Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet ben de senin gibi yapmistim kuzum su cezvede kaynarken icine atiyorum bi tutam hafig rengini salınca altını kapatıp 10 dk demliyosun sonra süzüp iciyosun ben boyle yapiyodum

Evet ben de senin gibi yapmistim kuzum su cezvede kaynarken icine atiyorum bi tutam hafig rengini salınca altını kapatıp 10 dk demliyosun sonra süzüp iciyosun ben boyle yapiyodum
Saolun kızlar evet bende bu ay deneyecem, çok faydasını gören olmuş... İnşallah yumurtlama dönemindesindir cnm, Hakkı'nda hayırlısı olsun, bol bol değerlendir ihmal etme

Saolun kızlar evet bende bu ay deneyecem, çok faydasını gören olmuş... İnşallah yumurtlama dönemindesindir cnm, Hakkı'nda hayırlısı olsun, bol bol değerlendir ihmal etme

İnşallah kuzum yaa bayaa kızgın ve sinirliydim gece gördugumden beri ama TaeYang kuzucum sagolsun mutlu etti beni.. her yeni gün bi umutla baslarmis ne de olsa.. umut fakirin ekmeği

Günaydın kızlar herkeslere :)

Bu hafta annem yanlışlıkla bu yöntemi yaptı, bakalım işe yarayacak mı ahaha

Âmin canım inşallah. Erkekmiş bebişim :)

Yumurtlama olmuş olmasın canımcım?
hayırlı uğurlu olsun canım benim...darısı başımıza olsun inşallah...sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Rabbim cümlemize...

DESIGNER27 semacım geldi mi sare inci prenses?

@yamukprenses çok merak ediyorum seni, görürsen yaz lütfen.

@dilo00 canım son durumun Nasıl? İnşallah değerlerin güzel güzel katlanmıştır.
Henüz gelmedi cnm son anlarım bekliyoruz hala kanala inmemiş doktor plates hareketleri verdi onları yapmaya başladım sen nasılsın:)

Merhaba kızlar nasılsınnz?herkes ne durumda:) ben hala doğuramadım beklemedeyim:)
Yaa hep dogum yapmışsındır diye düşündüm, eeee tabi kız olunca Nazlı olması normal cnm Rabbim kolay doğumlar nasip Etsin sana, sağlıkla kucagınA alırsın inşallah inci sare nibizler aynı cabalarımız,beklentilerimiz,dualarımız bu yolda... Bizi unutma sakın aklına geldikçe duanı esirgeme... Müjdeli hbrini bekliyoruz cnm Bnm, al kızınıda gel

Günaydin kizlar..
Ben hayit otunu ilk gun bir kere ictim ölüyorum sandim sonra iyice arastirdim ki ezip yarim cay kasigi kaynayan suya atip 5dk demlendikten sonra süzüp icin diyordu yaptim gayette tadi guzel oldu aciligida gitti normal bitki cayi gibi basladim 3gundur iciyorun bende

Günde 2 kere mi içiyorsun cnm tok karnına?

Merhaba kızlar nasılsınnz?herkes ne durumda:) ben hala doğuramadım beklemedeyim:)
sağol canım iyiyiz çok şükür...seni merak etmiştik daha doğurmamışsın...sağlıklı bir doğum olsun inşallah semacım...bu ay Rabbim bayram hediyemi yolladı şükürler olsun...şu ara çok bulantım var ama inşallah geçer...

hayırlı uğurlu olsun canım benim...darısı başımıza olsun inşallah...sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin Rabbim cümlemize...

Âmin canım inşallah, çok sağolasın :)

Henüz gelmedi cnm son anlarım bekliyoruz hala kanala inmemiş doktor plates hareketleri verdi onları yapmaya başladım sen nasılsın:)

Oh oh maşallah son günler he.
Allah ikinizin de sağlıkla bu günleri geçirmesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar ben bayramın ilk günü 37 haftalıkken oglum ÇINARımı kucagıma aldım ilk hamilelik haberimi dogum günümde almıştım dogum günü hediyesi olarak oglumun haberi gelmişti şimdi de bayram hediyesi olarak kucagıma aldım dogdugunda sarılıgı yüksek oldugu için yavrum bir gece küvezde kaldı rabbim kimseye yaşatmasın çok kötü bişeymiş o gece resmen bitmek bilmedi çok şükür şimdi iyi ve evimizde oglumuz Rabbim tüm istiyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla birer melek versin kucaklarını boş bırakmasın hamile olanlara hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin evladı olanlara rabbim bir ömür acısını göstermesin inş

Allah analı babalı büyütsün inşallah,bahtı gzl olsun oğlunun... Bununla gecmiş olsun cnm... O gzl dualarına yürekten aminnnn... Arada girde çınarın hbrlerini paylaş bizimle maşallah adıda çok gzl,adıyla çok yaşasın

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün Bahti güzel olsun ..

Gözün aydın sibelcim..Allah analı babalı büyütsün canım....

Her insanın duyguları düşünceleri farklı canım. Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle olsun. Çocuklar çok tatlı bazen bende ay inş çocuğum şuna benzer diyorum. Sen de mi öğretmensin. Öğretmenlik çok güzel. Hastaneyi gördükten sonra halime şükrettim. Çocuklar çoğunlukla sağlıklı ve çok komikler. Bütün neşem yerine geliyor. Ben 850 öğrenincinin dersine giriyorum.

Amin canım saol rabbim herkeze yaşatsın inş dualarım hep sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…