Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kilincoglu87 Allah analı babalı büyütsün.
Hanımlar hatunlar neler yapıyorsunuz ??? Kışın tatil olsun derdim şimdi tatil ev işi yapıyorum yine zaman kalıyor canım sıkılıyot. Bu sıcakta örgüde örülmez ki. Kitap okuyorum filan.
Hobileriniz var mı ? Neler yapıyorsunuz?

Aynen sorma canım eşim derdi okul açıkken demediğini bırakmazdın şimdi de sıkılıyorum diyorsun...
Dizi izliyorum bol bol bir de etamin işliyorum hobi olarak da iyi oluyor

Allah analı babalı büyütsün canım, adı gibi uzun sağlıklı bir ömrü olsun.

kızlar ya.
şu anda çok sinir olmuş durumdayım.
bi pantolon almıştım kendime mavi jeansten, hamile için.
denedim paçasını yaptırdım pazartesi günü.
şimdi de yıkayacaktım giymeden, ters çevireyim dedim boyası akar diye, bi baktım ağ kısmında tam çamaşırın değdiği yerde beyazlıklar var, ama pütürcüklü böyle, yani bişey bulaşmış, kumaştan kaynaklanmıyor.
dış tarafta bişey yok.
alırken denerken de hiç dikkat etmedim ıyy ya.
salak gibi çamaşır makinesinin içine de atmış bulundum bi yere bulaşmasın değmesin bari diye.
ben napcam bunu?
birinin genital salgısı mı bulaşmış nedir?
geri götürsem alırlar mı ki? makineye de girdi şimdi biraz çamaşır vardı içinde de yıkanacak. o sinirle düşünmeden attım içine.
böyle şeyler beni mi bulur nedir ya.
baya takıntılıyım da bu konularda.
fikir verin lütfen.

Canım götürsende almazlar makinaya atmışsın kabul etmiyolar magazalar hatalarını aynen dedigin gibi akıntı falan olabilir giyme bence boşver saglıgından önemli degil

Canım götürsende almazlar makinaya atmışsın kabul etmiyolar magazalar hatalarını aynen dedigin gibi akıntı falan olabilir giyme bence boşver saglıgından önemli degil
ya yıkamadım ama değdi kirlilere sonuçta, öyle götürmek de içime sinmiyor.
o sinirle attım makinaya duruyo öyle, çalıştırmadım da.
dediğin gibi 5 gün oldu giymediğini nerden bilicez moduna da geçebilirler.
gerçi kadının biri kirlettiyse adamların da suçu yok, bundan sonra bana ders oldu iyice inceleyecem.

Artik tiksindiysende giyemezsin zaten .. Ama madem attin makinaya yika bi güzel icine sinerse giyersin zaten almazlar senden kaynakli vs vs der iyice sinir ederler seni .. Neyse bizede ders olsun bari bakip alalim bizde ..

Aynen sorma canım eşim derdi okul açıkken demediğini bırakmazdın şimdi de sıkılıyorum diyorsun...
Dizi izliyorum bol bol bir de etamin işliyorum hobi olarak da iyi oluyor
Ay ne güzel etamin çok hoş hangi dizileri izliyorsun canım. Yabancı mı ?
Ben de bugün gitarla bir iki şey tıngırdattım uzun zamandır elime almıyordum. Benim muhabbet kuşlarım var biri çok hasta onla ilgileniyorum içimden pek bi şey yapmak gelmiyor.
Eskiden yabancı dizi çok izlerdim. Belki ben de başlarım. Etamin kursa mı gittin canım
Bende örgü örmeyi çok seviyorum.

Makinenin deterjan koyduğun gözüne aspirin varya sıvı deterjan ondan 1-2 tatlı kaşığı koyarsan tertemiz olur. Biliyorum miden bulandı ama su ve deterjanla geçer ve giyebilirsin. Geri almazlar ama istersen gidip konuş. Giyende donsuz mu giymiş töbe estağfurullah bazı insanları anlamak imkansız. Sirkede tüm mikropları kırar aspirin yerine yumuşatıcı gözüne sirke dökebilirsin.

Çok haklısın canım tiksinmekte ama muhtemelen geri almazlar hem giymediğinizi nerden bilelim derler hem de paçasını yaptırmışsın diye.. İyisi mi sen onu güzelce yıka hatta içine sinecekse 2-3 kez yıka bir bakarsın içine hala sinmezse ihtiyacı olan birine verirsin canım

Game of thrones hastayım canım ben son 2 sezonu özellikle izlememiştim unutmuşumdur diye şimdi sil baştan başladım... Bir de türk dizilerinden hayat şarkısını izlememiştim aklımdaydı onun tekrarları başladı öğlen ona bakıyorum ha bir de tlc de pastacılar kralı var program o adamın tasarım pastalarına bayılıyorum birqz butik kurabiye işleri elimden gelir o yüzden onun 3 programı var gün içinde takip ediyorum..
Annem küçükken el işi örgü ve etamini öğretmeye çalıştı benim en çok kaptığım etamin oldu:) önceden seccade işletiyordu annem çeyizime... Şimdi kendim küçük tablolar kasnak işleri var instagramdan modellere fln bakıp kendim işliyorum çok zor değil hemen kaparsın eğer öğrenmek istersen

Canım Allah analı babalı büyüysün sağlıklı sıhhatli.. gözünüz aydın.. duaların icin de yürek dolusu amiiin diyorum..

Artik tiksindiysende giyemezsin zaten .. Ama madem attin makinaya yika bi güzel icine sinerse giyersin zaten almazlar senden kaynakli vs vs der iyice sinir ederler seni .. Neyse bizede ders olsun bari bakip alalim bizde ..

valla canım hiç aklıma gelmezdi içinde pis bişi var mı diye bakmak ama bundan sonra inceleyecem iyice.

aspirin yok da canım, sirke çok iyi fikirmiş, aklıma gelmediydi.
ya artık ne lekesi anlamadım ama beyaz beyazdı, tam da o kısımda olunca işte
valla bi kere pantolon denerken altına işeyip bişey olmamış gibi geri koyanın itirafını okumuştum, böyle de pislikler var yani.
en azından geri vermezsem bile 2-3 kez yıkanacak o kot, orası kesin de :)
burdan kamu spotu yapıyorum, bir şey alırken, denerken mutlaka her yerini inceleyin

ayy etamine bayılıyorum, hiç denemedim ama, yapabilir miyim ki acep denesem?

Ben onun ilk bölümüne bakmıştım izleyemedim ısınamadım. Şu an İzlediğim tek dizi hayat şarkısıydı. Ben sezonda izledim. Çok güzel zaten bir kore dizisinden alıntı değiştirilmiş şekliyle.
O adamı biliyorum eşimde bakıyor bazen. Ben net geoda veterinerle ilgi belgeseller var onları seviyorum. Person of interestin son sezonu izlemedim ben de ona bakayım. Prison break izlemek istiyorum.
Annemle ablamda çok yapmıştır ama annem bana hiç öğretmedi. Benim çeyizimde de var. Bende örgüyü kaptım annemden. Olmayan bebişe hırkalar ördüm ama olmayınca hevesim kaçtı bıraktım. Ne zaman olursa o zaman örerim dedim. Bi de yün sıcak oluyor yazın.
Spora gideceğim inşallah bu hafta ev işleri filan çıksın. Evde çok sıkılıyorım.
Mezarlığa uğrayacam bugün belki babamla alışveriş merkezinde yemek yiyeyim zaman geçmiyor.
Senin eşin öğretmen mi.
Benim ki sabah akşam çalışıyor. Suratınıda görmüyorum evde tek sıkılıyorım. Yakın arkadaşımda tatilde bu pazartesi gelecek.
İzleyebilirsem bi daha bakarım game of thronesa

Kızlar.. bu yumurtlama lekelenmesi olayini aranizda yasayan varmi hic???
Yani yumurtlama gunune kanama vs olan.. :/ kac gun surer nasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…