- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
asilama yaptirmayi düsünüyorum leyla ablacim bu aksM ADET oldum bakalim pazartesi ggücümü toplarsam tedaviye baslayacagim dün aksamki olaylardan da etkilendim cok kararsizizm...Canım nasılsın?umarım herşey yolundadır haticem...aşılama yaptırcakmısın canım?
alpi canim bende seni özledim yazdim bi kac kere gözünden kacti galiba bende ne zamandir pek giremiyorum ... yazdiklarini dikkatle okudum canim ama biz yapmamiz gerekeni ¥apip tefekkür edecegiz canim yilip köseye cekilmek yok ...Günaydin herkese ..
LeYLa_21 canim kacta randevun hayirli haberlerle gelirsin insallah..
Saye- özledim kız seni nerelerdesin :-/
Kartanesi_26 bende hep öyle düşünüyorum bekarken bu işler daha kolay yasak ya :) Ayy kizlar korunuyorduk derdik :)
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah nasil gecti kontrol sonuc ne ....Biliyorum canım yazdın ebusha çok üzüldüm, cevaplayamamışım..
Doktora gidiyo musun yoksa oluruna mı bıraktın?
inşallah güzel haberler getiririm tatlım, nasip bakalım. .
canim benim yogurdum cok güzel olur ben sütü biraz sicak mayaliyorum birde ben toprak kap kullaniyorum yogurt icin kesinlikle tavsiye ederim baska püf noktasina ihti¥acin kalmaz... bide ben yogurdu 5 saat mayaliyorum sonra üstünü aciyorum kapaginida acip iliyana kadar öylece bekletiyorum. iliyinca buz olabina koyuyorum mümkünse o gün yogurdu yemiyorum bi gece bekletiyorum süper oluyor..Kızlar aranızda şöle taş gibi yogurt mayalamayı bilenler püf noktasını paylaşırmısınız? Kışın daha kıvamlı tutturuyordum, sıcaklardan mı ne 2 dır çok sulu hiç hoşuma gitmiyoryarında mayalayacam da sizlerden bilgi alayım dedim
canim benim seni cok iyi anliyorum.. benim arkadasim bes aylik gebeymis ve bana ne dedi biliyor musun söyleyemedim sana...bu bana nasil dokundu aslinda niyeti kötü degil üzülmeyim istiyor ama iste gelde bana anlat..Yine kendimi burda buldum .. Bir arkadasimin gebelik haberini aldim hem atanmis hemde hamileymis ikisinide bugun ögrenmis .. Tüm yoksaydigim inatla üzülmüyorum aglamiyorum artik dedim yine yenik düstüm hislerime ..
Allahim bizede anne olmayi nasip et Hayirlisiyla bizlerede tattir bu duyguyu .. Icimdeki hersey alevlendi yine
Gücünü topla ve aşılamanı yaptır haticem... Inşallah bu sefer yüzün gülecek...ben inanıyorum gülüm... Şunu unutma ki insanın kaderi kendi elindedir... İnatçı olup zorlamalıyız...vazgeçmek yok...Rabbim hakkında Hayırlısını nasip etsin inşallah canım...asilama yaptirmayi düsünüyorum leyla ablacim bu aksM ADET oldum bakalim pazartesi ggücümü toplarsam tedaviye baslayacagim dün aksamki olaylardan da etkilendim cok kararsizizm...
alpi canim bende seni özledim yazdim bi kac kere gözünden kacti galiba bende ne zamandir pek giremiyorum ... yazdiklarini dikkatle okudum canim ama biz yapmamiz gerekeni ¥apip tefekkür edecegiz canim yilip köseye cekilmek yok ...
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah nasil gecti kontrol sonuc ne ....
canim benim yogurdum cok güzel olur ben sütü biraz sicak mayaliyorum birde ben toprak kap kullaniyorum yogurt icin kesinlikle tavsiye ederim baska püf noktasina ihti¥acin kalmaz... bide ben yogurdu 5 saat mayaliyorum sonra üstünü aciyorum kapaginida acip iliyana kadar öylece bekletiyorum. iliyinca buz olabina koyuyorum mümkünse o gün yogurdu yemiyorum bi gece bekletiyorum süper oluyor..
canim benim seni cok iyi anliyorum.. benim arkadasim bes aylik gebeymis ve bana ne dedi biliyor musun söyleyemedim sana...bu bana nasil dokundu aslinda niyeti kötü degil üzülmeyim istiyor ama iste gelde bana anlat..
:-( benimde gorumcem bir bucuk aylik evli tezesine gitmis haberi ogrennce benide aradi tezesi herkes burda sende gel diye haberm yoktu tabi yeni amelyt oldm degisiklik olur dye gittim meger gorumcemde hamileymis tezesinin gelinide tabi hep cocuk konusu konuşuldu bilseydim gitmezdm eve geldm çok agladmasilama yaptirmayi düsünüyorum leyla ablacim bu aksM ADET oldum bakalim pazartesi ggücümü toplarsam tedaviye baslayacagim dün aksamki olaylardan da etkilendim cok kararsizizm...
alpi canim bende seni özledim yazdim bi kac kere gözünden kacti galiba bende ne zamandir pek giremiyorum ... yazdiklarini dikkatle okudum canim ama biz yapmamiz gerekeni ¥apip tefekkür edecegiz canim yilip köseye cekilmek yok ...
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah nasil gecti kontrol sonuc ne ....
canim benim yogurdum cok güzel olur ben sütü biraz sicak mayaliyorum birde ben toprak kap kullaniyorum yogurt icin kesinlikle tavsiye ederim baska püf noktasina ihti¥acin kalmaz... bide ben yogurdu 5 saat mayaliyorum sonra üstünü aciyorum kapaginida acip iliyana kadar öylece bekletiyorum. iliyinca buz olabina koyuyorum mümkünse o gün yogurdu yemiyorum bi gece bekletiyorum süper oluyor..
canim benim seni cok iyi anliyorum.. benim arkadasim bes aylik gebeymis ve bana ne dedi biliyor musun söyleyemedim sana...bu bana nasil dokundu aslinda niyeti kötü degil üzülmeyim istiyor ama iste gelde bana anlat..
Gücünü topla ve aşılamanı yaptır haticem... Inşallah bu sefer yüzün gülecek...ben inanıyorum gülüm... Şunu unutma ki insanın kaderi kendi elindedir... İnatçı olup zorlamalıyız...vazgeçmek yok...Rabbim hakkında Hayırlısını nasip etsin inşallah canım...
_Verda_ canım kontrol nasıl geçti? Doktora gidebildinmi ?
_Verda_ canım cumadan beri kkya girmemişsin... Seni merak ediyorum tatlım....
_Verda_ kuzumm ben de merak ettim seni nasılsın kontrollerin vardı son durumun sağlığın iyidir inşallah..
Doktora dün gidememiş bile olabilir sanırım çapa taraflarındaydı onun doktoru oralar biraz karışıktı sanırım dün... İnşallah hayırlı haberlerle gelir
Anladım canım... O ihtimal de aklıma gelmişti... Sen iyi olda nasılsa gidersin zeynepcim... Bulantım ara ara oluyor canım... Inşallah çok zorlamaz beni mercimeğim. :))
ABlacım istanbuldayım ben ve cumhurbaşkanı hüber köşküne çok yakınım..
Sürekli jetler çıktı, evimizin üstünden geçiyolardı..
Gidemedim doktora o nedenle..
sen nasılsın, belirtiler var mı?
bulantı filan başlamıştır. .
Sağolasın ablacım, merak edip sormuşsun..
Gidemedim inşallah hafta içi gideceğim. .
Gidemedim güzelim, hafta içi inşallah.
nasılsın bakalım ?
Aynen gülüm Çapa'da doktorum evimde çok kritik alandaydı..
Gidemedim o nedenle..
sen nasılsın..
Rabbim devletimize milletimize güzel günler göstersin..
Kaybettiğimiz vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun inşallah. .
_Verda_ canım benim sen iyi ol sağlığın iyi olsun da gidersin insallah.. Kötü günler geciriyoruz Allah yardımcımız olsun..
Amin canım evet çok zor günler geçiyoruz,Onun dışında iyiyim şükürler olsun..
İnşallah ablacım gittiğimde haber veririm inşallah.Anladım canım... O ihtimal de aklıma gelmişti... Sen iyi olda nasılsa gidersin zeynepcim... Bulantım ara ara oluyor canım... Inşallah çok zorlamaz beni mercimeğim. :))
_Verda_ yarın mı gideceksin canım doktora?
Amin canım inşallah... Hayırlısı ile sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim cümlemize... Inşallah senin hamileliğinde sağlıkla ilerler canım... Dualarım sizlerle... Bende seni öpüyorum Zeynepcim... Güzel haberlerini bekliyorum canım benim...Amin canım evet çok zor günler geçiyoruz,
ve istanbulda olmak çok daha yorucu geçirmemize sebep oluyor.
Şehidlerimizin cenaze törenleri oldu bugün..
Rabbim ailelerine sabır versin . .
İnşallah ablacım gittiğimde haber veririm inşallah.
Mercimeğin ve sen iyi olun, 9 ay boyunca seni yormadan
mideni çok bulandırmadan,
ilerler inşallah..
Öpüyorum ,
kanaman ağrın filan oluyor mu?Belli değil canım ne zaman gideceğim.
İstanbul çok karışık.
Doktorumda öyle bir bölgede...
Canım merhaba, ben o malum kara gecenin sabahında bir cesaret hsg çektirmeye gittim. Benim işlemimde korkulacak bir durum yok. Adetin ilk günki ağrısından biraz daha ağrılı şekliydi. Dayanılmayacak ya da narkoz alınacak bir durum değildi benim için. İstanbuldaysan sana bir yer önerebilirim. Ya da c kollu makineyle çwkwn yerleri tercih et onlarda ağrı olmuyomuş benm çektirdiğimde o şekilde.. bence de bir çektir en azından aklından gitmiş olur_Verda_ aynen canım salı fln daha da durulmuş olabilir ortalık genelde akşam daha çok oluyor bir şeyler... İnşallah gittiğinde hayırlı haberlerle dönersin...
Bana gelince kızlar yazamadım bir türlü doktorla konuştuğumda bir rahim filmi çektirelim dedi... Hiç çektirmedim ve çok korkuyorum rahim filminden... Ben yeni bir tüp bebek sürecine hem madden ham de manen hazır olmadığımı söyledim doktor da Allahtan ümit kesilmez belki doğal yoldan olur duyuyoruz bunları siz denemeye devam edin mutlaka dedi... Biliyorsunuz ilaçsız adet göremiyorum onu napıcaz bu süreçte bekleyip tarlusal mi kullanayım diye sorduğumda hsg sonuçlarından sonra sana bir progestan yazarım onla hamile kalırsan bebeğe zarar vermez değilsen de adet olursun zaten onu kullanırsın dedi.. Bendeki durumlar bu.. Ha bir de bugün adetim başladı sanırım leke şeklinde geldi ama sökülemedim bir türlü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?