Bu ay kendini dinlendir o Zaman :)Kuzum tedaviye başlayamicam iste suan.. :/
Doktor pazartesi baslıyo izindeydi o zamana da reglinin 3. Gunu coktaaan gecmis oluyo.. bidahaki reglimi beklicem artik ne zaman olursam :)
Rabbimden hayirlisi sagligim iyi olsun da.. beklemek boynumuzun borcu sabırla..
Bir kaç güne daha da toparlarım inşallah canım... Haftaya izmire gidiyoruz eşimle ailemin yanına 1 hafta dur duraksız gezelim diyor eşim biraz kafalarımız dağılsın... İyi gelecek inşallah iyi olacağım
Bu ay kendini dinlendir o Zaman :)
Hayıt iç bence belki vesile olur.
Düşünmemeye çalış en önemlisi.
Maalesef canım dondurulmuşlarımız imha edildi... Maddi sebeplerden ötürü saklatmayı karşılayamadık ve maalesef onlar imha edildi... Maalesef başlarsak sil baştan başlayacağız ama ben bir süre deneme yapmak istemiyorum belki önümüzdeki kış...Canım 2 tanesi kaldı di mi dondurulmuş olarak.
İnşallah dondurulmuşlarla olur da bayram sevinci yaşarız hep birlikte burda.
Sen de o Zaman başkalarına umut olacaksın hikayenle.
Evet canım bu akşam plan yapıyoruz rota oluşturmaya çalışıyoruz iyi gelecek umarım...Ooh bak bu super iste firsatiniz varsa ne guzel gidin size cok iyi gelecek Allahin izniyle..
En iyisi dinlendirmek aynen oyle :)
Hayit ictim kuzum 15 gun aslan pencesi ve civan percimi de ictim.. simdi de sogan kurune basladim bugün 5. Gün onu da 15 gun icicem.. bitince biraz ara verip hayıt icmeye baslarim.. sanirsam ise yaradi ictiklerim zamansiz geldi ama olsundu napalım
Evet canım kader beni memleketimden ayırdı gurbetteyim... Umarım bir gün orada yaşamaya başlarız...Güzel anneler neler yapıyorsunuz ?
Ebush_354 izmirde ablam oturuyor. İzmiri çok seviyorum. Ne zaman uçak piste konsa beni bi mutluluk alır.
Bizim orda kirada evimiz var. İnş bi gün ben de yaşarım canım. Tayin dönemi 2-3 yılda bir açılıyo İZmir bana. Eşimden dolayı gidemem ama çok sıkıldım ben. Binalarda yaşamak sıkıcı orda denize yakın bahçeli ev.Evet canım kader beni memleketimden ayırdı gurbetteyim... Umarım bir gün orada yaşamaya başlarız...
İstanbuldaydın değil mi sen canım? İyi msiniz?Olanlara gerçekten inanamıyorum herkes çıldırmış gibi!!! Silahlar, uçaklar...
Evet canım istanbuldayım beylikdüzünde oturuyoruz... Olaylara uzak bir bölgede olduğumuz halde buralarda bile olaylar oldu... Eşim bugün işe gidemedi birilerinin hedef göstermeleri yüzünden ... Sosyal medyada her yerde kargo arabalarıyla asker sevkiyatı yapıyorlar önlerini kesin anahtarlarını alın diye bildiri yaptıkları için... İşe gitseler can güvenlikleri yok benim eşim sahada ama logolu arabada değil ya o kuryeler naapsın yazık günahİstanbuldaydın değil mi sen canım? İyi msiniz?
Kışın o bomna sesleriyle ders işledim ben canım. Buralar pkk taraftarları talan ettiler. Her gün uçak kalkıyordu. Nasıl bir dehşet yaşadığınız tahmin edebiliyorum
O çağrıyı biliyorum. Onu özel hareket polis sayfalarıda paylaştı.Evet canım istanbuldayım beylikdüzünde oturuyoruz... Olaylara uzak bir bölgede olduğumuz halde buralarda bile olaylar oldu... Eşim bugün işe gidemedi birilerinin hedef göstermeleri yüzünden ... Sosyal medyada her yerde kargo arabalarıyla asker sevkiyatı yapıyorlar önlerini kesin anahtarlarını alın diye bildiri yaptıkları için... İşe gitseler can güvenlikleri yok benim eşim sahada ama logolu arabada değil ya o kuryeler naapsın yazık günah
Canm yazmışsın ya bi arkadasim 7-8 sene sonra 4. Deneme de hamile kaldi endometriozis nedeniyle diye bendede çikolata kistleri vardi tüp bebek yaptrdm tutmadi amelyt olmak zornda kaldm arkadaşın amelyt oldumu yoksa kistlerlemi hamile kaldi biliyomusn?Canım adetin geldi mi ki tamamen?
İyi yönünden bak, tedaviye 10 gün erken başlayacaksın ne güzel :)
Canım öyle deme. Sen neyi yanlış yapacaksın ki?
Zamanı değilmiş daha, hayırlısı böyleymiş demek ki.
Biliyorum söylemesi kolay geliyor diyeceksin, evet seni tamamen anlayamam şu anda, ben bile senin için ve yamuk için Nasıl ümitlendim ve üzüldüm.
Sizler kimbilir ne kadar yoğun hissediyorsunuz.
Sonuçta tüp bebek en iyi yöntem ama maalesef %100 değil ki.
Bir tanıdığım geçen ay 2. denemede donmuşlarla hamile kaldı 6 sene sonra.
Başka bir arkadaşım da 7-8 sene sonra 4. denemede hamile kaldı, endometriozis nedeniyle olmuyordu onun mesela, sonra 26 haftalık doğum yaptı, oğlu baya bi küvözde kaldı, şimdi 5 yaşında ama maşallah var çok şeker zeki bir çocuk.
Her zaman ümit var, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Aynen öyle askerlere yapılanlar hele çok kötü yayınlanan şeylere bakmayı yüreğim kaldırmıyorO çağrıyı biliyorum. Onu özel hareket polis sayfalarıda paylaştı.
Evet canım şu an tam bir kaos. Ne doğru ne yanlış bilmiyoruz. Bazı insanlarımız çıldırıp galeyana geliyor maçlardaki holigan taraftar gibi bazıları.
En iyisini yapmış canım
Allah yardımcımız olsun
Ben er erbaşlara üzülüyorum. Şehit olan polislerimize masum insanlara. Bakma canım.Aynen öyle askerlere yapılanlar hele çok kötü yayınlanan şeylere bakmayı yüreğim kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?