- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canım tohumunu ezmedim, kaynar suya atıp demledim. Biraz demleyip içtim.
Tadı gerçekten çok kötü.
2-3 kere adaçayı da atmıştım içine, daha çekilebilir oluyor en azından.
Bence adet ol öyle başla, nolur nolmaz.
Geç yumurtlamış gibi duruyorsun çünkü.
Bi de ben kafama göre takıldım diyorum ya, 4-5 kere filan içtim yani.
Sabah akşam 1 kupa iyidir bence.
Yumurtlamışsındır muhtemelen :)
Kafana göre takıl sen stres yapma şu sıra :))
Saolun kızlar evet bende bu ay deneyecem, çok faydasını gören olmuş... İnşallah yumurtlama dönemindesindir cnm, Hakkı'nda hayırlısı olsun, bol bol değerlendir ihmal etmeEvet ben de senin gibi yapmistim kuzum su cezvede kaynarken icine atiyorum bi tutam hafig rengini salınca altını kapatıp 10 dk demliyosun sonra süzüp iciyosun ben boyle yapiyodum
Saolun kızlar evet bende bu ay deneyecem, çok faydasını gören olmuş... İnşallah yumurtlama dönemindesindir cnm, Hakkı'nda hayırlısı olsun, bol bol değerlendir ihmal etme
hayırlı uğurlu olsun canım benim...darısı başımıza olsun inşallah...sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Rabbim cümlemize...Günaydın kızlar herkeslere :)
Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahaha
Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)
Yumurtlama olmuş olmasın canımcım?
Henüz gelmedi cnm son anlarım bekliyoruz hala kanala inmemiş doktor plates hareketleri verdi onları yapmaya başladım sen nasılsın:)DESIGNER27 semacım geldi mi sare inci prenses?
@yamukprenses çok merak ediyorum seni, görürsen yaz lütfen.
@dilo00 canım son durumun Nasıl? İnşallah değerlerin güzel güzel katlanmıştır.
Yaa hep dogum yapmışsındır diye düşündüm, eeee tabi kız olunca Nazlı olması normalMerhaba kızlar nasılsınnz?herkes ne durumda:) ben hala doğuramadım beklemedeyim:)
Günde 2 kere mi içiyorsun cnm tok karnına?Günaydin kizlar..
Ben hayit otunu ilk gun bir kere ictim ölüyorum sandim sonra iyice arastirdim ki ezip yarim cay kasigi kaynayan suya atip 5dk demlendikten sonra süzüp icin diyordu yaptim gayette tadi guzel oldu aciligida gitti normal bitki cayi gibi basladim 3gundur iciyorun bende
sağol canım iyiyiz çok şükür...seni merak etmiştik daha doğurmamışsın...sağlıklı bir doğum olsun inşallah semacım...bu ay Rabbim bayram hediyemi yolladı şükürler olsun...şu ara çok bulantım var ama inşallah geçer...Merhaba kızlar nasılsınnz?herkes ne durumda:) ben hala doğuramadım beklemedeyim:)
Merhaba kızlar nasılsınnz?herkes ne durumda:) ben hala doğuramadım beklemedeyim:)
hayırlı uğurlu olsun canım benim...darısı başımıza olsun inşallah...sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Rabbim cümlemize...
Henüz gelmedi cnm son anlarım bekliyoruz hala kanala inmemiş doktor plates hareketleri verdi onları yapmaya başladım sen nasılsın:)
Walla eriniyorum 1 kupa iciyorum simdilik :) hazir cay gibi degil ya ugrastiriyor :)Günde 2 kere mi içiyorsun cnm tok karnına?
Allah analı babalı büyütsün inşallah,bahtı gzl olsun oğlunun... Bununla gecmiş olsun cnm... O gzl dualarına yürekten aminnnn... Arada girde çınarın hbrlerini paylaş bizimleMerhaba arkadaşlar ben bayramın ilk günü 37 haftalıkken oglum ÇINARımı kucagıma aldım ilk hamilelik haberimi dogum günümde almıştım dogum günü hediyesi olarak oglumun haberi gelmişti şimdi de bayram hediyesi olarak kucagıma aldım dogdugunda sarılıgı yüksek oldugu için yavrum bir gece küvezde kaldı rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bişeymiş o gece resmen bitmek bilmedi çok şükür şimdi iyi ve evimizde oglumuz Rabbim tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla birer melek versin kucaklarını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin evladı olanlara rabbim bir ömür acısını göstermesin inş
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün Bahti güzel olsun ..Merhaba arkadaşlar ben bayramın ilk günü 37 haftalıkken oglum ÇINARımı kucagıma aldım ilk hamilelik haberimi dogum günümde almıştım dogum günü hediyesi olarak oglumun haberi gelmişti şimdi de bayram hediyesi olarak kucagıma aldım dogdugunda sarılıgı yüksek oldugu için yavrum bir gece küvezde kaldı rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bişeymiş o gece resmen bitmek bilmedi çok şükür şimdi iyi ve evimizde oglumuz Rabbim tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla birer melek versin kucaklarını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin evladı olanlara rabbim bir ömür acısını göstermesin inş
Gözün aydın sibelcim..Allah analı babalı büyütsün canım....Merhaba arkadaşlar ben bayramın ilk günü 37 haftalıkken oglum ÇINARımı kucagıma aldım ilk hamilelik haberimi dogum günümde almıştım dogum günü hediyesi olarak oglumun haberi gelmişti şimdi de bayram hediyesi olarak kucagıma aldım dogdugunda sarılıgı yüksek oldugu için yavrum bir gece küvezde kaldı rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bişeymiş o gece resmen bitmek bilmedi çok şükür şimdi iyi ve evimizde oglumuz Rabbim tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla birer melek versin kucaklarını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin evladı olanlara rabbim bir ömür acısını göstermesin inş
Insallah canim.. Senin niyetin cok guzel gerceklestirmeni diliyorum insallah yapabilirsin.. Herkesin kendi fikri dusuncesi sadece bana cok uzak geliyor yoksa ögretmenlik yaptigim sürecte tanimadigim onca cocukla bag kurmuslugum okul bitince cook uzulmuslugum var :) 2011deki bir ögrencim hala kokusu bakisi tatliligi gozumun onunden gitmiyor sirf oglum olsun onun adini koyayim diye dua ediyordum :))
Amin canım saol rabbim herkeze yaşatsın inş dualarım hep sizinleAllah analı babalı büyütsün inşallah,bahtı gzl olsun oğlunun... Bununla gecmiş olsun cnm... O gzl dualarına yürekten aminnnn... Arada girde çınarın hbrlerini paylaş bizimlemaşallah adıda çok gzl,adıyla çok yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?