Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mor Seven vesselam_ Ebush_354 Kartanesi_26 ne agir imtihanlar var cok şükür halimize diyorum hep sukrediyorum ama öyle bir an geliyor ki bütün aklindaki hersey siliniyor Yakin arkadaslarimin gebe haberi beni cok etkiliyor hepsi benden cok sonra evlendiler vs vs..
Biraz disariya cikmak gezmek dolasmak kafami dagitti iyi geldi ..

İyi yaptın canım. Etkilenmen normal. Ben de etkileniyorum. Benim yaşım eltim ve görümcemden büyük onların bebeği oldud biri hamile. Yanlarına gidince üzülüyorum ama ne yapayım elden bi şey gelmiyor. Ne kadar uzak dursan o kadar iyi canım. Seni üzecekse çok görüşme canım. Ben ortamlarına girmemeye çalışıyorum. Soran çok oluyor artık takmıuorum. Ama o tür uzak duruyorum.
Üzül ağla ama uzun sürmesin sağlığına zarar. Rabbim her daim yüzümüzü güldürsün canım.

Bak biz daha yeni akşam yemeğini yedik canım düşün artık kışın beklemiyordum ben yiyordum mecbur ama şimdi bekliyorum geç yatıyorum sabah da geç kalkıyorum o yüzden benim de düzen bozuldu iyicene... Aynen canım çok şükür işsiz güçsüz olsaydılar nolurdu yaa buna da şükür canım biz de haftasonu acısını çıkartıyoruz

Benim ki Pazar bile çalışıyor. Sürekli telefon gelir rahat rahat bi yere gidemeyiz. bi gün telefonu camdan aşağı atacağım az kaldı.

Ebush_354 Mor Seven az önce geldi Bnm ki yemek yemedik ben diyerek girdi içeri,neyseki yemeğim vardı şimdi hzrladım masasını, biZimde 2 haftada 1 pazarımız var alıştım artık bu pazar yok mesela bende zor ev işlerimi ütülerimi kişisel bakımlarımı o güne denk getiririm... Yapacak bişey yok

Beni de en çok yakınlarım etkiliyor... Özellikle denk zamanlarda evlendiklerim... Bir de en zoru ne biliyor musun özellikle eşimin tarafı akrabaları niye çocuk yapmıyorsunuz diye baskı yapıyorlar onlara gülümseyerek daha vakti var demek en çok koyan halbuki yüreğim yangın yeri...
O yüzden ağla canım yalnızlen bol bol ferahlat içini

Seninki de zor canım. En güzel erkek öğretmenle evlenmek ne güzel. Ben
Hayvan sevgimden dolayı hayır diyemedim.
Kartanesi_26 Mor Seven oyy ben halime şükredeyim o zaman desenize..
Evet canım. Yine de her halimize şükür
Daha vakti var dediğinde ya da bir süre sonra dediğinde daha çok soruyorlar. Tedavi oluyorum diyebilirsib ya da deniyoruz Allah ne zaman nasip ederse dediğinde çoğu sormayı kesiyor. Bi kaç densiz çıkar o kadar canım

Aileden soran yok uzaktayiz ya ayda yilda bir soruyorlar onada hayirlisi diyorum essek degilseler anliyorlar bir daha sormuyorlar :)
Yakin tanidiklar sorarsa zaten agzinin payini veriyorum attik firindan cikarsa haber veririm diyorum :)
Benim icin en zoru hamile arkadaş onlari gorünce fotolarini haberlerini duyunca cok etkileniyorum.. Sanki dersin ki hamile ya dunyanin en mutlu insani halbuki benim eksik yanim oldugu icin öyle algiliyorum :-/

Tedavi oluyorumu hiç diyemem canım kayınvalidemlerin bile haberi yok benim tedavi gördüğümden çünkü tedavi olayına çok da hoş gözle bakmıyorlar o yüzden ben de söylememeyi seçtim kafam daha rahat olsun diye çünkü eminim haberleri olsaydı şu an ben daha büyük stres altındaydım...

Benim ailem de uzakta canım ki biz de öyle ne zaman çocuk soruları yoktur... Kimse sormaz, bekarlara da ne zaman evleniyosun fln diye de sorulmaz... Ama elimin tarafı tam tersi her gittiğimde babannesi niye çocuk yapmıyosun doğurmuyosun gül tazeyken açar sen açmıcaksın diye feryat figan... Akrabalar tanıdıklar yapmıyorsunuz ki diye imalar... Ben hayırlısı, vakti var daha vs dediğimde nerdeeee... Aksine istemiyoruz sanıyorlar... Tedavi oluyorum da diyemem pek sıcak gözle de bakmıyorlar... Facebook arkadaşlarımı bir görsen canım listem benden önce evlenenleri 2. Çocukları benle evlenenleri doğurmak üzere halleriyle dolu... Dediğin gibi halbuki onların da dertleri var ama uzaktan bize hoş geliyor her şey

Valla hiç yaşamadım canım ama akıntınla gelen bir kanama mı yoksa biraz daha yoğun mu yoğunsa bence bir doktorla görüşmelisin

Valla lekeydi artti baya ama ben bu aydan once 2 ay lekelenme seklinde gecirmistim reglimi tam sokulememistim.. simdi de hem diane ictim hem.bitki caylari simdi de sogan kuru.. sanirim bunlar iyice sokturdu beni.. gitmicem doktora Rabbim muhtac etmesin insallah kotu olup gitmek zorunda kalmam.. regl donemini beklicem 3. Gunu giderim.. Rabbimden hayirlisi.. her adimda doktora muhtac olmak cok yordu beni bu konuda

Al_pi

Bana konu komsu bile basıksın demeye basladi herkesi derdi almis....
Ben de ayni oyleyim basta biri bise dese saatlerce aglardim simdi hamile haberi alinca gorunce gercekten sanki dunyanin en mutlu insani oymus gibi geliyo bana

Kendini böyle iyi hissediyorsan öyle yap canım.
Ben söylüyorum çoğu sesini kesti.

Büyük ihtimalle yaptıklarının etkisi olmuştur canım çünkü soğan suyu çok etkiliymiş... Hadi bakalım canım inş gittiğinde güzel haberlerle gelirsin o zaman... Haklısın valla bir süre doktor gçrmek istemiyorum ben dee

Hem de nasıl... Herkesin üstüne vazife bizim ürememiz...

Günaydın kızlar..

Şuanda konuştuğunuz konu benim de içimde bir yaradır maalesef.. Kimyasal gebeliklerimden dolayı herkes öğrendi çocuk istediğimizi ve şimdi bir olsa diye bekliyo herkes.. kötü niyetli düşünenler vardır illa ki ama bana öyle bir his gelmedi şimdiye kadar ama sürekli yardımcı olmaya çalışmaları, şunu da iç şunu da ye demeleri bile artık beni üzmeye başladı.. ayrıca sürekli benden sonra evlenip hamile kalan hattta çocuğu olanları duyuyorum çok üzülüyorum benm neden yok diye

Hayirli cumalar kizlar...

yamukprenses Al_pi vesselam_ Ebush_354 Kartanesi_26 umutLatahzen ve hasret ceken nice kadinlar...
Tam anlamiyla ne yazacagimi bilmiyorum, zaten yazdiklarim hic bir sekilde icinizde yanan o hasreti hafifletmez. Yaranizi desmekte istemiyorum aslinda... Yasadiklarinizi anliyorum ve Rabbimden sizin icin hayirli, saglikli, imanli evlatlar diliyorum. Allahim su mübarek günde duysun dualarimizi - amin...

Hayirli olsun canim, Allah anali babali büyütsün. Oglunun ömrü ve bahti ismi gibi güzel olsun insallah.
Rabbim banada nasip etsin inşallah:)
Amin isteyen herkese insallah gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…