Aynen cnm iyice incele bir daha ki sefereya yıkamadım ama değdi kirlilere sonuçta, öyle götürmek de içime sinmiyor.
o sinirle attım makinaya duruyo öyle, çalıştırmadım da.
dediğin gibi 5 gün oldu giymediğini nerden bilicez moduna da geçebilirler.
gerçi kadının biri kirlettiyse adamların da suçu yok, bundan sonra bana ders oldu iyice inceleyecem.
Amin canım inş saol darısı tüm isteyenlereHayirli olsun canim, Allah anali babali büyütsün. Oglunun ömrü ve bahti ismi gibi güzel olsun insallah.
Amin isteyen herkese insallah gülüm
Amin canım saol teşekkür ederimCanım Allah analı babalı büyüysün sağlıklı sıhhatli.. gözünüz aydın.. duaların icin de yürek dolusu amiiin diyorum..
Amin canım saol darısı inş tüm isteyenlere hamilelere olsunkilincoglu87 canım Rabbim anali babalı büyütsün Rabbim sağlık sıhhat versin hoşgelmis paşa dünyaya..
Leylacığım sen de mi hamilesin canım .çok çok sevindim .Çok istiyordun gözün aydın olsun güzelim,dilerim sağlıkla alırsın kucağınaSeni çok merak ettim canım... Kaç kez yazdım ama görmedin sanırım... Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin canım... Sen güçlü bir kadınsın... Ne gúzel seni Seven bir eşin var.çok şükür sağlığınız yerinde... Rabbim inşallah bir gün çocuk sesiyle sizlerinde yüzünü güldürsün inşllh gülüm....
Çok haklisin biraz uzaklaşmak çok iyi gelecek sana.. Rabbim yardimcin olsun..Leylacığım sen de mi hamilesin canım .çok çok sevindim .Çok istiyordun gözün aydın olsun güzelim,dilerim sağlıkla alırsın kucağına
Güçlüyüm değilmi Leyloş,öyle diyorlar ama işte zamana ve alışmaya ihtiyacım var,savaştan çıkmış gibiyim,uzun sürmüş ve kaybedilmiş bir savaş...Her tarafta kalıntılar var,heryer yıkık dökük...alıp bir taşı diğerinin üstüne koymak istemiyorum artık,orayı öylece terkedip sıfırdan başka bir yerde hayatıma devam etmek istiyorum,anlatabiliyormuyum canım.
Artık umut etmekte istemiyorum,çünkü olmayınca daha çok üzülüyor insan...Sizler mutlu olun,kızkardeşim yada ablam yok benim,sizler böyle mutlu haberlerle gelince kendi kardeşimden haber almış kadar seviniyorum inanın.Sizlerden uzak durduğma tepkisiz kaldığıma bakmayın,içimde yaşıyorum herşeyi.
Bir süre bu topiğe gelmek istemiyorum ne olur beni anlayın,çünkü tekrar tekrar bu konuları yazmak acı veriyor bana,ev de bile konuşmak istemiyorum konuşmuyorum.Doktora kontrole gitmem gerek,kan vermem gerek onlardan bile kaçıyorum gitmiyorum çünkü bıktım yoruldum.Sizlerle iyi kötü,az çok gönül birliği yaptık,hepiniz benim için tek tek özelsiniz,hepinizi takip edeceğim canım,sadece biraz bu konulardan uzak durmak istiyorum o kadar.Beni anlayacağınızı umut ediyorum.Başka topiklerde eğlenceli güzel şeylerde buluşalım...
Tüm iyi niyetli güzel dualarım sizinle canlarım,yüce Rabbim sizin kucaklarınızı doldursun inşaallah,hepinizi seviyorum
Büyük ihtimalle yaptıklarının etkisi olmuştur canım çünkü soğan suyu çok etkiliymiş... Hadi bakalım canım inş gittiğinde güzel haberlerle gelirsin o zaman... Haklısın valla bir süre doktor gçrmek istemiyorum ben dee
Hem de nasıl... Herkesin üstüne vazife bizim ürememiz...
Hayirli cumalar kizlar...
yamukprenses @Al_pi vesselam_ Ebush_354 @Kartanesi_26 umutLatahzen ve hasret ceken nice kadinlar...
Tam anlamiyla ne yazacagimi bilmiyorum, zaten yazdiklarim hic bir sekilde icinizde yanan o hasreti hafifletmez. Yaranizi desmekte istemiyorum aslinda... Yasadiklarinizi anliyorum ve Rabbimden sizin icin hayirli, saglikli, imanli evlatlar diliyorum. Allahim su mübarek günde duysun dualarimizi - amin...
Canım benim Allah razı olsun serapcım... Seni çok iyi anlıyorum gülüm... Bütün bunlar insanı gerçekten çok yoruyor canım... Bende artık yoruldum bıktım dediğim anda Rabbim meleğimi yollamış bile... Biraz kafanı dağıt... Sen çok özel bir insansın bunu hiç unutma canım...belki birbirimizi bile görmedik ama ben bunu biliyorum... Rabbim inşallah Ummadığın anda kucağını dolduracak bak göreceksin...olmuyorsada Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır.. Biz kendimiz için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.. Bunu en iyi Rabbim dir muhakkak ki...o yüzden rahat ol ve bazı düşüncelerden uzaklaş... Eşinle gez toz eğlen... Bunlarda çok önemli canım....hep dualarımda olacaksın gülüm...seni çok seviyoruz arada gel yaz bizlere.. Özlüyoruz seni...Allaha emanet ol canım...bizlerden de duanı eksik etme....Leylacığım sen de mi hamilesin canım .çok çok sevindim .Çok istiyordun gözün aydın olsun güzelim,dilerim sağlıkla alırsın kucağına
Güçlüyüm değilmi Leyloş,öyle diyorlar ama işte zamana ve alışmaya ihtiyacım var,savaştan çıkmış gibiyim,uzun sürmüş ve kaybedilmiş bir savaş...Her tarafta kalıntılar var,heryer yıkık dökük...alıp bir taşı diğerinin üstüne koymak istemiyorum artık,orayı öylece terkedip sıfırdan başka bir yerde hayatıma devam etmek istiyorum,anlatabiliyormuyum canım.
Artık umut etmekte istemiyorum,çünkü olmayınca daha çok üzülüyor insan...Sizler mutlu olun,kızkardeşim yada ablam yok benim,sizler böyle mutlu haberlerle gelince kendi kardeşimden haber almış kadar seviniyorum inanın.Sizlerden uzak durduğma tepkisiz kaldığıma bakmayın,içimde yaşıyorum herşeyi.
Bir süre bu topiğe gelmek istemiyorum ne olur beni anlayın,çünkü tekrar tekrar bu konuları yazmak acı veriyor bana,ev de bile konuşmak istemiyorum konuşmuyorum.Doktora kontrole gitmem gerek,kan vermem gerek onlardan bile kaçıyorum gitmiyorum çünkü bıktım yoruldum.Sizlerle iyi kötü,az çok gönül birliği yaptık,hepiniz benim için tek tek özelsiniz,hepinizi takip edeceğim canım,sadece biraz bu konulardan uzak durmak istiyorum o kadar.Beni anlayacağınızı umut ediyorum.Başka topiklerde eğlenceli güzel şeylerde buluşalım...
Tüm iyi niyetli güzel dualarım sizinle canlarım,yüce Rabbim sizin kucaklarınızı doldursun inşaallah,hepinizi seviyorum
Merhaba kızlar, hayırlı cumalarımı olsun inşallah...
yamukprenses seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki ben olmuş embriyoyu bile tutmayı beceremedim.. Gerçekten bir savaştan çıkmış gibiyim... Dinlen toparlan oluruna bırak...
E-brulim keşke herkes senin gibi sizler gibi anlayışlı olsa canım...
vesselam_ canım yaptırdım usulen de olsa tabiki sonuç değişmedi... Hatta gerilemiş 0,0 olmuş onu bile nasıl becerdiysem
Rabbim ol diyince olur inşallah canım... Dediğin doğru o istemezse olmaz tedaviler hep birer vesile... Bilmiyorum gerçekten nasıl böyle ters gidebildiğine neyi eksik/yanlış yaptım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ama diğer yanım da hayırlısı buymuş diyor sadece... Kısmet bakalım inşallah görürüz o günleriKuzum öncelikle sunu hep aklimizda tutmaliyiz ki 15 kere de tüp bebek denesen Mevlam nasip etmedigi zaman olmaz ne zaman Ol derse Rabbim o vakit olacak.. oyle kendi kendine kızma ne demek nası becermissem sen kendin isteyerek mi yapiyosun da kendine kiziyosun.. sagliginiz yerinde sükürler olsun Rabbim nasip ettigi zaman bussuru bebislerin olacak insallah
Canım adetin geldi mi ki tamamen?Insallah yaptiklarimin etkisidir sökülemediklerimin acısı çıkıyo heralde kuzum..
Insanlar karışmasa burda bizim gibi sadece dua etmeyi bilseler belki bizi strese sokmayarak dua ederek yardim etseler iste aaah ah.. ben 25i gibi regl olucam diye odaklanmistim ya doktora gidicektim klomen baslicaktim vs.. o yuzden suan erken olmam bi şok etkisi yaratti gece de aglaya aglaya uyumusum ic cekerken ne ara uyudum bilmiyorum.. aslinda neye agladigimi da bilmiyorum sinirlerim bozuk heralde.. gece 3 te 4 te uykuya daliyorum sabah 7de uyaniyorum bidaha gece oluyo yine sabaha kadar uyuyamiyorum her dengem saştı bu ara.. Rabbim hepimize önce saglik once huzur nasip etsin canım arkadaslarim...
Canım öyle deme. Sen neyi yanlış yapacaksın ki?Rabbim ol diyince olur inşallah canım... Dediğin doğru o istemezse olmaz tedaviler hep birer vesile... Bilmiyorum gerçekten nasıl böyle ters gidebildiğine neyi eksik/yanlış yaptım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ama diğer yanım da hayırlısı buymuş diyor sadece... Kısmet bakalım inşallah görürüz o günleri
Rabbim ol diyince olur inşallah canım... Dediğin doğru o istemezse olmaz tedaviler hep birer vesile... Bilmiyorum gerçekten nasıl böyle ters gidebildiğine neyi eksik/yanlış yaptım diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi ama diğer yanım da hayırlısı buymuş diyor sadece... Kısmet bakalım inşallah görürüz o günleri
Canım adetin geldi mi ki tamamen?
İyi yönünden bak, tedaviye 10 gün erken başlayacaksın ne güzel :)
Canım öyle deme. Sen neyi yanlış yapacaksın ki?
Zamanı değilmiş daha, hayırlısı böyleymiş demek ki.
Biliyorum söylemesi kolay geliyor diyeceksin, evet seni tamamen anlayamam şu anda, ben bile senin için ve yamuk için Nasıl ümitlendim ve üzüldüm.
Sizler kimbilir ne kadar yoğun hissediyorsunuz.
Sonuçta tüp bebek en iyi yöntem ama maalesef %100 değil ki.
Bir tanıdığım geçen ay 2. denemede donmuşlarla hamile kaldı 6 sene sonra.
Başka bir arkadaşım da 7-8 sene sonra 4. denemede hamile kaldı, endometriozis nedeniyle olmuyordu onun mesela, sonra 26 haftalık doğum yaptı, oğlu baya bi küvözde kaldı, şimdi 5 yaşında ama maşallah var çok şeker zeki bir çocuk.
Her zaman ümit var, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Saolun canım biliyorum hissediyorum sizlerin de ne kadar üzüldüğünü... Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden de dilimden de. Şimdi doktorumla konuştum telefonda o bile çok şaşırdı adam şoka girdi resmen nasıl yani dedi sürekli... 5 güne gidebilen 4 embriyo vardı en umutlu olduğumuz hastalarımızdandınız dedi... İşte bu tür şeyler beni çok umuda sürükledi neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu yani çok yükseldim tabi düşüşü de sert oldu maalesef ama bu bana ders oldu tevekkül edemediğimi öğrendim... İnşallah bizler de o emsallerden olur tüple denedi olmadı sonra kendiliğinden oldu ya da 2. De şöyle olmuştu vs dediklerinden oluruz zamanı gelinceCanım adetin geldi mi ki tamamen?
İyi yönünden bak, tedaviye 10 gün erken başlayacaksın ne güzel :)
Canım öyle deme. Sen neyi yanlış yapacaksın ki?
Zamanı değilmiş daha, hayırlısı böyleymiş demek ki.
Biliyorum söylemesi kolay geliyor diyeceksin, evet seni tamamen anlayamam şu anda, ben bile senin için ve yamuk için Nasıl ümitlendim ve üzüldüm.
Sizler kimbilir ne kadar yoğun hissediyorsunuz.
Sonuçta tüp bebek en iyi yöntem ama maalesef %100 değil ki.
Bir tanıdığım geçen ay 2. denemede donmuşlarla hamile kaldı 6 sene sonra.
Başka bir arkadaşım da 7-8 sene sonra 4. denemede hamile kaldı, endometriozis nedeniyle olmuyordu onun mesela, sonra 26 haftalık doğum yaptı, oğlu baya bi küvözde kaldı, şimdi 5 yaşında ama maşallah var çok şeker zeki bir çocuk.
Her zaman ümit var, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah canım... Haftaya izmire gidiyoruz eşimle ailemin yanına 1 hafta dur duraksız gezelim diyor eşim biraz kafalarımız dağılsın... İyi gelecek inşallah iyi olacağımAmin amin amiiin sonsuz kere amin gorucez kuzum Allahin izniyle hep beraber gorucez sen yeterki kendini yalni hissetme icine kapanma uzulme sagligini etkilemesin hic birsey gerisi elvet gelir.. gül biraz adma yuzunu kuzum..
Canım 2 tanesi kaldı di mi dondurulmuş olarak.Saolun canım biliyorum hissediyorum sizlerin de ne kadar üzüldüğünü... Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden de dilimden de. Şimdi doktorumla konuştum telefonda o bile çok şaşırdı adam şoka girdi resmen nasıl yani dedi sürekli... 5 güne gidebilen 4 embriyo vardı en umutlu olduğumuz hastalarımızdandınız dedi... İşte bu tür şeyler beni çok umuda sürükledi neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu yani çok yükseldim tabi düşüşü de sert oldu maalesef ama bu bana ders oldu tevekkül edemediğimi öğrendim... İnşallah bizler de o emsallerden olur tüple denedi olmadı sonra kendiliğinden oldu ya da 2. De şöyle olmuştu vs dediklerinden oluruz zamanı gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?