kisilik ailede mutlu olmaya cocuk fikrini unutmaya calisiyorum..
Bizi sensiz birakma gel anlat ❤
Ahhh yamugum ahh biliyorum diyorsun ki hic gebe kalmasam hic olmazsa belki daha az üzülürüm diye ama iste olmayincada olmuyor canim yaa..Canım alpim yazdıklarınla yine kalbime dokundun,beni çok iyi anlıyorsun,ben de seni anlıyorum.Evet kabullenmeliyim artık ama demekle olmuyor işte buna gerçekten alışmalıyım.İşte tam da sorun bu kabullenemiyorum.6 senedir çok yoruldum,bu konuyu konuşmadığım bir günüm bile geçmedi,işkence gibi artık,ne konuşmak ne yazmak istiyorum artık.
Çocuğum olmadığı için üzgünüm hele bu kadar çok isterken,hele vücudum bu kadar arzularken,sürekli hamile kalıp düşük yapmak öldürüyor beni,her seferinde tekrar ölüyorum,o yürek sızısı...
Bilemiyorum Alpim artık üzücü şeyler konuşmak istemiyorum.Rabbim günahlarımızı affetsin,öbür dünyada kavuştırsun bizleri.Ahhh yamugum ahh biliyorum diyorsun ki hic gebe kalmasam hic olmazsa belki daha az üzülürüm diye ama iste olmayincada olmuyor canim yaa..
cidden vucudun da cok istiyor senin gibi oda hazir ama demekki hayirli degil demekki olsa daha cok uzuleceksin ki Rabbim nasip etmiyor ..
Bende cok uzuluyorum asiri derecede takintiliydim Allah öyle kötü örnekler gösterdi ki bana inanki bu halime sukrediyorun artik..
Varsin olmasin Varsin bu dunyada bana anne demesin kimse öbür dünyada 2 evladim var nasilsa orda kavusuruz bizde
Vesselam burada olmadığım süre içerisinde birçok şeyi kaçırmışım,senin de durumunu kaçırmışım canım.Bunun için senden ve diğer arkadaşlarımdan özürdilerim,sizleri takip edemediğim için.Al_pi yamukprenses canlarim şuan eşim gözyaşlarını görmesin diye tuvalete kaçtım o kadar duygu yüklü yazmissiniz ki içime işledi yazdıklarınız.
Bu hastane beni o kadar yordu ki iki aydır psikolojim iyi değil benimde biliyorum.eski ben değilim çünkü.. kafamın merkezine otutturmusum bebek fikrini o gelse herşey daha iyi olacak, hayatımız dahada renklenecek diye dusunuyorum ..
Bugün bir olaya şahit oldum ust komşum beş yıldır çocuğu olmuyormuş tedavilerle hamile kalmış iki çocuğu var masaAllah.
Bugün bir kavga eşiyle bir kıyamet çocukların anneme vurma baba diyerek ağlamaları mahvetti elim ayağım titredi.bu kaçıncı kavgaları..çocukların ellerinden bisey gelmeden çığlıkları..
Anladım ki HUZUR gerek eve huzur olmadiktan sonra çocuğun olsa ne olur olmazsa ne olur.
Kocan seni seviyor mu,o evine geldiğinde mutlu musun,her daim yanında mi bu konuları sorun etmiyorsa gerisi boşmus.. çok şükür böyle bir adam var solumda..
Bende atacam kafamdan artik iki kişilik hayat fikri çokta güzel olur..
Bu sene hayat bana cok garip şeyler yasatti arkadasimin hamile kalmasi erken dogum yapmasi tekrar hamile iken cok genc yasta vefat etmesi burdaki cogu kisinin kotu sonuclanan gebelikleri ve en sonda komsumun oglu cuma gunu dogdu ama 1kilo ve yasarsa sakat olma ihtimali cok yuksek oksijensiz kaldigi icin ve bunlar bana sukretmeyi ve gercekten bu halime binlerce kez hemde sukretmemi ögretti ..Al_pi yamukprenses canlarim şuan eşim gözyaşlarını görmesin diye tuvalete kaçtım o kadar duygu yüklü yazmissiniz ki içime işledi yazdıklarınız.
Bu hastane beni o kadar yordu ki iki aydır psikolojim iyi değil benimde biliyorum.eski ben değilim çünkü.. kafamın merkezine otutturmusum bebek fikrini o gelse herşey daha iyi olacak, hayatımız dahada renklenecek diye dusunuyorum ..
Bugün bir olaya şahit oldum ust komşum beş yıldır çocuğu olmuyormuş tedavilerle hamile kalmış iki çocuğu var masaAllah.
Bugün bir kavga eşiyle bir kıyamet çocukların anneme vurma baba diyerek ağlamaları mahvetti elim ayağım titredi.bu kaçıncı kavgaları..çocukların ellerinden bisey gelmeden çığlıkları..
Anladım ki HUZUR gerek eve huzur olmadiktan sonra çocuğun olsa ne olur olmazsa ne olur.
Kocan seni seviyor mu,o evine geldiğinde mutlu musun,her daim yanında mi bu konuları sorun etmiyorsa gerisi boşmus.. çok şükür böyle bir adam var solumda..
Bende atacam kafamdan artik iki kişilik hayat fikri çokta güzel olur..
Son ana gelmeden açmıyorlar kendilerini... Ben artık kendimi geçtim ona üzülüyorum...Canım korkma uçaktan ne olcak şıp burdasın şıp İtalya'dasın ohh miss
Bilemiyorm tam olarak ne hissettiklerini canım.. senin eşin biraz da olsa açmoş kendini en azından fikrini anlamışsın ne güzel
İnşallah ablacım pazartesi gününe kadar hep pozitif düşündğm olunca şöyle yaparım böyle yaparım diye hayal kurdum... Ama çok heveslenmemek gerekşyormuş kabuğunda beklemek lazımmış... Hep dedim nasip olmayacak şeyin hayalini kuramam bu kadar var bir hikmet dedim ama eli boş döndüm şu an sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum... Duam o zaten bekletmeden hayırlısıyla vakti zamanında gelir inşinşallah Rabbim bir mucize yaratır canım...her zaman pozitif düşünki sonuç pozitif olsun...biliyorum bu yolda insanın korkuları oluyor acaba mı diyoruz...Ama Rabbim nasip etmeyeceğin şeyin hayalini kurdurmazmış insana...bu sefer olmasa bile belki doğal yoldan gelir...bak ben aşılama bile yaptırdım o ay olmadı demek ki zamanı varmış...2 aydır normal denedik...bak bu ay Rabbim nasip etti çok şükür..inşallah seninde hemen gelir mucizen canım benim...
Amin canım amin inşallah... Rabbim herkese nasip etsin gülüm...İnşallah ablacım pazartesi gününe kadar hep pozitif düşündğm olunca şöyle yaparım böyle yaparım diye hayal kurdum... Ama çok heveslenmemek gerekşyormuş kabuğunda beklemek lazımmış... Hep dedim nasip olmayacak şeyin hayalini kuramam bu kadar var bir hikmet dedim ama eli boş döndüm şu an sadece hayırlısı neyse o olsun diyorum... Duam o zaten bekletmeden hayırlısıyla vakti zamanında gelir inş
Seni çok merak ettim canım... Kaç kez yazdım ama görmedin sanırım... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım... Sen güçlü bir kadınsın... Ne gúzel seni Seven bir eşin var.çok şükür sağlığınız yerinde... Rabbim inşallah bir gün çocuk sesiyle sizlerinde yüzünü güldürsün inşllh gülüm....Vesselam burada olmadığım süre içerisinde birçok şeyi kaçırmışım,senin de durumunu kaçırmışım canım.Bunun için senden ve diğer arkadaşlarımdan özürdilerim,sizleri takip edemediğim için.
Yazdıkların çok doğru canım ama işte bir de o içimizdeki anne olma isteği var,keşke şak diye silip atabilsem içimden.Zamanla alışacağım ben de,daha az konuştukça,daha az düşündükçe,gerçekleri yavaş yavaş kabulleneceğim,yaralarım kabuk bağlayacak zamanla,sadece zaman....
Allah daha beterinden saklasın,şükür yine de bu verdiklerine.Sakın ağlama canım,ben çok ağladım,hala da ağlıyorum,ağlamamak gerek güçlü olmak gerek,belki de böylesi daha iyi bizim için bilemiyorum.Dilerim senin için de herşey güzel gelişir,bak gördüğüm kadarıyla hamilelik takvimin var.
Ahh alpim çok şükür gerçektende çok şükür..Bu sene hayat bana cok garip şeyler yasatti arkadasimin hamile kalmasi erken dogum yapmasi tekrar hamile iken cok genc yasta vefat etmesi burdaki cogu kisinin kotu sonuclanan gebelikleri ve en sonda komsumun oglu cuma gunu dogdu ama 1kilo ve yasarsa sakat olma ihtimali cok yuksek oksijensiz kaldigi icin ve bunlar bana sukretmeyi ve gercekten bu halime binlerce kez hemde sukretmemi ögretti ..
Uzun zamandir sakin ve sessizim bu konuda asilamadan sonra herseyi biraktim iki kisi olmayi kabullendim ve erteledigim hayatimi yasamaya basladim boyle daha mutlu oldugumu anladim ..
Sanirim doktora artik gitmeyecegim ve zamana birakip dua edecegim olursa olur olmazsa olmaz ..
Huzurum Sagligim dogmamis bebegimden daha önemli o dogdugunda huzurla saglikla gelebilsin diye
Ilk önce birsey diyicem lütfen yazinin boyutunu kucult :) Gözüm bozuluyor senin yazdiklarini okuyacagim diye :)Al_pi vesselam_ yamukprenses
Kızlar yine her zamanki gibi duygu yüklü hasrey yüklü yazdıklarınız.. ve her zamanki gibi bizi anlayan sadeve birbirimiziz..
O dediginiz :iki kişilik aile olma "
Hep benim de icimde.. yaralasa da beni canımı çooook acıtsada ya birgün hic gelmezse dusuncesi heep bi yanimda.. bi yanim umut dolu bi yanim küskün gibi hayata.. kırgınım sanki ama neye kırgınım ben de bilmiyorum.. şuan ben de göz yaşları içinde yazıyorum çünkü burdan birimizin canı yandığını hissetsem yaram alevleniyo hakim olamıyorum göz yaşlarıma..
İnancım sonsuz asla isyan etmiyorum neler vaar neler bu hayatta.. halimize bin sükür.. önce saglik önce huzur..
Ama insan istiyo iste.. ANNE olmayı aşkla bekliyo ne kadar kabullenmeye çalışsada kalbim....
Toplanin bana gelin terapiye walla ben vazgectim coktan bitti bende istek bos yere o kadar yilimi cope atmisim diyorum oraya gitme buraya gitme kolunu kaldirma belki hamilesin yastik koy kalkma yikanma bugun bir yere gidemeyiz önemli gunler vs vs.. Amannn dedim ne bu kadar kasiliyorsun millet korunurken gebe kaliyorsa seninde kismetin varsa zaten ne yapsanda olacak.. Eee elimden gelen herseyide yaptim fazlasiyla bos durup beklemedim de o zman birak gitsinAhh alpim çok şükür gerçektende çok şükür..
Dün bir ablayla konuştum yuregimi o kadar hafifletti ki senin bu konuşmaların kararlılığın şeker gibi geldi,iyi geldin kız ...
Dün abla bak canım olumlu dusunursen hücrelerin sana öyle tepki verir,olumsuz dusunursen hicrelerin olumsuz tepki verir stres yapar hasta olursun..
Onun için herşeyi Allaha bırak dedi..
Allahim sana bıraktım ...
Ilk önce birsey diyicem lütfen yazinin boyutunu kucult :) Gözüm bozuluyor senin yazdiklarini okuyacagim diye :)
Sonra asıl meseleye geleyim artik ben aglamiyorum aglayamiyorum anne olamamak fikrinede alistim bu dunyada herkes anne olacak diye birsey yok ki Rabbim hayirlisiyla nasip etsin birgun belki bu yazdiklarimizi okuyup ahh o zamanlar nasilda zordu bak hamile kaldik ikinciyi bile dogurduk diyecegiz
Icinizdekilerle yuzlesin kotu olanlari dusunup sukredin ve dua edin bu halinize inanin ki daha rahatladiginizi goreceksiniz ..
Toplanin bana gelin terapiye walla ben vazgectim coktan bitti bende istek bos yere o kadar yilimi cope atmisim diyorum oraya gitme buraya gitme kolunu kaldirma belki hamilesin yastik koy kalkma yikanma bugun bir yere gidemeyiz önemli gunler vs vs.. Amannn dedim ne bu kadar kasiliyorsun millet korunurken gebe kaliyorsa seninde kismetin varsa zaten ne yapsanda olacak.. Eee elimden gelen herseyide yaptim fazlasiyla bos durup beklemedim de o zman birak gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?