Bende olsam bende öyle anlarım. Sirke geçirir canım merak etme. Bendw mantar oluşmuştu kadın doğum doktorum ilaç geçirmezse afedersin taharet aldığın suya üzüm sirkesi koy dedi. Gerçekten geçti. Bi hamile arkadaşımda oldu ilaç kullanamıyordu geçirdi. Sirke tüm mikrobu kırar için rahat olsun. Yıkandıktan sonra bi leğene koyup içine yine sirke dök için rahat etsin diye. İnan ki bi şey bulaşmaz.aspirin yok da canım, sirke çok iyi fikirmiş, aklıma gelmediydi.
ya artık ne lekesi anlamadım ama beyaz beyazdı, tam da o kısımda olunca işte
Kesinlikle çok kolay canım yaparsın kolaylıkla... Bir de sen sayısalcısın örneklerin hesaplamasına daha çok kafan yatar:)) bence eğer vaktin varsa denemelisin bol bol video izle bir de senihauluc var instagramda o da anlatım yaptığı videolar paylaşıyor anında kaparsınayy etamine bayılıyorum, hiç denemedim ama, yapabilir miyim ki acep denesem?
Evet canım malum sahneler bol bol.. Biraz ilerletiyorum ben.. Beni şaşırtan kafamı karıştıran şeyleri seviyorum bu dizi de aynen öyle şeyler oluyor olmaz yok artık dediğin şeyler karşına çıkınca insan baya sarıyor... Net geo da da güzel şeyler var aynen... Örgü de yaparım ama pek desen bilmiyorum ters yüz sadece :))) bence de canım zamanı grlince yap önceden kötü oluyor ben artık olursa da 5-6 aylık olana kadar bir şey almak bile istemiyorum...Ben onun ilk bölümüne bakmıştım izleyemedim ısınamadım. Şu an İzlediğim tek dizi hayat şarkısıydı. Ben sezonda izledim. Çok güzel zaten bir kore dizisinden alıntı değiştirilmiş şekliyle.
O adamı biliyorum eşimde bakıyor bazen. Ben net geoda veterinerle ilgi belgeseller var onları seviyorum. Person of interestin son sezonu izlemedim ben de ona bakayım. Prison break izlemek istiyorum.
Annemle ablamda çok yapmıştır ama annem bana hiç öğretmedi. Benim çeyizimde de var. Bende örgüyü kaptım annemden. Olmayan bebişe hırkalar ördüm ama olmayınca hevesim kaçtı bıraktım. Ne zaman olursa o zaman örerim dedim. Bi de yün sıcak oluyor yazın.
Spora gideceğim inşallah bu hafta ev işleri filan çıksın. Evde çok sıkılıyorım.
Mezarlığa uğrayacam bugün belki babamla alışveriş merkezinde yemek yiyeyim zaman geçmiyor.
Senin eşin öğretmen mi.
Benim ki sabah akşam çalışıyor. Suratınıda görmüyorum evde tek sıkılıyorım. Yakın arkadaşımda tatilde bu pazartesi gelecek.
İzleyebilirsem bi daha bakarım game of thronesa
Valla hiç yaşamadım canım ama akıntınla gelen bir kanama mı yoksa biraz daha yoğun mu yoğunsa bence bir doktorla görüşmelisinKızlar.. bu yumurtlama lekelenmesi olayini aranizda yasayan varmi hic???
Yani yumurtlama gunune kanama vs olan.. :/ kac gun surer nasi olur
Alpim kiyamam sana sıkma canını bak Rabbim herşeyi yoluna koyacak insaAllah..Yine kendimi burda buldum .. Bir arkadasimin gebelik haberini aldim hem atanmis hemde hamileymis ikisinide bugun ögrenmis .. Tüm yoksaydigim inatla üzülmüyorum aglamiyorum artik dedim yine yenik düstüm hislerime ..
Allahim bizede anne olmayi nasip et Hayirlisiyla bizlerede tattir bu duyguyu .. Icimdeki hersey alevlendi yine
Senle ben aynı gibiyiz baksana benimkide bi gün 10 da gelir bi gün 12 bi gün gece 1. Hayvan hastalıkları var şu ara sürekli onlara bakar.şikayette edemem ona can bakıyor. Gitme desem hayvan can çekişir. Ben de çok özlüyorum zaman geçirmek zor oluyor. Yine de Allah razı olsun bazen olmayan zamnını bana harcıyor.Evet canım malum sahneler bol bol.. Biraz ilerletiyorum ben.. Beni şaşırtan kafamı karıştıran şeyleri seviyorum bu dizi de aynen öyle şeyler oluyor olmaz yok artık dediğin şeyler karşına çıkınca insan baya sarıyor... Net geo da da güzel şeyler var aynen... Örgü de yaparım ama pek desen bilmiyorum ters yüz sadece :))) bence de canım zamanı grlince yap önceden kötü oluyor ben artık olursa da 5-6 aylık olana kadar bir şey almak bile istemiyorum...
Yok canım ben öğretmenim eşim kargo sektöründe yönetici işi eve uzak maalesef gelmesi 9 u buluyor sabah da 7 de çıkıyor ben çalışırken pek sorun olmuyordu ama şimdi iyicene özlüyorum zor geliyor inş bizde bu ay sonuna doğru tatile çıkacağız
bak bu hayatta yalnız değilsin ben de senin gibiyim. Ne ilk ne de son olacağız canım. Hem o arkadaşının başına ne geleceğini Allahım esirgesin hem kendisini hem yavrusunu ama kaderini bilemeyiz.imrenerek baktığım insanlar oldu başka şeyler geldi başlarına.Yine kendimi burda buldum .. Bir arkadasimin gebelik haberini aldim hem atanmis hemde hamileymis ikisinide bugun ögrenmis .. Tüm yoksaydigim inatla üzülmüyorum aglamiyorum artik dedim yine yenik düstüm hislerime ..
Allahim bizede anne olmayi nasip et Hayirlisiyla bizlerede tattir bu duyguyu .. Icimdeki hersey alevlendi yine
Kıyamam alpim ağla da rahatla sıkma kendini benim gözümde yaş kalmadı şu son 4 günde günde en az 5 defa ağlama krizine giriyorum tv de yolda gördüğüm her bebekte her hamilede ağlıyorum... Elimizden ne gelir kuzum atma içine... Dua etmekten başka ne gelir elimizdenYine kendimi burda buldum .. Bir arkadasimin gebelik haberini aldim hem atanmis hemde hamileymis ikisinide bugun ögrenmis .. Tüm yoksaydigim inatla üzülmüyorum aglamiyorum artik dedim yine yenik düstüm hislerime ..
Ben girmedim canım bu sene belki seneye girerimKPSS sınav sonuçları nasıl giren var mı kizlar
Aynen canım özlüyorum ama ona daha çok üzülüyorum son 1 ayda çok da zayıfladı çalışmaktan o iştede sahada müşterilere gidiyor hep... Dediğin gibi sitem de edemiyorum o da haklı..Senle ben aynı gibiyiz baksana benimkide bi gün 10 da gelir bi gün 12 bi gün gece 1. Hayvan hastalıkları var şu ara sürekli onlara bakar.şikayette edemem ona can bakıyor. Gitme desem hayvan can çekişir. Ben de çok özlüyorum zaman geçirmek zor oluyor. Yine de Allah razı olsun bazen olmayan zamnını bana harcıyor.
Bende öyle yapacam almayacağım da örmeyeceğimde.
Cnm Bnm okadar doğal Kı bu tepkiyi vermen... Hepimizin içinde bastırılırmış durumda bu duygular,işte bazen acığa çıkıyor... Bugün arkadaşım ile saglık ocağına gittik,daha doğrusu ona eşlik ettim ben, odaya bir girdim ki 7 günlük bir kız çocuğu ilk kontrolünde...allahım okadar tatlıydı Kı beni görünce ebe Rabbim sanada basip etsin gel elle dua et Dedi... Tabi benim gözler hmn doldu annesi anladı olur üzülme cnm Bnm dedi... Ben sustum cıktım... Olacağına gercekten inanıyorum hepimiz için sadece büyük bir sınavdayız geçeceğiz inşallahYine kendimi burda buldum .. Bir arkadasimin gebelik haberini aldim hem atanmis hemde hamileymis ikisinide bugun ögrenmis .. Tüm yoksaydigim inatla üzülmüyorum aglamiyorum artik dedim yine yenik düstüm hislerime ..
Ayyyy Bnm eşimde öle kızlar, mesaileri devam ediyor Eve 10 dan önce gelemiyorAynen canım özlüyorum ama ona daha çok üzülüyorum son 1 ayda çok da zayıfladı çalışmaktan o iştede sahada müşterilere gidiyor hep... Dediğin gibi sitem de edemiyorum o da haklı..
Valla ev arkadaşı gibi. Allah eksikliklerini göstermesin. İnsanın canım sıkılıyor ya evde. Benim kumalarım köylüler. Ben bile o kadar konuşamıyorum. Yarım saat adamlarla konuşuyor.Ayyyy Bnm eşimde öle kızlar, mesaileri devam ediyor Eve 10 dan önce gelemiyorbazen diyorum eşim değilde ev arkadaşım gibisin o 3 öğünü iş yerinde yıyor ben kafama göre takılıyorum, ben meyve yerken o cay içiyor çok değişik bir düzenimiz var...neyse işleri olsunda katlanacağız yapacak bişey yok
Amin canım inşallah cümlemize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsinRabbim banada nasip etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?