Çoook merak ettik seni canim benim yaa
Rabbim guc kuvvet versin sana biran önce toparlan.. Evlat edinme konusunda bende ön yargiliyim sanirim ömrümün sonuna kadar cocuksuz kalmayi secerim :-/
Imtihanimiz agir bazilarimizin daha da agir sen gibi artik nokta koymak gerek belkide hayatini yasaman gerek cocuk icin vazgectiklerini yapman artik iki kisilik ailen oldugunu kabullenmek gerek .. Çunku ben oyle yaptim artik anne olacagimi dusunmuyorum doktora gitmeyide iki kisilik ailede mutlu olmaya cocuk fikrini unutmaya calisiyorum..
Bizi sensiz birakma gel anlat ❤
Canım alpim yazdıklarınla yine kalbime dokundun,beni çok iyi anlıyorsun,ben de seni anlıyorum.Evet kabullenmeliyim artık ama demekle olmuyor işte buna gerçekten alışmalıyım.İşte tam da sorun bu kabullenemiyorum.6 senedir çok yoruldum,bu konuyu konuşmadığım bir günüm bile geçmedi,işkence gibi artık,ne konuşmak ne yazmak istiyorum artık.
Çocuğum olmadığı için üzgünüm hele bu kadar çok isterken,hele vücudum bu kadar arzularken,sürekli hamile kalıp düşük yapmak öldürüyor beni,her seferinde tekrar ölüyorum,o yürek sızısı...
Rabbim ibadetini kabul etsin canımcım...erkek milleti işte çocuk gibiler canım ya...bende seni öpüyorum...sende Allaha emanet ol canım benim....
Cok ayip etmissin sorulur mu hic oyle seyler :) Birde ikinciye sorunca iyice havalara girerler bilirim hic gorme duyma oyle seyleri sana derse baksana ya buraya birsey mi olmus sende yoo birsey yok de ikiye sorunca off sende bunalttin yok birsey dedim ya de :)))
Allah iyilğinizi versin hamam böceği iiine çok güldümerkeklerde hemem şımarıyolar yaa bi yüz vermeye gelmiyo benm eşimde bana bişey olunca sorup duruyo o sorunca benmde bi nazlanasım geliyo
Haaaaaa Haaaaaa.. Kız gülmekten öldürdün beni canım ya. ALLAH da seni güldürsün canım benim...Kızlar birazda gülün benimki eve geldi köyden. Kocişimin boynunu sinekler yemiş hep. Geldi kendi gösterdi bide. Hamam böcekleri demek ki görevini sivrilere vermiş. Bunları hiç sormamak lazım. İntikam ısırılarak yenilen bir yemektir. İşte dişi dayanışması sen beni üzersen sivrilerde seni yer. Hıh
Haaaaaa Haaaaaa.. Kız gülmekten öldürdün beni canım ya. ALLAH da seni güldürsün canım benim...
Evet kocişim beni üzmesin intikamımı sivriler alır böyle. Erkekler eşlerini hiç üzmemeli çünkü biz onlara ve ailelerine Allahın ve ailemizin emanetiyiz. Hepimizin eşlerimizle güzel günleri çok olsun inşMor Seven kızzz Nasıl tutmuş öle duan kocanın vay haline,hiç üzmemeli seni maşallah Rabbim hep Mutlu etsin sizi
Helal olsun sana valla... Biraz çıkışmak lazım bu erkek milletine...bak nasıl hizaya geliyorlar hemenBebişinde gülmüştür canım Bu erkeklere böyle müstehak işte canım. Arayıp sormadım hemen bi yanaşmalar filan. İyi olmuş. İntikamım alındı
Canım sen daha bayramda yumurtladım dememiş miydin?yamukprenses hoşgeldin tekrardan cnm aramıza, Al_pi vesselam_ umutLatahzen Ebush_354 offf ağlattınız yine beniiiiii... Rabbim bizede nasip edecek ben hep buna inanıyorum...hala regli olamadım tarlusal alıp içsem mi diyorum? Hiç Dr gidesim yok hiç o çatala çıkasım yok... Ne dersiniz canlar?
Oda dogru, hani sonucum negatif olunca biran önce reglim gelsede rahatlasam diye düşünmüştüm... Haftaya gelir inşallah bildiğin şiş karın ile geZiyorum... Saol tavsiyen için gzlim... Senin Nasıl geciyor? Üzmüyor dimi ogluşun seniCanım sen daha bayramda yumurtladım dememiş miydin?
Bekle biraz daha.
Tarlusal yerine progestan kullanırsın. Haftaya test yap da önce. Negatifse al.
Progestan hamileysen zararı olmaz, değilsen adet olursun.
Ay çok alemsin kız güldürdün beniKızlar birazda gülün benimki eve geldi köyden. Kocişimin boynunu sinekler yemiş hep. Geldi kendi gösterdi bide. Hamam böcekleri demek ki görevini sivrilere vermiş. Bunları hiç sormamak lazım. İntikam ısırılarak yenilen bir yemektir. İşte dişi dayanışması sen beni üzersen sivrilerde seni yer. Hıh
Bence biraz daha bekle canım :) belki adetin gelmez hem ne güzel :)Oda dogru, hani sonucum negatif olunca biran önce reglim gelsede rahatlasam diye düşünmüştüm... Haftaya gelir inşallah bildiğin şiş karın ile geZiyorum... Saol tavsiyen için gzlim... Senin Nasıl geciyor? Üzmüyor dimi ogluşun seni
Bana soruyorsan hic düsünmedim evlat edinmeyi ve düsünecegimi de sanmiyorum yapamam benim olmayan bir cocugu kabullenemem ..Yamukprenses neden bebeğini düşüyorsun sürekli ben gruba sonradan dahil olduğum için bilmiyorum ama pıhtılaşma testi yaptınız mı ?
Neden evlat edinmeyi düşünmüyor canımAl_pi
Ohhhh Rabbim sorunsuz,sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin, hiç o noktaya gelemedim renkli usg yi çektirince Detayları paylaşsana bizimleBence biraz daha bekle canım :) belki adetin gelmez hem ne güzel :)
İyiyiz canım çok şükür, detaylı usg randevusu aldım haftaya perşembe için inşallah.
İnşallah sıkıntı çıkmaz, paylaşırım tabi ki canım :)Ohhhh Rabbim sorunsuz,sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin, hiç o noktaya gelemedim renkli usg yi çektirince Detayları paylaşsana bizimlecnm ne yazıkki biz o mübarek günleri kacırdık annemdeydim ben , döngüm oyun oynadı resmen,önünüzdeki aylarda çekeceği var benden eşime keçiboynuzu takviyesi yapsam iyi olacak
Alpicim bence zaten bunları düşünmek için çok erken.Bana soruyorsan hic düsünmedim evlat edinmeyi ve düsünecegimi de sanmiyorum yapamam benim olmayan bir cocugu kabullenemem ..
Koruyucu aile olarak belki ama evlat edinmeyi asla dusunmuyorum ..
İnşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın.Bana soruyorsan hic düsünmedim evlat edinmeyi ve düsünecegimi de sanmiyorum yapamam benim olmayan bir cocugu kabullenemem ..
Koruyucu aile olarak belki ama evlat edinmeyi asla dusunmuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?