Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Soru soruldugu icin söyledim zaten canim Yoksa ben kapadim o defteri biliyorum ki hayirliysa Rabbim er yada gec nasip edecektir

Insallah canim.. Senin niyetin cok guzel gerceklestirmeni diliyorum insallah yapabilirsin.. Herkesin kendi fikri dusuncesi sadece bana cok uzak geliyor yoksa ögretmenlik yaptigim sürecte tanimadigim onca cocukla bag kurmuslugum okul bitince cook uzulmuslugum var :) 2011deki bir ögrencim hala kokusu bakisi tatliligi gozumun onunden gitmiyor sirf oglum olsun onun adini koyayim diye dua ediyordum :))

Porselen corba kasesinde mayaliyorlar simdi tas gibi oluyormus onda birde sütü kaynatip sogumaya birakiyorlarmis ilidiktan sonra tekrar kaynatip tekrar ilidiktan sonra mayaliyorlarmis hic suyu olmuyormus
Dene bakalim :-*

Bence biraz daha bekle canım :) belki adetin gelmez hem ne güzel :)
İyiyiz canım çok şükür, detaylı usg randevusu aldım haftaya perşembe için inşallah.
Güzel haberlerle gel inşallah canım... Bebişin cinsiyeti neydi canım ya?

Kuzum kafana göre tarlusal icme sakın ne olacagi belli olmaz bi doktora gorunmende fayfa var sankim

Kuzum yoğurdu mayalandıktan sonra 2-3 saat ağzı acık bi sekilde buzdolabinda tutup sonra agzini kapatirsan sertlesiyo baya.. bu püf noktaymis diye okumustum ve uyguladim oldu gercekten..

Bu arada kızlar benim adetime daha 10 gün var ve bekliyodum 3. Günü doktora gidicem klomen baslicaz.. ama az önce bi leke gelmis ne alakaya maydonoz şimdi anlamadım bisey yaaa :S

Günaydın kızlar herkeslere :)

Porselen corba kasesinde mayaliyorlar simdi tas gibi oluyormus onda birde sütü kaynatip sogumaya birakiyorlarmis ilidiktan sonra tekrar kaynatip tekrar ilidiktan sonra mayaliyorlarmis hic suyu olmuyormus
Dene bakalim :-*
Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahaha

Güzel haberlerle gel inşallah canım... Bebişin cinsiyeti neydi canım ya?
Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)
Bu arada kızlar benim adetime daha 10 gün var ve bekliyodum 3. Günü doktora gidicem klomen baslicaz.. ama az önce bi leke gelmis ne alakaya maydonoz şimdi anlamadım bisey yaaa :S

Yumurtlama olmuş olmasın canımcım?

Porselen corba kasesini anladin mi yemek takimlarinda olan tencere varya :) baska tencerede kaynat sogut tekrar kaynat ona aktar ilidiktan sonra mayala sonucu bildir :)))
Günaydıııııın herkeseeeee
anladım cnm Bnm, o konuda tek sorun yazın malum dolapta yer sıkıntısı oluyor, eğer ona yer açabilecek olursam deneyecem...
umutLatahzen annemde öle yapar, hatırlattığın iyi oldu...

Günaydın kızlar herkeslere :)

Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahaha

Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)

Yumurtlama olmuş olmasın canımcım?

O zamanda da lekelenme olabiliyo mu ki kuzumm ? Sinirim cok bozuldu zamansiz geldi diye :/

TaeYang şuan biraz bakındım da yumurtlama döneminde böyle lekelenmeler olaboliyomuş 1 adet donemi arası :)
Belirtileri felan yasadigim sey suan aynı hatta degerlendirin bu gunleri felan yaziyo bebiş icin..
Ben bitki caylari iciyodum ya 15 gun ictim simdide sogan kürü yapiyorum işe mi yarıyolar dersiniz

Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm? Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..

Olabilir canım sen değerlendir tabi heheh belli olmaz :)

Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm?
Ş Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..

Ben hayıt ve adaçayı içmiştim canım, en fazla 4-5 defadır ama belki vesile olmuştur.
Adetimi düzenler demiştim de o ay Allah nasip etti.

Ben hayıt ve adaçayı içmiştim canım, en fazla 4-5 defadır ama belki vesile olmuştur.
Tohumunu ezip kaynatıp mı içtin, hzr cayıda varmış... Ben hzr hayıt suyu içtim çok kötüydü tadı suyu demeeeee ne olur...
Bide bnmde gelmedi ya yarın alıp başlasam içmeye bir sıkıntı olmaz dimi? Son soru günde kac kere içilmeli genelde sabah akşam diye okudum...

Bitki çaylarından ne içiyorsun cnm? Dün bende hayıt otunu bayagı araştırdım... Başlamayı düşünüyorum..

Hayıt tohumu aslan pencesi civan percimi bunlari ictim kuzum 15 gun.. duzene girsin iyice diye.. insallah da ise yaramistir simdi de sogan kuru iciyorum

Canım olabilir, sinirin bozulmasın, devamı gelmezse bişey olmaz bence.

Ne güzel kuzum yaa belki bizlere de vesile olur.. ilk defa boyle bisey oldu bende de ama normalmis benim suan tam 15. Günüm.. yani bu lekelenmeler olabilirmis ve 3 5 gün surebilirmis de.. insallah hayirlara sebeptir

Canım tohumunu ezmedim, kaynar suya atıp demledim. Biraz demleyip içtim.
Tadı gerçekten çok kötü.
2-3 kere adaçayı da atmıştım içine, daha çekilebilir oluyor en azından.
Bence adet ol öyle başla, nolur nolmaz.
Geç yumurtlamış gibi duruyorsun çünkü.
Bi de ben kafama göre takıldım diyorum ya, 4-5 kere filan içtim yani.
Sabah akşam 1 kupa iyidir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…