Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bu ay kendini dinlendir o Zaman :)
Hayıt iç bence belki vesile olur.
Düşünmemeye çalış en önemlisi.

Ooh bak bu super iste firsatiniz varsa ne guzel gidin size cok iyi gelecek Allahin izniyle..

Bu ay kendini dinlendir o Zaman :)
Hayıt iç bence belki vesile olur.
Düşünmemeye çalış en önemlisi.

En iyisi dinlendirmek aynen oyle :)
Hayit ictim kuzum 15 gun aslan pencesi ve civan percimi de ictim.. simdi de sogan kurune basladim bugün 5. Gün onu da 15 gun icicem.. bitince biraz ara verip hayıt icmeye baslarim.. sanirsam ise yaradi ictiklerim zamansiz geldi ama olsundu napalım

Canım 2 tanesi kaldı di mi dondurulmuş olarak.
İnşallah dondurulmuşlarla olur da bayram sevinci yaşarız hep birlikte burda.
Sen de o Zaman başkalarına umut olacaksın hikayenle.
Maalesef canım dondurulmuşlarımız imha edildi... Maddi sebeplerden ötürü saklatmayı karşılayamadık ve maalesef onlar imha edildi... Maalesef başlarsak sil baştan başlayacağız ama ben bir süre deneme yapmak istemiyorum belki önümüzdeki kış...

Evet canım bu akşam plan yapıyoruz rota oluşturmaya çalışıyoruz iyi gelecek umarım...

Güzel anneler neler yapıyorsunuz ?
Ebush_354 izmirde ablam oturuyor. İzmiri çok seviyorum. Ne zaman uçak piste konsa beni bi mutluluk alır.
Evet canım kader beni memleketimden ayırdı gurbetteyim... Umarım bir gün orada yaşamaya başlarız...

Evet canım kader beni memleketimden ayırdı gurbetteyim... Umarım bir gün orada yaşamaya başlarız...
Bizim orda kirada evimiz var. İnş bi gün ben de yaşarım canım. Tayin dönemi 2-3 yılda bir açılıyo İZmir bana. Eşimden dolayı gidemem ama çok sıkıldım ben. Binalarda yaşamak sıkıcı orda denize yakın bahçeli ev.
Tıkılıp kaldık böyl şehirlerde nefes alamıyoruz
Bunalıyoruz

Sabah 5.30du uyudum. Nasıl bir geceydi. İstanbulda ve Ankarada yaşayanlarımız çok geçmiş olsun. O bomba seslerini iyi bilirim ben. Allahım pisliklere fırsat vermesin. Olan masum halka polisimize askerimize oldu.
Terör saldırısıydı
Allah bunları hesap günü lime lime etsin. Atatürk ve laiklik içinmiş. Atatürk sivil halkını mı taradı üstüne bomba attı. Atam sahip çıktı bize. Atamın adını anmak bile ne haddinize sizi.
Rabbim bizi birbirimize düşmn etme. Ülkemizi aydınlığa kavuştur.

Olanlara gerçekten inanamıyorum herkes çıldırmış gibi!!! Silahlar, uçaklar...
İstanbuldaydın değil mi sen canım? İyi msiniz?
Kışın o bomna sesleriyle ders işledim ben canım. Buralar pkk taraftarları talan ettiler. Her gün uçak kalkıyordu. Nasıl bir dehşet yaşadığınız tahmin edebiliyorum

Evet canım istanbuldayım beylikdüzünde oturuyoruz... Olaylara uzak bir bölgede olduğumuz halde buralarda bile olaylar oldu... Eşim bugün işe gidemedi birilerinin hedef göstermeleri yüzünden ... Sosyal medyada her yerde kargo arabalarıyla asker sevkiyatı yapıyorlar önlerini kesin anahtarlarını alın diye bildiri yaptıkları için... İşe gitseler can güvenlikleri yok benim eşim sahada ama logolu arabada değil ya o kuryeler naapsın yazık günah

O çağrıyı biliyorum. Onu özel hareket polis sayfalarıda paylaştı.
Evet canım şu an tam bir kaos. Ne doğru ne yanlış bilmiyoruz. Bazı insanlarımız çıldırıp galeyana geliyor maçlardaki holigan taraftar gibi bazıları.
En iyisini yapmış canım
Allah yardımcımız olsun

Canm yazmışsın ya bi arkadasim 7-8 sene sonra 4. Deneme de hamile kaldi endometriozis nedeniyle diye bendede çikolata kistleri vardi tüp bebek yaptrdm tutmadi amelyt olmak zornda kaldm arkadaşın amelyt oldumu yoksa kistlerlemi hamile kaldi biliyomusn?

Aynen öyle askerlere yapılanlar hele çok kötü yayınlanan şeylere bakmayı yüreğim kaldırmıyor

O kadar stres oldum ki adetim sökülmüyor. Acayip bi ağrım var. 2 ağrı kesici içtim. Soğan suyu mu içsem ne yapsam çok canım yanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…