Soru soruldugu icin söyledim zaten canimAlpicim bence zaten bunları düşünmek için çok erken.
Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek.
Eşi azosperm tesede tek sperm zar zor bulunup gebe kalanları çok okuduk.
Yumurtası yok diye donasyon yaptırıp sonra kendiliğinden gebe kalanlar var.
Ağır kemoterapi görüp de çocuk sahibi olması çok zor olduğu halde gebe kalanlar var.
Yumurta sperm varsa Ümit her zaman var.
Insallah canim.. Senin niyetin cok guzel gerceklestirmeni diliyorum insallah yapabilirsin.. Herkesin kendi fikri dusuncesi sadece bana cok uzak geliyor yoksa ögretmenlik yaptigim sürecte tanimadigim onca cocukla bag kurmuslugum okul bitince cook uzulmuslugum var :) 2011deki bir ögrencim hala kokusu bakisi tatliligi gozumun onunden gitmiyor sirf oglum olsun onun adini koyayim diye dua ediyordum :))İnşallah gerek kalmaz hamiş kalırsın.
Koruyucu aile olmakta çok güzel. Benimde çocuğum olsun ya da olmasın koruyucu aile ya da evlat edinmek istiyorum. Anne sevgisine muhtaç aile sevgisine hasret bi çocuğun yürek acısını dindirmek istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyoruz. Allah istediğimizi hakkımızda hayırlı kılsın ve çabuk versin. İyi geceler canım
Porselen corba kasesinde mayaliyorlar simdi tas gibi oluyormus onda birde sütü kaynatip sogumaya birakiyorlarmis ilidiktan sonra tekrar kaynatip tekrar ilidiktan sonra mayaliyorlarmis hic suyu olmuyormusKızlar aranızda şöle taş gibi yogurt mayalamayı bilenler püf noktasını paylaşırmısınız? Kışın daha kıvamlı tutturuyordum, sıcaklardan mı ne 2 dır çok sulu hiç hoşuma gitmiyoryarında mayalayacam da sizlerden bilgi alayım dedim
Hiç duymadığım bir yöntem deneyim tabi bizim işimiz denemek ZtnPorselen corba kasesinde mayaliyorlar simdi tas gibi oluyormus onda birde sütü kaynatip sogumaya birakiyorlarmis ilidiktan sonra tekrar kaynatip tekrar ilidiktan sonra mayaliyorlarmis hic suyu olmuyormus
Dene bakalim :-*
Porselen corba kasesini anladin mi yemek takimlarinda olan tencere varya :) baska tencerede kaynat sogut tekrar kaynat ona aktar ilidiktan sonra mayala sonucu bildir :)))Hiç duymadığım bir yöntem deneyim tabi bizim işimiz denemek Ztn
Güzel haberlerle gel inşallah canım... Bebişin cinsiyeti neydi canım ya?Bence biraz daha bekle canım :) belki adetin gelmez hem ne güzel :)
İyiyiz canım çok şükür, detaylı usg randevusu aldım haftaya perşembe için inşallah.
@yamukprenses hoşgeldin tekrardan cnm aramıza,Al_pi @vesselam_ umutLatahzen @Ebush_354 offf ağlattınız yine beniiiiii... Rabbim bizede nasip edecek ben hep buna inanıyorum...hala regli olamadım tarlusal alıp içsem mi diyorum? Hiç Dr gidesim yok hiç o çatala çıkasım yok... Ne dersiniz canlar?
Kızlar aranızda şöle taş gibi yogurt mayalamayı bilenler püf noktasını paylaşırmısınız? Kışın daha kıvamlı tutturuyordum, sıcaklardan mı ne 2 dır çok sulu hiç hoşuma gitmiyoryarında mayalayacam da sizlerden bilgi alayım dedim
Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahahaPorselen corba kasesinde mayaliyorlar simdi tas gibi oluyormus onda birde sütü kaynatip sogumaya birakiyorlarmis ilidiktan sonra tekrar kaynatip tekrar ilidiktan sonra mayaliyorlarmis hic suyu olmuyormus
Dene bakalim :-*
Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)Güzel haberlerle gel inşallah canım... Bebişin cinsiyeti neydi canım ya?
Bu arada kızlar benim adetime daha 10 gün var ve bekliyodum 3. Günü doktora gidicem klomen baslicaz.. ama az önce bi leke gelmis ne alakaya maydonoz şimdi anlamadım bisey yaaa :S
Günaydıııııın herkeseeeeePorselen corba kasesini anladin mi yemek takimlarinda olan tencere varya :) baska tencerede kaynat sogut tekrar kaynat ona aktar ilidiktan sonra mayala sonucu bildir :)))
Günaydın kızlar herkeslere :)
Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahaha
Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)
Yumurtlama olmuş olmasın canımcım?
Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm? Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..TaeYang şuan biraz bakındım da yumurtlama döneminde böyle lekelenmeler olaboliyomuş 1 adet donemi arası :)
Belirtileri felan yasadigim sey suan aynı hatta degerlendirin bu gunleri felan yaziyo bebiş icin..
Ben bitki caylari iciyodum ya 15 gun ictim simdide sogan kürü yapiyorum işe mi yarıyolar dersiniz
Canım olabilir, sinirin bozulmasın, devamı gelmezse bişey olmaz bence.O zamanda da lekelenme olabiliyo mu ki kuzumm ? Sinirim cok bozuldu zamansiz geldi diye :/
Olabilir canım sen değerlendir tabi heheh belli olmaz :)TaeYang şuan biraz bakındım da yumurtlama döneminde böyle lekelenmeler olaboliyomuş 1 adet donemi arası :)
Belirtileri felan yasadigim sey suan aynı hatta degerlendirin bu gunleri felan yaziyo bebiş icin..
Ben bitki caylari iciyodum ya 15 gun ictim simdide sogan kürü yapiyorum işe mi yarıyolar dersiniz
Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm?
Ş Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..
Tohumunu ezip kaynatıp mı içtin, hzr cayıda varmış... Ben hzr hayıt suyu içtim çok kötüydü tadı suyu demeeeee ne olur...Olabilir canım sen değerlendir tabi heheh belli olmaz :)
Ben hayıt ve adaçayı içmiştim canım, en fazla 4-5 defadır ama belki vesile olmuştur.
Adetimi düzenler demiştim de o ay Allah nasip etti.
Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm? Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..
Canım olabilir, sinirin bozulmasın, devamı gelmezse bişey olmaz bence.
Olabilir canım sen değerlendir tabi heheh belli olmaz :)
Ben hayıt ve adaçayı içmiştim canım, en fazla 4-5 defadır ama belki vesile olmuştur.
Adetimi düzenler demiştim de o ay Allah nasip etti.
Canım tohumunu ezmedim, kaynar suya atıp demledim. Biraz demleyip içtim.Tohumunu ezip kaynatıp mı içtin, hzr cayıda varmış... Ben hzr hayıt suyu içtim çok kötüydü tadı suyu demeeeee ne olur...
Bide bnmde gelmedi ya yarın alıp başlasam içmeye bir sıkıntı olmaz dimi? Son soru günde kac kere içilmeli genelde sabah akşam diye okudum...
Yumurtlamışsındır muhtemelen :)Ne güzel kuzum yaa belki bizlere de vesile olur.. ilk defa boyle bisey oldu bende de ama normalmis benim suan tam 15. Günüm.. yani bu lekelenmeler olabilirmis ve 3 5 gün surebilirmis de.. insallah hayirlara sebeptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?